- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #212.481
Babasına benzerse iade mi ediyoruz? Bana benzesin yaa iğneleri ben yedim, anesteziyi ben yedim, ben kustum, ben taşıdım. Bana benzesin, evedOmurga böbrek izledik aaahahhahahNazlı çıktı seninki. Bencekime benzediğini göremeden doğurmak da heyecanlı olur Düşünsene hiç görmemişsin daha önce bebeğini bir bakıyorsun sana benziyo
Yeni nesil çok bozmuş diyorlarBirebir ayni benimkisiynen, doktor ve babası kismi da aynı
İyiyim ben de kuzum. Tedavinin başındayım, günlük iğneleniyorum. Onun dışında bir değişiklik yok buralarda takılmacaÇok sukur cnm günden gune daha iyi oluyoruzsen nasilsin??
Defolu ürün diye tüpçüye iade et babaya benzerseBabasına benzerse iade mi ediyoruz? Bana benzesin yaa iğneleri ben yedim, anesteziyi ben yedim, ben kustum, ben taşıdım. Bana benzesin, eved
Yeni nesil çok bozmuş diyorlar
Hahah etmem ya iade falan. Çok zor yabdık. Kimseye veremem. Mecbur o da çok iyi bir evlat olacak artık. Bazı sorumluluklar üstlenmesi lazımİyiyim ben de kuzum. Tedavinin başındayım, günlük iğneleniyorum. Onun dışında bir değişiklik yok buralarda takılmacaİyi sen zaman bulup girebiliyorsun hee. DusunceBulutu da buralarda cağnım benim MNbeyaz hiç girmiyor. Bir terslik falan yoktur inş
Defolu ürün diye tüpçüye iade et babaya benzerseSonuçta parayla almadık mı kardeşim bebekleri, iade hakkı da olmalı
Ben hiç görmedim babasının kopyası.eşimi çok seviyorum benzemesinde sıkıntı yok ama eşimde anasına benziyor kaynanama benzetiyorlar güzel kızımıOmurga böbrek izledik aaahahhahahNazlı çıktı seninki. Bencekime benzediğini göremeden doğurmak da heyecanlı olur Düşünsene hiç görmemişsin daha önce bebeğini bir bakıyorsun sana benziyo
İyiyim ben de kuzum. Tedavinin başındayım, günlük iğneleniyorum. Onun dışında bir değişiklik yok buralarda takılmacaİyi sen zaman bulup girebiliyorsun hee. DusunceBulutu da buralarda cağnım benim MNbeyaz hiç girmiyor. Bir terslik falan yoktur inş
Defolu ürün diye tüpçüye iade et babaya benzerseSonuçta parayla almadık mı kardeşim bebekleri, iade hakkı da olmalı
Çocukların annesine benzemesi lazım. Hayır bu babalar ne yapıyor ki onlara benziyorlarBen hiç görmedim babasının kopyası.eşimi çok seviyorum benzemesinde sıkıntı yok ama eşimde anasına benziyor kaynanama benzetiyorlar güzel kızımıkalbim çıt gözyaşım pıt neyseki ağzı burnu bana benziyor gerisi de zamanla banadöner diye umuyorum
Düşünüyorum öyleyse varım
Eşini kim daha çok severse ona benzermiş.biz daha çok seviyoruz demek ki ondan babalara benziyorÇocukların annesine benzemesi lazım. Hayır bu babalar ne yapıyor ki onlara benziyorlar
Ben de sadece onu görüyor gibi bir şeyim. Bir de evden çalışıyor düşünEşini kim daha çok severse ona benzermiş.biz daha çok seviyoruz demek ki ondan babalara benziyorbir de ben eşim dışında kimseyi görmedim onun da etkisi olabilir sen bol bol aynaya bak
Tüh artık babasının fotokopisi olur senin bebeBen de sadece onu görüyor gibi bir şeyim. Bir de evden çalışıyor düşün
Ahahha evde minik boy bir kaynana var deseneBen hiç görmedim babasının kopyası.eşimi çok seviyorum benzemesinde sıkıntı yok ama eşimde anasına benziyor kaynanama benzetiyorlar güzel kızımıkalbim çıt gözyaşım pıt neyseki ağzı burnu bana benziyor gerisi de zamanla banadöner diye umuyorum
Düşünüyorum öyleyse varım
Ya o neden bilmiyorum ama ben de etrafta kimin çocuğu varsa dikkat ediyorum, hep babalarına benziyor çocuklar. Ama hep yani hepEşini kim daha çok severse ona benzermiş.biz daha çok seviyoruz demek ki ondan babalara benziyorbir de ben eşim dışında kimseyi görmedim onun da etkisi olabilir sen bol bol aynaya bak
Çok merak ediyorum ama vaktini bekleyip sağlıkla gelir inşallahTüh artık babasının fotokopisi olur senin bebeolsun insan kıyamıyor yine seviyor şimdi sorsan benim kızım dünyanın en güzel kızı senin bebe de dünyanın en yakışıklı oğluşu olur az kaldı kavuşmaya
Son 2-3 yıldır doğan, gördüğüm bütün bebekler babasının kopyası. Neden böyle anlamadım. Bir tek kuzenimin kızı anneannesinin aynısı. O da yanlışlıkla oldu herhaldeAhahha evde minik boy bir kaynana var desene
Ya o neden bilmiyorum ama ben de etrafta kimin çocuğu varsa dikkat ediyorum, hep babalarına benziyor çocuklar. Ama hep yani hep
Hiçte bile minik boy kocam varAhahha evde minik boy bir kaynana var desene
Ya o neden bilmiyorum ama ben de etrafta kimin çocuğu varsa dikkat ediyorum, hep babalarına benziyor çocuklar. Ama hep yani hep
inşallahÇok merak ediyorum ama vaktini bekleyip sağlıkla gelir inşallah
Son 2-3 yıldır doğan, gördüğüm bütün bebekler babasının kopyası. Neden böyle anlamadım. Bir tek kuzenimin kızı anneannesinin aynısı. O da yanlışlıkla oldu herhalde
Bu kediler bence uzaylı.
