- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #212.361
Dualarım seninleEvet evet yetiş bana ve lütfen ikimiz de hamile olalımhamile buddysii oluruz birbirimizin evet reglin 2. Günü ilk ultrasona çağırıyorlar ve duruma göre aynı gün ilaç başlatabiliyolar. Senin sonuçlar çıksa hemen süperrrr olur valla. Ben de senin için heyecanlıyım
Ay evet lafta söylüyorum da korkup öyle bir şey yapamam zaten bir sorun çıkarırım diye
Senin kıza bir kız kardeş gelmesi için dua etmeye ne dersin
Alt katta salon mutfak banyo, üst katta da yatak odası ve banyo kullaniliyo. Çocuk odasıyla yemek odası kullanılmaz. Ama evde kedi olduğu için hergün silip süpürüyorum tüy vs olmasın diye.17 kilo vermişsin o zaman daha ne olsun
neden onca yemek yapıyorsun kiiki katlı evin kötü yanı bu olsa gerek.sadece tek katı kullansanız orayı temizlerdin.bir de hergün yapıyor musun? Ben haftada bir yapıyorum ben mi pasaklıyım acaba onun dışında her gün çamaşır makinesi çalıştırıyorum
yok ya nerdeee geldi akşam yemeğine bizdelerdianaa bebişe daha zaman var sanıyordum çok ama çooook sevindim hayırlısıyla sağlıcakla gelsin inşallah günün güzel haberi oldu keyfim yerine geldi
Sut meme mevzulari iste yevrumm, gerisi cok sukurSen her halinle kabulümüzsn prenses
Nölieee neeee
Hoş buldum canim. Cooook haklısın, stres bana da bebege de iyi gelmiyor ciddenAmin canım aminhaberdar edicem tabi belki sürece başlayacak kişilere de yardımcı olur. Karmaşık hissediyorum stres desen değil. Heyecanlıyım galiba :)
Sen nasılsın kuzum gelmiyorsun bayağıdır
Zeki müren de bizi duyacak mı
İnş neoşum sorunsuz sıkıntısız sizin gibi ilk seferde gol olur umarım
Canım hoşgeldin. Hiiiç stres olmaz. Stresin sütsüzlükten daha çok zarar vereceği kesinsiz keyfinize bakın. Nasıl çok zorlanıyo musun peki? Yeni anneler perişan oluyo genelde
Kuzu aslında biraz ani oldu zaten. Son gittiğim doktorun amh bakmak istemesi ve düşük amh ın sgk raporu kapsamına girmesi falan vesile oldu. pazar gecesi beklediğimden erken adet oldum. Pazartesi sabah amh şartım için hastaneyi aradım hızlıca erkenden. Bir baktım sgk raporu alabiliyorum. Öyle böyle derken baktım şimdi yapmazsam çok zorlanıcam sonra, biz de bugün erkenden gittik başladık. Başta bir ilaç verdi ama eczanelerden döndük. Kur yüzünden firmalar ilaçları piyasadan çekiyormuş hiçbir yerde bulamadık. Öyle olunca menapur diye bir ilaç verdi bugün ilk defa enjektr ettim. Bakalım heyecanlıyız inş sıkıntısız şekilde sonuca varırız.
Bal0ncuk N Neal şu benim meşhur ördüğüm bebek battaniyelerini kullanıcam artık galiba
Dogru söylüyorsun canim, o kadar cok örnek var ki aslinda bu şekilde. Elimden geleni yapmaya devam etmem ve hiç dert etmemem gerekiyor, saglik olsun da gerisi mevzu değil. Dedigin gibi her şey kadinda, hep kadın sorunlu, zorunlu ve sorumlu... Zor isimiz, cok zorAt tabii. Ben de magazin atıyorum. İkisi benzer sayılır ahshjsjsj
Oh yarasın tosuncuğa. Öeh hiç de sağlıksız olmaz. Mis gibi alıyor işte anne sütünü de mamasını da. Benim ablalardan biri sadece 40 gün emmiş. Sonra hiçbir şekilde kabul etmemiş. Sek mamayla devam etmişler. 38 yaşına kadar sağlam geldi çok şükür. Beynimizi yiyorlar yav. Yok kiloydu, yok karındı, yok süttü, yok oydu yok buydu. Susmuyorlar ki
Bence duyarlar yani bu yumurtalar da canlı canlı hücreler neticede. Çocukların bir kulağı orada, diğeri babadan gelecek. Demek ki sendeki kulakları seni duyabilirBeyin bedava. Ben konuştum. Herkes yumurtasıyla konuşsun arkadaşlar. Sizin benden ne farkınız var. Deliriyorsak hep beraber
İnşallah inşallah sağlıkla olsunGel hemen güzel haberleri ver, kutlayalım
Kullanırsın tabii
Yok daha bebek olma aşamasına gelmeden de görelim diyorum. Sperm nerede, yumurta nerede, ne zaman nerede buluşmuşlar falan hepsini takip edebilmek mümkün olsun adım adım. Yıl olmuş kaç
Yabancıya yapmazsın sen de. Bizimkileri yaparsın. Hızlı Batış Hikayem diye gazeteye röportaj verirsin sonra abshjdjdjd
