Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dur daha yavruların yok
yavruların spermle buluştuğnda olacak
şuan az heycanlı zamanlar..
en zoru 3. gün arayacaklarmı 5. güne gidecekmi
kalitesi ne olacak oyy
Olsun şu an milyonlarca yavrum var biri benim olacak inş, kapacam aralarından bir taneyi ay bi şey sorucam hastaneye daha sormadım. reglim bitince ilişkiye girme kısıtı falan olacak mı baluş?

Ayyy aradıklarında nasıl ağlamıştım ama ya ne günlerdi be
Ay evet yaaa çok heyecanlanırım ben de. Benim doktorum amh düşüklüğü olduğu için bir tık toplanan yumurta sayısında düşüklük olabilir bu da tüp bebek şansını düşürüyor dedi ama çok önemli boyutta değil gibi anladım. Bir tane sağlam yeter bize

Bı tane olsun altindan olsun yavrum inşallah sağlıkla sihhatle olsun sonra bebişimiz diye sevelim

Kaset testle bakın. Sperm ve morfoloji sorunu tam olarak ne seviyede?
Sperm sayısı toplam 16 milyon su sanırım morfolifiy yüzde 1, 2 aydır vitamin macun fln kullanıyor bu ay sonu tekrar gideceğiz degerline baktirmaya, benimde belim karnım çok ağrıyor sanırım gelecek

Ayyy aradıklarında nasıl ağlamıştım ama ya ne günlerdi be
oo sen yine ağlayp susuodun
N Neal onu bile sorguluodu

Olsun şu an milyonlarca yavrum var biri benim olacak inş, kapacam aralarından bir taneyi ay bi şey sorucam hastaneye daha sormadım. reglim bitince ilişkiye girme kısıtı falan olacak mı baluş?
valla cnm bende olmuştu...

Battaniyeler size feda olsun baluşşş. Burda biri demişti galiba aynı battaniyeler zaman olsa 5-6 günde yapılıyor diye. Benim elim yatkındır 1 günde yapıyorum ben size de yaparım
Ben "Normalde 1-2 günde bitiyor ama ben fazla oturamadığım için günlere yayarak geniş geniş gün aralıklarıyla yapıyorum o yüzden bitmiyor" dedim
lenaya bulaştırdım
Geçmiş olsun
Spermle de konuşuyordum ben. Onlar da çocuklarımızın diğer yarısı. Hepsi bizim çocuklarımız
Söyledi mi bu ay kaç yumurta göründüğünü? 6-8 çıkacak en az bence. Zaten bir tanesi yetiyor. Sağlıklı, kaliteli embriyo olsun, her şey yolunda gitsin yeter
Sperm sayısı toplam 16 milyon su sanırım morfolifiy yüzde 1, 2 aydır vitamin macun fln kullanıyor bu ay sonu tekrar gideceğiz degerline baktirmaya, benimde belim karnım çok ağrıyor sanırım gelecek
İnşallah faydasını görür de yükselir değerler

Söyledi mi bu ay kaç yumurta göründüğünü? 6-8 çıkacak en az bence. Zaten bir tanesi yetiyor. Sağlıklı, kaliteli embriyo olsun, her şey yolunda gitsin yeter
Valla saydı tabi ama dikkat etmedimo an o sayımın bir işe yarıcanı bilmediğimden Saydıktan sonra söylemedi ben de sormadım. Herhalde ekstrem bir şey olsa söylerdi.

Valla saydı tabi ama dikkat etmedimo an o sayımın bir işe yarıcanı bilmediğimden Saydıktan sonra söylemedi ben de sormadım. Herhalde ekstrem bir şey olsa söylerdi.
Oh iyi yapmışsın salla gitsin. Ben de sormadım, bana da söylemediler. Bu süreçte tam teslimiyetin inanılmaz rahatlığını yaşadım. Zaten bilmem gerekenleri söylüyorlar diye bakıyordum. İşlerini kendilerinden çok emin yapıyor gibi organizeydiler, ben de güvendim gitti

İnşallah teşekkür ederim

Ah hayırlısıyla inşallah kuzummm

Dogru diyosun valla ya, üzül ugras nereye kadar
Nasil oldun cnm, hastaydın en son.
Haklisin cnm, artik denemeye devam ama olrusa olacak olmazsa olmayacak cok yıpratmayacagm kendimi napayim. Sukur şuan yemesi kilo alımı iyi gidiyor, gerisi de kismet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…