Hergün üç öğün yemek isteyen evi sürekli çiçek gibi görmekten zevk duyan ama hiç yardım etmeyen, koca bi göbekle gezip devamlı yemek için birşeyler arayan, tv karşısında on günü geçiren birini gerçekten çok özledim. Ama çok.Özlemişsindir öyle deme
Kıyamamcalpol verdi mi doktor düştü mü ateşi
Çocuk bi çıktı, sanki kocam kendine powerbank yapmış. Benim sürece hiçbir katkım olmamış. Taşıyıcı anneymişim gibi bir çocuk.Son 2-3 yıldır doğan, gördüğüm bütün bebekler babasının kopyası. Neden böyle anlamadım. Bir tek kuzenimin kızı anneannesinin aynısı. O da yanlışlıkla oldu herhalde
Bizimki ultrasonda icerden bizi izliyodu. Bir ultrason resmi var gözü açık bakarken. Son haftalar olduğu için ayan beyan çıkmıştı bakışı. Ultrasonda da babasına benziyodu.Doktora gittiğimizde de heykel gibi duruyor ki zaten. Biz daha yüzünü göremedik. Ayrıntılıda adamcağız karnıma bastıra bastıra ağzıma s.ştı. "Çok uğraştım size bir poz yakalayayım diye ama elini yüzünden indirmiyor" dedi. Ondan sonraki kontrollerimizde komple sırtını dönmüştü. Yani elini de göremedik son iki kontrolde. Omurga, böbrek izleyip geldik
Babası da baba olduğunu anlasın diye çok hareketli olduğu anlarda elini alıp karnıma koyduğumda yine muma dönüyordu. O elini çekince kıpır kıpır devam ediyordu. Daha yeni yeni izin vermeye başladı onun da hareketleri hissetmesine
İnsaflı bir bebekmiş. Anasını babasını merakta bırakmamışBizimki ultrasonda icerden bizi izliyodu. Bir ultrason resmi var gözü açık bakarken. Son haftalar olduğu için ayan beyan çıkmıştı bakışı. Ultrasonda da babasına benziyodu.
Çok merak ediyorum ama vaktini bekleyip sağlıkla gelir inşallah
Son 2-3 yıldır doğan, gördüğüm bütün bebekler babasının kopyası. Neden böyle anlamadım. Bir tek kuzenimin kızı anneannesinin aynısı. O da yanlışlıkla oldu herhalde
Hiçte bile minik boy kocam varevet benim çevremdekiler de öyle hep babalarına benziyor.garip erkeklerin genleri daha mı baskın oluyor bilmem
inşallahvaktini beklesin ama bizimkiler gibi vaktini de geçirmesin aklım normal doğumda kaldı
Ya kızlar cidden var he böyle bir şey. Son yıllarda iyice dikkatimi çekiyo. kim doğuyorsa babanın aynısı geliyor nedenseÇocuk bi çıktı, sanki kocam kendine powerbank yapmış. Benim sürece hiçbir katkım olmamış. Taşıyıcı anneymişim gibi bir çocuk.
Gerçekten ünlülerin çocukları da babasının kopyası. Bak biz akıl edemedik. Sen embriyologla konuş. Bir el atsınlar bu konuya. Senin genler baskın gelecek şekilde bir yol bulsunlarMiss Bride N Neal DusunceBulutu al işte az önce instagramda yakın zamanda doğan bir bebeği gördüm babası gibi bakıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?