Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de dışarda yiyorsam iyi pismis olsun diyorum, normalde de hic sevmem cok pismis et, bana orta olacak sulu sulu böyle ama kofte sevmem neyse ki of çok kilo aldim bacim, ins veririm ahahahah
Miss Bride hamilelik öncesi kilomun altına düştüm diyor bak. Sen de minikle uğraşırken kan ter döker verirsin merak etme

Hahah ben de oyle seviyorum nerdeyse böyle kanlı az orta çok pişince ete yazik edilmis gibi geliyor
Veririz bee, tek derdimiz kilo ossun bosveeeer
Miss Bride hamilelik öncesi kilomun altına düştüm diyor bak. Sen de minikle uğraşırken kan ter döker verirsin merak etme
Eheheh hayirlisi be gülüm, veririz zamanla, cok dert etmiyorum, en kotu destek alırım cok takilirsam ama genelde istedigim zamanlar dikkat ederek verdim hep, e hareket de verdiriyor zaten. Hayirlisi bagalim bi gelsin de sag salim

Amin inşallah canım aklımdasınız

Hayırlı olsun tedavi. İnşallah güzel haberi almak da nasip olur

Katre_g cukulatam Gelince buraya bakın

Ah ilaç gibi geldin
İnşallah tedavin güzel sonuçlanır canım
Ben kafamda tam oturttuğumda sorularımla seni boğabilirim

Peki tüp bebe yapan kızlarım en mantıklı sorular nedir? Bana göre şöyle sıralanıyor
1) Merkezin başarısı
2) Fiyatı
Başka merkezi seçerken önemli dikkat edilmesi gereken şeyler nedir

Peki tüp bebe yapan kızlarım en mantıklı sorular nedir? Bana göre şöyle sıralanıyor
1) Merkezin başarısı
2) Fiyatı
Ben eve yakınlığına da dikkat ettim. Bir de başarı çoğul transferle şişirilmiş bir başarı da olabiliyor. Laboratuvarını araştır derim, o bayağı önemli. Bir de öngörüşmeye gidince ortalığa biraz bak. Çok kalabalık mı, içeri giren ne kadar kalıyor vs.

Benm hala 10 kilo fazla var

1) Merkezin başarısı
2) Fiyatı
Bence en önemlisi embriyologları :)
Ben embryologlarn deneymlerini sormuştm

Benim evime yakınlarda çok yok sanırım. Selman Laçin var. Onun hakkında da baya kötü yorumlar okudum. B.düzüne yakın var mı ki başka bi bakayım

Benim evime yakınlarda çok yok sanırım. Selman Laçin var. Onun hakkında da baya kötü yorumlar okudum. B.düzüne yakın var mı ki başka bi bakayım
Humm ben de bilemedim ki Esra Erol tüp bebek tedavisine yolladığı izleyicileri Ali Odman Koyuncuoğlu'na gönderiyor ama o da nasıl biri program dışında pek bilmiyorum. Şişli Memorial'la bir görüş sen en iyisi
Ay ben de Zeynep Kamil'e tetkiklere devam etmek için gidicem diye adet bekliyorum. Kör olasıca gelmiyo bi türlü
Beklenen otobüsün gelmemesi gibi bu da ben de transfer öncesi ikinci reglimi ne beklemiştim of ama eninde sonunda geliyorlar. Müjdemi isterim

Gerçekten murphy yani. Saat gibi çalışır adetim normalde. 2 gün gecikeceği tuttu bekliyorum ya. Bi de dün canım gebelik testi çekip yapmış olmasam hamile miyim acaba derdim Sonucu söylememe gerek yok herhalde

Randevusuz gidiyorum zaten bakayım
merdiven inip çık bol bol bulutum :)
öyle yapayım bal0ncuğum inşallah işe yarar evi bir haftadır temizlemiyorum toz oldu hep baştan sonra sileyim :)

Gerçekten murphy yani. Saat gibi çalışır adetim normalde. 2 gün gecikeceği tuttu bekliyorum ya. Bi de dün canım gebelik testi çekip yapmış olmasam hamile miyim acaba derdim Sonucu söylememe gerek yok herhalde
Elbet gelecek. O pozitifi de elbet göreceğiz. Nazlı folik asit jenerasyonunun yeni neferi buraya gelecek!!1!!11

Bende şişli diye düşünüyorum hof çok zor neyse bi o gün gelsinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…