- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #213.581
Kadın doğuma randevu alsan yaparlar herhalde. Benim aile hekimi bile randevusuz almıyor pandemiden dolayı. Her yerde farklı olabilir uygulama. Bilemiyorum o yüzden. Tanıdığınızım ayarlayacağı tüpçü mü bu kim?Kızlar selam 31’ine randevu aldık. Ön görüşme için.
Benden bazı testler istediler bazıları var bende bazıları yok.
Rubella igg
Hbsag
Anti hbs
Antihcv
Anti hiv 1/2
Bunları devlet hastanesinde yaptırabilirsin dediler ama randevusuz gitsem yaparlar mı acabarandevu alsamda hangi bölüme alcam
O olmadı neoş ya. Şişli buraKadın doğuma randevu alsan yaparlar herhalde. Benim aile hekimi bile randevusuz almıyor pandemiden dolayı. Her yerde farklı olabilir uygulama. Bilemiyorum o yüzden. Tanıdığınızım ayarlayacağı tüpçü mü bu kim?
Ramdebu aldamda sora yokturki mecbur özelde artıkKadın doğuma randevu alsan yaparlar herhalde. Benim aile hekimi bile randevusuz almıyor pandemiden dolayı. Her yerde farklı olabilir uygulama. Bilemiyorum o yüzden. Tanıdığınızım ayarlayacağı tüpçü mü bu kim?
Canım ben de aile hekimi yapıyo diye biliyorum. Rubella yı aile hekimi yapmıyor demişti diye hatırlıyorum benim hastane ama sen yine sor bir aile hekmine. Benim hastanenin testleri çok uygun fiyatlı diye ben eksik olan herşeyi hastanede yaptırmıştım. O yüzden yanli hatırlıyor olabilirim de.Kızlar selam 31’ine randevu aldık. Ön görüşme için.
Rubella igg
Hbsag
Anti hbs
Antihcv
Anti hiv 1/2
Bunları devlet hastanesinde yaptırabilirsin dediler ama randevusuz gitsem yaparlar mı acabarandevu alsamda hangi bölüme alcam
Canım ben de aile hekimi yapıyo diye biliyorum. Rubella yı aile hekimi yapmıyor demişti diye hatırlıyorum benim hastane ama sen yine sor bir aile hekmine. Benim hastanenin testleri çok uygun fiyatlı diye ben eksik olan herşeyi hastanede yaptırmıştım. O yüzden yanli hatırlıyor olabilirim de.
Gözün aydın bu aradaBaşlamak başarmanın yarısıdır çociğinin temelleri atılıyor
Kadn doğn yada aile hekimi kuzumKızlar selam 31’ine randevu aldık. Ön görüşme için.
Rubella igg
Hbsag
Anti hbs
Antihcv
Anti hiv 1/2
Rubella hariç aile hekimi yapıyomuş kuzu, rubella icinde enfeksiyon hastalıklarına randevu aldım yalvarcam artık yapsın diyeKadn doğn yada aile hekimi kuzum
Sakın özelde yaptırma.. Boşa para
Ayy cok hrycanlı
Tam 31i
Yeni yıla yeni başlangıçlar
Çukooooo bebe geliooo cukooo
Yk kuzum yalvarmana gerek ykRubella hariç aile hekimi yapıyomuş kuzu, rubella icinde enfeksiyon hastalıklarına randevu aldım yalvarcam artık yapsın diye
Günaydın aşko
Sakın test yapmaaaaaGünaydın aşko
Garibim, kafam karışık, korkuyorum
Sen kaçıncı günde öğrenmiştin testten?Sakın test yapmaaaaa
Ay gerçi senin ikizdi sen erken öğrenirsin zaten benim için örnek olmayabilirsinSen kaçıncı günde öğrenmiştin testten?
Sen kaçıncı günde öğrenmiştin testten?
Ay gerçi senin ikizdi sen erken öğrenirsin zaten benim için örnek olmayabilirsin
Aaa ne diyosun! hem ikiz hem de dondurulmş 9. Günde silik öğrendin demekİkizin dışnda benm dondurulmuştu cnm..
Senin gibi çatlatma iğnesi olmamştm
Buna rağmen 9. Gün öğrenmiştim ve silikti düşün
Yk kuzum yalvarmana gerek yk
Açk açk tüp bebek tedavisine bailayacam die bu tahlili yaptırıorm lütfen yardmcı olun de
Vicdanlıysa yapar
Yapmazsa püh sana de kapat kapıuı
Ooo seni gündüz gözüyle buralarda görmeyi neye borçluyuz gece kuşu çuku hanımTünaaaydııınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?