- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #210.881
Hayır heyecanlı diyeceksin
Ben mart sonunda başladım, aksilikse aksilikler de oldu ama haziranda hamileydim. Geç olsun, güç olmasın. Sen sonucu düşün, süreç bir şekilde geçecekHemde çok martta gitsem nisan-mayıs gibi hamileyim
Bi aksilik çıkacakta ertelenirse diye korkuyorum amaaa burda negatifliğe yer yok unutmuşum, pozitif düşünelim pozitif olsuun
ataşehir memorialda cem demireli de övüyorlar canım fiyat için aradım yine aynı rakamlar. Meşhur yerler hep aynı rakama yapıyor belliki heryer ilaçlar ekstralar hariç 12 bin işte :)Bende şişli diye düşünüyorumhof çok zor neyse bi o gün gelsinde
Mutfaktaki aşçı önemli...Buda aklımda olsun o zaman beybim
Heeee uçan balon gibiyim sormaSana yakışıyor ama baluş
Tüp bebek sürecinde regl gecikmessi meşhurdurAy ben de Zeynep Kamil'e tetkiklere devam etmek için gidicem diye adet bekliyorum. Kör olasıca gelmiyo bi türlü
Ah aynen çiçeğim doğru diyosunBen mart sonunda başladım, aksilikse aksilikler de oldu ama haziranda hamileydim. Geç olsun, güç olmasın. Sen sonucu düşün, süreç bir şekilde geçecek
ataşehir memorialda cem demireli de övüyorlar canım fiyat için aradım yine aynı rakamlar. Meşhur yerler hep aynı rakama yapıyor belliki heryer ilaçlar ekstralar hariç 12 bin işte :)
O zaman bilinen merkezlerde yapmak daha mantıklı. Bizim eve yakın bi yerde yapıyolar doktor harikaymış ama lab. kötüymüş o yüzden kimse tercih etmiyomuş orayıMutfaktaki aşçı önemli...
Bu işin aşçılarıda embryologlar :) "
Heeee uçan balon gibiyim sorma
Tüp bebek sürecinde regl gecikmessi meşhurdur
Hem buralardayım hem değilim canım, takip ediyorum sizi uzaktan ara sıraKedilervekitaplar nerelerde yaa bayağıdır görmüyorum ben yokken bir yere gitti de haberim mi olmadı?
Biri bozsa içimin yağları eriyecek gerçiSenin kilo vermenin sebebi başka şeylerdi de neyse ağzımızı bozmayalım
Adının hakkını veriyorsun demekki baluşMutfaktaki aşçı önemli...
Bu işin aşçılarıda embryologlar :) "
Heeee uçan balon gibiyim sorma
Tüp bebek sürecinde regl gecikmessi meşhurdur
Kuzuuum eskiden daha sık gelirdin. İyisin di mi bir sorunun sıkıntın yok inş?Hem buralardayım hem değilim canım, takip ediyorum sizi uzaktan ara sıra
Amin inşallah. Dediğin tutarları buluyor maalesef nerede yaptırırsan yaptır. Bir sürü ekstra çıkıyor. Biz 20'yi bile geçtik heeer şeyi dahil edinceAh aynen çiçeğim doğru diyosunOlsunda ne zaman hayırlısıysa o zaman olsun.
Ataşehir bana çok uzak ben oraya hiç bakmadım bile, ama evet 12.000den başlıyo ilaçlarla falan filan 20.000 i bulur sanırsamki
O zaman bilinen merkezlerde yapmak daha mantıklı. Bizim eve yakın bi yerde yapıyolar doktor harikaymış ama lab. kötüymüş o yüzden kimse tercih etmiyomuş orayı
Şimdi regl olunca ne yapılacak sana tam olarak? Hormon tahlillerin mi yenilenecek?Tüp bebeğe karar verenin psikolojisi bozulup böyle oluyo di mi. Bugün zaten eşimle yazışırken birden ağlamaya başladım. Sonra talep bırakttığım memorial beni aradı burun çeke çeke fiyat sordum. Yemin ediyorum hormon mormon herşey bitik şu an bende
Allah analı babalı büyütsünHem buralardayım hem değilim canım, takip ediyorum sizi uzaktan ara sıra
Ben bozardım da onların günahını almayalım durup dururken. Eskiye dön ya bu kullanıcı adına bir türlü alışamadım. Hala Miss Bride diye etiket yapmaya çalışıyorumBiri bozsa içimin yağları eriyecek gerçi
Cnm lab. Kötiyse direk eleAh aynen çiçeğim doğru diyosunOlsunda ne zaman hayırlısıysa o zaman olsun.
