- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.054
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #209.501
Olur olur insallah pozitif dusunelimEvet biz de o kadar geç bulduk aslında ama belki bu ay gebelik olur bir ihtimal diye reglimden sonraya denk gelmesi işime geldi benim. Çok sağol kuzum
Sağol hemşirem, inşallah sonu güzel olur önümüzdeki ay hastane koşturmacasına başlıcaz bakalım
Evet benim ne kadar üzüldüğümü de idrak etti bence. Bir de ne kadar uzun bir süreç olabileceğini anlatınca herhalde ona da makul geldi. En çok derdi tasayı uğraşı yaşayan biz ama hazmetmesi gereken onlar. Hey allahım
Gittimi misafirlernTam güneş alan yerdeyzaz bir güneş gördüler bir de yemek kokusuna geldiler heralde
Cnm onlar duygularını dışa vuramadığı için patlıolar :)Evet biz de o kadar geç bulduk aslında ama belki bu ay gebelik olur bir ihtimal diye reglimden sonraya denk gelmesi işime geldi benim. Çok sağol kuzum
Sağol hemşirem, inşallah sonu güzel olur önümüzdeki ay hastane koşturmacasına başlıcaz bakalım
Evet benim ne kadar üzüldüğümü de idrak etti bence. Bir de ne kadar uzun bir süreç olabileceğini anlatınca herhalde ona da makul geldi. En çok derdi tasayı uğraşı yaşayan biz ama hazmetmesi gereken onlar. Hey allahım
İyi yapmışsınız ya. Bakılsın işte tüm sonuçlara ne diyecekler bakalımEvet biz de o kadar geç bulduk aslında ama belki bu ay gebelik olur bir ihtimal diye reglimden sonraya denk gelmesi işime geldi benim. Çok sağol kuzum
Kutuya sperm veriyorlar. Allah yardımcıları olsun. En zoru onların işi. Bizimki ne kiCnm onlar duygularını dışa vuramadığı için patlıolar :)
Onlara sorsan büyük iş... Bizimki çerezİyi yapmışsınız ya. Bakılsın işte tüm sonuçlara ne diyecekler bakalım
Kutuya sperm veriyorlar. Allah yardımcıları olsun. En zoru onların işi. Bizimki ne ki
GittilerGittimi misafirlern
Cnm onlar duygularını dışa vuramadığı için patlıolar :)
Meyva yeCanım tatlı bişeyler istiyor ya
Afiet olsn canoooGittilerUzun bir süre börtü böcek görmek istemiorum
Oğlanın ödevlerini yaptırdım yemekler yendi şimdi çay zamanı
Ayy dondurulmş iğğkMeyva yeşokun künefeleri de güzel oluyor son zamanlarda ona dadandık biz hemde 5 dakikada hazır
Yarasın bacımMeyva yeşokun künefeleri de güzel oluyor son zamanlarda ona dadandık biz hemde 5 dakikada hazır
Gel beraber olsun kankaAfiet olsn canooo
Ayy dondurulmş iğğk
Bak onlar künefeyen hakaret ediolar bulutm
3. Tetenoz aşımı oldum dün hiç bişeyim yktu. Ama lenadan dolayı yüklendm koluma sanırımGel beraber olsun kanka
Napalım orjinalini bulamıyoruz idareten yetiyor bir şans ver dicem de sen anavatanındasınAfiet olsn canooo
Ayy dondurulmş iğğk
Bak onlar künefeyen hakaret ediolar bulutm
sağol canısı sanada afiyet bal şeker olsunYarasın bacım
Adam meyve tabağı yapıoşimdi dibine vurcam
O kol ağrısı ne ileet bişeymiş ki ben 4 gündür çekiyorum bugün daha yeni kaldırabildim kolumu geçmiş olsun bacım3. Tetenoz aşımı oldum dün hiç bişeyim yktu. Ama lenadan dolayı yüklendm koluma sanırım
Ağırıo
Ben yaparm sana bulutum yaaaNapalım orjinalini bulamıyoruz idareten yetiyor bir şans ver dicem de sen anavatanındasınkendim yapamam denemiyorum bile
sağol canısı sanada afiyet bal şeker olsuneniştenin eline sağlık
Yaa düşünmen yeter bitanecimBen yaparm sana bulutum yaaa
Para da yok şöhrette
gece gözleimden uyku akıodu ama nasıl görsen açamıorumYaa düşünmen yeter bitanecimsen koluna yüklenme çok. geçmiş olsun
Para da yok şöhretteÇek saksafoncu Çek Çek Çek uykulu gözlerle oynayasım geldi bu saatte ben yatar siz oynayın
ovvvvvvvvv iyileştiniz sanıodum beyazımGümaydın oğlan gece atesşlendi uyumadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?