- 19 Kasım 2019
- 53.623
- 136.149
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #209.641
siz uyuyanlara hiç sinir olmuorumGünaydın 🌥
Soğuk yea
Molalı uyku. 4-5 defa uyanıyorum ben de. Geç saate kadar uyuyamıyorum. Bunlara ek alt katımızda gecenin muhtelif saatlerinde uyanıp ağlayan bir bebek, üst katımızda mağarada yaşadığını sanan bir aile var. İstersen yine de sinir ol sensiz uyuyanlara hiç sinir olmuorum
mağarada yaşadığını sanan aile tmm haklısın...Molalı uyku. 4-5 defa uyanıyorum ben de. Geç saate kadar uyuyamıyorum. Bunlara ek alt katımızda gecenin muhtelif saatlerinde uyanıp ağlayan bir bebek, üst katımızda mağarada yaşadığını sanan bir aile var. İstersen yine de sinir ol sen
Bebeğe bir şey demiyorum yav. Üzülüyorum hatta "Acaba ateşi mi var? Diş mi çıkarıyor?" diyorum eşime her seferinde. İçli içli ağlıyor insanın içi gidiyor ama sonuçta duvarlarımız kağıt gibi olduğu için o ses de evin içinde yani bizdeymiş gibi onu demek istedimmağarada yaşadığını sanan aile tmm haklısın...
ama bebek için bişi diemiecem
benm kız mızmız değil ama geçen aşıdan dolayı mızmızlandı hemen başka odaya geçtim çünkü biliyorumki komşu o odada oturmuyor.. uyuyana kadar orda kaldım..Bebeğe bir şey demiyorum yav. Üzülüyorum hatta "Acaba ateşi mi var? Diş mi çıkarıyor?" diyorum eşime her seferinde. İçli içli ağlıyor insanın içi gidiyor ama sonuçta duvarlarımız kağıt gibi olduğu için o ses de evin içinde yani bizdeymiş gibi onu demek istedim
Zor ya. Sabah 4'te ağladığında annesini falan düşünüyorum bazen Hadi ben sese uyanıyorum sonra geri uyuyabilirim. Onlar kim bilir kaç saat ayakta kalıp çocuğun derdini anlamaya çalışıyor. Kıyamam onlar da derdini anlatamıyorbenm kız mızmız değil ama geçen aşıdan dolayı mızmızlandı hemen başka odaya geçtim çünkü biliyorumki komşu o odada oturmuyor.. uyuyana kadar orda kaldım..
yazın emmesi için uğraştığımızda emmemek için direniodu... sıcakta ses gitmesin die pencereleri kapatıodum kan ter içinde kalıodum
komşular kızmışlardı kendine ve bebeğe işkence yapma aç pencereleri die
açamamıştım... sonuçta herkes sabah işe felan gidio
keşke herkes duyarlı olsa
neyseki benm bebem öle değil dilimi ısırayımZor ya. Sabah 4'te ağladığında annesini falan düşünüyorum bazen Hadi ben sese uyanıyorum sonra geri uyuyabilirim. Onlar kim bilir kaç saat ayakta kalıp çocuğun derdini anlamaya çalışıyor. Kıyamam onlar da derdini anlatamıyor
Şaftım kayıkkkkkklNörüyonuz be
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bu hiç hoş değil, keşke once bana sorsaydin seni yayinlayabilir miyim diye! Bi ozelimiz de kalmasın mi be hzhdhdbdhdbfhud
83 milyonun karşısına çıkmışsın da şuradaki 3-5 kişiden mi saklanacaksın hallahallaaaaaBu hiç hoş değil, keşke once bana sorsaydin seni yayinlayabilir miyim diye! Bi ozelimiz de kalmasın mi be hzhdhdbdhdbfhud
Ben de geleyim mi? "Promosyonum bu" dersin doktora. Sevabına beni de bir kontrol etsin hadi be hacıYarın kontrolum vaaaarr laLlalalalaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?