Ataşehir bana çok uzak ben oraya hiç bakmadım bile, ama evet 12.000den başlıyo ilaçlarla falan filan 20.000 i bulur sanırsamki
O zaman bilinen merkezlerde yapmak daha mantıklı. Bizim eve yakın bi yerde yapıyolar doktor harikaymış ama lab. kötüymüş o yüzden kimse tercih etmiyomuş orayı
Yk ya ben hç öyle olmadm şahsenAdının hakkını veriyorsun demekki baluş
Tüp bebeğe karar verenin psikolojisi bozulup böyle oluyo di mi. Bugün zaten eşimle yazışırken birden ağlamaya başladım. Sonra talep bırakttığım memorial beni aradı burun çeke çeke fiyat sordum. Yemin ediyorum hormon mormon herşey bitik şu an bende
Kuzuuum eskiden daha sık gelirdin. İyisin di mi bir sorunun sıkıntın yok inş?
Kuzu adetin 2.günü tüm kan testlerim yenilenecek hormon için. Diğerleirni yaptıralı zaten bayağı olmuştu onları kabul etmezler. Aynı gün ultrasonda muayene edecekler. Reglken ultrason da nasıl olur bilemedimAmin inşallah. Dediğin tutarları buluyor maalesef nerede yaptırırsan yaptır. Bir sürü ekstra çıkıyor. Biz 20'yi bile geçtik heeer şeyi dahil edince
Şimdi regl olunca ne yapılacak sana tam olarak? Hormon tahlillerin mi yenilenecek?
Allah analı babalı büyütsün
Ahahah sen de yılların verdiği bir boşvermişlik vardı demekkiCnm lab. Kötiyse direk ele
Yazık parana...
Lab. En önemlisi
Yk ya ben hç öyle olmadm şahsen
Dur döniyim hemen. Seni mi kırcam.Ben bozardım da onların günahını almayalım durup dururken. Eskiye dön ya bu kullanıcı adına bir türlü alışamadım. Hala Miss Bride diye etiket yapmaya çalışıyorum
İyi yapmışsın. Ben de aynı şekilde devlette de tüm sonuçlarımıza bakılsın diye Zeynep Kamil'e gitmiştim. Reglin 2. ya da 3. günüydü. Vajinal bakıp antral folikül sayımı yapıyorlar çünkü amh rezerv değerlendirmesinde tek başına yeterli değilmiş. İki yumurtalığındaki yumurtaları sayıyorlar. Ağzından yel alsın ya demesene öyle şeyler. Gerekirse şartları sağlamıyor ol. Eşinin değerleri yeter zaten. Yetmezse de daha fazla olumsuz bir şey çıkmasın ki başarı oranı artsınKuzu adetin 2.günü tüm kan testlerim yenilenecek hormon için. Diğerleirni yaptıralı zaten bayağı olmuştu onları kabul etmezler. Aynı gün ultrasonda muayene edecekler. Reglken ultrason da nasıl olur bilemedimardınsan adet bitiminden en az bir hafta sonra smear ve kültür testi vermeye gidicem. Hsg yi çektireli biraz oldu ama onu kabul ederler umarım aslında tüp bebek için sağlamadığım şartlar var ama belki amhım falan düşükse direkt tüp bebek raporu verirler diye bir ihtimal gidicem. Daha önce amh yaptırmamıştım çünkü. Bir de tabi kar amacı gütmeyen bir doktordan yorum almak istedim.
Yok canım iyiyim şükür Allaha, sen nasılsın?Adının hakkını veriyorsun demekki baluş
Tüp bebeğe karar verenin psikolojisi bozulup böyle oluyo di mi. Bugün zaten eşimle yazışırken birden ağlamaya başladım. Sonra talep bırakttığım memorial beni aradı burun çeke çeke fiyat sordum. Yemin ediyorum hormon mormon herşey bitik şu an bende
Kuzuuum eskiden daha sık gelirdin. İyisin di mi bir sorunun sıkıntın yok inş?
Teşekkür ederim, darısı sana inşallahAmin inşallah. Dediğin tutarları buluyor maalesef nerede yaptırırsan yaptır. Bir sürü ekstra çıkıyor. Biz 20'yi bile geçtik heeer şeyi dahil edince
Şimdi regl olunca ne yapılacak sana tam olarak? Hormon tahlillerin mi yenilenecek?
Allah analı babalı büyütsün
Yoooog daa diil
son 5Yoooog daa diilgelmiyor zottirim
Bugün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?