Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
83 milyonun karşısına çıkmışsın da şuradaki 3-5 kişiden mi saklanacaksın hallahallaaaaa

Ben de geleyim mi? "Promosyonum bu" dersin doktora. Sevabına beni de bir kontrol etsin hadi be hacı
Ordaki 83 millonu tanimiyom ama sizi taniyom, sizden utaniyom, anlamiyon mu

Gel bacim, koş gel, bi bakiverin nolcek elinize mi yapiscak be, amma da sisirdiniz heeee derim

Ordaki 83 millonu tanimiyom ama sizi taniyom, sizden utaniyom, anlamiyon mu

Gel bacim, koş gel, bi bakiverin nolcek elinize mi yapiscak be, amma da sisirdiniz heeee derim
Video atabilseydim Bal0ncuk "Bu kesin dayler" derdi. Kadının oğlunu savunurkenki argümanları çok kuvvetliydi. Çenesi de durmuyor ahhahhsh Kimse laf yetiştiremiyor kadına sürahi nine gibi

Hiç işte bakıversin ne olmuş yani cık cık

Argüman önemlidir haksizsa istedigi kadar argumani ossun, geberdirim balusu bosversene bana laf soylemezse ici raad etmiyaaaaahhh

Bu hiç hoş değil, keşke once bana sorsaydin seni yayinlayabilir miyim diye! Bi ozelimiz de kalmasın mi be hzhdhdbdhdbfhud
Laaaannnnnnnn kalpten gidiodm bian...
Ohaaa dedm neyseki msjın sonunda haaaaaaa ohhh dedm

Yarın kontrolum vaaaarr laLlalalalaaaaa
Hayırlı haberlerle dayloşşşş,

Fotoğrada bile dedimki
Videoyu sen düşün

Argüman önemlidir haksizsa istedigi kadar argumani ossun, geberdirim balusu bosversene bana laf soylemezse ici raad etmiyaaaaahhh
Bak 2 gn bebemm keyifsizdi sataşamadm o kdar eksik kaldm sen düşün

Kiyamam, iyi dimi simdi?

Aminnn insallah

Ahhshadhhs neal beni bulmuş, hafiye gibi garı be helal ossunnn

Laaaannnnnnnn kalpten gidiodm bian...
Ohaaa dedm neyseki msjın sonunda haaaaaaa ohhh dedm

Fotoğrada bile dedimki
Videoyu sen düşün

Bak 2 gn bebemm keyifsizdi sataşamadm o kdar eksik kaldm sen düşün
Bakın siz dünür olacaksınız. Sakın ha yanlışlıkla uzlaşalım, anlaşalım falan demeyin. Birbirinizi mütemadiyen yemeniz lazım. Böyle devam edin lütfen. Randıman kaybı istemiyorum

Bakın siz dünür olacaksınız. Sakın ha yanlışlıkla uzlaşalım, anlaşalım falan demeyin. Birbirinizi mütemadiyen yemeniz lazım. Böyle devam edin lütfen. Randıman kaybı istemiyorum
dayler dayler okudunmu bakk
İçimizdeki faşizmi bulduk
Bizi birbirimize düşüro, amerikanın oyunları bunlar

İyi cok şükür teyzesi.. 48 saat geçince bilgisayara reset atmış gibi oldu bebe

Kız nasılda bilion kendini he.. Eferm
Evet beee, errrkek oğlum var benim, bilmez miyim kendimi ayrica konu haksiz ve sacma bir konu ve ben yersiz yere bi şeye tutunmam, bu sebeple bu ben olamam no no no

Maaşallah lenoşumaaaa, yerimmm
Yok kiz ne anlascam, direkt gelini kacircaz biz, anasiyla da küstürcesss
Ben ne ara elimin tersiyle ittim, ne ara neal bana ayak uydurdu asiri merak ediyorum

Bende merak ediorum ne olmuş ne olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…