- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #212.461
Benimki de popoyu devirip gece gündüz yatiyo. Peteğin onu yetmiyor bi de üstüne çıkıp yatıyor. Yanacak bi tarafları oğlumun ya korkuyorum.
Üçüncü çocuğum da geliyor haftasonu.Hm iki kat mecburi o zaman.kedi olduğunu unutmuşum haklısın her gün silmek lazım.Allah kolaylık versin 2 çocuklusun sen
sağol yaben kendi bebeme yapmadım diyorum inanmıyorsun hep hazır battaniye valla ayrıca lena miniğime geçmiş olsun hemen iyileşsin balım
Benimki de popoyu devirip gece gündüz yatiyo. Peteğin onu yetmiyor bi de üstüne çıkıp yatıyor. Yanacak bi tarafları oğlumun ya korkuyorum.
yaa bu ısırmalıkkkkkkkkk
ben 32yim ben ne olacm30 yaşına girdiğimden beri 30 yaş altına gıcık oluyorum. Gidin burdan, 30 olunca gelirsiniz.
bu nie tribe girmiş kadınlar gibi kocasını beklior
Ay hepsi onu yapmıyo işte. Kimisi gidip ille de eşyaları tırmalıyo. Seninki biraz tembel cinslerden herhalde. Onlar bakmak için çok iyi bence koyduğun yerde kalıyolar ahahahaBenimkiler ellesmiyor askotirmalama yerleri var oraya gidiyorlar onun için
O da adet oldu herhalde
Kuzucum geçmiş olsun. Ateşi çıktıysa doktora gittiniz mi? Üzülme kuzum iyileşir yaagünaydın kızlar
bendeki grip lenaya bulaştı dünden beri ateşler içinde yavrum.. burnuda tıkalı..
moral 0
Özlemişsindir öyle demeÜçüncü çocuğum da geliyor haftasonu.
Kıyamamgünaydın kızlar
bendeki grip lenaya bulaştı dünden beri ateşler içinde yavrum.. burnuda tıkalı..
moral 0
Yaa kiyamam kuzuya allah sifa versingünaydın kızlar
moral 0
Kiz pamuksu van kedisi en vahsi kedi diyolarAy hepsi onu yapmıyo işte. Kimisi gidip ille de eşyaları tırmalıyo. Seninki biraz tembel cinslerden herhalde. Onlar bakmak için çok iyi bence koyduğun yerde kalıyolar ahahaha
O da adet oldu herhalde
Kuzucum geçmiş olsun. Ateşi çıktıysa doktora gittiniz mi? Üzülme kuzum iyileşir yaasiz doktora gidin, bir de iyi bakın lenacıma, hiç bir şeycik olmaz
Ahahah tamam be ben sana koronasin demedim ki sen kendi kendine degilim dedin hshdhehd
Yaaa kuzucuk kiyamam. Çabuk atlatır bebiskolar hemencik atlatir annesi. Gidebldnz mi doktoragünaydın kızlar
moral 0
Kız en sevdiğim kedi modeli ahahah oyuncu ama eşyalara dokunmayanYaa kiyamam kuzuya allah sifa versin
Kiz pamuksu van kedisi en vahsi kedi diyolarluna van ve british kırması oda cok hareketli ama pamuksudan görüyor mesela nerde tirmalama yaptigini onu örnek aliyor koşturma ve oyun oynama cok var ama esyaya zarar verme huylari yok maşallah
İçimde bir troll büyüyor. Dün akşamdan beri karnımı delecek gibi tepiniyor içeride. Ben de video çekeyim ablama atayım bari dedim. Yüz yüze doğru düzgün görüşemiyoruz, merak ediyor. Ediyor etmesine de bu çocuk elime telefonu aldığım an mum gibi duruyor. Telefonu bırakıyorum kıpır kıpır. Alıyorum yine duruyor
Bunla ilgili bir karikatür de vardı aradım ama bulamadım. Normalde hareketli bebek doktora gidince ya da başkasını çağırınca falan mum gibi oluyordu ahahah. Hissediyorlar mı acabaİçimde bir troll büyüyor. Dün akşamdan beri karnımı delecek gibi tepiniyor içeride. Ben de video çekeyim ablama atayım bari dedim. Yüz yüze doğru düzgün görüşemiyoruz, merak ediyor. Ediyor etmesine de bu çocuk elime telefonu aldığım an mum gibi duruyor. Telefonu bırakıyorum kıpır kıpır. Alıyorum yine duruyor
Doktora gittiğimizde de heykel gibi duruyor ki zaten. Biz daha yüzünü göremedik. Ayrıntılıda adamcağız karnıma bastıra bastıra ağzıma s.ştı. "Çok uğraştım size bir poz yakalayayım diye ama elini yüzünden indirmiyor" dedi. Ondan sonraki kontrollerimizde komple sırtını dönmüştü. Yani elini de göremedik son iki kontrolde. Omurga, böbrek izleyip geldikBunla ilgili bir karikatür de vardı aradım ama bulamadım. Normalde hareketli bebek doktora gidince ya da başkasını çağırınca falan mum gibi oluyordu ahahah. Hissediyorlar mı acabasen birden ona dikkat kesinlince bir hormon salgılıyor ve ona etki ediyor olabilirsin mesela bilemedim
Omurga böbrek izledik aaahahhahahDoktora gittiğimizde de heykel gibi duruyor ki zaten. Biz daha yüzünü göremedik. Ayrıntılıda adamcağız karnıma bastıra bastıra ağzıma s.ştı. "Çok uğraştım size bir poz yakalayayım diye ama elini yüzünden indirmiyor" dedi. Ondan sonraki kontrollerimizde komple sırtını dönmüştü. Yani elini de göremedik son iki kontrolde. Omurga, böbrek izleyip geldik
Babası da baba olduğunu anlasın diye çok hareketli olduğu anlarda elini alıp karnıma koyduğumda yine muma dönüyordu. O elini çekince kıpır kıpır devam ediyordu. Daha yeni yeni izin vermeye başladı onun da hareketleri hissetmesine
Birebir ayni benimkisiynen, doktor ve babası kismi da aynıİçimde bir troll büyüyor. Dün akşamdan beri karnımı delecek gibi tepiniyor içeride. Ben de video çekeyim ablama atayım bari dedim. Yüz yüze doğru düzgün görüşemiyoruz, merak ediyor. Ediyor etmesine de bu çocuk elime telefonu aldığım an mum gibi duruyor. Telefonu bırakıyorum kıpır kıpır. Alıyorum yine duruyor
dayleriiiiim sen nasılsın iyi misin? Bebik nasılBirebir ayni benimkisiynen, doktor ve babası kismi da aynı
Çok sukur cnm günden gune daha iyi oluyoruzdayleriiiiim sen nasılsın iyi misin? Bebik nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?