Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hemde çok martta gitsem nisan-mayıs gibi hamileyim
Bi aksilik çıkacakta ertelenirse diye korkuyorum amaaa burda negatifliğe yer yok unutmuşum, pozitif düşünelim pozitif olsuun
Ben mart sonunda başladım, aksilikse aksilikler de oldu ama haziranda hamileydim. Geç olsun, güç olmasın. Sen sonucu düşün, süreç bir şekilde geçecek

Bende şişli diye düşünüyorum hof çok zor neyse bi o gün gelsinde
ataşehir memorialda cem demireli de övüyorlar canım fiyat için aradım yine aynı rakamlar. Meşhur yerler hep aynı rakama yapıyor belliki heryer ilaçlar ekstralar hariç 12 bin işte :)

Ben mart sonunda başladım, aksilikse aksilikler de oldu ama haziranda hamileydim. Geç olsun, güç olmasın. Sen sonucu düşün, süreç bir şekilde geçecek
Ah aynen çiçeğim doğru diyosun Olsunda ne zaman hayırlısıysa o zaman olsun.
ataşehir memorialda cem demireli de övüyorlar canım fiyat için aradım yine aynı rakamlar. Meşhur yerler hep aynı rakama yapıyor belliki heryer ilaçlar ekstralar hariç 12 bin işte :)

Ataşehir bana çok uzak ben oraya hiç bakmadım bile, ama evet 12.000den başlıyo ilaçlarla falan filan 20.000 i bulur sanırsamki
Mutfaktaki aşçı önemli...
Bu işin aşçılarıda embryologlar :) "

Heeee uçan balon gibiyim sorma

Tüp bebek sürecinde regl gecikmessi meşhurdur
O zaman bilinen merkezlerde yapmak daha mantıklı. Bizim eve yakın bi yerde yapıyolar doktor harikaymış ama lab. kötüymüş o yüzden kimse tercih etmiyomuş orayı

Mutfaktaki aşçı önemli...
Bu işin aşçılarıda embryologlar :) "

Heeee uçan balon gibiyim sorma

Tüp bebek sürecinde regl gecikmessi meşhurdur
Adının hakkını veriyorsun demekki baluş
Tüp bebeğe karar verenin psikolojisi bozulup böyle oluyo di mi. Bugün zaten eşimle yazışırken birden ağlamaya başladım. Sonra talep bırakttığım memorial beni aradı burun çeke çeke fiyat sordum. Yemin ediyorum hormon mormon herşey bitik şu an bende
Hem buralardayım hem değilim canım, takip ediyorum sizi uzaktan ara sıra
Kuzuuum eskiden daha sık gelirdin. İyisin di mi bir sorunun sıkıntın yok inş?

Amin inşallah. Dediğin tutarları buluyor maalesef nerede yaptırırsan yaptır. Bir sürü ekstra çıkıyor. Biz 20'yi bile geçtik heeer şeyi dahil edince
Şimdi regl olunca ne yapılacak sana tam olarak? Hormon tahlillerin mi yenilenecek?
Hem buralardayım hem değilim canım, takip ediyorum sizi uzaktan ara sıra
Allah analı babalı büyütsün

Cnm lab. Kötiyse direk ele
Yazık parana...
Lab. En önemlisi

Yk ya ben hç öyle olmadm şahsen

Kuzu adetin 2.günü tüm kan testlerim yenilenecek hormon için. Diğerleirni yaptıralı zaten bayağı olmuştu onları kabul etmezler. Aynı gün ultrasonda muayene edecekler. Reglken ultrason da nasıl olur bilemedim ardınsan adet bitiminden en az bir hafta sonra smear ve kültür testi vermeye gidicem. Hsg yi çektireli biraz oldu ama onu kabul ederler umarım aslında tüp bebek için sağlamadığım şartlar var ama belki amhım falan düşükse direkt tüp bebek raporu verirler diye bir ihtimal gidicem. Daha önce amh yaptırmamıştım çünkü. Bir de tabi kar amacı gütmeyen bir doktordan yorum almak istedim.
Cnm lab. Kötiyse direk ele
Yazık parana...
Lab. En önemlisi

Yk ya ben hç öyle olmadm şahsen
Ahahah sen de yılların verdiği bir boşvermişlik vardı demekki

Kedilervekitaplar tebrik ederim canım ben de, uzun zamandır konuşamadık sağlıklı ömrü olsun küçüğün

İyi yapmışsın. Ben de aynı şekilde devlette de tüm sonuçlarımıza bakılsın diye Zeynep Kamil'e gitmiştim. Reglin 2. ya da 3. günüydü. Vajinal bakıp antral folikül sayımı yapıyorlar çünkü amh rezerv değerlendirmesinde tek başına yeterli değilmiş. İki yumurtalığındaki yumurtaları sayıyorlar. Ağzından yel alsın ya demesene öyle şeyler. Gerekirse şartları sağlamıyor ol. Eşinin değerleri yeter zaten. Yetmezse de daha fazla olumsuz bir şey çıkmasın ki başarı oranı artsın

Yok canım iyiyim şükür Allaha, sen nasılsın?
Teşekkür ederim, darısı sana inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…