- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.054
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #209.621
❤❤O diil deee senin fotini yerunggg
Oldu aslındaSaol kuzum
Eğer tek yumurtlamaysa bu durumda ilişki olmadı o zaman?
İnşallah dayloş
Ama sizde bu aşıları mutlaka yaptırın
Evet pahalı ama cok önemli
İnsanlar pahalı die yaptıromuş dr öle dedi..
Herkeste kendince haklı
Durumu olmayan ne yapsm
0lmaz mı? :)Geliyim cnm.. Varmı kahven
Ben de rota vurdurcam da çok mu kötü yapıyo ya, gözüm korktu şimdi...Kuzum özel aşılar
Menenjit ve rota virüsü..
Menenjit biraz ağır geldi
Dün cok kötü bir geceydi
İnşallah bulut teyzesiHer yerin adeti farklı..lena minnoşa da kıyamam birkaç güne toparlar inşallah
Cnm evet ama sırf maddi durumu olmadığı için cockmu yapmasn meselaEvet kuzum biliyorum, yaptiracagiz tabii ki
Evet ancak cocuk planlarken bunlarin hepsi sevdaya dahil olmali canım
Nurummm tşk ederiz teyzesigeçmiş olsun bebitom inşallah toparlar tez zamanda
Yoldamı şey ettnz lan❤❤
Oldu aslında
Ay geliyim rüyalar gerçek olsn0lmaz mı? :)
Rota değil menenjit ağır geldi ama kötü değil sadece huysuz huzursuz ee haliyle huzrsuz olunca yemesi içmesi hep sıkıntı cnm.. Menenjit pahalı ama mutlaka vurdur cok önemliBen de rota vurdurcam da çok mu kötü yapıyo ya, gözüm korktu şimdi...
1 gun oncesiydiİnşallah bulut teyzesi
Cnm evet ama sırf maddi durumu olmadığı için cockmu yapmasn mesela
Aslında benm kast ettiğim sağlıkla ilgili olan şeylerin pahalı olması
Hatta kat kat kat pahalı olması.. Heleki söz konusu bebekse..
Ben vurduruorm sorun yaşamıorm cok şükür ama hep düşünüorm adaletsizliği
Nurummm tşk ederiz teyzesi
İnşallah
Yoldamı şey ettnz lan
Ay geliyim rüyalar gerçek olsn
Rota değil menenjit ağır geldi ama kötü değil sadece huysuz huzursuz ee haliyle huzrsuz olunca yemesi içmesi hep sıkıntı cnm.. Menenjit pahalı ama mutlaka vurdur cok önemli
Geçen ay rota ve 3 aşı daha yapıldı sorun olmamştı
Menemjit huysuzlaştırdı
Hızlı gonzalez1 gun oncesiydi
Yavrum yumurtlama yada çatlatmaya denk gelmemişkiO kadar hizliki tutmamis
Hani spermler 5 gun yasiyordu, yalanmiydi her seyYavrum yumurtlama yada çatlatmaya denk gelmemişki
Ben ona hç inanmıorm yeeeeeaaaaHani spermler 5 gun yasiyordu, yalanmiydi her sey
Ohoo o zaman test yapmadan gunune denk gelmez ki benimBen ona hç inanmıorm yeeeeeaaaa
Bu devirde öyle maalesef. Çocuk büyütmenin, yetiştirmenin en önemli ayaklarından biri maddiyat... Adaletsiz mi? Evet... Ama maalesef bu gerçeği yok sayamıyoruz, saymamalıyız. Haliyle birikim yapmadan, yeterince imkan ve güvence sağlamadan çocuk yapmak o bebeğe haksızlık. Çünkü sadece aşı değil ki, yemek pahalı, giymek pahalı, eğitim pahalı, su pahalı, ısınmak pahalı, sadece basit bir yaşamak bile çok pahalı. Hal böyle olunca da göz göre göre, bile bile çocuk ve hatta çocuklar dünyaya getirmek bencillikten öteye gidemiyor... Maddi, manevi yetebilecek olmak, buna mecburuz... Saçma sapan bir ülkede ve koşullarda yaşıyoruz, maalesef....İnşallah bulut teyzesi
Cnm evet ama sırf maddi durumu olmadığı için cockmu yapmasn mesela
Aslında benm kast ettiğim sağlıkla ilgili olan şeylerin pahalı olması
Hatta kat kat kat pahalı olması.. Heleki söz konusu bebekse..
