- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #210.821
Gece döner yiyen sendin di mi nealBu sefer beni de şaşırttı
BBG karşısında tost ekmeğine çokokrem sürüp yiye yiye bir senede yedi kilo almıştım, YEDİ
Dokun Bana'yı pek sevmemiştim. Orada bir şey yemedikleri için herhalde
O zaman hiç susmam sanırımBazı mı babaların idrak sorunu var? Emin misin acaba? Bence sadece bazılarının yok o sorunu. Aklı başında olanı çok az bunların ya
Pareee Pare yeni trajikomik anılarla yer değiştirecek o yaşadıkların. Bakalım o zaman neleeer neler anlatacaksın bize
Yani dimi gıcık etmişti beni azıcık yiyecektim zaten çok değil birşeye elimi atıyorum içeriğine bakiyor banane arkadaşım benim o an ona ihtiyacım var banane palmiyesinden yağındanAman ya ben de o kadar kati olunmasina karsiyim, o seyden alip accik yesen nolmus yani, kimbilir ne. Surekli alip yesen eyvallah da, azcik nefsini korelttiginde bsycik olmaz. Cok bilmesin o, vermeee vermeeee vermeee akil veeermeee vereceksen huzur veeer de ona
Ahhshahsh ama pare hakli benene
Hepiniz pareci olacaksınız bananeeeeeeeHoaydaaaa Eraycılar ve Melihçiler gibi ikiye ayrıldık Pareciler ve kocasıcılar olarak. Herkes tarafını seçsin, ayağını denk alsın!!1!1!1
ÖzledikkkkkkBalimmm
Bu konuda enişte haklıO zaman hiç susmam sanırımher gün bir akrasyon yaşarım Kız dur bir anımı da anlatım hatta izletim şimdi gülüyorum ama bunu izlerken hormonlar tavandi ve bir güzel ağlamıştım
Yani dimi gıcık etmişti beni azıcık yiyecektim zaten çok değil birşeye elimi atıyorum içeriğine bakiyor banane arkadaşım benim o an ona ihtiyacım var banane palmiyesinden yağından
Hepiniz pareci olacaksınız bananeeeeeeeBal0ncuk duydun mu beni
dayler dayler seviliyorsun
Hahahha yok ya oGece döner yiyen sendin di mi nealkendini her yerde belli ediyosun kuşum
Hahahha komikmiş gerçektenO zaman hiç susmam sanırımher gün bir akrasyon yaşarım Kız dur bir anımı da anlatım hatta izletim şimdi gülüyorum ama bunu izlerken hormonlar tavandi ve bir güzel ağlamıştım
Ya kadın olduğun için biz zaten Pareciyiz ama orada kocan haklıymış maalesef. Erkeklerin haklı olmasına karşıyım. Onları haklı çıkarmayalım lütfen arkadaşlar herkes hal ve hareketlerine dikkat etsin
Bende ozledimmmmmÖzledikkkkkk
Bu konuda enişte haklı
Sağol canım evet öle yapmam lazım galibaKuzu iyileştiniz ya boşver düşünüp kendini karartma. Çok geçmiş olsun bugün haberlerini bekliyoruz
Günaydın bacım su. Bu ne enerji sabah sabah, Allah neşeni bozmasın. Dün gece güzel uyudun herhalde
Sağlık sektöründen bişey anladıysam ne oluyumNasil ya, test yapmak zorundalar orasi yapmiyorsa baska yere gitseydinz keske cnim ne sacma sapan insanlar var. İnşallah yolundadir her sey, insallah guzel cikar. Daha önce bahsettiğim takviyelere devam mutlaka, cok cok onemli
Gunaydin beybilettoooooooggg
Valla ben de as ermedim, hamile kalmadan once vardir herhalde oyle bsy dedim de sonrasında yasayinca hee dedim bunlar hikayeymis herhalde, hic oyle bsy yasamadim, elbette canin bsyler cekiyor da, normalde de cekyo zaten paso benim
Kadınlar her daim haklıdır te o kaaaaÖzledikkkkkk
Bu konuda enişte haklı
Ah hormonlar ah ah hep bize oluyor olanlarHahahha yok ya oMiss Bride miysi sanki? Aynı gece ben de başka bir şeyler yemiştim ama onu doğru hatırlıyorsun. Gece pikniği
Hahahha komikmiş gerçektenBeni hormonlar hiç ağlatmamıştı ta ki Bebek Geliyorum Demez filmini izleyene kadar. Buna ağlamak da ayrı bir olay. Komedi filmi
Ya kadın olduğun için biz zaten Pareciyiz ama orada kocan haklıymış maalesef. Erkeklerin haklı olmasına karşıyım. Onları haklı çıkarmayalım lütfen arkadaşlar herkes hal ve hareketlerine dikkat etsin
Bende bende özledim seniBende ozledimmmmm
Bu hafta yani bildiğimiz hafta bu hafta yaniSağlık sektöründen bişey anladıysam ne oluyum
Sonuçlar temiz galiba bu hafta sezeryan var galiba sanırsam öle
Yahu alt tarafi azcik tadacak allasen abartmayin bee sanirsin ana öğün yapmis da hep yemiş alalaaaaBu sefer beni de şaşırttı
