- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #209.721
Bi dogsun da daha şey fasli var dohtur hanim, az çektirmedin bana seni sipa seni, dön totonu vurjam kırbacıAferin tırsıttı mırsıttı ama iyi iş çıkardı bu oğlan. Gözüme girdiDoğar ya sen yürümeye çalış, bir de "Aşağı insene oğlum niye zorluk çıkarıyorsun? Ne istedin de vermedik?" de. Bu ikisinin etkili olacağını düşünüyorum. İmza: Fahri Puröfösör Neal
Sen bu işi biliyon ya. Boru deYil, atasözü. Oradan yürü, her türlü iş görürBi dogsun da daha şey fasli var dohtur hanim, az çektirmedin bana seni sipa seni, dön totonu vurjam kırbacı
Bence de guzelce konusursam anlar gibi geliyor bana ya, sonuçta tatlı dil oglani kanalına girdirir diye bi atasozu var, boşuna mi yani
Yarin tohtora gidicemParesilaaa
@mihralin
@anonimbirbayan
cukulatam
Hemsirecik
@Nurzfr
@Katre_g
hadi kızlar kırın artık şu şeytanın bacağını nolur
Maşallah dayloşKontrolden geldim kızlar, kafa soldaydi ya biraz daha dönmüş, kanalin başına gelmiş, doguma daha uygun pozisyonda ama kanala inmemis henuz. Çatı da uygun çıktı. 3.100 gr olmus, 50 cm civari. Suan her şey yolunda görünüyor ama yine tutturdu haftaya kanala girmezse sezaryen tarihi vercem diye, ne merakliymis beneyse iyi şükür ya, o bana yeter şuan
Gitmişken tedaviyede başla kızYarin tohtora gidicem
Yinemi hepinizHastayız bacım yatıoz çok kötü
Rizkini bulur o, tek cocuk hic cocukSen bu işi biliyon ya. Boru deYil, atasözü. Oradan yürü, her türlü iş görür
Doğduktan sonrası kolay. Hemen bir tane kardeş yaparsın. Onlar birbirini büyütür zaten. Sen doğmaya ikna et, yeter
Hahahaha iyi bsy dedin dimiMaşallah dayloş
Aferim benm ex damada
Gitmişken tedaviyede başla kız
Yinemi hepiniz
Herıldın gerıldınRizkini bulur o, tek cocuk hic cocuk
Hayir kızım dogduktan sonrasi kolay demicen, sen daha duuuur asil doğsun o zmn gor dicennn.
Hahahaha iyi bsy dedin dimi
Ben de hastaneye yattığımda ameliyathaneye inerken doğurasım gelmedi ama mecbur çıkacak.Geceleri uyuma süresi uzamadı mı dahagözüm korkuyor sizi okuyunca doğurasım gelmiyor doğumdan sonra supermom olmak istiyorum yok mu öyle bir cengaver
Dişi ağrımasa ben de pes etmezdimkaçan kovalanır misali...
bn hala pas vermiorum
Maşallah 5 saat süper hep keyfini yerine getirin prenses hanımınBen de hastaneye yattığımda ameliyathaneye inerken doğurasım gelmedi ama mecbur çıkacak.
Keyfi gelirse gece 5 saat uyuduğu oluyo.
Bakalim askos dr ne diyecek bende istiyorum ama esimin görevlere gitmesj sıkıntıya sokuyor biziMaşallah dayloş
Aferim benm ex damada
Gitmişken tedaviyede başla kız
Yinemi hepiniz
Herıldın gerıldın
Benim tarzım farklı. Doğduktan sonra başka şeyler derim, öyle telafi ederim. Sen hiiiiç merak etme
Kuzum karşılasamiyoruz seninle bir türlü bu aralarDişi ağrımasa ben de pes etmezdim
Allahım yaRizkini bulur o, tek cocuk hic cocuk
Hayir kızım dogduktan sonrasi kolay demicen, sen daha duuuur asil doğsun o zmn gor dicennn.
Hahahaha iyi bsy dedin dimi
Valla önümde ölse umrum değeelDişi ağrımasa ben de pes etmezdim
Sizin o büyük sıkıntı aşkoşBakalim askos dr ne diyecek bende istiyorum ama esimin görevlere gitmesj sıkıntıya sokuyor bizi
Dişinde sorun olmasa bende pas vermezdim lanet olsun içimdeki koca sevgisinekaçan kovalanır misali...
bn hala pas vermiorum
Dişinde sorun olmasa bende pas vermezdim lanet olsun içimdeki koca sevgisine
Bende o yuzden arada kaliyorum bosuna ilac almak istemiyorumAllahım ya
Resmen büyüteçle sorun arıo didiklerimde
Valla önümde ölse umrum değeel
Ben sanırım gaddarlaştm
Sizin o büyük sıkıntı aşkoş
Çoğu yumurtlamanda olmuoki
Çok fazla kötü. Doktordan korktuğu icin gitmedi. Üst dişler tamamen çekilecek. 6 tane implant bir tane kaplama olacak. Dudağı botokslu gibi olduAllahım ya
Resmen büyüteçle sorun arıo didiklerimde
Valla önümde ölse umrum değeel
Ben sanırım gaddarlaştm
Sizin o büyük sıkıntı aşkoş
Çoğu yumurtlamanda olmuoki
Ahahahha bu şarkıyı 2 sene söyledm boru değeell
Aşıksın nınınını
Aşkoş sende haklısın ama üzüliosundaBende o yuzden arada kaliyorum bosuna ilac almak istemiyorum
Yk merhametli değilim paremÇok fazla kötü. Doktordan korktuğu icin gitmedi. Üst dişler tamamen çekilecek. 6 tane implant bir tane kaplama olacak. Dudağı botokslu gibi olduçok ağrısı var.
Eminim eşinin sağlıkla ilgili sorunu olsa bu şekilde demezsin. Merhametlim
Cukom sen kaç yıldır evlisin gııııBende 2.5 senedir söylüyorum baluşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?