- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #209.741
Spermi dondurabiliyorlar tedavi için. Ben bunu sormuştum daha önce merkeze, buradan biri içinBakalim askos dr ne diyecek bende istiyorum ama esimin görevlere gitmesj sıkıntıya sokuyor bizi
Hayat cok zorAşıksın nınınını
Aşkoş sende haklısın ama üzüliosunda
Yk merhametli değilim parem
Cok hissizleştim
Cukom sen kaç yıldır evlisin gıııı
Neos biz tup bebek düşünmüyoruz suan ama ben evde dondurucuya atsam olur benceSpermi dondurabiliyorlar tedavi için. Ben bunu sormuştum daha önce merkeze, buradan biri için
E napim nasil takilcaz yoosa djshdhhedAllahım ya
Resmen büyüteçle sorun arıo didiklerimde
Valla önümde ölse umrum değeel
Ben sanırım gaddarlaştm
Sizin o büyük sıkıntı aşkoş
Çoğu yumurtlamanda olmuoki
Aşıksın nınınını
Aşkoş sende haklısın ama üzüliosunda
Yk merhametli değilim parem
Cok hissizleştim
Cukom sen kaç yıldır evlisin gıııı
Aşılama olursa onda da oluyordur diye dedim. Bence dondurucu olur. Buzdolabı poşetlerine doldur doldur koyHayat cok zor
Neos biz tup bebek düşünmüyoruz suan ama ben evde dondurucuya atsam olur bence
Gun asiri adama yapisiyim bari gsgsgshsAşılama olursa onda da oluyordur diye dedim. Bence dondurucu olur. Buzdolabı poşetlerine doldur doldur koy
Benim butun cevrem hamile suan kacis yok resmenEki Görüntüle 2940390 Hamilelik düşünmemeliyim.. bebek düşünmemeliyim.. kafamı rahatlatmalıyım.. dedikçe karşıma çıkan görsel hajsbjsbsjankans
Benim butun cevrem hamile suan kacis yok resmen
Eneeeee aramızda tam 1 sene var dimeekkkTemmuzda 3 sene oldu canısı
1. senemizde başladık denemeye
Eneeeee aramızda tam 1 sene var dimeekkk
Oğlan ayağa kalktı sonra bize geçti ateş de var bilmioruö doğuma kadar toparlamam lazım durumlar hiç iyi değilMaşallah dayloş
Aferim benm ex damada
Gitmişken tedaviyede başla kız
Yinemi hepiniz
Cukom ama senin enerjin sanki azalmış gibi?Yaa öyleymiş baluşuumm
Kuzum bol bol sıcak su tüketiomusn?Oğlan ayağa kalktı sonra bize geçti ateş de var bilmioruö doğuma kadar toparlamam lazım durumlar hiç iyi değil
Neler içiyoruz bacım çok da halsizim anlamadım bana mısın demioCukom ama senin enerjin sanki azalmış gibi?
Kuzum bol bol sıcak su tüketiomusn?
sen doğum yapınca hep girmessen sana küsecem tamam mıGunaydin guzeller
Gunaydinnnn
İlk zamanlar giremesem de, düzene girince gelirimsen doğum yapınca hep girmessen sana küsecem tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?