- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #212.341
Var mı aklında bir iş planı? Beni de yanına alResmen ayaklar altındayız sektör değiştirmeyi planlıyorum bakalım duruma göre kafama göre bı yer bulabilirsem eğitim işinden vazgececem
Yazılım kurslarına gidicemVar mı aklında bir iş planı? Beni de yanına al
Hahahahha her dk görmek istiyo dimi insan bibikiniDi mi ya gelsin bu teknoloji. Sevişerek çocuk yapılsın hem de hemen. Her aşamasını takip edebilelim. Teşekkürler.
Belli olunca bize de yaz hemen. Ben her saat başı arar darlardım adamları "Sonuç çıktı mı?" diye
Şu ara azıcık parası olan nail stüdyo açıyoYazılım kurslarına gidicem
Ayyy sorsana bir ara ne zaman netleşecek çok heyecanlıinş sıkıntı olmaz da hemen tedaviye başlarsınız
Hahaha kadını kaçırdınız sonundaal işte gırdın gırdın
Sevişerek çocuk mu yapmakben bunu nasıl düşünemedim yaaa
cukulatam
N Neal
@Bal0ncuk
DusunceBulutu
Nurzfr
Hemsirecik
Paresilaaa
Kızllaaaarr bir toplanın bakiiimben bir çılgınlık yapıp bugün koç üni hastanesinde tüp bebeğe başladım. Hatta az önce ilk iğnemi vurdum bana şans dileyin hepiciğiniz olur mu sonucuna ulaşalım artık bu sürecin hepimiz
Başkasının tırnağına dokunamamŞu ara azıcık parası olan nail stüdyo açıyosen de tırnağa yatırım yap, kendi işinin patronu olursun şaka bir yana bir ara o kurslardan çok iyi paralar kazananlar oldu, piyasası hala aynı mı bilmiyorum ama denenebilir neden olmasın
At tabii. Ben de magazin atıyorum. İkisi benzer sayılır ahshjsjsjBildirimleri açtım, artık iki topiğe de yetişirim
Arada çocuk gelişim, hamilelik kitapları falan okuyorum artık buraya atarım
Oh yarasın tosuncuğa. Öeh hiç de sağlıksız olmaz. Mis gibi alıyor işte anne sütünü de mamasını da. Benim ablalardan biri sadece 40 gün emmiş. Sonra hiçbir şekilde kabul etmemiş. Sek mamayla devam etmişler. 38 yaşına kadar sağlam geldi çok şükür. Beynimizi yiyorlar yav. Yok kiloydu, yok karındı, yok süttü, yok oydu yok buydu. Susmuyorlar kiBak konustugumuzu hatırlamıyorum bile
Buyudu yanaklar tombullastiemzirme danismani sey demisti ne kdr mama veriyosun, 90cc dedim, cok dedi, onun midesi yumurta kadar vs. az vermeye çalıştım kararıyor. Dedim gelsin danisman anlatsin bebege senin miden yimirta yeme o kdr nadiren 15-20 dk emdigi zamanlarda bile hic doymuyor gibi davranıyor anlayamıyorum sorma hem baski hem ya benim yuzumden sagliksiz olursa kafasi... Offf neden bu kadar anneye bagli her sey, cok yipratici gerçekten... Iyi demissin canim... Herkes bu tarz yorum yaptıkça omuzlara agirlik çöküyor iyice..
