- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #212.401
Oyy kiyamam ☹ bende temizlik yapıyorum, benimki gorevde gitti yine ☹ hem yumurtlama donemim hemde dogumgunum yine yalnizim☹günaydın cukom
ben stabil.. ama annem ve lena hastalandılar
sen nasılsın aşkoş
Yeni baslangiclar sans getirsin parisimMerhaba kk'nın güzel kızları
Aldığım hormonlar sayesinde kilo almış idim. Bazı şartlar oluşana kadar dedim bende diyete girim. Ptesi başladim. Ödem olduğu için şimdilik bir kilo gitti. Ama çok mutlu oldumo yüzden bana şans dileyin bırakmayım
Ayyy benide diyete alMerhaba kk'nın güzel kızları
Aldığım hormonlar sayesinde kilo almış idim. Bazı şartlar oluşana kadar dedim bende diyete girim. Ptesi başladim. Ödem olduğu için şimdilik bir kilo gitti. Ama çok mutlu oldumo yüzden bana şans dileyin bırakmayım
Doğum günümü aşkoşşşşOyy kiyamam ☹ bende temizlik yapıyorum, benimki gorevde gitti yine ☹ hem yumurtlama donemim hemde dogumgunum yine yalnizim☹
Selam bibiğimmmSelammm
Oo gocaman gızlar olmuşsunuz. Büyümüşsünüz maşallah maşallahİyiki doğdunnnnnHemsirecik
Ben de Hemsirecik ne ara 26 oldu diyorum ahshh, kanka benden 2 yıl 4 ay büyüksün
He ya Kk'ne abone olduğumda 21 yaşındaydım şu an 23 4 ay sonra 24Oo gocaman gızlar olmuşsunuz. Büyümüşsünüz maşallah maşallah
Hemsirecik Hemşire reyiz sağlıklı, mutlu, huzurlu, pisili, bebeli bir yaş olsun
Teşekkürler balusumm bende sizi iyiki tanimisimm
Fsgsfsgsysgs bende yaşlandim he abla diceksin bundan sonra bana hdhdhshİyiki doğdunnnnnHemsirecik
Ben de Hemsirecik ne ara 26 oldu diyorum ahshh, kanka benden 2 yıl 4 ay büyüksün
Teşekkürler nealimm hep birlikte inşallahOo gocaman gızlar olmuşsunuz. Büyümüşsünüz maşallah maşallah
Hemsirecik Hemşire reyiz sağlıklı, mutlu, huzurlu, pisili, bebeli bir yaş olsun
Ben unuttum kac yasimda abone oldugumu gsgshshHe ya Kk'ne abone olduğumda 21 yaşındaydım şu an 23 4 ay sonra 24
İçmiosan nasıl dertlencenHoff yaslaniyoz yaaGidemde dertlenem bi yerlerde
He ya Kk'ne abone olduğumda 21 yaşındaydım şu an 23 4 ay sonra 24
Yaşlanıyonuz ablalar ama olsun, üzülmeyin. O yaşların da bir güzelliği vardır herhaldeHoff yaslaniyoz yaaGidemde dertlenem bi yerlerde
Sukur o zaman gitgide daha iyi olacaksin keçiboynuzu özü ye mutlakaaaahaftasonu kadar kötü değilim... işe geliyorum evet cnkü oda arkadaşım yok izne cıktı
olsaydı gelmezdm
ama covid deilim
Yirimmm, harikasin, birakma devam aynenMerhaba kk'nın güzel kızları
Nealişko sen kaç yaşındasınYaşlanıyonuz ablalar ama olsun, üzülmeyin. O yaşların da bir güzelliği vardır herhalde
Aramizda resmen 11 yas mi var, kaçlisin yani simdi sennnHe ya Kk'ne abone olduğumda 21 yaşındaydım şu an 23 4 ay sonra 24
98 dayloşumAramizda resmen 11 yas mi var, kaçlisin yani simdi sennn
Valla da 11 kizZzz ben 8798 dayloşum
Eşim de 88liValla da 11 kizZzz ben 87daha da yeni 35e girdim iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?