- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #212.381
Olsun şu an milyonlarca yavrum var biri benim olacak inş, kapacam aralarından bir taneyidur daha yavruların yok
yavruların spermle buluştuğnda olacak
şuan az heycanlı zamanlar..
en zoru 3. gün arayacaklarmı 5. güne gidecekmi
kalitesi ne olacak oyy
Ay evet yaaa çok heyecanlanırım ben de. Benim doktorum amh düşüklüğü olduğu için bir tık toplanan yumurta sayısında düşüklük olabilir bu da tüp bebek şansını düşürüyor dedi ama çok önemli boyutta değil gibi anladım. Bir tane sağlam yeter bizeAyyy aradıklarında nasıl ağlamıştım ama ya ne günlerdi be
Ay evet yaaa çok heyecanlanırım ben de. Benim doktorum amh düşüklüğü olduğu için bir tık toplanan yumurta sayısında düşüklük olabilir bu da tüp bebek şansını düşürüyor dedi ama çok önemli boyutta değil gibi anladım. Bir tane sağlam yeter bize
Sperm sayısı toplam 16 milyon su sanırım morfolifiy yüzde 1, 2 aydır vitamin macun fln kullanıyor bu ay sonu tekrar gideceğiz degerline baktirmaya, benimde belim karnım çok ağrıyor sanırım gelecekKaset testle bakın. Sperm ve morfoloji sorunu tam olarak ne seviyede?
oo sen yine ağlayp susuodunAyyy aradıklarında nasıl ağlamıştım ama ya ne günlerdi be
valla cnm bende olmuştu...Olsun şu an milyonlarca yavrum var biri benim olacak inş, kapacam aralarından bir taneyiay bi şey sorucam hastaneye daha sormadım. reglim bitince ilişkiye girme kısıtı falan olacak mı baluş?
Sperm toplam16 milyon morfoloji yüzde 1Kaset testle bakın. Sperm ve morfoloji sorunu tam olarak ne seviyede?
Ben "Normalde 1-2 günde bitiyor ama ben fazla oturamadığım için günlere yayarak geniş geniş gün aralıklarıyla yapıyorum o yüzden bitmiyor" dedimBattaniyeler size feda olsun baluşşş. Burda biri demişti galiba aynı battaniyeler zaman olsa 5-6 günde yapılıyor diye. Benim elim yatkındır 1 günde yapıyorum ben size de yaparım
Geçmiş olsunlenaya bulaştırdım
Spermle de konuşuyordum ben. Onlar da çocuklarımızın diğer yarısı. Hepsi bizim çocuklarımızEvet çoooookkdün eşimle salak salak planlar yaptık. Yok bebek odasına şu sandalyeyi alırız. Yok odasını şu oda yaparız falan ahaah. Eşim sabah çıkarken dedim yavrularıma iyi bak inş hayallerimiz suya düşmez
Söyledi mi bu ay kaç yumurta göründüğünü? 6-8 çıkacak en az bence. Zaten bir tanesi yetiyor. Sağlıklı, kaliteli embriyo olsun, her şey yolunda gitsin yeterAy evet yaaa çok heyecanlanırım ben de. Benim doktorum amh düşüklüğü olduğu için bir tık toplanan yumurta sayısında düşüklük olabilir bu da tüp bebek şansını düşürüyor dedi ama çok önemli boyutta değil gibi anladım. Bir tane sağlam yeter bize
İnşallah faydasını görür de yükselir değerlerSperm sayısı toplam 16 milyon su sanırım morfolifiy yüzde 1, 2 aydır vitamin macun fln kullanıyor bu ay sonu tekrar gideceğiz degerline baktirmaya, benimde belim karnım çok ağrıyor sanırım gelecek
Valla saydı tabi ama dikkat etmedimo an o sayımın bir işe yarıcanı bilmediğimdenSöyledi mi bu ay kaç yumurta göründüğünü? 6-8 çıkacak en az bence. Zaten bir tanesi yetiyor. Sağlıklı, kaliteli embriyo olsun, her şey yolunda gitsin yeter
Oh iyi yapmışsın salla gitsin. Ben de sormadım, bana da söylemediler. Bu süreçte tam teslimiyetin inanılmaz rahatlığını yaşadım. Zaten bilmem gerekenleri söylüyorlar diye bakıyordum. İşlerini kendilerinden çok emin yapıyor gibi organizeydiler, ben de güvendim gittiValla saydı tabi ama dikkat etmedimo an o sayımın bir işe yarıcanı bilmediğimdenSaydıktan sonra söylemedi ben de sormadım. Herhalde ekstrem bir şey olsa söylerdi.
