Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o zamanda izinde olacan
İste onu diyorum, cocuk dogmadigi icin suan hem kendime hem buraya vakit ayirabiliyorum, saatlerce kitap okuyabiliyorum en basitinden, cocuk doğunca epey vakit alacagi icin, kalan boşluklarda kendime biraz vakit ayirmam lazım, az da olsa birkaç sayfa okumam lazim vs ki mutlu olayım, arada da buraya bi ce e yaparm

valla ilk zamanlar bebeler cok uyuyo bol bol vaktin olacak
benm 15 gün öyleydi sonrası Allah Kerim

Tünaydın güzel kadınlarım
Gebelere doğum, bekleyenlere bol bebek olsuunnnn, gününüz şen olsunnn

Paresilaaa
@mihralin
@anonimbirbayan
@cukulatam
@Hemsirecik
@Nurzfr
Katre_g

hadi kızlar kırın artık şu şeytanın bacağını nolur
Takviyeler kullanıldı, jeller kullanıldı ama olucanı sanmıyorum. Benim pek ümidim yok :/ Zaten eşimin tavırlarından artık olması gerekip gerekmediğinden de emin değilim. Sürekli bir duygu durum değişimi yaşıyor Ben bıktım arkadaşşşş!

Zaten kendime diye ördüğüm bebek battaniyelerinden birini bugün bir arkadaşa hediye etmek için konuştum. Havluyu atıyorum ben. Beni beklemeyin siz yolunuza devam edin

O bebekten bebege degisiyor yevrumm ins canim diyelim
Uyuyolar diorm nie illa laf sölüon
İyi uyumasn gör gününü

Msjın başını okurken direk aaaa dedm..
Baştan kaybetmişsin yavrum sen..
Direk olumsuz bakıp hormonlarını direk olmayaya itiosun
Ben sana dimedim mi geçen gün
Hazırlıklo ol bir süre daha devam edecek die.. Şimdi söyle bana sakalım mı eksik?
Havlu atmanı kabul etmioruz arkadaşşşşşşşşş!!!!!!!!

Kuzum çok yorucu yaa. Zaten eşim bi tuhaf. Durup dururken eve geldiğinde bana birden suratlar asıyor. Sebebini bilmiyorum. Saçma sapan şeylerden tartışıyoruz. Her tartışmadan sonra konu uzamasın diye onla konuşunca da bebek için geliyorsun diyor. Bir de ona tartışıyoruz sonra. Durup dururken surat asmaları yeni bir şey değil zaten de. Son zamanlarda aşırı arttı. Not etmeye başladım bir ayın içinde ortalama 1 hafta falan surat asıyor. Bazen fazlası da oluyor. Ben cidden psikolojik olarak ölmüşüm Artık olmamasında bir hayır olduğunu düşünmeye başladım. Şu an olsa mesela düşünüyorum eşimin tavırlarından dolayı hamileliği devam ettirmek ister miyim diye. Arkadaşlara başarılar diliyor ve yarışmadan çekiliyorum

Beni boşver kuzu benim içim öldü

Bal0ncuk um sen nasılsın asıl ufaklık nasıl, keyfin yerinde mi?

MNbeyaz hadi seninki yola gelmiş, sağlıkla doğur canım.

dayler dayler bakıyorum zaten doğumdan sonra sırra kadem basan çok kadıncağızlar yetişemiyor doğum sonrası ritme belli ki

Töbeee... Ne demek hamilelişi devam etrmek istermiym..
Kız erkekler = koca bebekler
Hepsi böyle suratsız...
Ben 2 ağustostan beri küsüm mesela

Kkzzzz heriflerin aklına bakarsak intihar ederiz valla bak
Zannedersin anaları pamuklara sarıp büyitmüş... Piiii

Kahvaltıdan sonra yine uyudum. Şimdi uyandım

Herkeşe günaydın
O gelgitler oluyor. Biz de yaşadık. Battaniyelerine dokunma

Töbeee... Ne demek hamilelişi devam etrmek istermiym..
Kız erkekler = koca bebekler
Hepsi böyle suratsız...
Ben 2 ağustostan beri küsüm mesela
Sendeki de katır inadııı heeee. Ben o kadar sürdüremiyorum çünkü o gerginlik ortamı beni çok huzursuz ediyor. Çözmek istiyorum hemen.

Kuzu gerçekten intihar ederiz bak. Ya bizimki evde hiçbir işe karışmaz etmez. Ben evden çalışıyorum diye sanıyor ki evde sadece oturuyorum bütün gün. İşe gidip gelmek ve kendi öz bakımını yapmak dışında hiçbir şey yapmıyor inan. Bir de üstüne durup dururken surat asıyor. Ve beni bu gergin ortam aşırı huzursuz ediyor. Bir ömür böyle geçecek mi bilemiyorum altan
Kahvaltıdan sonra yine uyudum. Şimdi uyandım

Herkeşe günaydın

O gelgitler oluyor. Biz de yaşadık. Battaniyelerine dokunma
Sefan olsun kuzuuuum. Valla gelgit değil artık sürekli oluyor gibi yaaa. Battaniyeleri vermeyi bir süredir düşünüp kıyamıyordum. Artık icraata geçtim siz düşünün artık gerisini

Belki eşim uzakta diye bu kdar uzun sürüor demek isterdim ama kişiliğimi biliorm bak ben aynı konu üzerinde senelerce tartıştm kavga ettm güzel güzelde konuştm anlattm her yolu denedm.. Emek ettm.. Baktmki ben emek ettikçe nasılsa edio dio.. Hop kestim.. Bu sefer cok netim yani.. Cok cok cok netim.. Sürünsün biraz..
Ama senin konunda gerçekten şuan hazmetme sürecinde.. Konduramıordur kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…