Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet normalde de can çekiyor zaten ama gebelerin çekince kıyılmıyo çocuğun canı istiyor diyerekten herhalde benim kendi aile grubum mangallar yemekler tatlılar atıp duruyorlar rahat olabilirsiniz alışığım ben her gün masterchef izliyorum Bal0ncuk

Regl bekliyorum gözlerim yolda (şu gözü yaşlı emoji bana gelmedi bir türlü onu koydum sayın)

İyi bari sen dayanıklı hamilelerden çktın ailen sende bağışıklığa sebep olmuş
Benim canım gebelik testi aş eriyor o sayılmaz mı Ümidim yok aslında ama şu an bir test kapıp gelesim var eczaneden 5 teleye

Sayılır sayılır bence seni çok etkileyemecekse al yap geç Bende çok para vermiştim bu testlere 5 tl değildi 7 ve 10 a satıyorlardı zamlanmış sanırım

Regl bekliyorum gözlerim yolda (şu gözü yaşlı emoji bana gelmedi bir türlü onu koydum sayın)
Kız nasıl gelmedi varya emojiler

Cesaretli gebe
Gebe gibi gebe

Sayılır sayılır bence seni çok etkileyemecekse al yap geç Bende çok para vermiştim bu testlere 5 tl değildi 7 ve 10 a satıyorlardı zamlanmış sanırım
Valla en son 5 teleye aldığımı hatırlıyorum ama neye zam gelmedi ki buna gelmesin di mi uzun süredir almıyorum aslında bu testlere verdiğimiz boşa paralara üzüldüm bir süre sonra. Adet olunca zeynep kamile tetkiklere devam edicem. O yüzden aklım hep adetimde şimdi Allahım ne zamannn bitecek bu "kısır" döngümüz

Kız nasıl gelmedi varya emojiler

Cesaretli gebe
Gebe gibi gebe
güldürdün ana gibi ana bal0ncuk ana bizi de gezdir en son ne zaman bir yere çıktım hatırlamıyorum
aynen testlere vermek de mantıklı değil ama dayanamıyoruz napalım aslında tetkikler devam edecekse adet olman da iyi.tüp bebe süreci seni uzun yollardan dolandırmaycak iyi düşünelim Bence yakında bu döngü bitecek dualarım seninle

Haftaya hava böyle güzel olursa hergün ckacam herif işe yarasın gezdirsn
Kanguru takmaya korkuorm takabilirsem inşallah

Haftaya hava böyle güzel olursa hergün ckacam herif işe yarasın gezdirsn
Kanguru takmaya korkuorm takabilirsem inşallah
Gez tabi enişteyle düzeldiniz galiba gezdirsin gezdirsin kanguru almadım ben korkulacak bir şeyi yoktur ya sıkıca sarılırsın minnoşa aslında bebek arabasıyla da gezilebilir almamış mıydınız

Gez tabi enişteyle düzeldiniz galiba gezdirsin gezdirsin kanguru almadım ben korkulacak bir şeyi yoktur ya sıkıca sarılırsın minnoşa aslında bebek arabasıyla da gezilebilir almamış mıydınız
Yök araba gerek görmüorm
Kangurada hediyw geldi
Enişteylende aram düzelmedi

Çiçek gönderdi iş yerime..
Hediyede gönderdi
Ama bi noktadan snra yemiorm artk bulutum ya
Allah seni ee bu adamcağız napsın artık hakkını yemişim sorry enişte bence bir şans ver artık canını sıkacak ortamlar yaratmaz anlamıştır seni aylar olmuş burnu sürtmüştür hediyem bile almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…