- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #209.701
Yok bacım henüz değil
Pozitiflik olsa yazaruk herhalbir kerede pozitif bişi yazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
NedonnnnnnnnnnnnnnYok bacım henüz değil
nurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrPozitiflik olsa yazaruk herhal
Nedensin isyanıma nedensin feryadıma nedensin gözyaşıma neden nedensiz içiyorum nedensiz ağlıorum nedensiz ölüyorum neden neden neden neden vurdun beni can evimdenNedonnnnnnnnnnnnnn
nurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Nedensin isyanıma nedensin feryadıma nedensin gözyaşıma neden nedensiz içiyorum nedensiz ağlıorum nedensiz ölüyorum neden neden neden neden vurdun beni can evimden
Kız beni kim kurtarsın
Daha efsane geri dönmedi dönsün ikizle kıracam bacağıParesilaaa
@mihralin
@anonimbirbayan
cukulatam
@Hemsirecik
Nurzfr
@Katre_g
hadi kızlar kırın artık şu şeytanın bacağını nolur
yaaaaaa kurban olrumKız beni kim kurtarsın
Üzerine nezlede oldum
Daha efsane geri dönmedi dönsün ikizle kıracam bacağı
Amin canım benim artık üzmüyorum kendimi.yaaaaaa kurban olrum
Allah duysun sesimizi güzel kalplim
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kaçan kovalanır misali...Amin canım benim artık üzmüyorum kendimi.
Beyfendi de nasıl olduysa önce dişlerini kontrol ettirecek dişleri de ağrıyormikrop mu var acep diye acep ondan mi olmuyor diyorsonrada nasıl olduysa üroloji doktoruna gidecek
Sanırım eşlerin kalbini kırınca bu adamlarda bir aydınlanma yaşıyor
Şaftım kayıkkkkkkl
Sen ne örüonn gııı
Paresilaaa
@mihralin
@anonimbirbayan
cukulatam
@Hemsirecik
Nurzfr
@Katre_g
hadi kızlar kırın artık şu şeytanın bacağını nolur
Bebitomm iyi misinNedensin isyanıma nedensin feryadıma nedensin gözyaşıma neden nedensiz içiyorum nedensiz ağlıorum nedensiz ölüyorum neden neden neden neden vurdun beni can evimden
Ahahahha bu şarkıyı 2 sene söyledm boru değeellOlmuyooğğr olmuyoğğğrr ne yapsam olmuyooooğğrr hahahhs
Oyyy öyle güzel anlattın ki gelip yiyesim geldi fıstığıah bulutum... göğüs ucumun kanamasımı dersin mastitmi dersin.. süt yüzünden neler yaşadım
bakmayın burda güldüğümeama işte dediğin gibi analık
oyyy tabi teyzesi.. sesini keşfetti çığlık atıo aguu diyip kahkaha atıo bide şebek
çıngıraklarımız var.. eğitici sesli oyuncaklarımız zeka kartlarımız var.. bayılıyor.
Lanshinoh mudur ne zımbırtısıysa aldm bir halta yaramadı bendeOyyy öyle güzel anlattın ki gelip yiyesim geldi fıstığımaşallah kurban olsunlar agucuklarına zeka kartlarına falan bile başlamışsınız ne güzel zaman ne çabuk geçiyor ya 3 aylık olmuş da konuşmaya çalışıyor
göğüs ucu yaraları süt herkesin ortak sıkıntısı sanırım okuduğum çoğu yorumda başına gelmeyen yok nerdeyse umarım yaşamam göğüs ucum küçük gibi ama bakalım..
Hadi ya bende şimdiden lansinoh aldım en küçüğünden aldım neyseki.çok pahalı meretLanshinoh mudur ne zımbırtısıysa aldm bir halta yaramadı bende
90 tl çöpe gitti
Mis gibi ucuz hametan aldm yara mara kalmadı
Kuzum benm göğüs ucum yoktu sağdıkça çıkyı
Sendede bebek emdikçe cıkacak
Aferin tırsıttı mırsıttı ama iyi iş çıkardı bu oğlan. Gözüme girdiKontrolden geldim kızlar, kafa soldaydi ya biraz daha dönmüş, kanalin başına gelmiş, doguma daha uygun pozisyonda ama kanala inmemis henuz. Çatı da uygun çıktı. 3.100 gr olmus, 50 cm civari. Suan her şey yolunda görünüyor ama yine tutturdu haftaya kanala girmezse sezaryen tarihi vercem diye, ne merakliymis beneyse iyi şükür ya, o bana yeter şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?