saol neoşGeçmiş olsun
İnşallah teşekkür ederimBen "Normalde 1-2 günde bitiyor ama ben fazla oturamadığım için günlere yayarak geniş geniş gün aralıklarıyla yapıyorum o yüzden bitmiyor" dedim
Geçmiş olsun
Spermle de konuşuyordum ben. Onlar da çocuklarımızın diğer yarısı. Hepsi bizim çocuklarımız
Söyledi mi bu ay kaç yumurta göründüğünü? 6-8 çıkacak en az bence. Zaten bir tanesi yetiyor. Sağlıklı, kaliteli embriyo olsun, her şey yolunda gitsin yeter
İnşallah faydasını görür de yükselir değerler
Evet evet yetiş bana ve lütfen ikimiz de hamile olalımhamile buddysii oluruz birbirimizin evet reglin 2. Günü ilk ultrasona çağırıyorlar ve duruma göre aynı gün ilaç başlatabiliyolar. Senin sonuçlar çıksa hemen süperrrr olur valla. Ben de senin için heyecanlıyım
Ay evet lafta söylüyorum da korkup öyle bir şey yapamam zaten bir sorun çıkarırım diye
Senin kıza bir kız kardeş gelmesi için dua etmeye ne dersin
Nasil oldunuz yavrusben herkese bulaştırdım
günaydın cukomGünaydınn
ben stabil.. ama annem ve lena hastalandılarNasil oldunuz yavrus
Yaa geçmiş olsunngünaydın cukom
ben stabil.. ama annem ve lena hastalandılar
sen nasılsın aşkoş
Dogru diyosun valla ya, üzül ugras nereye kadarAyy zaten en güzeli pat die başlamak..
Düşündükçe insan deli oluo
Ben öyleydm en azdan bi stres bi stres.. Deli oluodum.. Valla harcadağm beklediğim zamana.. Koydğm onca kür vitamin vs parasına yanıorm..
Keşke direk tüp yapsaymşm yani..
Belki okumuşsndur hep söyledm, hiç aklımın ucundan geçmeyen asla yapmam dediğim yerde tüp bebek yaptırdım biranda pat die.. Ayaklarm beni oraya götürdü ve bingo.. Yani herşey olacağına varıyor
Bu arada en cok dili bem döktüm, o yüzden o battaniyelerden biri benm hakkım
Ben 50 gün meme vermek için uğraştm.. Amannnnn bizimde canımız var be dayloş
Haklisin cnm, artik denemeye devam ama olrusa olacak olmazsa olmayacak cok yıpratmayacagm kendimi napayim. Sukur şuan yemesi kilo alımı iyi gidiyor, gerisi de kismet artıkHoşgeldin canımkaset testle bakabilirsin hızlıca evet. Kan vermene gerek yok bence stresten böyle değişiklikler yaşanabiliyo periyodda. Bizler de çok yaşadık ve senin gibi olabilir mi diye heyecanlandık. Kaset testinden sonuç alırsan kana baktırırsın.
Maaşallah canımmeme olayı da büyük bir olay değil bence. Sonuçta %50 şansın oluyor bebek ya memeyi alacak ya da almayacak. Birçok inssn bu sorunu yaşıyo ve o %50nin içinde olmak çok olası sen doktorun yönlendirdipi şekilde beslenmesini yapardan hiiiiç bir şeycikler olmaz kuzuna
Evet yaa son dkya kadar kararsızdım. Adeti de 2 gün sonra bekliyordum. Erken gelince bir panik haliyle karar verdim. Ama şu anki durumum kararsıxlıktsn bin kst daha iyi
Battaniyeler size feda olsun baluşşş. Burda biri demişti galiba aynı battaniyeler zaman olsa 5-6 günde yapılıyor diye. Benim elim yatkındır 1 günde yapıyorum ben size de yaparım
Günaydın kuzu bugüm nasılsın?
saol cukomYaa geçmiş olsunn
hala hastayım dayloşDogru diyosun valla ya, üzül ugras nereye kadar
Nasil oldun cnm, hastaydın en son.
Haklisin cnm, artik denemeye devam ama olrusa olacak olmazsa olmayacak cok yıpratmayacagm kendimi napayim. Sukur şuan yemesi kilo alımı iyi gidiyor, gerisi de kismet artık
Yaa kiyamam, yogun mu hala, kötü musun, ise gidiyo musun?saol cukom
hala hastayım dayloş
haftasonu kadar kötü değilim... işe geliyorum evet cnkü oda arkadaşım yok izne cıktıYaa kiyamam, yogun mu hala, kötü musun, ise gidiyo musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?