Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız test yaptırdm

N Neal 45lik

Bu ne laaannn
98 die doğm mu olurmuş

Oda kafa yapıomu aşkoş
Off hemde nasil
Paresilaaa bende başlamıştım saldım çayıra oldum senin azimle devam etmeni diliyoruuummm pariş

Hemsirecik doğum günün kutlu olsun tatlı hemşiremiiiiiisss
Teşekkür ederim çikoomm
Teşekkür ederim beybisuyum❤ama kocam yook gecen senede yoktu ozel gunlerde goreve götürüyorlar adami

Napalım kardeşim anamız babamız elini çabuk tutmuş, erken yapmış. Biz de isterdik 2000 doğumlu olalım anshjsjs

Şaka şaka. Bu krizleri bu yaşta göreceğime şu an emekli olmuş falan olabilirdim. Teknolojinin daha geri olduğu dönemde gençliğimi yaşamış olurdum o zaman mis gibi

Hahah yok, yolunu dört gözle beklediğim bir bebişe hediye ettim onu. Şimdi şunu örüyorum

Hadi bakalım biz tutturamadık, belki sizin tutar. Böyle diyince de vicdan yapıyorum. Çocuk hisseder de alınır, küser diye. Erkek anası olacam ben. Cadı kaynanalık yükleniyor

Bende bu ipten 2 tane battaniye yaptim biri su yesili biri de pembe 2 senedir yatagin altında bekliyorlar

Bende bu ipten 2 tane battaniye yaptim biri su yesili biri de pembe 2 senedir yatagin altında bekliyorlar
Kızım olacağından o kadar emindim ki reyiz ya hem de tedavide falan gelmedi o kafa. Bayağı uzun yıllardır hep bir kızım olurmuş gibi hissediyordum. 6. hissim çok kuvvetliymiş ahhahshn

Bence hepsi annemin suçu. O erkek çocuk meraklısı olmasa ben de bu kadar kız çocuk sevdalısı olmazdım belki. Şimdi cadalozluk öğrenicem mecbur. Koşullara ayak uydurmak lazım. Gelin bezdirme yöntemlerini araştırayım az

Paresilaaa bende başlamıştım saldım çayıra oldum senin azimle devam etmeni diliyoruuummm pariş

Hemsirecik doğum günün kutlu olsun tatlı hemşiremiiiiiisss
Cukom gel beraber diyete firelim
Şaka yapıorm kuzum
Maksat takılmak

Dugunde takilari alman yeterli gelir bence

Off hemde nasil

Teşekkür ederim çikoomm

Teşekkür ederim beybisuyum❤ama kocam yook gecen senede yoktu ozel gunlerde goreve götürüyorlar adami
Eşin askerdi galiba di mi senin. Askerlerimiz sana komplo kuruyolar
İki mi bin doğumlu
Bdv ye bak neoş orda hep kaynanalar hep kaynanalar biraz feyz alırsın
Ahaah bunu galiba o ilk gazla hepimiz yapmışız yaaa resmen hepimizin evinde bir çift battaniye bekliyo birkaç yıldır bari cinsiyeti tutturamayanlar kendi aralarında battaniyeleri değiş tokuş yapsınlar

Kiz adam her ozel gundemi gorevde olur ya gsgdjsjs battaniye degisme kampansini begendim uygulansin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…