- 19 Kasım 2019
- 53.623
- 136.148
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #209.761
ee ben doğum yaptığım akşam burdaydımİlk zamanlar giremesem de, düzene girince gelirim
Hahaha benim kendime de zaman ayirmam lazim, mutsuz olurum yoksaee ben doğum yaptığım akşam burdaydım
o zamanda izinde olacanHahaha benim kendime de zaman ayirmam lazim, mutsuz olurum yoksasimdi izindeyim diye girebiliyorum bu kadar
İste onu diyorum, cocuk dogmadigi icin suan hem kendime hem buraya vakit ayirabiliyorum, saatlerce kitap okuyabiliyorum en basitinden, cocuk doğunca epey vakit alacagi icin, kalan boşluklarda kendime biraz vakit ayirmam lazım, az da olsa birkaç sayfa okumam lazim vs ki mutlu olayım, arada da buraya bi ce e yaparmo zamanda izinde olacan
valla ilk zamanlar bebeler cok uyuyo bol bol vaktin olacakİste onu diyorum, cocuk dogmadigi icin suan hem kendime hem buraya vakit ayirabiliyorum, saatlerce kitap okuyabiliyorum en basitinden, cocuk doğunca epey vakit alacagi icin, kalan boşluklarda kendime biraz vakit ayirmam lazım, az da olsa birkaç sayfa okumam lazim vs ki mutlu olayım, arada da buraya bi ce e yaparm
O bebekten bebege degisiyor yevrummvalla ilk zamanlar bebeler cok uyuyo bol bol vaktin olacak
benm 15 gün öyleydisonrası Allah Kerim
Takviyeler kullanıldı, jeller kullanıldı ama olucanı sanmıyorum. Benim pek ümidim yok :/ Zaten eşimin tavırlarından artık olması gerekip gerekmediğinden de emin değilim. Sürekli bir duygu durum değişimi yaşıyorParesilaaa
@mihralin
@anonimbirbayan
@cukulatam
@Hemsirecik
@Nurzfr
Katre_g
hadi kızlar kırın artık şu şeytanın bacağını nolur
Uyuyolar diorm nie illa laf sölüonO bebekten bebege degisiyor yevrummins canim diyelim
Msjın başını okurken direk aaaa dedm..Tünaydın güzel kadınlarım
Gebelere doğum, bekleyenlere bol bebek olsuunnnn, gününüz şen olsunnn
Takviyeler kullanıldı, jeller kullanıldı ama olucanı sanmıyorum. Benim pek ümidim yok :/ Zaten eşimin tavırlarından artık olması gerekip gerekmediğinden de emin değilim. Sürekli bir duygu durum değişimi yaşıyorBen bıktım arkadaşşşş!
Zaten kendime diye ördüğüm bebek battaniyelerinden birini bugün bir arkadaşa hediye etmek için konuştum. Havluyu atıyorum ben. Beni beklemeyin siz yolunuza devam edin
Kuzum çok yorucu yaa. Zaten eşim bi tuhaf. Durup dururken eve geldiğinde bana birden suratlar asıyor. Sebebini bilmiyorum. Saçma sapan şeylerden tartışıyoruz. Her tartışmadan sonra konu uzamasın diye onla konuşunca da bebek için geliyorsun diyor. Bir de ona tartışıyoruz sonra. Durup dururken surat asmaları yeni bir şey değil zaten de. Son zamanlarda aşırı arttı. Not etmeye başladım bir ayın içinde ortalama 1 hafta falan surat asıyor. Bazen fazlası da oluyor. Ben cidden psikolojik olarak ölmüşümUyuyolar diorm nie illa laf sölüon
İyi uyumasn gör gününü
Msjın başını okurken direk aaaa dedm..
Baştan kaybetmişsin yavrum sen..
Direk olumsuz bakıp hormonlarını direk olmayaya itiosun
Ben sana dimedim mi geçen gün
Hazırlıklo ol bir süre daha devam edecek die.. Şimdi söyle bana sakalım mı eksik?
Havlu atmanı kabul etmioruz arkadaşşşşşşşşş!!!!!!!!
