- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #210.921
11'den sonra ameliyatta görünüyormuş, ekranı kapalıymış. İsterseniz yarına alalım dediler, kalsın dedimiçin rahat etmiecekse git cnm
Tekrarladi mi cnm peki?11'den sonra ameliyatta görünüyormuş, ekranı kapalıymış. İsterseniz yarına alalım dediler, kalsın dedim
Seni kırar mıyım kız aşk olsun.
Şimdilik yok bir şey çok şükürTekrarladi mi cnm peki?
Aman aman kaynanan ne sana bulaşsın ne bizeSeni kırar mıyım kız aşk olsun.
Kaynanam da beni burda yakalarsa artık gelip beni savunursun.
cnm anlıktır bence ya... bende hep oluoduŞimdilik yok bir şey çok şükür
Aman aman kaynanan ne sana bulaşsın ne bize
1,5 saate yakın durup durup tekrar edince panik oldum bayağı ama şimdilik iyiyim. Tekrar etmez inşallahcnm anlıktır bence ya... bende hep oluodu
ama elbet önlem almak gerek
Amin inşallah. Dediğin tutarları buluyor maalesef nerede yaptırırsan yaptır. Bir sürü ekstra çıkıyor. Biz 20'yi bile geçtik heeer şeyi dahil edince
Şimdi regl olunca ne yapılacak sana tam olarak? Hormon tahlillerin mi yenilenecek?
Allah analı babalı büyütsün
Mesela benim direk aradan fırtlıcak gibi oluyordevam ediomu neoş ?
merak etme ara sıra olacak öyle şeyler
ilerleyen zamanlarda alttan cıakcak gibide oluo
ne ucuz ki şu dünyadaBir metre oyun halısı ve beş tuşlu piyano nasıl bu kadar pahalı olabilir ya
Fisher-Price Delüks Piyanolu Jimnastik Merkezi (Türkçe), Işıklı, Müzikli, Ayrı Kullanılabilir Klavyeli, 5 Oyuncaklı FWT16
Doğru ama el insaf buna da bu kadar paha biçmezsin yanine ucuz ki şu dünyada
Sukur kuzum, rahim büyümesidir muhtemelen. Genel olarak oluyor hemen herkeste. Bak misalŞimdilik yok bir şey çok şükür
Aman aman kaynanan ne sana bulaşsın ne bize
Ben de gaz ve kabızlıktan şüphelendim aslında ama ebe "Bıçak saplanır gibi olursa mutlaka bize ya da doktoruna ulaş" dediği için ve bir süre durup durup tekrar ettiği için tırstım. Allahtan o ara o da uyandı, hareket ediyordu da biraz içim rahattıSukur kuzum, rahim büyümesidir muhtemelen. Genel olarak oluyor hemen herkeste. Bak misal
Hamilelikte görülen tehlikeli ve tehlikesiz ağrılar nasıl ayırt edilebilir?
Daha gebeliğin ilk haftasından itibaren başlayan ve doğuma kadar hiç bitmeyen ağrılar bazen göz ardı edilebilecek bazen ise mutlaka takip edilmesi şart olan bir durumdur. Peki gebelikte görülen hangi ağrılar tehlikeli hangileri tehlikesiz?www.medikalakademi.com.tr
Fisherler genel anlamda pahalı oluor..Bir metre oyun halısı ve beş tuşlu piyano nasıl bu kadar pahalı olabilir ya
Fisher-Price Delüks Piyanolu Jimnastik Merkezi (Türkçe), Işıklı, Müzikli, Ayrı Kullanılabilir Klavyeli, 5 Oyuncaklı FWT16
Ayy sende pırtlıacan kızzzzMesela benim direk aradan fırtlıcak gibi oluyor
Evet kuzu eğitim araştırma hastanesi sonuçta komple tetkik etmelerinde fayda var. Geldi zaten reglim de yarın maratona başlıyorum tekrarİyi yapmışsın. Ben de aynı şekilde devlette de tüm sonuçlarımıza bakılsın diye Zeynep Kamil'e gitmiştim. Reglin 2. ya da 3. günüydü. Vajinal bakıp antral folikül sayımı yapıyorlar çünkü amh rezerv değerlendirmesinde tek başına yeterli değilmiş. İki yumurtalığındaki yumurtaları sayıyorlar. Ağzından yel alsın ya demesene öyle şeyler. Gerekirse şartları sağlamıyor ol. Eşinin değerleri yeter zaten. Yetmezse de daha fazla olumsuz bir şey çıkmasın ki başarı oranı artsın
Ben de iyiyim canımYok canım iyiyim şükür Allaha, sen nasılsın?
