Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
mağarada yaşadığını sanan aile tmm haklısın...
ama bebek için bişi diemiecem

mağarada yaşadığını sanan aile tmm haklısın...
ama bebek için bişi diemiecem
Bebeğe bir şey demiyorum yav. Üzülüyorum hatta "Acaba ateşi mi var? Diş mi çıkarıyor?" diyorum eşime her seferinde. İçli içli ağlıyor insanın içi gidiyor ama sonuçta duvarlarımız kağıt gibi olduğu için o ses de evin içinde yani bizdeymiş gibi onu demek istedim

benm kız mızmız değil ama geçen aşıdan dolayı mızmızlandı hemen başka odaya geçtim çünkü biliyorumki komşu o odada oturmuyor.. uyuyana kadar orda kaldım..
yazın emmesi için uğraştığımızda emmemek için direniodu... sıcakta ses gitmesin die pencereleri kapatıodum kan ter içinde kalıodum
komşular kızmışlardı kendine ve bebeğe işkence yapma aç pencereleri die
açamamıştım... sonuçta herkes sabah işe felan gidio
keşke herkes duyarlı olsa

Zor ya. Sabah 4'te ağladığında annesini falan düşünüyorum bazen Hadi ben sese uyanıyorum sonra geri uyuyabilirim. Onlar kim bilir kaç saat ayakta kalıp çocuğun derdini anlamaya çalışıyor. Kıyamam onlar da derdini anlatamıyor

neyseki benm bebem öle değil dilimi ısırayım

Bu hiç hoş değil, keşke once bana sorsaydin seni yayinlayabilir miyim diye! Bi ozelimiz de kalmasın mi be hzhdhdbdhdbfhud
83 milyonun karşısına çıkmışsın da şuradaki 3-5 kişiden mi saklanacaksın hallahallaaaaa
Yarın kontrolum vaaaarr laLlalalalaaaaa
Ben de geleyim mi? "Promosyonum bu" dersin doktora. Sevabına beni de bir kontrol etsin hadi be hacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…