- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #212.441
Off hemde nasil
Teşekkür ederim çikoommParesilaaa bende başlamıştım saldım çayıra oldum senin azimle devam etmeni diliyoruuummm pariş
Hemsirecik doğum günün kutlu olsun tatlı hemşiremiiiiiisss
oo hayırlı olsun beybi bol şans darısı başıma
İyi ki doğduuuuunnn hemşireeeeeeğğğğğ iyi ki doğdun hemşireeeğğğ iyiki doğdun iyi ki doğdun iyi ki doğdun hemmmşiiireeeeeeğğğğğ
Yalnız değilsin kız ne yalnızı nöö yalnızlık
22 mi
Napalım kardeşim anamız babamız elini çabuk tutmuş, erken yapmış. Biz de isterdik 2000 doğumlu olalım anshjsjsEvet 22 göstermiyorsun, gösteremiyoruz
ahhaha kullanıcan mı neoş o pembe battaniyeyi? kullanırsın nolacak ki ha maviii ha pembeee
Ben internetten ip söylemiştim gri renk diye düşünüp bir geldi bayağı maviymiş. Yine de bir bere örmüştüm. Belki senin şansın bana bulaşır da mavi bereye kızım olur
Bende bu ipten 2 tane battaniye yaptim biri su yesili biri de pembeNapalım kardeşim anamız babamız elini çabuk tutmuş, erken yapmış. Biz de isterdik 2000 doğumlu olalım anshjsjs
Şaka şaka. Bu krizleri bu yaşta göreceğime şu an emekli olmuş falan olabilirdim. Teknolojinin daha geri olduğu dönemde gençliğimi yaşamış olurdum o zaman mis gibi
Hahah yok, yolunu dört gözle beklediğim bir bebişe hediye ettim onu. Şimdi şunu örüyorum
Eki Görüntüle 2966441
Hadi bakalım biz tutturamadık, belki sizin tutar. Böyle diyince de vicdan yapıyorum. Çocuk hisseder de alınır, küser diye. Erkek anası olacam ben. Cadı kaynanalık yükleniyor
Kızım olacağından o kadar emindim ki reyiz ya hem de tedavide falan gelmedi o kafa. Bayağı uzun yıllardır hep bir kızım olurmuş gibi hissediyordum. 6. hissim çok kuvvetliymiş ahhahshnBende bu ipten 2 tane battaniye yaptim biri su yesili biri de pembe2 senedir yatagin altında bekliyorlar
Cukom gel beraber diyete firelimParesilaaa bende başlamıştım saldım çayıra oldum senin azimle devam etmeni diliyoruuummm pariş
Hemsirecik doğum günün kutlu olsun tatlı hemşiremiiiiiisss
Şaka yapıorm kuzumHm iki kat mecburi o zaman.kedi olduğunu unutmuşum haklısın her gün silmek lazım.Allah kolaylık versin 2 çocuklusun sen
sağol yaben kendi bebeme yapmadım diyorum inanmıyorsun hep hazır battaniye valla ayrıca lena miniğime geçmiş olsun hemen iyileşsin balım
PekalaCukom gel beraber diyete firelim
Şaka yapıorm kuzum
Maksat takılmak
Dugunde takilari alman yeterli gelir benceKızım olacağından o kadar emindim ki reyiz ya hem de tedavide falan gelmedi o kafa. Bayağı uzun yıllardır hep bir kızım olurmuş gibi hissediyordum. 6. hissim çok kuvvetliymiş ahhahshn
Bence hepsi annemin suçu. O erkek çocuk meraklısı olmasa ben de bu kadar kız çocuk sevdalısı olmazdım belki. Şimdi cadalozluk öğrenicem mecbur. Koşullara ayak uydurmak lazım. Gelin bezdirme yöntemlerini araştırayım az
Cukom gel beraber diyete firelim
Şaka yapıorm kuzum
Maksat takılmak
Eşin askerdi galiba di mi senin. Askerlerimiz sana komplo kuruyolarOff hemde nasil
Teşekkür ederim çikoomm
Teşekkür ederim beybisuyum❤ ama kocam yook gecen senede yoktu ozel gunlerde goreve götürüyorlar adami
İki mi bin doğumluNapalım kardeşim anamız babamız elini çabuk tutmuş, erken yapmış. Biz de isterdik 2000 doğumlu olalım anshjsjs
Şaka şaka. Bu krizleri bu yaşta göreceğime şu an emekli olmuş falan olabilirdim. Teknolojinin daha geri olduğu dönemde gençliğimi yaşamış olurdum o zaman mis gibi
Hahah yok, yolunu dört gözle beklediğim bir bebişe hediye ettim onu. Şimdi şunu örüyorum
Eki Görüntüle 2966441
Hadi bakalım biz tutturamadık, belki sizin tutar. Böyle diyince de vicdan yapıyorum. Çocuk hisseder de alınır, küser diye. Erkek anası olacam ben. Cadı kaynanalık yükleniyor
Ahaah bunu galiba o ilk gazla hepimiz yapmışız yaaaBende bu ipten 2 tane battaniye yaptim biri su yesili biri de pembe2 senedir yatagin altında bekliyorlar
cukulatam çukocum çukocum 8-10 gün demişlerdi. Aradılar mı sonuçlar için?
Ara yav ben bile sabırsızlandım bugün aradılar mı acaba diyeAramadılarbugün 9. Gün yarında aramazlarsa ben arayacağım artıkkk
Aradıkları an girip buraya yazıcaamm sööözAra yav ben bile sabırsızlandım bugün aradılar mı acaba diye
Sonuç içi çıksın da bize demesen de olurAradıkları an girip buraya yazıcaamm söööz
Kiz adam her ozel gundemi gorevde olur ya gsgdjsjsEşin askerdi galiba di mi senin. Askerlerimiz sana komplo kuruyolar
İki mi bin doğumlu
Bdv ye bak neoş orda hep kaynanalar hep kaynanalarbiraz feyz alırsın
Ahaah bunu galiba o ilk gazla hepimiz yapmışız yaaaresmen hepimizin evinde bir çift battaniye bekliyo birkaç yıldır bari cinsiyeti tutturamayanlar kendi aralarında battaniyeleri değiş tokuş yapsınlar
Yarın da aramazlarsa yerlerini bas artıkAramadılarbugün 9. Gün yarında aramazlarsa ben arayacağım artıkkk
Yaaa yicem. Evde bir canlı olması mükemmel yaaaa
Benimkiler ellesmiyor askoYaaa yicem. Evde bir canlı olması mükemmel yaaaaben etrafı tırmalamıcanı bilsem kesin alıcam da kesin tülü perdeyi tırmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?