Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üçüncü çocuğum da geliyor haftasonu.

Benimkiler ellesmiyor asko tirmalama yerleri var oraya gidiyorlar onun için
Ay hepsi onu yapmıyo işte. Kimisi gidip ille de eşyaları tırmalıyo. Seninki biraz tembel cinslerden herhalde. Onlar bakmak için çok iyi bence koyduğun yerde kalıyolar ahahaha
Eki Görüntüle 2966686
Ayaklarini ısıtıyor ya bakarmisin sanki ev soğuk
O da adet oldu herhalde
günaydın kızlar

bendeki grip lenaya bulaştı dünden beri ateşler içinde yavrum.. burnuda tıkalı..
moral 0
Kuzucum geçmiş olsun. Ateşi çıktıysa doktora gittiniz mi? Üzülme kuzum iyileşir yaa siz doktora gidin, bir de iyi bakın lenacıma, hiç bir şeycik olmaz

günaydın kızlar

bendeki grip lenaya bulaştı dünden beri ateşler içinde yavrum.. burnuda tıkalı..
moral 0
Yaa kiyamam kuzuya allah sifa versin
Kiz pamuksu van kedisi en vahsi kedi diyolar luna van ve british kırması oda cok hareketli ama pamuksudan görüyor mesela nerde tirmalama yaptigini onu örnek aliyor koşturma ve oyun oynama cok var ama esyaya zarar verme huylari yok maşallah

Kız test yaptırdm

N Neal 45lik

Bu ne laaannn
98 die doğm mu olurmuş

Oda kafa yapıomu aşkoş
Ahahah tamam be ben sana koronasin demedim ki sen kendi kendine degilim dedin hshdhehd
günaydın kızlar

moral 0
Yaaa kuzucuk kiyamam. Çabuk atlatır bebiskolar hemencik atlatir annesi. Gidebldnz mi doktora

Kız en sevdiğim kedi modeli ahahah oyuncu ama eşyalara dokunmayan yalnız pamuksu da ismiyle müsemma

cukulatam çuku var mı bir gelişme

N Neal bugün nasılız 30 haftalık gebe hanım

N Neal bugün nasılız 30 haftalık gebe hanım
İçimde bir troll büyüyor. Dün akşamdan beri karnımı delecek gibi tepiniyor içeride. Ben de video çekeyim ablama atayım bari dedim. Yüz yüze doğru düzgün görüşemiyoruz, merak ediyor. Ediyor etmesine de bu çocuk elime telefonu aldığım an mum gibi duruyor. Telefonu bırakıyorum kıpır kıpır. Alıyorum yine duruyor

Bunla ilgili bir karikatür de vardı aradım ama bulamadım. Normalde hareketli bebek doktora gidince ya da başkasını çağırınca falan mum gibi oluyordu ahahah. Hissediyorlar mı acaba sen birden ona dikkat kesinlince bir hormon salgılıyor ve ona etki ediyor olabilirsin mesela bilemedim

Doktora gittiğimizde de heykel gibi duruyor ki zaten. Biz daha yüzünü göremedik. Ayrıntılıda adamcağız karnıma bastıra bastıra ağzıma s.ştı. "Çok uğraştım size bir poz yakalayayım diye ama elini yüzünden indirmiyor" dedi. Ondan sonraki kontrollerimizde komple sırtını dönmüştü. Yani elini de göremedik son iki kontrolde. Omurga, böbrek izleyip geldik

Babası da baba olduğunu anlasın diye çok hareketli olduğu anlarda elini alıp karnıma koyduğumda yine muma dönüyordu. O elini çekince kıpır kıpır devam ediyordu. Daha yeni yeni izin vermeye başladı onun da hareketleri hissetmesine

Omurga böbrek izledik aaahahhahahNazlı çıktı seninki. Bencekime benzediğini göremeden doğurmak da heyecanlı olur Düşünsene hiç görmemişsin daha önce bebeğini bir bakıyorsun sana benziyo

Birebir ayni benimkisiynen, doktor ve babası kismi da aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…