Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Omurga böbrek izledik aaahahhahahNazlı çıktı seninki. Bencekime benzediğini göremeden doğurmak da heyecanlı olur Düşünsene hiç görmemişsin daha önce bebeğini bir bakıyorsun sana benziyo
Babasına benzerse iade mi ediyoruz? Bana benzesin yaa iğneleri ben yedim, anesteziyi ben yedim, ben kustum, ben taşıdım. Bana benzesin, eved
Birebir ayni benimkisiynen, doktor ve babası kismi da aynı
Yeni nesil çok bozmuş diyorlar

Çok sukur cnm günden gune daha iyi oluyoruz sen nasilsin??
İyiyim ben de kuzum. Tedavinin başındayım, günlük iğneleniyorum. Onun dışında bir değişiklik yok buralarda takılmaca İyi sen zaman bulup girebiliyorsun hee. DusunceBulutu da buralarda cağnım benim MNbeyaz hiç girmiyor. Bir terslik falan yoktur inş
Babasına benzerse iade mi ediyoruz? Bana benzesin yaa iğneleri ben yedim, anesteziyi ben yedim, ben kustum, ben taşıdım. Bana benzesin, eved

Yeni nesil çok bozmuş diyorlar
Defolu ürün diye tüpçüye iade et babaya benzerse Sonuçta parayla almadık mı kardeşim bebekleri, iade hakkı da olmalı

Hahah etmem ya iade falan. Çok zor yabdık. Kimseye veremem. Mecbur o da çok iyi bir evlat olacak artık. Bazı sorumluluklar üstlenmesi lazım Baskıyı şimdiden kurayım da geline dizecek laflarım hazır olsun

Omurga böbrek izledik aaahahhahahNazlı çıktı seninki. Bencekime benzediğini göremeden doğurmak da heyecanlı olur Düşünsene hiç görmemişsin daha önce bebeğini bir bakıyorsun sana benziyo
Ben hiç görmedim babasının kopyası.eşimi çok seviyorum benzemesinde sıkıntı yok ama eşimde anasına benziyor kaynanama benzetiyorlar güzel kızımı kalbim çıt gözyaşım pıt neyseki ağzı burnu bana benziyor gerisi de zamanla banadöner diye umuyorum
Düşünüyorum öyleyse varım

Çocukların annesine benzemesi lazım. Hayır bu babalar ne yapıyor ki onlara benziyorlar

Çocukların annesine benzemesi lazım. Hayır bu babalar ne yapıyor ki onlara benziyorlar
Eşini kim daha çok severse ona benzermiş.biz daha çok seviyoruz demek ki ondan babalara benziyor bir de ben eşim dışında kimseyi görmedim onun da etkisi olabilir sen bol bol aynaya bak

Ben de sadece onu görüyor gibi bir şeyim. Bir de evden çalışıyor düşün
Tüh artık babasının fotokopisi olur senin bebe olsun insan kıyamıyor yine seviyor şimdi sorsan benim kızım dünyanın en güzel kızı senin bebe de dünyanın en yakışıklı oğluşu olur az kaldı kavuşmaya

Ahahha evde minik boy bir kaynana var desene
Eşini kim daha çok severse ona benzermiş.biz daha çok seviyoruz demek ki ondan babalara benziyor bir de ben eşim dışında kimseyi görmedim onun da etkisi olabilir sen bol bol aynaya bak
Ya o neden bilmiyorum ama ben de etrafta kimin çocuğu varsa dikkat ediyorum, hep babalarına benziyor çocuklar. Ama hep yani hep

Çok merak ediyorum ama vaktini bekleyip sağlıkla gelir inşallah

Ya o neden bilmiyorum ama ben de etrafta kimin çocuğu varsa dikkat ediyorum, hep babalarına benziyor çocuklar. Ama hep yani hep
Son 2-3 yıldır doğan, gördüğüm bütün bebekler babasının kopyası. Neden böyle anlamadım. Bir tek kuzenimin kızı anneannesinin aynısı. O da yanlışlıkla oldu herhalde

Hiçte bile minik boy kocam var evet benim çevremdekiler de öyle hep babalarına benziyor.garip erkeklerin genleri daha mı baskın oluyor bilmem
inşallah vaktini beklesin ama bizimkiler gibi vaktini de geçirmesin aklım normal doğumda kaldı

Özlemişsindir öyle deme

Kıyamam calpol verdi mi doktor düştü mü ateşi
Hergün üç öğün yemek isteyen evi sürekli çiçek gibi görmekten zevk duyan ama hiç yardım etmeyen, koca bi göbekle gezip devamlı yemek için birşeyler arayan, tv karşısında on günü geçiren birini gerçekten çok özledim. Ama çok.

Son 2-3 yıldır doğan, gördüğüm bütün bebekler babasının kopyası. Neden böyle anlamadım. Bir tek kuzenimin kızı anneannesinin aynısı. O da yanlışlıkla oldu herhalde
Çocuk bi çıktı, sanki kocam kendine powerbank yapmış. Benim sürece hiçbir katkım olmamış. Taşıyıcı anneymişim gibi bir çocuk.

Bizimki ultrasonda icerden bizi izliyodu. Bir ultrason resmi var gözü açık bakarken. Son haftalar olduğu için ayan beyan çıkmıştı bakışı. Ultrasonda da babasına benziyodu.

Çocuk bi çıktı, sanki kocam kendine powerbank yapmış. Benim sürece hiçbir katkım olmamış. Taşıyıcı anneymişim gibi bir çocuk.
Ya kızlar cidden var he böyle bir şey. Son yıllarda iyice dikkatimi çekiyo. kim doğuyorsa babanın aynısı geliyor nedense benim etrafımda öyle denk gelmiştir diyorum. Bu sefer başlıyorum ünlüleri düşünmeye ama onlarda da öyle yani. Misal eser yenenler iki çocuğu var ikisi de eserin kopyası, burak özçivitin oğlu ona benziyo falan. Bilemiyorum bir oyun oynanıyo biz kadınlara ama neyse

Miss Bride N Neal DusunceBulutu al işte az önce instagramda yakın zamanda doğan bir bebeği gördüm babası gibi bakıyo
Gerçekten ünlülerin çocukları da babasının kopyası. Bak biz akıl edemedik. Sen embriyologla konuş. Bir el atsınlar bu konuya. Senin genler baskın gelecek şekilde bir yol bulsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…