Bence duyarlar yani bu yumurtalar da canlı canlı hücreler neticede. Çocukların bir kulağı orada, diğeri babadan gelecek. Demek ki sendeki kulakları seni duyabilirZeki müren de bizi duyacak mı
İnş neoşum sorunsuz sıkıntısız sizin gibi ilk seferde gol olur umarım
Kullanırsın tabii
Yok daha bebek olma aşamasına gelmeden de görelim diyorum. Sperm nerede, yumurta nerede, ne zaman nerede buluşmuşlar falan hepsini takip edebilmek mümkün olsun adım adım. Yıl olmuş kaçHahahahha her dk görmek istiyo dimi insan bibikini
Yabancıya yapmazsın sen de. Bizimkileri yaparsın. Hızlı Batış Hikayem diye gazeteye röportaj verirsin sonra abshjdjdjdBaşkasının tırnağına dokunamam
O derece diosunAt tabii. Ben de magazin atıyorum. İkisi benzer sayılır ahshjsjsj
Oh yarasın tosuncuğa. Öeh hiç de sağlıksız olmaz. Mis gibi alıyor işte anne sütünü de mamasını da. Benim ablalardan biri sadece 40 gün emmiş. Sonra hiçbir şekilde kabul etmemiş. Sek mamayla devam etmişler. 38 yaşına kadar sağlam geldi çok şükür. Beynimizi yiyorlar yav. Yok kiloydu, yok karındı, yok süttü, yok oydu yok buydu. Susmuyorlar ki
Bence duyarlar yani bu yumurtalar da canlı canlı hücreler neticede. Çocukların bir kulağı orada, diğeri babadan gelecek. Demek ki sendeki kulakları seni duyabilirBeyin bedava. Ben konuştum. Herkes yumurtasıyla konuşsun arkadaşlar. Sizin benden ne farkınız var. Deliriyorsak hep beraber
İnşallah inşallah sağlıkla olsunGel hemen güzel haberleri ver, kutlayalım
Kullanırsın tabii
Yok daha bebek olma aşamasına gelmeden de görelim diyorum. Sperm nerede, yumurta nerede, ne zaman nerede buluşmuşlar falan hepsini takip edebilmek mümkün olsun adım adım. Yıl olmuş kaç
Yabancıya yapmazsın sen de. Bizimkileri yaparsın. Hızlı Batış Hikayem diye gazeteye röportaj verirsin sonra abshjdjdjd
At tabii. Ben de magazin atıyorum. İkisi benzer sayılır ahshjsjsj
Oh yarasın tosuncuğa. Öeh hiç de sağlıksız olmaz. Mis gibi alıyor işte anne sütünü de mamasını da. Benim ablalardan biri sadece 40 gün emmiş. Sonra hiçbir şekilde kabul etmemiş. Sek mamayla devam etmişler. 38 yaşına kadar sağlam geldi çok şükür. Beynimizi yiyorlar yav. Yok kiloydu, yok karındı, yok süttü, yok oydu yok buydu. Susmuyorlar ki
Bence duyarlar yani bu yumurtalar da canlı canlı hücreler neticede. Çocukların bir kulağı orada, diğeri babadan gelecek. Demek ki sendeki kulakları seni duyabilirBeyin bedava. Ben konuştum. Herkes yumurtasıyla konuşsun arkadaşlar. Sizin benden ne farkınız var. Deliriyorsak hep beraber
İnşallah inşallah sağlıkla olsunGel hemen güzel haberleri ver, kutlayalım
Kullanırsın tabii
Yok daha bebek olma aşamasına gelmeden de görelim diyorum. Sperm nerede, yumurta nerede, ne zaman nerede buluşmuşlar falan hepsini takip edebilmek mümkün olsun adım adım. Yıl olmuş kaç
Yabancıya yapmazsın sen de. Bizimkileri yaparsın. Hızlı Batış Hikayem diye gazeteye röportaj verirsin sonra abshjdjdjd
17 kilo vermişsin o zaman daha ne olsunBen 25 kilo aldm bibiğim :)
neden onca yemek yapıyorsun kiKız ben hamile kalmadan önceki kilomun 4-5 kilo altına düştüm
Ben dakika oturamıyorum evde. Çalışsam bu kadar yorulmayacagima çok eminim. Çocuk yukarda uyurken aşağıyı silip süpürüyorum. Öğlen uykusu yaparken yukarıyı hallediyorum. Yemek yapıyorum. Bi yandan ortalık sürekli dagiliyo. Haftada üç çamaşır yikaniyo utu var. Şimdi kaynanam kalmaya gelcek onun yastığını yorganlarını çıkardım
Buzluğa yemek yapıp atiyorum bi yandan. 10 günde 30 çeşit yemek. Sabaha kadar kız kac kere uyaniyo. Gün içinde sürekli kucakta.