Töbeee... Ne demek hamilelişi devam etrmek istermiym..Kuzum çok yorucu yaa. Zaten eşim bi tuhaf. Durup dururken eve geldiğinde bana birden suratlar asıyor. Sebebini bilmiyorum. Saçma sapan şeylerden tartışıyoruz. Her tartışmadan sonra konu uzamasın diye onla konuşunca da bebek için geliyorsun diyor. Bir de ona tartışıyoruz sonra. Durup dururken surat asmaları yeni bir şey değil zaten de. Son zamanlarda aşırı arttı. Not etmeye başladım bir ayın içinde ortalama 1 hafta falan surat asıyor. Bazen fazlası da oluyor. Ben cidden psikolojik olarak ölmüşümArtık olmamasında bir hayır olduğunu düşünmeye başladım. Şu an olsa mesela düşünüyorum eşimin tavırlarından dolayı hamileliği devam ettirmek ister miyim diye. Arkadaşlara başarılar diliyor ve yarışmadan çekiliyorum
Kkzzzz heriflerin aklına bakarsak intihar ederiz valla bakBeni boşver kuzu benim içim öldü
Bal0ncuk um sen nasılsın asıl ufaklık nasıl, keyfin yerinde mi?
MNbeyaz hadi seninki yola gelmiş, sağlıkla doğur canım.
dayler dayler bakıyorum zaten doğumdan sonra sırra kadem basan çok kadıncağızlar yetişemiyor doğum sonrası ritme belli ki
Kahvaltıdan sonra yine uyudum. Şimdi uyandım
O gelgitler oluyor. Biz de yaşadık. Battaniyelerine dokunmaTünaydın güzel kadınlarım
Gebelere doğum, bekleyenlere bol bebek olsuunnnn, gününüz şen olsunnn
Takviyeler kullanıldı, jeller kullanıldı ama olucanı sanmıyorum. Benim pek ümidim yok :/ Zaten eşimin tavırlarından artık olması gerekip gerekmediğinden de emin değilim. Sürekli bir duygu durum değişimi yaşıyorBen bıktım arkadaşşşş!
Zaten kendime diye ördüğüm bebek battaniyelerinden birini bugün bir arkadaşa hediye etmek için konuştum. Havluyu atıyorum ben. Beni beklemeyin siz yolunuza devam edin
Biz akşamı ettik neoşKahvaltıdan sonra yine uyudum. Şimdi uyandım
Herkeşe günaydın
O gelgitler oluyor. Biz de yaşadık. Battaniyelerine dokunma
Dün gece burnum kanadı bayağı ya ödüm patladı. Sabah da biraz devam etti. Deprasyonlara girdim herhal. Saatlerce uyumuşum ben de inanamadımBiz akşamı ettik neoş
Doktora sordunmu neoşDün gece burnum kanadı bayağı ya ödüm patladı. Sabah da biraz devam etti. Deprasyonlara girdim herhal. Saatlerce uyumuşum ben de inanamadım
Sendeki de katır inadııı heeee. Ben o kadar sürdüremiyorum çünkü o gerginlik ortamı beni çok huzursuz ediyor. Çözmek istiyorum hemen.Töbeee... Ne demek hamilelişi devam etrmek istermiym..
Kız erkekler = koca bebekler
Hepsi böyle suratsız...
Ben 2 ağustostan beri küsüm mesela
Sefan olsun kuzuuuum. Valla gelgit değil artık sürekli oluyor gibi yaaa. Battaniyeleri vermeyi bir süredir düşünüp kıyamıyordum. Artık icraata geçtim siz düşünün artık gerisiniKahvaltıdan sonra yine uyudum. Şimdi uyandım
Herkeşe günaydın
O gelgitler oluyor. Biz de yaşadık. Battaniyelerine dokunma
Aaa iyi misin? Neden kanadı acabaDün gece burnum kanadı bayağı ya ödüm patladı. Sabah da biraz devam etti. Deprasyonlara girdim herhal. Saatlerce uyumuşum ben de inanamadım
Belki eşim uzakta diye bu kdar uzun sürüor demek isterdim ama kişiliğimi biliorm bak ben aynı konu üzerinde senelerce tartıştm kavga ettm güzel güzelde konuştm anlattm her yolu denedm.. Emek ettm.. Baktmki ben emek ettikçe nasılsa edio dio.. Hop kestim.. Bu sefer cok netim yani.. Cok cok cok netim.. Sürünsün biraz..Sendeki de katır inadııı heeee. Ben o kadar sürdüremiyorum çünkü o gerginlik ortamı beni çok huzursuz ediyor. Çözmek istiyorum hemen.
Kuzu gerçekten intihar ederiz bak. Ya bizimki evde hiçbir işe karışmaz etmez. Ben evden çalışıyorum diye sanıyor ki evde sadece oturuyorum bütün gün. İşe gidip gelmek ve kendi öz bakımını yapmak dışında hiçbir şey yapmıyor inan. Bir de üstüne durup dururken surat asıyor. Ve beni bu gergin ortam aşırı huzursuz ediyor. Bir ömür böyle geçecek mi bilemiyorum altan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?