Ayy zaten en güzeli pat die başlamak..Amin canım aminhaberdar edicem tabi belki sürece başlayacak kişilere de yardımcı olur. Karmaşık hissediyorum stres desen değil. Heyecanlıyım galiba :)
Sen nasılsın kuzum gelmiyorsun bayağıdır
Zeki müren de bizi duyacak mı
İnş neoşum sorunsuz sıkıntısız sizin gibi ilk seferde gol olur umarım
Canım hoşgeldin. Hiiiç stres olmaz. Stresin sütsüzlükten daha çok zarar vereceği kesinsiz keyfinize bakın. Nasıl çok zorlanıyo musun peki? Yeni anneler perişan oluyo genelde
Kuzu aslında biraz ani oldu zaten. Son gittiğim doktorun amh bakmak istemesi ve düşük amh ın sgk raporu kapsamına girmesi falan vesile oldu. pazar gecesi beklediğimden erken adet oldum. Pazartesi sabah amh şartım için hastaneyi aradım hızlıca erkenden. Bir baktım sgk raporu alabiliyorum. Öyle böyle derken baktım şimdi yapmazsam çok zorlanıcam sonra, biz de bugün erkenden gittik başladık. Başta bir ilaç verdi ama eczanelerden döndük. Kur yüzünden firmalar ilaçları piyasadan çekiyormuş hiçbir yerde bulamadık. Öyle olunca menapur diye bir ilaç verdi bugün ilk defa enjektr ettim. Bakalım heyecanlıyız inş sıkıntısız şekilde sonuca varırız.
Bal0ncuk N Neal şu benim meşhur ördüğüm bebek battaniyelerini kullanıcam artık galiba
Ben 50 gün meme vermek için uğraştm.. Amannnnn bizimde canımız var be dayloşSut meme mevzulari iste yevrumm, gerisi cok sukur
Hoş buldum canim. Cooook haklısın, stres bana da bebege de iyi gelmiyor ciddenbirkac gundur cok daha iyiyim, sukurler olsun Zorlandığım gunler geride kaldi, benim daha çok doğumla ilgiliydi travmatik oldu biraz. Çok ama çok şükür, her şey yoluna giriyor, yavrum da emmeme dışında bir zorluk çıkarmıyor kuzucum maaşallah.
Dogru söylüyorsun canim, o kadar cok örnek var ki aslinda bu şekilde. Elimden geleni yapmaya devam etmem ve hiç dert etmemem gerekiyor, saglik olsun da gerisi mevzu değil. Dedigin gibi her şey kadinda, hep kadın sorunlu, zorunlu ve sorumlu... Zor isimiz, cok zorbari kendi kendimize kolaylastiralim dimi...
Kaset testle bakın. Sperm ve morfoloji sorunu tam olarak ne seviyede?Merhaba ben aranıza yeni katıldımöncelikle Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin, hamile olanlarda kucağına almayinasip etsin inşallah ben 1 yıllık evliyim 7 aydır çocuk istiyoruz eşimde morfoloji ve sperm sorunu vardı vitamin fln kullaniyor. Benim size sorum ben 5 gün önce göğüs ağrısı şişmesi ve ateş ile doktora gittim negatif çıktı gebelik, adet günüm bugün normalde gününden önce hep leke gelir bu sefer gelmedi ve 1 gün geçmiş oldu. Bida kan testi vermeli miyim bu durum hakkında yorum yaparsanız çok sevinirim
Ben de her gün yüzümü yıkıyorum ve dişlerimi fırçalıyorum mutlaka. Temizlik konusunda çok benziyoruzAlt katta salon mutfak banyo, üst katta da yatak odası ve banyo kullaniliyo. Çocuk odasıyla yemek odası kullanılmaz. Ama evde kedi olduğu için hergün silip süpürüyorum tüy vs olmasın diye.
Hoşgeldin canımMerhaba ben aranıza yeni katıldımöncelikle Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin, hamile olanlarda kucağına almayinasip etsin inşallah ben 1 yıllık evliyim 7 aydır çocuk istiyoruz eşimde morfoloji ve sperm sorunu vardı vitamin fln kullaniyor. Benim size sorum ben 5 gün önce göğüs ağrısı şişmesi ve ateş ile doktora gittim negatif çıktı gebelik, adet günüm bugün normalde gününden önce hep leke gelir bu sefer gelmedi ve 1 gün geçmiş oldu. Bida kan testi vermeli miyim bu durum hakkında yorum yaparsanız çok sevinirim
Maaşallah canımSut meme mevzulari iste yevrumm, gerisi cok sukur
Hoş buldum canim. Cooook haklısın, stres bana da bebege de iyi gelmiyor ciddenbirkac gundur cok daha iyiyim, sukurler olsun Zorlandığım gunler geride kaldi, benim daha çok doğumla ilgiliydi travmatik oldu biraz. Çok ama çok şükür, her şey yoluna giriyor, yavrum da emmeme dışında bir zorluk çıkarmıyor kuzucum maaşallah.
