Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahahha her dk görmek istiyo dimi insan bibikini

Sanırım tipimden anladılarki biz sizi arayacğız aramayın dediler

Yazılım kurslarına gidicem
Şu ara azıcık parası olan nail stüdyo açıyo sen de tırnağa yatırım yap, kendi işinin patronu olursun şaka bir yana bir ara o kurslardan çok iyi paralar kazananlar oldu, piyasası hala aynı mı bilmiyorum ama denenebilir neden olmasın

Ayyyy ciddi miiiiii bebik geliyo ozamannn Allahımmmm hadi inşallah çok mutlu oldum çokkkkkk

Başkasının tırnağına dokunamam

Bildirimleri açtım, artık iki topiğe de yetişirim
Arada çocuk gelişim, hamilelik kitapları falan okuyorum artık buraya atarım
At tabii. Ben de magazin atıyorum. İkisi benzer sayılır ahshjsjsj
Oh yarasın tosuncuğa. Öeh hiç de sağlıksız olmaz. Mis gibi alıyor işte anne sütünü de mamasını da. Benim ablalardan biri sadece 40 gün emmiş. Sonra hiçbir şekilde kabul etmemiş. Sek mamayla devam etmişler. 38 yaşına kadar sağlam geldi çok şükür. Beynimizi yiyorlar yav. Yok kiloydu, yok karındı, yok süttü, yok oydu yok buydu. Susmuyorlar ki
Zeki müren de bizi duyacak mı
İnş neoşum sorunsuz sıkıntısız sizin gibi ilk seferde gol olur umarım
Bence duyarlar yani bu yumurtalar da canlı canlı hücreler neticede. Çocukların bir kulağı orada, diğeri babadan gelecek. Demek ki sendeki kulakları seni duyabilir Beyin bedava. Ben konuştum. Herkes yumurtasıyla konuşsun arkadaşlar. Sizin benden ne farkınız var. Deliriyorsak hep beraber
İnşallah inşallah sağlıkla olsun Gel hemen güzel haberleri ver, kutlayalım
@Bal0ncuk N Neal şu benim meşhur ördüğüm bebek battaniyelerini kullanıcam artık galiba
Kullanırsın tabii
Hahahahha her dk görmek istiyo dimi insan bibikini
Yok daha bebek olma aşamasına gelmeden de görelim diyorum. Sperm nerede, yumurta nerede, ne zaman nerede buluşmuşlar falan hepsini takip edebilmek mümkün olsun adım adım. Yıl olmuş kaç
Yabancıya yapmazsın sen de. Bizimkileri yaparsın. Hızlı Batış Hikayem diye gazeteye röportaj verirsin sonra abshjdjdjd

O derece diosun

Direk leylekler getirse bebeleri biz hiç uğraşmasak

Ben 25 kilo aldm bibiğim :)
17 kilo vermişsin o zaman daha ne olsun
neden onca yemek yapıyorsun ki iki katlı evin kötü yanı bu olsa gerek.sadece tek katı kullansanız orayı temizlerdin.bir de hergün yapıyor musun? Ben haftada bir yapıyorum ben mi pasaklıyım acaba onun dışında her gün çamaşır makinesi çalıştırıyorum
yok ya nerdeee geldi akşam yemeğine bizdelerdi anaa bebişe daha zaman var sanıyordum çok ama çooook sevindim hayırlısıyla sağlıcakla gelsin inşallah günün güzel haberi oldu keyfim yerine geldi

Ayyyy ciddi miiiiii bebik geliyo ozamannn Allahımmmm hadi inşallah çok mutlu oldum çokkkkkk
Ay inş senin haberlerini de dört gözle bekliyorum aşko sonuçların çıkınca hemen haber et belki biz de hamileliğimizi birlikte geçiririz
Kız sen patronsun yaaaa sen tırnak yapmıcan fakir fakir konuşma
Ay evet ani karar oldu yaptık bir çılgınlık valla seninkine kardeş yetiştirmeye çalışıyorum hızlı hızlı

Ay bu arada hamile kalmadan bir 3-5 kilo vermek istiyordum yalan oldu. Sizce transfer gününe kadar aç kalarak başarabilir miyim hedefimi

Patron olmam için önce yapıp para kazanmam lazım

Ya o kadar heyecanlandımkii anlatamam sanki ben başlamışım kadaaaarr. bizimde sonuçlar çıksın bizde başlarız inşallah ama regliyken başlanıyo sanırım dimi ben şuan regliyim 1 ayım var daha benim, peşinden geliyoğğruum

Ay hadi inşallah benim kızda abla olsun bence aç falan kalma bundan sonra kendine çok iyi bak ilerde verirsin

Evet evet yetiş bana ve lütfen ikimiz de hamile olalım hamile buddysii oluruz birbirimizin evet reglin 2. Günü ilk ultrasona çağırıyorlar ve duruma göre aynı gün ilaç başlatabiliyolar. Senin sonuçlar çıksa hemen süperrrr olur valla. Ben de senin için heyecanlıyım
Ay hadi inşallah benim kızda abla olsun bence aç falan kalma bundan sonra kendine çok iyi bak ilerde verirsin
Ay evet lafta söylüyorum da korkup öyle bir şey yapamam zaten bir sorun çıkarırım diye
Senin kıza bir kız kardeş gelmesi için dua etmeye ne dersin

Aaaaaaaa hayırlı olsun askooo ❤ inşallah tek seferde alirsin bebisini kucağına

Sen yine mi çılgın atıyon ya. Az totonun üstüne otur nabıyon yav. Annen de kızın kovasıyla temizlik yapacağına yemek yapaydı
Kız onları geçtim benim kız oturtmuyo beni. Kaynanamın genleri buna geçmiş. Ben oturunca kıza bisey oluyo illa poposunu gezdircek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…