Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kadın doğuma randevu alsan yaparlar herhalde. Benim aile hekimi bile randevusuz almıyor pandemiden dolayı. Her yerde farklı olabilir uygulama. Bilemiyorum o yüzden. Tanıdığınızım ayarlayacağı tüpçü mü bu kim?

Canım ben de aile hekimi yapıyo diye biliyorum. Rubella yı aile hekimi yapmıyor demişti diye hatırlıyorum benim hastane ama sen yine sor bir aile hekmine. Benim hastanenin testleri çok uygun fiyatlı diye ben eksik olan herşeyi hastanede yaptırmıştım. O yüzden yanli hatırlıyor olabilirim de.

Gözün aydın bu arada Başlamak başarmanın yarısıdır çociğinin temelleri atılıyor

Evet evet aile gekimine aldım randevu
Rubella içinde enfeksiyon hastalıklarına randevu aldım kadın doğuma yok randevu orası yapmazsa özelde yaptırırım artık
Ah evet çoçiğimin ilk basamağını atıcaz, kurdele kesimine bekliyorum konum atıcam

Kadn doğn yada aile hekimi kuzum
Sakın özelde yaptırma.. Boşa para
Ayy cok hrycanlı
Tam 31i
Yeni yıla yeni başlangıçlar
Çukooooo bebe geliooo cukooo

Kadn doğn yada aile hekimi kuzum
Sakın özelde yaptırma.. Boşa para
Ayy cok hrycanlı
Tam 31i
Yeni yıla yeni başlangıçlar
Çukooooo bebe geliooo cukooo
Rubella hariç aile hekimi yapıyomuş kuzu, rubella icinde enfeksiyon hastalıklarına randevu aldım yalvarcam artık yapsın diye

Rubella hariç aile hekimi yapıyomuş kuzu, rubella icinde enfeksiyon hastalıklarına randevu aldım yalvarcam artık yapsın diye
Yk kuzum yalvarmana gerek yk
Açk açk tüp bebek tedavisine bailayacam die bu tahlili yaptırıorm lütfen yardmcı olun de
Vicdanlıysa yapar
Yapmazsa püh sana de kapat kapıuı

İkizin dışnda benm dondurulmuştu cnm..
Senin gibi çatlatma iğnesi olmamştm
Buna rağmen 9. Gün öğrenmiştim ve silikti düşün
Aaa ne diyosun! hem ikiz hem de dondurulmş 9. Günde silik öğrendin demek hep diyorlar ya erken yapıp kendinizi yanıtmayın diye gerçekten doğru demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…