- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #209.661
Ordaki 83 millonu tanimiyom ama sizi taniyom, sizden utaniyom, anlamiyon mu83 milyonun karşısına çıkmışsın da şuradaki 3-5 kişiden mi saklanacaksın hallahallaaaaa
Ben de geleyim mi? "Promosyonum bu" dersin doktora. Sevabına beni de bir kontrol etsin hadi be hacı
Video atabilseydimOrdaki 83 millonu tanimiyom ama sizi taniyom, sizden utaniyom, anlamiyon mu
Gel bacim, koş gel, bi bakiverin nolcek elinize mi yapiscak be, amma da sisirdiniz heeee derim
Argüman önemlidirVideo atabilseydimBal0ncuk "Bu kesin dayler" derdi. Kadının oğlunu savunurkenki argümanları çok kuvvetliydi. Çenesi de durmuyor ahhahhsh Kimse laf yetiştiremiyor kadına sürahi nine gibi
Hiç işte bakıversin ne olmuş yani cık cık
Laaaannnnnnnn kalpten gidiodm bian...Bu hiç hoş değil, keşke once bana sorsaydin seni yayinlayabilir miyim diye! Bi ozelimiz de kalmasın mi be hzhdhdbdhdbfhud
Hayırlı haberlerle dayloşşşş,Yarın kontrolum vaaaarr laLlalalalaaaaa
Fotoğrada bile dedimkiVideo atabilseydimBal0ncuk "Bu kesin dayler" derdi. Kadının oğlunu savunurkenki argümanları çok kuvvetliydi. Çenesi de durmuyor ahhahhsh Kimse laf yetiştiremiyor kadına sürahi nine gibi
Hiç işte bakıversin ne olmuş yani cık cık
Bak 2 gn bebemm keyifsizdi sataşamadm o kdar eksik kaldm sen düşünArgüman önemlidirhaksizsa istedigi kadar argumani ossun, geberdirim balusu bosversene bana laf soylemezse ici raad etmiyaaaaahhh
Kiyamam, iyi dimi simdi?Laaaannnnnnnn kalpten gidiodm bian...
Ohaaa dedm neyseki msjın sonunda haaaaaaa ohhh dedm
Hayırlı haberlerle dayloşşşş,
Fotoğrada bile dedimki
Videoyu sen düşün
Bak 2 gn bebemm keyifsizdi sataşamadm o kdar eksik kaldm sen düşün
İyi cok şükür teyzesi.. 48 saat geçince bilgisayara reset atmış gibi oldu bebeKiyamam, iyi dimi simdi?
Aminnn insallah
Ahhshadhhs neal beni bulmuş, hafiye gibi garı be helal ossunnn
Argüman önemlidirhaksizsa istedigi kadar argumani ossun, geberdirim balusu bosversene bana laf soylemezse ici raad etmiyaaaaahhh
Bakın siz dünür olacaksınız. Sakın ha yanlışlıkla uzlaşalım, anlaşalım falan demeyin. Birbirinizi mütemadiyen yemeniz lazım. Böyle devam edin lütfen. Randıman kaybı istemiyorumLaaaannnnnnnn kalpten gidiodm bian...
Ohaaa dedm neyseki msjın sonunda haaaaaaa ohhh dedm
Fotoğrada bile dedimki
Videoyu sen düşün
Bak 2 gn bebemm keyifsizdi sataşamadm o kdar eksik kaldm sen düşün
Bakın siz dünür olacaksınız. Sakın ha yanlışlıkla uzlaşalım, anlaşalım falan demeyin. Birbirinizi mütemadiyen yemeniz lazım. Böyle devam edin lütfen. Randıman kaybı istemiyorum
Bu konudaki cevabım belli ve bu saatten sonra değişmez:dayler dayler benm gibi bir dünürü elinin tersiyle ittiğin için cok pişman olacaksn
N Neal neoş hanm neoş hanım.. Sizde daylere ayak uydurduğunuz için pişman olacaksınz.. Kaybettnz benm cadımı
Ben olsam bende anasından korkup kızını almazdm zatenBu konudaki cevabım belli ve bu saatten sonra değişmez:
Evet beee, errrkek oğlum var benim, bilmez miyim kendimiİyi cok şükür teyzesi.. 48 saat geçince bilgisayara reset atmış gibi oldu bebe
Kız nasılda bilion kendini he.. Eferm
Yok kiz ne anlascam, direkt gelini kacircaz biz, anasiyla da küstürcesssBakın siz dünür olacaksınız. Sakın ha yanlışlıkla uzlaşalım, anlaşalım falan demeyin. Birbirinizi mütemadiyen yemeniz lazım. Böyle devam edin lütfen. Randıman kaybı istemiyorum
Ben ne ara elimin tersiyle ittim, ne ara neal bana ayak uydurdu asiri merak ediyorumdayler dayler benm gibi bir dünürü elinin tersiyle ittiğin için cok pişman olacaksn
N Neal neoş hanm neoş hanım.. Sizde daylere ayak uydurduğunuz için pişman olacaksınz.. Kaybettnz benm cadımı
Bende merak ediorum ne olmuş ne olmuşEvet beee, errrkek oğlum var benim, bilmez miyim kendimiayrica konu haksiz ve sacma bir konu ve ben yersiz yere bi şeye tutunmam, bu sebeple bu ben olamam no no no
Maaşallah lenoşumaaaa, yerimmm
Yok kiz ne anlascam, direkt gelini kacircaz biz, anasiyla da küstürcesss
Ben ne ara elimin tersiyle ittim, ne ara neal bana ayak uydurdu asiri merak ediyorum
Emerikaaaaa de gidi emerikaaaaa, canımızı sıkma, bizi cizgimizden cikattittirmadayler dayler okudunmu bakk
İçimizdeki faşizmi bulduk
Bizi birbirimize düşüro, amerikanın oyunları bunlar
Hahsshhd hah şunu bileydinnnnBen olsam bende anasından korkup kızını almazdm zaten
Kurban olın siz bizeeeeEmerikaaaaa de gidi emerikaaaaa, canımızı sıkma, bizi cizgimizden cikattittirma
Hahsshhd hah şunu bileydinnnn
Ben sizi doğurduktan snra görecem
Yok bu sizi izlerken benHehhhh bu biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?