- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #213.521
Sana ne zamana vermişlerdi test gününü?İyi canım beklemeye devam bugün 4.gün. Sen nasılsın
28 aralık demişlerdi yani 9. gün. ama acaba en erken kaçıncı gün çıkarSana ne zamana vermişlerdi test gününü?
Beklemedeyimkuzum sen taze transfer oldun
yanıltıcı olur
beklemen en doğrusu
Taze miydi seninki unuttum yine28 aralık demişlerdi yani 9. gün. ama acaba en erken kaçıncı gün çıkar
Yok canım dondurulmuştuBeklemedeyim
Taze miydi seninki unuttum yine
Dondurulmuş ve 5. Gün embriyolarında diğer topictekiler 6. Gün idrarda gördü hep. Kişiden kişiye değişir ama ben öyle gözlemledim.Yok canım dondurulmuştu
Sizden iyi haber aldğmda süper olacam kuzumİyi canım beklemeye devam bugün 4.gün. Sen nasılsın
Pazar günü yaparım sanırım 7. gün oluyorDondurulmuş ve 5. Gün embriyolarında diğer topictekiler 6. Gün idrarda gördü hep. Kişiden kişiye değişir ama ben öyle gözlemledim.
İnşallah canımın içiSizden iyi haber aldğmda süper olacam kuzum
İnşallah teyzesi sağolasınEvet ya merkeze göre değişiyor. Benim hastanemde aynı N Neal inki gibi yaptı. Onun gibi hemen kalktım tuvalete gittim, giyindim çıktım. Burdan isterseniz güzel bir yemek yemeye gidin dediler. Ne transfer öncesi ne transfer sonrası beslenmeyle ilgili hiçbir kısıt koymadılar. Hatta ben dedimki transferden önce, kafeini sınırlandırmam lazım mı yumurtaların kalitesi için? Hiçbir değişiklik yapmanıza gerek yok ilaçlar yeterli falan dediler. Transfer sonrası da progrsteron ve folik asit dışında bir şey eklemedi.
Şu an tutunmuş mudur olduysa? Erken değil mi
Evet kuzu takip et minnoşu, bebişin çoook iyi olsun annesisağlık ocağı çok uzak mı beklemeden gösterirsin belki. Bir takviye falan önerire doktor eczaneden almak için geç olabilir diye düşündüm.
kafein içeren şeyler sütten bebeğe geçip uykusunu kaçırabilirmiş ve de gaz yapıyorlar o ağlamayı duycağına ağzına kilit vuruyorsun3 ay sonra gaz yapmıyor mu? Ay ben doğumdan sonra çay kahveye dadanma hayalleri kuruyordum. Yapamıyor muyuz
Tam rahatlama yok bize desene biri bitiyor biri başlıyorbende 7. aydan snra kola kaçamağı yapmştm ara sıra
3. aya girince bir nebze rahatlıosun geerçekten
ama sonrada diş başlayabilir
bizde diş erken başladı..
kaç gün oldu... 3 gün olduysa tutunmuşsa tutunmuştur o :)
öyle de risk almaya değmez herkesin bünyesi bebişlerin bünyesi farklı oluyor :/ arada kaçamak yapmaktan zarar gelmez tabiYa işte bu biraz olacağı varsa oluyor durumu. Bir arkadaşım var kahvesi sigarası gırla. Hamilelikte de azaltmamış bile. Ama hamile de kalmış, sağlıkla da doğurmuş. Tabi böyle oldu diye dikkat etmeyecek değilim canım, limit neyse uyucam tabiki ama demek istediğim olacaksa oluyor yani kahveyi de içsen fark etmiyor bazen
Yok kız analiktan diil, tatilde geç yatmaya alisirsin ya o hesap yaniAh yerim o bebeyii, analık böyle bişey mi? ahsgshsh alışkanlıktan uyuyamadım diyo yaduygulandırdı
Hahaahha sonra dayler benimle ugrasiiiyuuuurrrrCnkü haklıyım ama bulutum
Cnm covidmi?
