Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yemek normalde gerisi için aynı şeyi diyemicem.göbeksiz erkek diye bir şey var mı benim eşimde bıraksam yatana kadar pc de kalır ama kavga çıkartttığımdan fazla durmuyor sende cazgırlık yap az yada ben bazen şarterleri indiriyordum o da işe yarıyor yardım etmiyorsa evi çiçek gibi beklemesin zorlama kendini sen
@Miss Bride N Neal DusunceBulutu al işte az önce instagramda yakın zamanda doğan bir bebeği gördüm babası gibi bakıyo
darısı sana sende hazırlıklı ol babası kılıklılar çoğalıyor

Uslanmaz kocayı dize getirme rehberi gibi ahshjsjsj Benim de ilk çocuğum kocam. Resmen idmanlıyız ha

Uslanmaz kocayı dize getirme rehberi gibi ahshjsjsj Benim de ilk çocuğum kocam. Resmen idmanlıyız ha
Valla ya keşke bu konuda tecrübeli olcak şeyler yaşamasaydık hep taktiklerle yaşıyoruz dize getirme oranım %75 yıllar geçtikçe bu oran ya artacak ya azalacak belki yaş aldıkça olgunlaşırlar

Gerçekten ünlülerin çocukları da babasının kopyası. Bak biz akıl edemedik. Sen embriyologla konuş. Bir el atsınlar bu konuya. Senin genler baskın gelecek şekilde bir yol bulsunlar
Ben pazarlığı cinsiyet için düşünüyorum
Doğru tabir bu evet, babası kılıklı
Benim koca da aynı ps başından kalmadan yaşayabiliyo acaba bu kadar hareket etmdikleri için mi benziyo çocuklar bunlara. Biz öyle miyiz kıçımız koltuk yüzü görmüyo, ee haliyle genlerimiz de yorgun baskın gelemiyolar

Kiz cekildi ya sonra yine sperm testi verdi iyi çıktı değerleri
Aa ben neden bu kısmı silmişim acaba beynimden sanki hala çektiremediniz gibi hatırlıyorum ısrarla. Söyleyince de konuştuğumuzu hatırlayamadım uzun süre

Ha doğru şu değerin altına ya da üstüne ameliyat oluyo falan gibi konuşmuştuk di mi. Kız benim kafam resetlenmiş beni bir güncelle son durum nedir

Iste son durum gorevde yine gsgsgsh benim yumurtalar bosa akti gitti

Hiç bu açıdan düşünmedim çok mantıklı bir tespit olabilir

Özlemişsindir öyle deme

Kıyamam calpol verdi mi doktor düştü mü ateşi

Ahahah tamam be ben sana koronasin demedim ki sen kendi kendine degilim dedin hshdhehd

Yaaa kuzucuk kiyamam. Çabuk atlatır bebiskolar hemencik atlatir annesi. Gidebldnz mi doktora

teşekkür ederım kızlar...
ateşini düşürdük ama burun tıkanıklığı geçmiyor... daha ay olarak küçük olduğu için herhangi bir müdahalede yapamıyoruz

Allahım sen büyüksün....
Adaletinden sual sorulmaz lakin bu nasıl adalettir....................
hakedene isteyene nasip et...
bu caniyede anne denmez.... insan kılıklı yaratığında cezasını ver............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…