BBG karşısında tost ekmeğine çokokrem sürüp yiye yiye bir senede yedi kilo almıştım, YEDİ
Dokun Bana'yı pek sevmemiştim. Orada bir şey yemedikleri için herhalde
İçeriğine biz de hep bakiyoz ama normalde de bakiyoz yani. Hayir cok canin cektiyse accik yediysen nolur allasen, bugdayi kendin ekip ekmek yapsan dahi ektiğin bugdayin kendisi hormonlu, gelmisiz burda tiriviri yapiyozO zaman hiç susmam sanırımher gün bir akrasyon yaşarım Kız dur bir anımı da anlatım hatta izletim şimdi gülüyorum ama bunu izlerken hormonlar tavandi ve bir güzel ağlamıştım
Yani dimi gıcık etmişti beni azıcık yiyecektim zaten çok değil birşeye elimi atıyorum içeriğine bakiyor banane arkadaşım benim o an ona ihtiyacım var banane palmiyesinden yağından
Hepiniz pareci olacaksınız bananeeeeeeeBal0ncuk duydun mu beni
dayler dayler seviliyorsun
Hadi hayırlısı cnm cok sevindim, arka arkaya dogurcaz resmenSağlık sektöründen bişey anladıysam ne oluyum
Sonuçlar temiz galiba bu hafta sezeryan var galiba sanırsam öle
Yaaav bırag allasen. Yemeyecek efendim yemeyecek. Yok ya şaka bir yana kimse benim kadar sayko olmasın. Yiyebilen yiyebildiğini yesin. Ben aşırı vicdan azabı sendromuna yakalandımYahu alt tarafi azcik tadacak allasen abartmayin bee sanirsin ana öğün yapmis da hep yemiş alalaaaa
Ahhahaha benim de 15gunde 8kilo almsligim var zamanında, hic ses etme, asiri yemekciyim ben de, cok duskunum, gece yarısı uykuluk kokorec vs bayılırım. Dogurayim da yicemmm
Dokun banada hayal gorduklerini filan hatırlıyorum uzun saatler sonrasında, ne sacma işler ya
İçeriğine biz de hep bakiyoz ama normalde de bakiyoz yani. Hayir cok canin cektiyse accik yediysen nolur allasen, bugdayi kendin ekip ekmek yapsan dahi ektiğin bugdayin kendisi hormonlu, gelmisiz burda tiriviri yapiyoz
Aahhahhsjs acaba neden neden
Biri kucağına almayagörsün, hemen yapar yapacağını.Aahhahhsjs acaba neden neden
Eşimle ilk buluşmaya giderken evden çıkmadan önce yeğenimi kucağıma almıştım, kusmuştu. Aklıma o geldi bak. Acaba teyzesine bir mesaj mı vermek istemişti
Annesi güzel doyuruyor galibaBiri kucağına almayagörsün, hemen yapar yapacağını.
Valla obur gibi görünüyorum ama doğumdan hemen sonra eski kilomdan daha aşağı düştüm.
Senin kilo vermenin sebebi başka şeylerdi de neyse ağzımızı bozmayalımBiri kucağına almayagörsün, hemen yapar yapacağını.
Valla obur gibi görünüyorum ama doğumdan hemen sonra eski kilomdan daha aşağı düştüm.
Hayırlı olsun tedavi. İnşallah güzel haberi almak da nasip olurÇoktandır takip ediyorum topiği ara sıra da olsa yazıyorum.Bal0ncuk bilir. Tüp bebek merkezi muhabbetlerinizi okudum. Ben yakın zamanda Şişli Memorialde tedavi gördüm. Şu an transfer için adet olmayı bekliyorum. Merkezin ücretsiz ön görüşmesi var tüm detaylarla değerlendiriyorlar. Laboratuvarı çok başarılı. Sistemli, detaycı bir merkez. Soracağınız bişey olursa seve seve cevaplarım ♥
Amin amin aminKadınlar her daim haklıdır te o kaaaa
Ah hormonlar ah ah hep bize oluyor olanlar
Bende bilmiyorum demiştim ota b.ka.agliyorum.diye benim normalim de bu
Bende bende özledim seni
Bu hafta yani bildiğimiz hafta bu hafta yanisu gibi geçsin olumsuz hicbirsey ufacık birşey bile yaşama sağlıkla al kizceni kucağına canım
Ağrısız sızısız iinşallahYahu alt tarafi azcik tadacak allasen abartmayin bee sanirsin ana öğün yapmis da hep yemiş alalaaaa
Ahhahaha benim de 15gunde 8kilo almsligim var zamanında, hic ses etme, asiri yemekciyim ben de, cok duskunum, gece yarısı uykuluk kokorec vs bayılırım. Dogurayim da yicemmm
Dokun banada hayal gorduklerini filan hatırlıyorum uzun saatler sonrasında, ne sacma işler ya
İçeriğine biz de hep bakiyoz ama normalde de bakiyoz yani. Hayir cok canin cektiyse accik yediysen nolur allasen, bugdayi kendin ekip ekmek yapsan dahi ektiğin bugdayin kendisi hormonlu, gelmisiz burda tiriviri yapiyoz
Sen de seviliyon yevrummmm
Hadi hayırlısı cnm cok sevindim, arka arkaya dogurcaz resmen
Bal0ncuk sana kalirsa tum enisteler hakli, ama seninki haksiz, yav he heeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?