Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dualarım seninle

Alt katta salon mutfak banyo, üst katta da yatak odası ve banyo kullaniliyo. Çocuk odasıyla yemek odası kullanılmaz. Ama evde kedi olduğu için hergün silip süpürüyorum tüy vs olmasın diye.

Merhaba ben aranıza yeni katıldım öncelikle Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin, hamile olanlarda kucağına almayinasip etsin inşallah ben 1 yıllık evliyim 7 aydır çocuk istiyoruz eşimde morfoloji ve sperm sorunu vardı vitamin fln kullaniyor. Benim size sorum ben 5 gün önce göğüs ağrısı şişmesi ve ateş ile doktora gittim negatif çıktı gebelik, adet günüm bugün normalde gününden önce hep leke gelir bu sefer gelmedi ve 1 gün geçmiş oldu. Bida kan testi vermeli miyim bu durum hakkında yorum yaparsanız çok sevinirim

Sen her halinle kabulümüzsn prenses

Nölieee neeee
Sut meme mevzulari iste yevrumm, gerisi cok sukur
Hoş buldum canim. Cooook haklısın, stres bana da bebege de iyi gelmiyor cidden birkac gundur cok daha iyiyim, sukurler olsun Zorlandığım gunler geride kaldi, benim daha çok doğumla ilgiliydi travmatik oldu biraz. Çok ama çok şükür, her şey yoluna giriyor, yavrum da emmeme dışında bir zorluk çıkarmıyor kuzucum maaşallah.
Dogru söylüyorsun canim, o kadar cok örnek var ki aslinda bu şekilde. Elimden geleni yapmaya devam etmem ve hiç dert etmemem gerekiyor, saglik olsun da gerisi mevzu değil. Dedigin gibi her şey kadinda, hep kadın sorunlu, zorunlu ve sorumlu... Zor isimiz, cok zor bari kendi kendimize kolaylastiralim dimi...

Ayy zaten en güzeli pat die başlamak..
Düşündükçe insan deli oluo
Ben öyleydm en azdan bi stres bi stres.. Deli oluodum.. Valla harcadağm beklediğim zamana.. Koydğm onca kür vitamin vs parasına yanıorm..
Keşke direk tüp yapsaymşm yani..
Belki okumuşsndur hep söyledm, hiç aklımın ucundan geçmeyen asla yapmam dediğim yerde tüp bebek yaptırdım biranda pat die.. Ayaklarm beni oraya götürdü ve bingo.. Yani herşey olacağına varıyor
Bu arada en cok dili bem döktüm, o yüzden o battaniyelerden biri benm hakkım

Ben 50 gün meme vermek için uğraştm.. Amannnnn bizimde canımız var be dayloş

Kaset testle bakın. Sperm ve morfoloji sorunu tam olarak ne seviyede?

Alt katta salon mutfak banyo, üst katta da yatak odası ve banyo kullaniliyo. Çocuk odasıyla yemek odası kullanılmaz. Ama evde kedi olduğu için hergün silip süpürüyorum tüy vs olmasın diye.
Ben de her gün yüzümü yıkıyorum ve dişlerimi fırçalıyorum mutlaka. Temizlik konusunda çok benziyoruz

Hoşgeldin canım kaset testle bakabilirsin hızlıca evet. Kan vermene gerek yok bence stresten böyle değişiklikler yaşanabiliyo periyodda. Bizler de çok yaşadık ve senin gibi olabilir mi diye heyecanlandık. Kaset testinden sonuç alırsan kana baktırırsın.
Maaşallah canım meme olayı da büyük bir olay değil bence. Sonuçta %50 şansın oluyor bebek ya memeyi alacak ya da almayacak. Birçok inssn bu sorunu yaşıyo ve o %50nin içinde olmak çok olası sen doktorun yönlendirdipi şekilde beslenmesini yapardan hiiiiç bir şeycikler olmaz kuzuna
Evet yaa son dkya kadar kararsızdım. Adeti de 2 gün sonra bekliyordum. Erken gelince bir panik haliyle karar verdim. Ama şu anki durumum kararsıxlıktsn bin kst daha iyi
Battaniyeler size feda olsun baluşşş. Burda biri demişti galiba aynı battaniyeler zaman olsa 5-6 günde yapılıyor diye. Benim elim yatkındır 1 günde yapıyorum ben size de yaparım
günaydın kızlar
Günaydın kuzu bugüm nasılsın?

söylemen bile yeter kuzum tşk ederm ellerine sağlık.. inşallah yavruna kullanmak nasip olur
en azından DusunceBulutu ve N Neal gibi cimri cıkmadın

lenaya bulaştırdım

Ooo hadi gözün aydın canım engelsiz sağlıkla sihhatle evladına kavuş

söylemen bile yeter kuzum tşk ederm ellerine sağlık.. inşallah yavruna kullanmak nasip olur
en azından DusunceBulutu ve N Neal gibi cimri cıkmadın

lenaya bulaştırdım
Kuzu annen bakmıyor muydu lenaya nasıl bulaştı
Ooo hadi gözün aydın canım engelsiz sağlıkla sihhatle evladına kavuş
Sağol canikom. Hepimiz kavuşalım inş daha fazla beklemeden ilk adımı attık güzel sonuçları da görürüz inş

ben herkese bulaştırdım
Evet çoooookk dün eşimle salak salak planlar yaptık. Yok bebek odasına şu sandalyeyi alırız. Yok odasını şu oda yaparız falan ahaah. Eşim sabah çıkarken dedim yavrularıma iyi bak inş hayallerimiz suya düşmez

dur daha yavruların yok
yavruların spermle buluştuğnda olacak
şuan az heycanlı zamanlar..
en zoru 3. gün arayacaklarmı 5. güne gidecekmi
kalitesi ne olacak oyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…