- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #210.861
Ben de dışarda yiyorsam iyi pismis olsun diyorum, normalde de hic sevmem cok pismis et, bana orta olacak sulu sulu böyleama kofte sevmem neyse ki of çok kilo aldim bacim, ins veririm ahahahah
Hahah ben de oyle seviyorum nerdeyse böyle kanlı az ortaVereceksin tabii ya ne olacağıdı?
Ben dışarıda köfte yemeyi pek sevmem normalde. Hatta et de. Düzgün pişirmiyorlar, hiç sevmem öyle orta falan. Bir kere yıllaar önce iş yemeği diye Nusret'e gittik. Masadaki kanlı etlere bakmaktan iş konuşamadım. Çıkınca "Bir ay et görmek istemiyorum" demiştim
Eheheh hayirlisi be gülüm, veririz zamanla, cok dert etmiyorum, en kotu destek alırım cok takilirsamMiss Bride hamilelik öncesi kilomun altına düştüm diyor bak. Sen de minikle uğraşırken kan ter döker verirsin merak etme
Amin inşallah canım aklımdasınızAy kuzum gözün aydın. Sağlıkla dünyaya gelsin. Doğururken bizi anmayı unutma
Biz de ilerleyen dönemde düşünüyoruz. Şişli memorialı geçenlerde gördüm çok metheden var. Sana özelden yazıcam canım birkaç detay sorucam.
Gün verdiler miAmin inşallah canım aklımdasınız
Çoktandır takip ediyorum topiği ara sıra da olsa yazıyorum.Bal0ncuk bilir. Tüp bebek merkezi muhabbetlerinizi okudum. Ben yakın zamanda Şişli Memorialde tedavi gördüm. Şu an transfer için adet olmayı bekliyorum. Merkezin ücretsiz ön görüşmesi var tüm detaylarla değerlendiriyorlar. Laboratuvarı çok başarılı. Sistemli, detaycı bir merkez. Soracağınız bişey olursa seve seve cevaplarım ♥
Ben eve yakınlığına da dikkat ettim. Bir de başarı çoğul transferle şişirilmiş bir başarı da olabiliyor. Laboratuvarını araştır derim, o bayağı önemli. Bir de öngörüşmeye gidince ortalığa biraz bak. Çok kalabalık mı, içeri giren ne kadar kalıyor vs.Peki tüp bebe yapan kızlarım en mantıklı sorular nedir? Bana göre şöyle sıralanıyor
1) Merkezin başarısı
2) Fiyatı
Başka merkezi seçerken önemli dikkat edilmesi gereken şeyler nedir
Amin inşallah ne zaman istersenizAh ilaç gibi geldin
İnşallah tedavin güzel sonuçlanır canım
Ben kafamda tam oturttuğumda sorularımla seni boğabilirim
Benm hala 10 kilo fazla varMiss Bride hamilelik öncesi kilomun altına düştüm diyor bak. Sen de minikle uğraşırken kan ter döker verirsin merak etme
Bence en önemlisi embriyologları :)Peki tüp bebe yapan kızlarım en mantıklı sorular nedir? Bana göre şöyle sıralanıyor
1) Merkezin başarısı
2) Fiyatı
Başka merkezi seçerken önemli dikkat edilmesi gereken şeyler nedir
Ben eve yakınlığına da dikkat ettim. Bir de başarı çoğul transferle şişirilmiş bir başarı da olabiliyor. Laboratuvarını araştır derim, o bayağı önemli. Bir de öngörüşmeye gidince ortalığa biraz bak. Çok kalabalık mı, içeri giren ne kadar kalıyor vs.
Buda aklımda olsun o zaman beybimBenm hala 10 kilo fazla var
Bence en önemlisi embriyologları :)
Ben embryologlarn deneymlerini sormuştm
Sana yakışıyor ama baluşBenm hala 10 kilo fazla var
Bence en önemlisi embriyologları :)
Ben embryologlarn deneymlerini sormuştm
Humm ben de bilemedim ki Esra Erol tüp bebek tedavisine yolladığı izleyicileri Ali Odman Koyuncuoğlu'na gönderiyor ama o da nasıl biri program dışında pek bilmiyorum. Şişli Memorial'la bir görüş sen en iyisiBenim evime yakınlarda çok yok sanırım. Selman Laçin var. Onun hakkında da baya kötü yorumlar okudum. B.düzüne yakın var mı ki başka bi bakayım
Beklenen otobüsün gelmemesi gibi bu da ben de transfer öncesi ikinci reglimi ne beklemiştim of ama eninde sonunda geliyorlar. Müjdemi isterimAy ben de Zeynep Kamil'e tetkiklere devam etmek için gidicem diye adet bekliyorum. Kör olasıca gelmiyo bi türlü
Gerçekten murphy yani. Saat gibi çalışır adetim normalde. 2 gün gecikeceği tuttu bekliyorum ya. Bi de dün canım gebelik testi çekip yapmış olmasam hamile miyim acaba derdimHumm ben de bilemedim ki Esra Erol tüp bebek tedavisine yolladığı izleyicileri Ali Odman Koyuncuoğlu'na gönderiyor ama o da nasıl biri program dışında pek bilmiyorum. Şişli Memorial'la bir görüş sen en iyisi
Beklenen otobüsün gelmemesi gibi bu da ben de transfer öncesi ikinci reglimi ne beklemiştim of ama eninde sonunda geliyorlar. Müjdemi isterim
Randevusuz gidiyorum zaten bakayımYap kız, hiç affetme. Olgunlaşacaklarını sanmıyorum bu saatten sonra
Cumaya kadar her gün randevu al git "Aa ben bugün çağırdınız sanıyorduuuum" dersin
Arnavut ciğeri de yiyeyim ya iyi dedin bak. Köfte dışarıda tam pişmeyebiliyor. O yüzden o da listeye girdi. Evde yaptığımı yiyorum
öyle yapayım bal0ncuğum inşallah işe yarar evi bir haftadır temizlemiyorum toz oldu hep baştan sonra sileyim :)merdiven inip çık bol bol bulutum :)
Elbet gelecek. O pozitifi de elbet göreceğiz. Nazlı folik asit jenerasyonunun yeni neferi buraya gelecek!!1!!11Gerçekten murphy yani. Saat gibi çalışır adetim normalde. 2 gün gecikeceği tuttu bekliyorum ya. Bi de dün canım gebelik testi çekip yapmış olmasam hamile miyim acaba derdimSonucu söylememe gerek yok herhalde
Bende şişli diye düşünüyorumHumm ben de bilemedim ki Esra Erol tüp bebek tedavisine yolladığı izleyicileri Ali Odman Koyuncuoğlu'na gönderiyor ama o da nasıl biri program dışında pek bilmiyorum. Şişli Memorial'la bir görüş sen en iyisi
Beklenen otobüsün gelmemesi gibi bu da ben de transfer öncesi ikinci reglimi ne beklemiştim of ama eninde sonunda geliyorlar. Müjdemi isterim
Hayır heyecanlı diyeceksinBende şişli diye düşünüyorumhof çok zor neyse bi o gün gelsinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?