- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #209.601
Biz seni tanimiyoz
Aralık ayında düzeltebiliyormuşumYaşıyorum ammaaaa nasıl? Ülen bir yemek yapayım dedim 4,5 saat mutfaktan çıkamadımBir başkası olsa 2 saatte yapar çıkar. Tam bir ağır vasıtayım. Benim yerim koltuk ya. Totomu kaldırmadan ben keyif yapayım yemek kendiliğinden pişsin. Daha yeni koydum totomu, takılam böyle biraz
Kendine de bize de bunu neden yaptıııng
Doğuma giderken bile evi silip süpürüp öyle gittim de ne oldu? Sevgili kayinvalidem lohusayken yine bi yığın hakaret etti. Pismişim ben, evi niye temizlememişim.Yaşıyorum ammaaaa nasıl? Ülen bir yemek yapayım dedim 4,5 saat mutfaktan çıkamadımBir başkası olsa 2 saatte yapar çıkar. Tam bir ağır vasıtayım. Benim yerim koltuk ya. Totomu kaldırmadan ben keyif yapayım yemek kendiliğinden pişsin. Daha yeni koydum totomu, takılam böyle biraz
Yaz bebeğine ne var. Al 6 tane çıt-çıtlı badi 2 ayı geçir.Valla hastanede 1 tane kullandm ben
Ama evde 1 tane daha kullandm
Sonrası çıtçıt badi.. Ama yazdı
Bence kışın baya gerekecek
Sağolasın bal0ncuğum.ne güzel tam soğumamış ama kasımda durulmaz herhalde yakına açarsınız :) halıları yazın örtmüyor musunuz yoksa yazlık kışlık olarak mı varSaol bulutum sizede cok geçmiş olsn
Hatayda halılar açılmadı
Kombiler yanmadı
Hala yarım kollayız :)
Amin aminSize de geçmiş olsum bacım ya tam geçti diyosun ama geçmemiş Rabbim hepimize şifa versin
Kombiyi açalı baya oldu bizim bacım napalım sağlık olsun da bu sene faturalar uçacak diyolarAllah ödeme kolaylığı versin
Kuzum özel aşılarLena yeni aşı oldu ya bacım ben mi kaçırdım
Geliyim cnm.. Varmı kahvenYaz bebeğine ne var. Al 6 tane çıt-çıtlı badi 2 ayı geçir.
Rüyamda seni gördüm dün. Bana gelmişsin muhabbete. Ne alaka bilmiyorum.
Cnm kış bitiminde yıkatp kaldırıorusSağolasın bal0ncuğum.ne güzel tam soğumamış ama kasımda durulmaz herhalde yakına açarsınız :) halıları yazın örtmüyor musunuz yoksa yazlık kışlık olarak mı var
Amin aminsağolasın beyazım vücut direnci düşünce iyileşemeden bir daha hasta olunuyor.takviye vitamin mi almak lazım bilemedim ki.eşimde öyle bir ara gidip kan değerlerine baktırcam..
aynen bu sene zamlardan faturalar uçacakmış takılacak altınlar faturalara gidecek sanırım sağlık olsun
DeluuuuValla hatırlamıorm yeminle.. Bende nerd3 bu dayloş diodm
Berbat birgündü...
Yorgun.. Menenjit aşısı ağır biraz.. Ateşimiz çıkmadı teyzesi ama ağrımız var sanırım, cok bitiğizDeluuuuneyse nasilsin bagalim
Oyy kiyamamYorgun.. Menenjit aşısı ağır biraz.. Ateşimiz çıkmadı teyzesi ama ağrımız var sanırım, cok bitiğiz
Regl oldnmu aşkoşOyy kiyamam
Keşke geç döşşenme vs vs olsaHayir, direniyorum
Anladım bacım dikkat et geçmiş olsun kuzuma atlatmış bile bak annesi güçlüdür lenamızKuzum özel aşılar
Menenjit ve rota virüsü..
Menenjit biraz ağır geldi
Dün cok kötü bir geceydi
Geliyim cnm.. Varmı kahven
Cnm kış bitiminde yıkatp kaldırıorus
Kışın bdaha açıoruz
Olabilir cunku takvimde yumurtlama günüm vana yolculuk zamanina denk geliyordu belki gecikmistir yada 2 kere yumurtladim. Cunku onceden sag kasigimda agri vardi sonra sola gectiKeşke geç döşşenme vs vs olsa
Ee bu durumda sen geç yumurtladn o zamanı
Yaa kiyamam minnosuma bennnYorgun.. Menenjit aşısı ağır biraz.. Ateşimiz çıkmadı teyzesi ama ağrımız var sanırım, cok bitiğiz
Saol kuzumAnladım bacım dikkat et geçmiş olsun kuzuma atlatmış bile bak annesi güçlüdür lenamız
Eğer tek yumurtlamaysa bu durumda ilişki olmadı o zaman?Olabilir cunku takvimde yumurtlama günüm vana yolculuk zamanina denk geliyordu belki gecikmistir yada 2 kere yumurtladim. Cunku onceden sag kasigimda agri vardi sonra sola gectisimdide sırayla geriliyorlar
İnşallah dayloşYaa kiyamam minnosuma bennngececek annesi cabucacik, aksama bsycigi kalmayacak bak gör
Her yerin adeti farklı..lena minnoşa da kıyamam birkaç güne toparlar inşallahKuzum özel aşılar
Menenjit ve rota virüsü..
Menenjit biraz ağır geldi
Dün cok kötü bir geceydi
Geliyim cnm.. Varmı kahven
Cnm kış bitiminde yıkatp kaldırıorus
Kışın bdaha açıoruz
Evet kuzum biliyorum, yaptiracagiz tabii kiSaol kuzum
Eğer tek yumurtlamaysa bu durumda ilişki olmadı o zaman?
İnşallah dayloş
Ama sizde bu aşıları mutlaka yaptırın
Evet pahalı ama cok önemli
İnsanlar pahalı die yaptıromuş dr öle dedi..
Herkeste kendince haklı
Durumu olmayan ne yapsm
geçmiş olsun bebitom inşallah toparlar tez zamandaSaol kuzum
Eğer tek yumurtlamaysa bu durumda ilişki olmadı o zaman?
İnşallah dayloş
Ama sizde bu aşıları mutlaka yaptırın
Evet pahalı ama cok önemli
İnsanlar pahalı die yaptıromuş dr öle dedi..
Herkeste kendince haklı
Durumu olmayan ne yapsm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?