Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi dogsun da daha şey fasli var dohtur hanim, az çektirmedin bana seni sipa seni, dön totonu vurjam kırbacı
Bence de guzelce konusursam anlar gibi geliyor bana ya, sonuçta tatlı dil oglani kanalına girdirir diye bi atasozu var, boşuna mi yani

Sen bu işi biliyon ya. Boru deYil, atasözü. Oradan yürü, her türlü iş görür

Doğduktan sonrası kolay. Hemen bir tane kardeş yaparsın. Onlar birbirini büyütür zaten. Sen doğmaya ikna et, yeter

Maşallah dayloş
Aferim benm ex damada

Yarin tohtora gidicem
Gitmişken tedaviyede başla kız

Hastayız bacım yatıoz çok kötü
Yinemi hepiniz

Sen bu işi biliyon ya. Boru deYil, atasözü. Oradan yürü, her türlü iş görür

Doğduktan sonrası kolay. Hemen bir tane kardeş yaparsın. Onlar birbirini büyütür zaten. Sen doğmaya ikna et, yeter
Rizkini bulur o, tek cocuk hic cocuk
Hayir kızım dogduktan sonrasi kolay demicen, sen daha duuuur asil doğsun o zmn gor dicennn.
Maşallah dayloş
Aferim benm ex damada

Gitmişken tedaviyede başla kız

Yinemi hepiniz
Hahahaha iyi bsy dedin dimi

Geceleri uyuma süresi uzamadı mı daha gözüm korkuyor sizi okuyunca doğurasım gelmiyor doğumdan sonra supermom olmak istiyorum yok mu öyle bir cengaver
Ben de hastaneye yattığımda ameliyathaneye inerken doğurasım gelmedi ama mecbur çıkacak.
Keyfi gelirse gece 5 saat uyuduğu oluyo.

Ben de hastaneye yattığımda ameliyathaneye inerken doğurasım gelmedi ama mecbur çıkacak.
Keyfi gelirse gece 5 saat uyuduğu oluyo.
Maşallah 5 saat süper hep keyfini yerine getirin prenses hanımın
korkunun ecele faydası yok mecbur çıkcak aslında ben doğurmak istiyordum çevremde sorup duruyor hala doğurmadın mı diye ama niyese bir iki gündür özgüvenimi kaybettim dursa daha mı iyi diye düşünmüyorum değil eşim hiç oralı bile olmuyordu o bile ne zaman doğacak doğsun artık diyor bakalım yarın doktor ne dicek sancı mancı çıkcak mı

Rizkini bulur o, tek cocuk hic cocuk
Hayir kızım dogduktan sonrasi kolay demicen, sen daha duuuur asil doğsun o zmn gor dicennn.

Hahahaha iyi bsy dedin dimi
Allahım ya
Resmen büyüteçle sorun arıo didiklerimde

Dişi ağrımasa ben de pes etmezdim
Valla önümde ölse umrum değeel
Ben sanırım gaddarlaştm

Bakalim askos dr ne diyecek bende istiyorum ama esimin görevlere gitmesj sıkıntıya sokuyor bizi
Sizin o büyük sıkıntı aşkoş
Çoğu yumurtlamanda olmuoki

Allahım ya
Resmen büyüteçle sorun arıo didiklerimde

Valla önümde ölse umrum değeel
Ben sanırım gaddarlaştm

Sizin o büyük sıkıntı aşkoş
Çoğu yumurtlamanda olmuoki
Çok fazla kötü. Doktordan korktuğu icin gitmedi. Üst dişler tamamen çekilecek. 6 tane implant bir tane kaplama olacak. Dudağı botokslu gibi oldu çok ağrısı var.
Eminim eşinin sağlıkla ilgili sorunu olsa bu şekilde demezsin. Merhametlim

Bal0ncuk yazmadım sanıp tekrar yazmışım ya
Aşıksın nınınını

Bende o yuzden arada kaliyorum bosuna ilac almak istemiyorum
Aşkoş sende haklısın ama üzüliosunda

Yk merhametli değilim parem
Cok hissizleştim

Bende 2.5 senedir söylüyorum baluşum
Cukom sen kaç yıldır evlisin gıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…