Gece yattığımda her yerimin ağrıdığını hissediyorum.
yok ya nerdeee geldi akşam yemeğine bizdelerdiAyyy sorsana bir ara ne zaman netleşecek çok heyecanlıinş sıkıntı olmaz da hemen tedaviye başlarsınız
cukulatam
N Neal
@Bal0ncuk
DusunceBulutu
Nurzfr
Hemsirecik
Paresilaaa
Kızllaaaarr bir toplanın bakiiimben bir çılgınlık yapıp bugün koç üni hastanesinde tüp bebeğe başladım. Hatta az önce ilk iğnemi vurdum bana şans dileyin hepiciğiniz olur mu sonucuna ulaşalım artık bu sürecin hepimiz
Ay inş senin haberlerini de dört gözle bekliyorum aşkoAyyyy ciddi miiiiii bebik geliyo ozamannn Allahımmmm hadi inşallah çok mutlu oldum çokkkkkk
Kız sen patronsun yaaaa sen tırnak yapmıcanBaşkasının tırnağına dokunamam
Ay evet ani karar oldu yaptık bir çılgınlık valla17 kilo vermişsin o zaman daha ne olsun
neden onca yemek yapıyorsun kiiki katlı evin kötü yanı bu olsa gerek.sadece tek katı kullansanız orayı temizlerdin.bir de hergün yapıyor musun? Ben haftada bir yapıyorum ben mi pasaklıyım acaba onun dışında her gün çamaşır makinesi çalıştırıyorum
yok ya nerdeee geldi akşam yemeğine bizdelerdianaa bebişe daha zaman var sanıyordum çok ama çooook sevindim hayırlısıyla sağlıcakla gelsin inşallah günün güzel haberi oldu keyfim yerine geldi
Patron olmam için önce yapıp para kazanmam lazımAy inş senin haberlerini de dört gözle bekliyorum aşkosonuçların çıkınca hemen haber et belki biz de hamileliğimizi birlikte geçiririz
Kız sen patronsun yaaaa sen tırnak yapmıcanfakir fakir konuşma
Ay evet ani karar oldu yaptık bir çılgınlık vallaseninkine kardeş yetiştirmeye çalışıyorum hızlı hızlı
Ay bu arada hamile kalmadan bir 3-5 kilo vermek istiyordum yalan oldu. Sizce transfer gününe kadar aç kalarak başarabilir miyim hedefimi
Det senin über sağlıklı beslenmen lazım şu an. Şöyle beslen bunları ye şunları içme diye demediler miAy bu arada hamile kalmadan bir 3-5 kilo vermek istiyordum yalan oldu. Sizce transfer gününe kadar aç kalarak başarabilir miyim hedefimi
Ay inş senin haberlerini de dört gözle bekliyorum aşkosonuçların çıkınca hemen haber et belki biz de hamileliğimizi birlikte geçiririz
Ay evet ani karar oldu yaptık bir çılgınlık vallaseninkine kardeş yetiştirmeye çalışıyorum hızlı hızlı
Ay bu arada hamile kalmadan bir 3-5 kilo vermek istiyordum yalan oldu. Sizce transfer gününe kadar aç kalarak başarabilir miyim hedefimi
Ay hadi inşallah benim kızda abla olsunAy inş senin haberlerini de dört gözle bekliyorum aşkosonuçların çıkınca hemen haber et belki biz de hamileliğimizi birlikte geçiririz
Evet evet yetiş bana ve lütfen ikimiz de hamile olalımYa o kadar heyecanlandımkii anlatamam sanki ben başlamışım kadaaaarr.bizimde sonuçlar çıksın bizde başlarız inşallah ama regliyken başlanıyo sanırım dimi ben şuan regliyim 1 ayım var daha benim, peşinden geliyoğğruum
Ay evet lafta söylüyorum da korkup öyle bir şey yapamam zaten bir sorun çıkarırım diyeAy hadi inşallah benim kızda abla olsunbence aç falan kalma bundan sonra kendine çok iyi bak ilerde verirsin
AaaaaaaaAyyy sorsana bir ara ne zaman netleşecek çok heyecanlıinş sıkıntı olmaz da hemen tedaviye başlarsınız
cukulatam
N Neal
@Bal0ncuk
DusunceBulutu
Nurzfr
Hemsirecik
Paresilaaa
İnş kuzummmmmAaaaaaaahayırlı olsun askooo ❤ inşallah tek seferde alirsin bebisini kucağına
Kız onları geçtim benim kız oturtmuyo beni. Kaynanamın genleri buna geçmiş. Ben oturunca kıza bisey oluyoSen yine mi çılgın atıyon ya. Az totonun üstüne otur nabıyon yav. Annen de kızın kovasıyla temizlik yapacağına yemek yapaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?