Dogru söylüyorsun canim, o kadar cok örnek var ki aslinda bu şekilde. Elimden geleni yapmaya devam etmem ve hiç dert etmemem gerekiyor, saglik olsun da gerisi mevzu değil. Dedigin gibi her şey kadinda, hep kadın sorunlu, zorunlu ve sorumlu... Zor isimiz, cok zorbari kendi kendimize kolaylastiralim dimi...
Evet yaa son dkya kadar kararsızdım. Adeti de 2 gün sonra bekliyordum. Erken gelince bir panik haliyle karar verdim. Ama şu anki durumum kararsıxlıktsn bin kst daha iyiAyy zaten en güzeli pat die başlamak..
Düşündükçe insan deli oluo
Ben öyleydm en azdan bi stres bi stres.. Deli oluodum.. Valla harcadağm beklediğim zamana.. Koydğm onca kür vitamin vs parasına yanıorm..
Keşke direk tüp yapsaymşm yani..
Belki okumuşsndur hep söyledm, hiç aklımın ucundan geçmeyen asla yapmam dediğim yerde tüp bebek yaptırdım biranda pat die.. Ayaklarm beni oraya götürdü ve bingo.. Yani herşey olacağına varıyor
Bu arada en cok dili bem döktüm, o yüzden o battaniyelerden biri benm hakkım
Ben 50 gün meme vermek için uğraştm.. Amannnnn bizimde canımız var be dayloş
Günaydın kuzu bugüm nasılsın?günaydın kızlar
söylemen bile yeter kuzum tşk ederm ellerine sağlık.. inşallah yavruna kullanmak nasip olurEvet yaa son dkya kadar kararsızdım. Adeti de 2 gün sonra bekliyordum. Erken gelince bir panik haliyle karar verdim. Ama şu anki durumum kararsıxlıktsn bin kst daha iyi
Battaniyeler size feda olsun baluşşş. Burda biri demişti galiba aynı battaniyeler zaman olsa 5-6 günde yapılıyor diye. Benim elim yatkındır 1 günde yapıyorum ben size de yaparım
Günaydın kuzu bugüm nasılsın?
Çok çok geçmiş olsun kuşum yasöylemen bile yeter kuzum tşk ederm ellerine sağlık.. inşallah yavruna kullanmak nasip olur
en azındanDusunceBulutu ve N Neal gibi cimri cıkmadın
lenaya bulaştırdım
Ooo hadi gözün aydın canım engelsiz sağlıkla sihhatle evladına kavuşAyyy sorsana bir ara ne zaman netleşecek çok heyecanlıinş sıkıntı olmaz da hemen tedaviye başlarsınız
Hahaha kadını kaçırdınız sonundaal işte gırdın gırdın
Sevişerek çocuk mu yapmakben bunu nasıl düşünemedim yaaa
@cukulatam
N Neal
Bal0ncuk
DusunceBulutu
Nurzfr
@Hemsirecik
Paresilaaa
Kızllaaaarr bir toplanın bakiiimben bir çılgınlık yapıp bugün koç üni hastanesinde tüp bebeğe başladım. Hatta az önce ilk iğnemi vurdum bana şans dileyin hepiciğiniz olur mu sonucuna ulaşalım artık bu sürecin hepimiz
Kuzu annen bakmıyor muydu lenaya nasıl bulaştısöylemen bile yeter kuzum tşk ederm ellerine sağlık.. inşallah yavruna kullanmak nasip olur
en azındanDusunceBulutu ve N Neal gibi cimri cıkmadın
lenaya bulaştırdım
Sağol canikom. Hepimiz kavuşalım inş daha fazla beklemedenOoo hadi gözün aydın canım engelsiz sağlıkla sihhatle evladına kavuş
ben herkese bulaştırdımKuzu annen bakmıyor muydu lenaya nasıl bulaştı
Sağol canikom. Hepimiz kavuşalım inş daha fazla beklemedenilk adımı attık güzel sonuçları da görürüz inş
Ama nasıl nasılben herkese bulaştırdım
Evet çoooookkben herkese bulaştırdım
dur daha yavruların yokEvet çoooookkdün eşimle salak salak planlar yaptık. Yok bebek odasına şu sandalyeyi alırız. Yok odasını şu oda yaparız falan ahaah. Eşim sabah çıkarken dedim yavrularıma iyi bak inş hayallerimiz suya düşmez
Ayyy aradıklarında nasıl ağlamıştım ama ya ne günlerdi bedur daha yavruların yok
yavruların spermle buluştuğnda olacak
şuan az heycanlı zamanlar..
en zoru 3. gün arayacaklarmı 5. güne gidecekmi
kalitesi ne olacak oyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?