Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah teyzesi sağolasın biraz uzak bebek arabam olsa belki giderdim ama bir ay sonra falan alınacak .gerçi bebek arabası olsa da dağlara kar yağmış onun soğuğu var çıkar mıydım bilmiyorum :/ nöbetçi eczane bulucaz artık burun damlası gaz için ağrı kesici damlası bitti onlar da alınacak
3 ay sonra gaz yapmıyor mu? Ay ben doğumdan sonra çay kahveye dadanma hayalleri kuruyordum. Yapamıyor muyuz
kafein içeren şeyler sütten bebeğe geçip uykusunu kaçırabilirmiş ve de gaz yapıyorlar o ağlamayı duycağına ağzına kilit vuruyorsun bal0ncuğun dediği gibi bir çok şey gaz yapıyor sabah akşam kimyonlu sıcak su içiyorum sende öyle olursun 3 aydan sonra gaz sancısı olmuyo bağırsaklar düzene giriyor diyorlar bakalım al bu da benden sana hedaye
Tam rahatlama yok bize desene biri bitiyor biri başlıyor sağlıklı olsunlar da idare ederiz bir yaşından sonra kolay olur belki
öyle de risk almaya değmez herkesin bünyesi bebişlerin bünyesi farklı oluyor :/ arada kaçamak yapmaktan zarar gelmez tabi

Ah yerim o bebeyii, analık böyle bişey mi? ahsgshsh alışkanlıktan uyuyamadım diyo ya duygulandırdı
Yok kız analiktan diil, tatilde geç yatmaya alisirsin ya o hesap yani yirimmm
Hahaahha sonra dayler benimle ugrasiiiyuuuurrrr
Heh aynen, vücut kendi kendine bi hallere giriyor, deli mi ne
Günaydın kızlarım

Dayloş sen bebeye uyku düzeni kuracakken, bebe sana uyku düzeni kurmuş desene
Ahhahah sorma, ise başlayınca gorcez ebemizinkini sey yani pardon duzenimizi ahhdshdh
Decaf kahvelerden ictim ben hep, turk kahvesi de ictim, cay da içtim. Mehmet efendi decaf filtre kahve decaf hale gelirken kimyasal sekilde getirilmiyor onu tercih edebilirsin. Decafta da kafein var ama cok az. Gunde 200mg a kadar kahve tüketiminde sorun görülmüyor.

Bazi markalar kimyasal yöntem kullanmyor kuzum, mehmet efendi mesela. Decaf da kafein iceriyor ama az miktarda, atiyorum kafeinli 60mg ise, decaf 8 mg gibi. Ben o sekilde tukettim hep, turk kahvesi de içtim. Dengeliyordum bir şekilde iste.

28 aralık demişlerdi yani 9. gün. ama acaba en erken kaçıncı gün çıkar
Pazar günü yaparım sanırım 7. gün oluyor
Dondurulmuşsa 7. gün yapabilirsin ama idrara geç yansıdığı için çizgi falan çıkmazsa eğer gerileceksen direkt kan verebilirsin. Bazı kadınlar negatifi görünce moral olarak çöküp ilaçları falan bırakıyormuş, kanamaları oluyormuş. Böyle şeyleri okuyunca kendimden korkmuştum ben. Yok ben dayanırım dersen idrarla deneyebilirsin kendi test gününe kadar
Anaaaam tünelin ucunda hep bir karanlık taraf var bu ney Liste "Aç gez" diyor adeta
Heh onun için yazdım o kimyasal ve suyla ayrıştırma ayrımını zaten. Mehmet Efendi'ninkinin suyla olduğunu bilmiyordum. Şey aslında sonrasında hamilelik süresince içse belki olur da tüplü dalışta transfer sonrası limit koyuyorlar. Bir fincan Türk kahvesini geçme demişlerdi bana. Onun için uyardık Katre_g 'yi
Noo. Daha var size yszarim findiklar
Güzel güzel doğur, yaz bize. Bekliyoruz

Ben de çökerim sanırım çıkmazsa. Oyy bilmiyorum ne yapıcam. Bazen çok umutluyum, bazen yine olmayacak gibi geliyor. 2.5 senedir testte hiç çift çizgi göremedim sanki yine göremeyecekmişim gibi geliyor.

Bana niye hastanem hiç limit koymadı ya benim hastane her konuda çok rahatt nedense

Ben de çökerim sanırım çıkmazsa. Oyy bilmiyorum ne yapıcam. Bazen çok umutluyum, bazen yine olmayacak gibi geliyor. 2.5 senedir testte hiç çift çizgi göremedim sanki yine göremeyecekmişim gibi geliyor.
Biz de o çizgiyi göremedik diye tüpe gittik zaten. Umutsuz olma da fazla da kaptırma tabii. Hayırlısıyla güzel haberi alır, bize de verirsiniz inşallah. Geç olsun güç olmasın. Kötü olacaksan test gününü bekle madem. Zaten çok uzun dememişler sana
Ahahah bunu bende gördüm hatta şey demiştim aaa cildirmislar soğukta
He soğuk olmasa senin de aklına yattı yani
Bana niye hastanem hiç limit koymadı ya benim hastane her konuda çok rahatt nedense
Bilmem Şunun şurasında kaç gün zaten ya azıcık dayanmaya çalış. Sonra zaten kadın doğumcuya devam edeceksin. Ona sorarsın. Eşeğimizi sağlam kazığa bağlayalım

Bence benim doktor doğurganlığıma çok güveniyo bence sabırsızlanıyorum tabi ama beklicem napcam başka. Umarım güzel sonuçlanır, heyecanlıyım

Bal0ncuk bu arada erken başladı dedin diş çıkardı mı fıstık kız yoksa kaşıyıp duruyor mu
Kuzum kaşınıor cıkarmadı

Sataşmanı özledm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…