Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben gebeyken etkilenmiodum bişeyden ya rahattım
hiçte aşermedim
Onun bilimsel bir açıklaması var mı ki ya, bana biraz gebelerin uydurması gibi geliyor ahaahahha. Hiç araştırmadım ama sanki istediklerini yiyebilmek için böyle bir şey atmışlar ortaya gibi de, yüzyıllardır her gebe olan devam ettiriyor bunu gibi
(Gebe olmadığı için gebelere pislik atıyordu)

bence klasik.. yani normal gebe değilkende canımız bişeyler çekiyor rahatça yiyoruz
öbür türlü oan aşeriosun sanıosun
bencede psikolojik

cumartesi samandağa gittim deniz havası ve teknede bişiler yedim söliemem gebe var
pazar günü harbiye şelaleler vs. yine bişiler yedim söliemem

dün bişey dedm aboo btüün hamileler üşüştü
Nooğlur söyle. Sen kendin hassasiyet şaaptın diye ben espri yaptım. Her gün burada sabahtan akşama neler neler konuşuyoruz. Canın çekiyorsa normalde de çekiyor ki ben oruçluyken açıp yemek tarifleri izleyen bir saykoyum. Raad olun

sen raad gebesin
raad olmayan var belkim

Biz de anlamadık ne geçirdik dr a gittik azarladı ne kovidi dedi bir sürü olaylar yaşadık Anlatsam inanan olmaz neyseki geçio
Yarın kan vercez düzgün çıkaa bari inşallah
Nasil ya, test yapmak zorundalar orasi yapmiyorsa baska yere gitseydinz keske cnim ne sacma sapan insanlar var. İnşallah yolundadir her sey, insallah guzel cikar. Daha önce bahsettiğim takviyelere devam mutlaka, cok cok onemli
Gunaydin beybilettoooooooggg
Valla ben de as ermedim, hamile kalmadan once vardir herhalde oyle bsy dedim de sonrasında yasayinca hee dedim bunlar hikayeymis herhalde, hic oyle bsy yasamadim, elbette canin bsyler cekiyor da, normalde de cekyo zaten paso benim

7 gün sonra takvimin silinecek doğur artık

Aynen bence bahane ediyoruz biz kadınlar zaten internetten de merak edip şöyle bir bakındım bilimsel dayanağı yoktur diyor. Dediğiniz gibi normalde de canımız çekiyor. Hatta daha gebe olmadan bazen o kadar canım çekiyor ki birşeyleri ille yemeden rahat edemiyorum. Bu da öyle bir şey herhalde Bir de şey diyorlar ya aşerdiğin şeyi yemezsen o şekilde bebeğinde iz, leke olur falan ahahhaah nasıl da daha çok daha da çok yiyebilmek için kılıflar uydurmuşuz yüzyıllardır helal valla bize

Ya iste daha birçok sey hormonsal ve duygusal zaten, onlar olmasa annelik denilen o zor kavrama inanc kalmaz, insanlar kendilerini tamamen boslukta hisseder misal ay bana cok bağlı bensiz yapamaz, ay okula alisamadi hep beni istiyor agliyorlarn arkasinda aslinda annenin asiri bagimliligi ve kimlik bulma duygusu var, eger bu duygular olmasa annelik zor ve karmaşık oldugu icin psikolojiler alt ust olur bu hani dışarı çıktığında ay kosa koşa dönüyorum, vicdan azabi çekiyorum filan hepsinin arkasi buna bagli daha neler var ama anlatmayayim annelikten sogur cok kisi

Ay evettt ben bir de bebeği olduktan sonra böyle sürekli ben anneyim en asli kimiğim bu modunda gezenlere irrite oluyorum normalde. İnstagramda tek gerçekleri bebekmiş gibi falan oluyor ya. Hep de dillendiririrm önce sen birey ol sonra anne ol tek başarın bu gibi davranma diye. Ama eşime de diyorum başkalarını kınadım ama ben çok uğraştım benim böbürlenmek hakkım, instagramda en çok ben bebek paylaşıcam diyorum Biz bence fazlasıyla hak ettik

sen raad gebesin
raad olmayan var belkim
Gözünü kapatır raad olmayan. Ulan o kadar gezmişin burada bize anca laf yetiştiriyon. İnsan fotolar buraları. Bak onu aşeririm işte. Gezesim var gezesim
Valla ben de as ermedim, hamile kalmadan once vardir herhalde oyle bsy dedim de sonrasında yasayinca hee dedim bunlar hikayeymis herhalde, hic oyle bsy yasamadim, elbette canin bsyler cekiyor da, normalde de cekyo zaten paso benim
Ben hamile değilken daha çok aşeriyordum. Gecenin 2'sinde canım çekti diye gidip kokoreç yemişliğim var. Hey gidinin
Aşerme dedikleri o mu oluyor bilmiyorum. Ben sadece şöyle bir şey yaşadım. Bulantı ve kusmaların çok yoğun olduğu zamanlar ekmek peyniri bile zar zor yutabiliyorken birkaç kez birkaç şeyde şey hissettim. "Şu anda bu olsa yiyebilirim" ama "Deli gibi canım istiyor off olsa ne yerim hee" gibi
bir durum yok. Sadece o anda onu yiyebilirim gibi geliyordu ve tek sefere mahsus o şeyi o an yiyebiliyordum, sonra yine tiksiniyordum her şeyden. Bir kere böyle hiçbir şey yiyemiyorken yarım kg'ya yakın yaprak sarma yedim mesela. Sonra acayip tiksindim. Bir daha yiyebilir miyim bilmiyorum. Vizyonsuz biriyim galiba. Canımın öyle deli gibi çektiği şey tuz ve limondu. O da bence bulantıyı bu ikisi bastırdığı içindi

en son kesecekler senide
Ahhaah hayirlisi be gulum, onemli olan yarismakti, sağlıkla kavusmakti, gerisi hiiiiij muhim değil
Ahhhh ah ona deginmiyorum bile cok laf olur
Paylas kiz senin neyin eksik beeee

Ahahhahahaja zor gelince öyle oluyor galiba. Ben de bazen kendimde bu potansiyeli görüp eşime diyorum ki "Ben buldumcuk oldum. Alnıma 'BEN YAPTIM' yazacağım"

ayy bi sürü foto çekildik kızçemle
kıskandırmak gibi olmasın ama

Ahhaah hayirlisi be gulum, onemli olan yarismakti, sağlıkla kavusmakti, gerisi hiiiiij muhim değil

inşallah cnm dayloşşşşşşşş

Galiba çabama sağlık diyip instagramı donatıcam zaten
Ahahhahahaja zor gelince öyle oluyor galiba. Ben de bazen kendimde bu potansiyeli görüp eşime diyorum ki "Ben buldumcuk oldum. Alnıma 'BEN YAPTIM' yazacağım"
Ahahahah neden olmasındı. 2 aylıkken toplu taşımada pardon da görmüyo musunuz hamileyim yer verir misiniz bir zahmet aaa aaaaa hiç saygı kalmamış diye bağırasım var
çekemdm valla
babası yok... ne edecez babasını ?
Konuştuk yine sözler verdi diyordun baluş gelişme olmadı mı sonra?

Rimdimmm rimdiimmmmmmm
ayy bi sürü foto çekildik kızçemle
kıskandırmak gibi olmasın ama

inşallah cnm dayloşşşşşşşş
Geri sayim da az kaldi baksanaaa
Ahhahaa yakisiiirrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…