Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Birinciler böyle oldu ikinciler doğal yolla

MNbeyaz doğumun inşallah çok güzel geçmiştir beyazımsağlıcakla kucağına alıp çabucak toparlanırsın inşallah Seni ve miniş kızını bekliyoruz
ne ucuz ki şu dünyada

Şimdilik yok bir şey çok şükür

Aman aman kaynanan ne sana bulaşsın ne bize
Sukur kuzum, rahim büyümesidir muhtemelen. Genel olarak oluyor hemen herkeste. Bak misal

Ben de gaz ve kabızlıktan şüphelendim aslında ama ebe "Bıçak saplanır gibi olursa mutlaka bize ya da doktoruna ulaş" dediği için ve bir süre durup durup tekrar ettiği için tırstım. Allahtan o ara o da uyandı, hareket ediyordu da biraz içim rahattı

Fisherler genel anlamda pahalı oluor..
Bence fishere gerek yk... Sonuçta ayağıyla basacak.. Aynısının cok daha ucuzlark var..
Ben hışırtılı kitap bakıodm altı üstü bez kitap... Fisher yine uçmuş... Gereksiz pahalı

Mesela benim direk aradan fırtlıcak gibi oluyor
Ayy sende pırtlıacan kızzzz

Evet kuzu eğitim araştırma hastanesi sonuçta komple tetkik etmelerinde fayda var. Geldi zaten reglim de yarın maratona başlıyorum tekrar Sen iyisin di mi devam etmedi herhalde sonra?
Yok canım iyiyim şükür Allaha, sen nasılsın?

Teşekkür ederim, darısı sana inşallah
Ben de iyiyim canım
İnsanı çocuktan soğutur bu fiyatlar baluşa katılıyorum fisher çok pahalı, bence daha uygun fiyatlı muadilini bulursun.
Uyuyup uyandığını mı hissediyorsunuz

İndirimlerden alışveriş yapıyor musunuz kızlar? Ben normalde bependiğim şeyleri hep indirim dönemlerinde alıyordum ama bebek için biriktirmem gerekebilir diye yapmamaya çalışıyorum bu sefer sizde durumlar ne?

Onu ne zaman söyledi, baslarda mi? Bir de randevu almadan telle durumunu anlatsan yonlendirme olur en azindan cnm. İcin rahatlar hem

Doğru ama el insaf buna da bu kadar paha biçmezsin yani

E sen doğurmuşsun. Gözün aydın ahjsjsjs

Adamın aklını aldın mı uykuda?
Hiç sorma doğurdum hep ağlıyor azcık havam değişsin diye girdim yok alamadım çok uykum vardı deliksiz öğlene kadar uyumuşum bu arada bana da öyle batma ya da bıçak saplanması gibi oluyordu dinlenince geçiyorsa normal denmişti son ayda da oldu bir kaç kere
valla karnım davul gibi oldu ben de patlıcam artık 13 kilo alarak bu cuma kapatıyorum

Bence de gereksiz pahalı da plastik malzeme, bir de üzerinde boya falan var diye buna bakmıştım. Yalnız bunun yorumlarında bile "Boyası çıkıyor. Çocuğun ağzına, çoraplarına bulaşmış" yazan var :/ Hışırtılı kitaplar en uygun ebebek'te galiba. Onlara ben de fiyat araştırması için bakayım demiştim de başka markalarda çok uçuk fiyatlara var. Tanesi 80 falan Halıyı da şimdiden almayız zaten. Bize asıl yılbaşı sonrası zamla girecek her şey. O yüzden uyguna bulsam belki alırdım bir şeyleri
Evet kuzu eğitim araştırma hastanesi sonuçta komple tetkik etmelerinde fayda var. Geldi zaten reglim de yarın maratona başlıyorum tekrar Sen iyisin di mi devam etmedi herhalde sonra?
Oh gözün aydın. Bizi de haberdar et. Bazen akşamında çıkabiliyor sonuçlar. Yumurta sayımını o anda yapıp söylüyorlar zaten. İyiyim ben ya sakat makat ama ağda işlerine girişmek zorunda kaldım. Alttan muayene falan etmek isterse diye hazır gitmek istiyorum. Yalnız gittikçe zorlaşıyor. Onu da nasıl yapacağım gelecek ay bakalım
İnsanı çocuktan soğutur bu fiyatlar baluşa katılıyorum fisher çok pahalı, bence daha uygun fiyatlı muadilini bulursun.
Ya bu ağzına falan da sokacağı bir şey ya o yüzden fisher baktım ama bu bile çok kaliteli değilmiş yorumlardan anladığım kadarıyla. Bir de bu zaruri değil hani piyanosuz daha uygun yollusu da bulunur ama her şey heeer şey o kadar pahalı ki :/
Uyuyup uyandığını mı hissediyorsunuz
Yok canım varsayımsal söyledim. Uyandığımda hareket etmiyordu. Sancı başladıktan sonra o da hareket etmeye başladı. Ondan uyandı dedim. Yoksa ben uyurken onun uyanık olduğu da oluyordur. Şiddetli vurmazsa anlayamam onu
İndirime girmedi ki hiçbir şey. Girdi mi? Kaç gündür bakıyorum. Özellikle bu ayki indirimleri beklemiştim ben de ama sen şimdi bebo için beklet. Acil bir şey olmadıkça alma
Onu ne zaman söyledi, baslarda mi? Bir de randevu almadan telle durumunu anlatsan yonlendirme olur en azindan cnm. İcin rahatlar hem
Evet başlarda ama demişti ki "İlk üç ay diyorlar ama aslında riskler dokuz ay boyunca devam ediyor. Sen dikkatli ol"
Aramadım hastane öyle deyince. Kadını zırt pırt darlamak istemiyorum. Sabah devam etseydi belki asistanı ararım diyordum ama şimdiye kadar bir sıkıntı olmadı çok şükür

Eşim işten aradı hadi hazırlan özel hastaneye gidelim diye ben şok geldik bakıldım.devlette çatı muayenesi yapmıyordu doktorum bu doktor yaptı çatım uygunmuş ama hiç açılma yumuşama yokmuş burda doğum yapsan da cuma suni vericez dedi.sıyırma diye bir işlem varmış doğumu başlatan onu yapmıyor musunuz dedim onu rahim ağzı yumuşayanlara yapabiliyoruz dedi.neyse şansımızı denemiş olduk çatı muayenesi hiç acıtan bir şey değilmiş aklınızda bulunsun kankiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…