- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #213.561
MaşallahEvet gittik, kalcada sorn yok cok sukur, kilo boy da iyi maaşallah ancak bobrek hala ayni. 3 aylikken bir daha bakilacak. Takibe devam yani. Ben de kontrole gittim, dikis iyilesmis, rahim de toparlamis kendini cok sukur. Bi daha 6 ay sonra çağırdı.
Sana söyleyecek cok şeyiö var katroşHah çiğ mantarı bir kere ben de denedimporsuyor. Bulgur pilavı saklanabiliyor mesela o da kullanışlı. Benim elim aza gitmiyor da pek. Eşim kara şimşek yemez. Ben bi koca tencere yapmışım 2 gündür yiyip duruyorum kenci başıma ziyan da etmeye kıyamadım.
Beni alıntılayıp cevap vermemişsin beboşum? Diyeceğin bir şey varsa dinlemek isterim
Hep ben yokken geleyon cukoKüsme bana baluşş
bu gece denk gelirmiyiz buralarda
Kuzum süt soğumaz ama senin hissetmediğin gaz, bebeğe geçebilirGerçekten öyle zormuş. gittim tereyağı kullandım unutup nasıl dikkat edicem bilmem..inşallah alerji falan yoktur
Teşekkür ederiz sizinde 40nız hayırlı olsun
Sağol teyzesi inşallahdarısı senin oğlana
bilmiyordum daha doğrusu üşütmedim sanıyordum ama bebek üşüyor galiba nasıl oluyor anlamadım.süt mü soğuyor bilmem..bir de çorapsız gezdimaşırı sıcak değil ev normal 23 derece ama ateş basıyor arada.artık üstsüz ve çorapsız gezmicem bebem iyi olsun yeter hala aynı karnı gurul gurul ne zaman iyileşicez bakalım.hastaneye 18inde gideceğiz.banyoda da su yuttu galiba onun da etkisi olabilir hep kv nin halt yemesi
Hiçbir ev bilgisine bu kadar sevinmemiş olabilirim. Bıktım mercimektenAminnnn sagol yevrummm, buyuduk kızım biz ala alaaaa
Saklanir, kesin bilgi yayalim, çünkü ben hep fazla yapar boler saklarim mercimeği
Ahshshdhsh seviyom kis seni, ayni ben
Ya benimkinin hakkını yemim bu konıda bayağı yol katetti ama sebzenin yemeğini yemiyor arkadaş. Öncrden çorba bilr seçiyordu beni delirtiyorduOhoo yemek seçemezler sori. Bir kere oldu bizde bu muhabbet. Dedim "Kardeş orada dur. Ben annen değilim. Öyle bunu sevdim yerim, öbürünü sevmedim yemem yok. Ne pişiyorsa onu yiyeceksin". Onun zevkine göre şaapacak olsam sadece karbonhidrat ve et yememiz lazım. Sebze lügatında ıspanak ve fasulyeden başkası yok. Sori öyle bir dünya yok. Ben de annemin evinde öyle salak şımarıklıklar yapıyormuşum ama insan başına gelince anlıyor. Sadece bamya resmen ona eziyet oluyor onu fark ediyorum. Çok fazla yapmamaya çalışıyorum. Öyle iyi bir yanım da var ahshjdjd Çok yufka yürekliyim üfff
Bugün öğlen bir uyumuşum. Uyandığımda saat 3 olmuştu. Gece kaçta uyuyacağım kaçta uyanacağım hiç belli olmaz
Kız ne oldu yaaaaa mercimek de mi yememem lazımdı?Sana söyleyecek cok şeyiö var katroş
Ama zamanı bekliyorm
Hep ben yokken geleyon cuko
Kuzum süt soğumaz ama senin hissetmediğin gaz, bebeğe geçebilir
Oda kendisinde huzrszlk yapar
Hahahja yk kzzzzzHiçbir ev bilgisine bu kadar sevinmemiş olabilirim. Bıktım mercimekten
Ya benimkinin hakkını yemim bu konıda bayağı yol katetti ama sebzenin yemeğini yemiyor arkadaş. Öncrden çorba bilr seçiyordu beni delirtiyordu
Buna şükü diyorum ben
Kız ne oldu yaaaaa mercimek de mi yememem lazımdı?
Oynamayın benle ben de salak gibiyim ahahahhaaHahahja yk kzzzzz
Ona şey yazacaktm
Bu konu hakknda bilgm yk
Katroş dün lena aşı oldu ruh gibiyim ne ysptm hiç bilmikrm
Ben yapacakmı yaptımı die beklemiyorm kuzum..Oynamayın benle ben de salak gibiyim ahahahhaa
Geçmiş olsun iyi mi lenacık? Ateş falan yaptı mı?
He iyi bari. Benim cocikim olmadığı içinBen yapacakmı yaptımı die beklemiyorm kuzum..
Ağır aşılarda aşıdan hemen snra fitil veriorm mis rahat
Risk 0
Doğru.acemilik işte yavaş yavaş öğreniyorumSana söyleyecek cok şeyiö var katroş
Ama zamanı bekliyorm
Hep ben yokken geleyon cuko
Kuzum süt soğumaz ama senin hissetmediğin gaz, bebeğe geçebilir
Oda kendisinde huzrszlk yapar
sizede geçmiş olsun şu aşılar bitse de bebişler rahatlasaHahahja yk kzzzzz
Ona şey yazacaktm
Bu konu hakknda bilgm yk
Katroş dün lena aşı oldu ruh gibiyim ne ysptm hiç bilmikrm
Bizin aşılar bitmiecek gibiDoğru.acemilik işte yavaş yavaş öğreniyorum
sizede geçmiş olsun şu aşılar bitse de bebişler rahatlasa
Cocuk altıncı aya girdi doğum hediyesi mi kaldı. Kızevlenirken önüne takı olarak takarsınız 200 ml kutuları.Alırız ya süt dediğin ne ki. Aramızda para toplar bir kutu alırız doğum hediyesi
Alışmışsın artıkBizin aşılar bitmiecek gibi
Ben özel aşılarıda yaptırıorm
Her ay aşı var
Karbonatlı tuzlu suyla ya da sirkeli suyla gargara yap. Geçmiş olsunGunaydin kizlar❤ ben yine hasta oldumbogazim bembeyaz tonsilit olmusum doktora gidemiyorum cunku benimki gorevde, disarida kar var , aglamak istiyorum
Lena dün menenjit aşısı oldu kuzum
Geçmiş olsun aşkoşGunaydin kizlar❤ ben yine hasta oldumbogazim bembeyaz tonsilit olmusum doktora gidemiyorum cunku benimki gorevde, disarida kar var , aglamak istiyorum
Sagol askosLena dün menenjit aşısı oldu kuzum
O biraz ağır
Maffolduk valla
Geçmiş olsun aşkoş
Smear icin, yani aslinda rutin kontrol.Maşallahçok şükür sevindim 3 ay sonra daha daha iyi olur Benimde kadın doğuma gitmem lazım eşimin iznini bekliyorum 6 ay sonra niye çağırdı acaba
Hiçbir ev bilgisine bu kadar sevinmemiş olabilirim. Bıktım mercimekten
Ya benimkinin hakkını yemim bu konıda bayağı yol katetti ama sebzenin yemeğini yemiyor arkadaş. Öncrden çorba bilr seçiyordu beni delirtiyordu
Buna şükü diyorum ben
Kız ne oldu yaaaaa mercimek de mi yememem lazımdı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?