Teşekkür ederim, darısı sana inşallah
İnsanı çocuktan soğutur bu fiyatlarBir metre oyun halısı ve beş tuşlu piyano nasıl bu kadar pahalı olabilir ya
Uyuyup uyandığını mı hissediyorsunuzBen de gaz ve kabızlıktan şüphelendim aslında ama ebe "Bıçak saplanır gibi olursa mutlaka bize ya da doktoruna ulaş" dediği için ve bir süre durup durup tekrar ettiği için tırstım. Allahtan o ara o da uyandı, hareket ediyordu da biraz içim rahattı
Onu ne zaman söyledi, baslarda mi? Bir de randevu almadan telle durumunu anlatsan yonlendirme olur en azindan cnm. İcin rahatlar hemBen de gaz ve kabızlıktan şüphelendim aslında ama ebe "Bıçak saplanır gibi olursa mutlaka bize ya da doktoruna ulaş" dediği için ve bir süre durup durup tekrar ettiği için tırstım. Allahtan o ara o da uyandı, hareket ediyordu da biraz içim rahattı
Hiç sorma doğurdum hep ağlıyor azcık havam değişsin diye girdimDoğru ama el insaf buna da bu kadar paha biçmezsin yani
E sen doğurmuşsun. Gözün aydın ahjsjsjs
Adamın aklını aldın mı uykuda?
valla karnım davul gibi oldu ben de patlıcam artıkFisherler genel anlamda pahalı oluor..
Bence fishere gerek yk... Sonuçta ayağıyla basacak.. Aynısının cok daha ucuzlark var..
Ben hışırtılı kitap bakıodm altı üstü bez kitap... Fisher yine uçmuş... Gereksiz pahalı
Ayy sende pırtlıacan kızzzz
Bence de gereksiz pahalı da plastik malzeme, bir de üzerinde boya falan var diye buna bakmıştım. Yalnız bunun yorumlarında bile "Boyası çıkıyor. Çocuğun ağzına, çoraplarına bulaşmış" yazan var :/ Hışırtılı kitaplar en uygun ebebek'te galiba. Onlara ben de fiyat araştırması için bakayım demiştim de başka markalarda çok uçuk fiyatlara var. Tanesi 80 falanFisherler genel anlamda pahalı oluor..
Bence fishere gerek yk... Sonuçta ayağıyla basacak.. Aynısının cok daha ucuzlark var..
Ben hışırtılı kitap bakıodm altı üstü bez kitap... Fisher yine uçmuş... Gereksiz pahalı
Oh gözün aydın. Bizi de haberdar et. Bazen akşamında çıkabiliyor sonuçlar. Yumurta sayımını o anda yapıp söylüyorlar zaten. İyiyim ben ya sakat makat ama ağda işlerine girişmek zorunda kaldım. Alttan muayene falan etmek isterse diye hazır gitmek istiyorum. Yalnız gittikçe zorlaşıyor. Onu da nasıl yapacağım gelecek ay bakalımEvet kuzu eğitim araştırma hastanesi sonuçta komple tetkik etmelerinde fayda var. Geldi zaten reglim de yarın maratona başlıyorum tekrarSen iyisin di mi devam etmedi herhalde sonra?
Ya bu ağzına falan da sokacağı bir şey ya o yüzden fisher baktım ama bu bile çok kaliteli değilmiş yorumlardan anladığım kadarıyla. Bir de bu zaruri değil hani piyanosuz daha uygun yollusu da bulunur ama her şey heeer şey o kadar pahalı ki :/İnsanı çocuktan soğutur bu fiyatlarbaluşa katılıyorum fisher çok pahalı, bence daha uygun fiyatlı muadilini bulursun.
Yok canım varsayımsal söyledim. Uyandığımda hareket etmiyordu. Sancı başladıktan sonra o da hareket etmeye başladı. Ondan uyandı dedim. Yoksa ben uyurken onun uyanık olduğu da oluyordur. Şiddetli vurmazsa anlayamam onuUyuyup uyandığını mı hissediyorsunuz
İndirime girmedi ki hiçbir şey. Girdi mi? Kaç gündür bakıyorum. Özellikle bu ayki indirimleri beklemiştim ben de ama sen şimdi bebo için beklet. Acil bir şey olmadıkça almaİndirimlerden alışveriş yapıyor musunuz kızlar? Ben normalde bependiğim şeyleri hep indirim dönemlerinde alıyordum ama bebek için biriktirmem gerekebilir diye yapmamaya çalışıyorum bu sefersizde durumlar ne?
Evet başlarda ama demişti ki "İlk üç ay diyorlar ama aslında riskler dokuz ay boyunca devam ediyor. Sen dikkatli ol"Onu ne zaman söyledi, baslarda mi? Bir de randevu almadan telle durumunu anlatsan yonlendirme olur en azindan cnm. İcin rahatlar hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?