- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #212.501
Yemek normalde gerisi için aynı şeyi diyemicem.göbeksiz erkek diye bir şey var mıHergün üç öğün yemek isteyen evi sürekli çiçek gibi görmekten zevk duyan ama hiç yardım etmeyen, koca bi göbekle gezip devamlı yemek için birşeyler arayan, tv karşısında on günü geçiren birini gerçekten çok özledim. Ama çok.
darısı sana sende hazırlıklı ol babası kılıklılar çoğalıyor@Miss Bride N NealDusunceBulutu al işte az önce instagramda yakın zamanda doğan bir bebeği gördüm babası gibi bakıyo
Uslanmaz kocayı dize getirme rehberi gibi ahshjsjsj Benim de ilk çocuğum kocam. Resmen idmanlıyız haYemek normalde gerisi için aynı şeyi diyemicem.göbeksiz erkek diye bir şey var mıbenim eşimde bıraksam yatana kadar pc de kalır ama kavga çıkartttığımdan fazla durmuyor sende cazgırlık yap az yada ben bazen şarterleri indiriyordum o da işe yarıyor yardım etmiyorsa evi çiçek gibi beklemesin zorlama kendini sen
darısı sana sende hazırlıklı ol babası kılıklılar çoğalıyor
Uslanmaz kocayı dize getirme rehberi gibi ahshjsjsj Benim de ilk çocuğum kocam. Resmen idmanlıyız ha
Ben pazarlığı cinsiyet için düşünüyorumGerçekten ünlülerin çocukları da babasının kopyası. Bak biz akıl edemedik. Sen embriyologla konuş. Bir el atsınlar bu konuya. Senin genler baskın gelecek şekilde bir yol bulsunlar
Doğru tabir bu evet, babası kılıklıYemek normalde gerisi için aynı şeyi diyemicem.göbeksiz erkek diye bir şey var mıbenim eşimde bıraksam yatana kadar pc de kalır ama kavga çıkartttığımdan fazla durmuyor sende cazgırlık yap az yada ben bazen şarterleri indiriyordum o da işe yarıyor yardım etmiyorsa evi çiçek gibi beklemesin zorlama kendini sen
darısı sana sende hazırlıklı ol babası kılıklılar çoğalıyor
Kiz cekildi ya sonra yine sperm testi verdi iyi çıktı değerleriHemsirecik ya hep karıştırıyorum kimin ne tetkiki vardı diye. En son senin eşin ultrason çekinmeye çalışıyordu çekilememişti galiba Ne oldu o iş
Ayrica konusabiliyorlar ama canlari isteyinceBu kediler bence uzaylı.
Şimdi sen bir dahaki ay ilaca başlayacaksın ya kocanı kelepçele tamam mıKiz cekildi ya sonra yine sperm testi verdi iyi çıktı değerleri
Aa ben neden bu kısmı silmişim acaba beynimdenKiz cekildi ya sonra yine sperm testi verdi iyi çıktı değerleri
Gittikleri yerde yollar kapanmis eve gelirse inşallahŞimdi sen bir dahaki ay ilaca başlayacaksın ya kocanı kelepçele tamam mı
Iste son durum gorevde yine gsgsgsh benim yumurtalar bosa akti gittiAa ben neden bu kısmı silmişim acaba beynimdensanki hala çektiremediniz gibi hatırlıyorum ısrarla. Söyleyince de konuştuğumuzu hatırlayamadım uzun süre
Ha doğru şu değerin altına ya da üstüne ameliyat oluyo falan gibi konuşmuştuk di mi. Kız benim kafam resetlenmiş beni bir güncelle son durum nedir
Tövbeler olsun. Bir daha göreve möreve yollama. Tamam bitti bu kadar. Maçta ayağını mı kırıyor napıyor yine artık bilememGittikleri yerde yollar kapanmis eve gelirse inşallah
Vicdansızlar bi birakmadilar ureyelimTövbeler olsun. Bir daha göreve möreve yollama. Tamam bitti bu kadar. Maçta ayağını mı kırıyor napıyor yine artık bilemem
Hiç işte! Böyle de olmaz ki cık cıkVicdansızlar bi birakmadilar ureyelim
Hiç bu açıdan düşünmedim çok mantıklı bir tespit olabilirBen pazarlığı cinsiyet için düşünüyorum
Doğru tabir bu evet, babası kılıklı
Benim koca da aynı ps başından kalmadan yaşayabiliyoacaba bu kadar hareket etmdikleri için mi benziyo çocuklar bunlara. Biz öyle miyiz kıçımız koltuk yüzü görmüyo, ee haliyle genlerimiz de yorgun baskın gelemiyolar
Özlemişsindir öyle deme
Kıyamamcalpol verdi mi doktor düştü mü ateşi
Yaa kiyamam kuzuya allah sifa versin
Kiz pamuksu van kedisi en vahsi kedi diyolarluna van ve british kırması oda cok hareketli ama pamuksudan görüyor mesela nerde tirmalama yaptigini onu örnek aliyor koşturma ve oyun oynama cok var ama esyaya zarar verme huylari yok maşallah
Ahahah tamam be ben sana koronasin demedim ki sen kendi kendine degilim dedin hshdhehd
Yaaa kuzucuk kiyamam. Çabuk atlatır bebiskolar hemencik atlatir annesi. Gidebldnz mi doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?