Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bence klasik.. yani normal gebe değilkende canımız bişeyler çekiyor rahatça yiyoruz
öbür türlü oan aşeriosun sanıosun
bencede psikolojik
Konu geçmiş ama asermek değil de çok sevdiğim birşey vardı alacaktım. Aldırmadı ya eşim sen hamilesin bunda palmiye yağ var yiyemezsin dedi markette birbirimize girdik sonuç alinmadan çıktı asersem herhalde yine aynı tantana döner yok şunda bu şunda bu var

Senşn iyiliğini düşünüo ama sanada yaranılmıor

Ya aşılama yapıp o kadar para vereceğime o parayı tüpe eklerim diye düşündüm en azından hamile kalma ihtimalim çoğalıyo

Kendisine hak verip şımartmak istemem ama Bal0ncuk haklı Parecim. Benimkine aşermekten değil sırf yasak diye cazşp geldiğinden markette "Bütün abur cuburları almak istiyorum" dediğimde "Al ye millet neler yiyor" demişti Kendi iradem ve vicdanımla almadım tabii ama demek ki bebeği bu taşısa ne bulsa yiyecekti

Ama bak bir yıl geçti unutmamisim
Eve giderken alayim da yiyeyim bari
Yok N Neal bazı babaların idrak sorunları var. Kapalı. Aradığınız kişiye ulaşılamaz..

Ama bak bir yıl geçti unutmamisim
Eve giderken alayim da yiyeyim bari
Yok N Neal bazı babaların idrak sorunları var. Kapalı. Aradığınız kişiye ulaşılamaz..
Bazı mı babaların idrak sorunu var? Emin misin acaba? Bence sadece bazılarının yok o sorunu. Aklı başında olanı çok az bunların ya

Pareee Pare yeni trajikomik anılarla yer değiştirecek o yaşadıkların. Bakalım o zaman neleeer neler anlatacaksın bize

Sağol canim sen nasilsin minnoş nasil?
İyiyiz cnm iş ev koşturma geçiyor

Dünyanın sonu geliyor
dayler dayler koş koş

Aman ya ben de o kadar kati olunmasina karsiyim, o seyden alip accik yesen nolmus yani, kimbilir ne. Surekli alip yesen eyvallah da, azcik nefsini korelttiginde bsycik olmaz. Cok bilmesin o, vermeee vermeeee vermeee akil veeermeee vereceksen huzur veeer de ona
İyiyiz cnm iş ev koşturma geçiyor

Dünyanın sonu geliyor
dayler dayler koş koş
Ahhshahsh ama pare hakli benene

Hoaydaaaa Eraycılar ve Melihçiler gibi ikiye ayrıldık Pareciler ve kocasıcılar olarak. Herkes tarafını seçsin, ayağını denk alsın!!1!1!1

Martta bi kredimiz bitiyor ondan sonra inşallah baluşummm
Az kalmışşşşş

Al işte muhalefet dediiimde inanmıosunuz

Hoaydaaaa Eraycılar ve Melihçiler gibi ikiye ayrıldık Pareciler ve kocasıcılar olarak. Herkes tarafını seçsin, ayağını denk alsın!!1!1!1
Ben nealciyim

Hakli tabii kizz ala alaaa ay bi ara bbg vardi dimi yaaaa. Hatta dokun bana vardi hatrliyo musunuz sacma sapan bir yarisma
Az kalmışşşşş

Ben nealciyim

O zaman sen de pareye muhalefetsin ahdjsbdhd

Bu sefer beni de şaşırttı
Hakli tabii kizz ala alaaa ay bi ara bbg vardi dimi yaaaa. Hatta dokun bana vardi hatrliyo musunuz sacma sapan bir yarisma
BBG karşısında tost ekmeğine çokokrem sürüp yiye yiye bir senede yedi kilo almıştım, YEDİ

Dokun Bana'yı pek sevmemiştim. Orada bir şey yemedikleri için herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…