Ben vurduruorm sorun yaşamıorm cok şükür ama hep düşünüorm adaletsizliği
Nurummm tşk ederiz teyzesi
İnşallah
Yoldamı şey ettnz lan
Ay geliyim rüyalar gerçek olsn
Rota değil menenjit ağır geldi ama kötü değil sadece huysuz huzursuz ee haliyle huzrsuz olunca yemesi içmesi hep sıkıntı cnm.. Menenjit pahalı ama mutlaka vurdur cok önemli
Geçen ay rota ve 3 aşı daha yapıldı sorun olmamştı
Menemjit huysuzlaştırdı
Asker yada polis eşi olmak zor beeOhoo o zaman test yapmadan gunune denk gelmez ki benimbide gorev oluyor gidiyor benimki napcaz
Çok derin konular dayloşum.. Senin dediğin gibi düşünürsek baya içinden çıkamayız.. Özüne inceksek bu ülkede hiç birimiz doğurmamalıyzBu devirde öyle maalesef. Çocuk büyütmenin, yetiştirmenin en önemli ayaklarından biri maddiyat... Adaletsiz mi? Evet... Ama maalesef bu gerçeği yok sayamıyoruz, saymamalıyız. Haliyle birikim yapmadan, yeterince imkan ve güvence sağlamadan çocuk yapmak o bebeğe haksızlık. Çünkü sadece aşı değil ki, yemek pahalı, giymek pahalı, eğitim pahalı, su pahalı, ısınmak pahalı, sadece basit bir yaşamak bile çok pahalı. Hal böyle olunca da göz göre göre, bile bile çocuk ve hatta çocuklar dünyaya getirmek bencillikten öteye gidemiyor... Maddi, manevi yetebilecek olmak, buna mecburuz... Saçma sapan bir ülkede ve koşullarda yaşıyoruz, maalesef....
GünaydınGüüüüünnnnaaayyyyddddııııınnnnnnnn,
Bulutummm neynnn var bu saateGünaydın
Uykum var bir türlü nefes alıp uyuyamadımBulutummm neynnn var bu saate
Son vakitler öyle oluoUykum var bir türlü nefes alıp uyuyamadımsenin yok mu uykun
Valla sıcakta uyuyamamak daha kötü iyi atlatmışsın bize diyordun uyuyun diyeSon vakitler öyle oluo
Bende burda uyuyamıormmmmm die geziodm bide düşün temmuz sıcağı
Kız ne uykusu sabahın köründen beri bebeyle.. Şimdide işe gidecem
Elinden insani yaşama hakki alinan çocuklar düşünüldüğünde, anne-baba olma hakki cok daha masum kalıyor. Dedigin gibi derin, cok derin ancak tam da çocuklar için elimizi taşın altına koymak zorundayız. Sömürülmeye mahkumuz aksi halde.. toplum, sistem, düzen yapacak bir sey yok diyerek degisebilse keske ama öyle olmuyor. Keske aman bosver tartışmayalim yerine, tam tersi doya doya tartissak da fark etsek, adım atsak, degissek, değiştirsek, donustursek. Ses cikarma sesini keserler yerine, sesimizi çıkarıp seslerini kessek... Ahhh ahAsker yada polis eşi olmak zor bee
Çok derin konular dayloşum.. Senin dediğin gibi düşünürsek baya içinden çıkamayız.. Özüne inceksek bu ülkede hiç birimiz doğurmamalıyz
Ama maddiyatı olmayan bir kadının elinden annelik hakkıda alınmamalı
Oyyy oyyy... Neyse silivri soğuk
Kış geldi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?