- 19 Kasım 2019
- 53.608
- 136.117
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #210.901
evet.. cok heycanlıydıBugün mü
Amin hayırlısıyla, sağlıkla hepimize inşallahTeşekkür ederim, darısı sana inşallah
nie 2 gün ileridemi yaşıo hayatı?
devam ediosa evet etmiosa dinlen geçecektir neoşKızlar 5.30-6.45 arası gibi değişik aralıklarla sağ kasığıma bir şey saplanır gibi sancı girdi. Kontrolüm cuma. Sizce erken mi gitmeliyim?
Yaaaaa heyecan bastı benievet.. cok heycanlıydı
şuan belkide doğurdu bilmiorum
dönüş bekliyorum
darısı başınıza inşallah
Benim de içime 12'sinde doğuracak gibi doğmuştu. Senin hesabın da yanlış ki. Doktor 16'sına kadar beklerim en geç, demiştinie 2 gün ileridemi yaşıo hayatı?
Yeni uyandım da bu korkuyla ne kadar bekleyebilirim bilemedimdevam ediosa evet etmiosa dinlen geçecektir neoş
Dun 4ten geri saymistindi sanki Yannis mi hatirliyormNayır bana göredeğil mi?
Rahim buyudugu icin agri girebiliyor o haftalarda, bicak saplanmasi gibi oluyor. Ama icinde kalmasin diyorsan gidebilirsin tabii ki.Kızlar 5.30-6.45 arası gibi değişik aralıklarla sağ kasığıma bir şey saplanır gibi sancı girdi. Kontrolüm cuma. Sizce erken mi gitmeliyim?
Yok önceki gündü o galiba. Zaten matematiğim bitmiş. 12'sinde doğuracaksanDun 4ten geri saymistindi sanki Yannis mi hatirliyorm
Hayırlısı be gulum, hadi ins hangi gun istiyosa seçsin beğensin alsın 16sina kadarYok önceki gündü o galiba. Zaten matematiğim bitmiş. 12'sinde doğuracaksan
devam ediomu neoş ?Benim de içime 12'sinde doğuracak gibi doğmuştu. Senin hesabın da yanlış ki. Doktor 16'sına kadar beklerim en geç, demişti
Yeni uyandım da bu korkuyla ne kadar bekleyebilirim bilemedim
Bence bekleyecek o daha. Ben gaza getirebilmek için gün tayin ettim oğluna. Sen çaktırmaHayırlısı be gulum, hadi ins hangi gun istiyosa seçsin beğensin alsın 16sina kadar
İşte bilmiyorum. Şu ana kadar bir şey olmadı gibi ama ya olursa diye de beklemek istemiyorumdevam ediomu neoş ?
merak etme ara sıra olacak öyle şeyler
ilerleyen zamanlarda alttan cıakcak gibide oluo
için rahat etmiecekse git cnmİşte bilmiyorum. Şu ana kadar bir şey olmadı gibi ama ya olursa diye de beklemek istemiyorum
Hee taam piskolocik olarak annadim ben onu, o is bendeBence bekleyecek o daha. Ben gaza getirebilmek için gün tayin ettim oğluna. Sen çaktırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?