- 19 Kasım 2019
- 53.608
- 136.117
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #210.781
Evet normalde de can çekiyor zaten ama gebelerin çekince kıyılmıyo çocuğun canı istiyor diyerekten herhaldeNooğlur söyle. Sen kendin hassasiyet şaaptın diye ben espri yaptım. Her gün burada sabahtan akşama neler neler konuşuyoruz. Canın çekiyorsa normalde de çekiyor ki ben oruçluyken açıp yemek tarifleri izleyen bir saykoyum. Raad olun
Regl bekliyorum gözlerim yolda(şu gözü yaşlı emoji bana gelmedi bir türlü onu koydum sayın)
İyi bari sen dayanıklı hamilelerden çktın ailen sende bağışıklığa sebep olmuşEvet normalde de can çekiyor zaten ama gebelerin çekince kıyılmıyo çocuğun canı istiyor diyerekten herhaldebenim kendi aile grubum mangallar yemekler tatlılar atıp duruyorlar rahat olabilirsiniz alışığım ben her gün masterchef izliyorum Bal0ncuk
Sayılır sayılırİyi bari sen dayanıklı hamilelerden çktın ailen sende bağışıklığa sebep olmuş
Benim canım gebelik testi aş eriyor o sayılmaz mıÜmidim yok aslında ama şu an bir test kapıp gelesim var eczaneden 5 teleye
Kız nasıl gelmedi varya emojilerRegl bekliyorum gözlerim yolda(şu gözü yaşlı emoji bana gelmedi bir türlü onu koydum sayın)
Cesaretli gebeEvet normalde de can çekiyor zaten ama gebelerin çekince kıyılmıyo çocuğun canı istiyor diyerekten herhaldebenim kendi aile grubum mangallar yemekler tatlılar atıp duruyorlar rahat olabilirsiniz alışığım ben her gün masterchef izliyorum Bal0ncuk
Valla en son 5 teleye aldığımı hatırlıyorum ama neye zam gelmedi ki buna gelmesin di miSayılır sayılırbence seni çok etkileyemecekse al yap geç Bende çok para vermiştim bu testlere 5 tl değildi 7 ve 10 a satıyorlardı zamlanmış sanırım
Kız anlamıyorum zaten herkese geldi bir bana gelmediKız nasıl gelmedi varya emojiler
Cesaretli gebe
Gebe gibi gebe
Kuzum sendede var ilk üye olur olmazKız anlamıyorum zaten herkese geldi bir bana gelmedi
NasılsınCanimmmmm
Kız nasıl gelmedi varya emojiler
Cesaretli gebe
Gebe gibi gebe
aynen testlere vermek de mantıklı değil ama dayanamıyoruz napalımValla en son 5 teleye aldığımı hatırlıyorum ama neye zam gelmedi ki buna gelmesin di miuzun süredir almıyorum aslında bu testlere verdiğimiz boşa paralara üzüldüm bir süre sonra. Adet olunca zeynep kamile tetkiklere devam edicem. O yüzden aklım hep adetimde şimdi Allahım ne zamannn bitecek bu "kısır" döngümüz
Haftaya hava böyle güzel olursa hergün ckacam herif işe yarasın gezdirsngüldürdün ana gibi ana bal0ncuk ana bizi de gezdir en son ne zaman bir yere çıktım hatırlamıyorum
aynen testlere vermek de mantıklı değil ama dayanamıyoruz napalımaslında tetkikler devam edecekse adet olman da iyi.tüp bebe süreci seni uzun yollardan dolandırmaycak iyi düşünelim Bence yakında bu döngü bitecek dualarım seninle
Gez tabi enişteyle düzeldiniz galibaHaftaya hava böyle güzel olursa hergün ckacam herif işe yarasın gezdirsn
Kanguru takmaya korkuorm takabilirsem inşallah
Yök araba gerek görmüormGez tabi enişteyle düzeldiniz galibagezdirsin gezdirsin kanguru almadım ben korkulacak bir şeyi yoktur ya sıkıca sarılırsın minnoşa aslında bebek arabasıyla da gezilebilir almamış mıydınız
İyi olmuş hediye gelmesi güle güle kullanınYök araba gerek görmüorm
Kangurada hediyw geldi
Enişteylende aram düzelmedi
Dua etsin aç bırakmıyım kendisini...İyi olmuş hediye gelmesi güle güle kullanındüzelsin düzelsin gezerken yanağına bir buse kondur ortam şenlensin
Tam bir dişi aslansın ben korktum sendenDua etsin aç bırakmıyım kendisini...
Çiçek gönderdi iş yerime..Tam bir dişi aslansın ben korktum sendeno da hiç işini bilmiyor ki çiçek çikolata falan alsa gönlünü yapsa illa biz mi öğreteceğiz böyle şeyleri bu erkekler de çok odun
Allah seniÇiçek gönderdi iş yerime..
Hediyede gönderdi
Ama bi noktadan snra yemiorm artk bulutum ya
Ben eşime kızdığımda evdeki cansız çiçeği getiriyor gülmekten affediyorumÇiçek gönderdi iş yerime..
Hediyede gönderdi
Ama bi noktadan snra yemiorm artk bulutum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?