Covidse dr bana yaptor dedi ama ben güvenmedm
Fakat bana aşı cıktığında doğumuma 2 ay kalmştı ve yaz ayıydı grip felan yktu sürekli evdeydm
Uzun süre olsaydı ve kış olsaysı yaptorırdm
Ben sana küsüm sen günrüzleri gelmion
Unutmadm hatırlamak istemikrm
Heh aynen, vücut kendi kendine bi hallere giriyor, deli mi neBen de kızıp köpüryordum da hiçbir faydası olmuyor. Buna döndüm şimdi kafam daha rahat. Yani yine sinirleniyorsun da biliyorsun ki bağırıp çağırsan da faydası yok. Sakin sakin şaapıyorsun bazen dumur oluyor
Bu genelde benim işte
Dur pozitifler gelsin de çağıracağım ben seni yineHaklının yanında haksızın karşısındayız
Analık değil o bence biyolojik saatHalbuki insan bebek uyumuşken uyusa negzel olur
Alırız ya süt dediğin ne ki. Aramızda para toplar bir kutu alırız doğum hediyesi
Ahhahah sorma, ise başlayınca gorcez ebemizinkini sey yani pardon duzenimizi ahhdshdhGünaydın kızlarım
Dayloş sen bebeye uyku düzeni kuracakken, bebe sana uyku düzeni kurmuş desene
Decaf kahvelerden ictim ben hep, turk kahvesi de ictim, cay da içtim. Mehmet efendi decaf filtre kahve decaf hale gelirken kimyasal sekilde getirilmiyor onu tercih edebilirsin. Decafta da kafein var ama cok az. Gunde 200mg a kadar kahve tüketiminde sorun görülmüyor.pofff türk kahvesini içmeyim baripekisi başka bir soru. bu decaf kahvelerden içebiliyor muyum istediğim kadar? Tamam içinde kafein yok aynı hazzı vermez ama en azından dudak tiryakiliği gibi kahve içtiğimi düşünürüm
Bazi markalar kimyasal yöntem kullanmyor kuzum, mehmet efendi mesela. Decaf da kafein iceriyor ama az miktarda, atiyorum kafeinli 60mg ise, decaf 8 mg gibi. Ben o sekilde tukettim hep, turk kahvesi de içtim. Dengeliyordum bir şekilde iste.Bana "Günde iki küçük bardak açık çay YA DA bir fincan Türk kahvesi içebilirsin" demişlerdi hem transfer hazırlığında hem sonrasında. Decaf de tam kafeinsiz değil. Masum yöntemle kafeinsizleştirme işlemi yapılıyorsa fazladan yıkanma yapılmış oluyor ama bu maliyetli. Genelde kimyasal kullanılarak yapılıyor o ayrıştırma. Çok güvenilir bir şey değil yani decaf. Bence onu hiç hiç içme. Granül kahve de içme. Onlar kahve bile değil. Çok zorlanıyorsan tek Türk kahvesiyle idare etmeye çalış
Noo. Daha var size yszarim findiklarSaron Doğurdun mu? Her gün sorsam mı böyle??
28 aralık demişlerdi yani 9. gün. ama acaba en erken kaçıncı gün çıkar
Dondurulmuşsa 7. gün yapabilirsin ama idrara geç yansıdığı için çizgi falan çıkmazsa eğer gerileceksen direkt kan verebilirsin. Bazı kadınlar negatifi görünce moral olarak çöküp ilaçları falan bırakıyormuş, kanamaları oluyormuş. Böyle şeyleri okuyunca kendimden korkmuştum ben. Yok ben dayanırım dersen idrarla deneyebilirsin kendi test gününe kadarPazar günü yaparım sanırım 7. gün oluyor
Anaaaam tünelin ucunda hep bir karanlık taraf var bu neykafein içeren şeyler sütten bebeğe geçip uykusunu kaçırabilirmiş ve de gaz yapıyorlar o ağlamayı duycağına ağzına kilit vuruyorsunbal0ncuğun dediği gibi bir çok şey gaz yapıyor sabah akşam kimyonlu sıcak su içiyorum sende öyle olursun 3 aydan sonra gaz sancısı olmuyo bağırsaklar düzene giriyor diyorlar bakalım al bu da benden sana hedaye Eki Görüntüle 2975093
Tam rahatlama yok bize desene biri bitiyor biri başlıyorsağlıklı olsunlar da idare ederiz bir yaşından sonra kolay olur belki
Heh onun için yazdım o kimyasal ve suyla ayrıştırma ayrımını zaten. Mehmet Efendi'ninkinin suyla olduğunu bilmiyordum. Şey aslında sonrasında hamilelik süresince içse belki olur da tüplü dalışta transfer sonrası limit koyuyorlar. Bir fincan Türk kahvesini geçme demişlerdi bana. Onun için uyardıkDecaf kahvelerden ictim ben hep, turk kahvesi de ictim, cay da içtim. Mehmet efendi decaf filtre kahve decaf hale gelirken kimyasal sekilde getirilmiyor onu tercih edebilirsin. Decafta da kafein var ama cok az. Gunde 200mg a kadar kahve tüketiminde sorun görülmüyor.
Bazi markalar kimyasal yöntem kullanmyor kuzum, mehmet efendi mesela. Decaf da kafein iceriyor ama az miktarda, atiyorum kafeinli 60mg ise, decaf 8 mg gibi. Ben o sekilde tukettim hep, turk kahvesi de içtim. Dengeliyordum bir şekilde iste.
Güzel güzel doğur, yaz bize. BekliyoruzNoo. Daha var size yszarim findiklar
Ben de çökerim sanırım çıkmazsa. Oyy bilmiyorum ne yapıcam. Bazen çok umutluyum, bazen yine olmayacak gibi geliyor. 2.5 senedir testte hiç çift çizgi göremedim sanki yine göremeyecekmişim gibi geliyor.Dondurulmuşsa 7. gün yapabilirsin ama idrara geç yansıdığı için çizgi falan çıkmazsa eğer gerileceksen direkt kan verebilirsin. Bazı kadınlar negatifi görünce moral olarak çöküp ilaçları falan bırakıyormuş, kanamaları oluyormuş. Böyle şeyleri okuyunca kendimden korkmuştum ben. Yok ben dayanırım dersen idrarla deneyebilirsin kendi test gününe kadar
Ahahah bunu bende gördüm hatta şey demiştim aaa cildirmislar soğukta
Bana niye hastanem hiç limit koymadı yaDondurulmuşsa 7. gün yapabilirsin ama idrara geç yansıdığı için çizgi falan çıkmazsa eğer gerileceksen direkt kan verebilirsin. Bazı kadınlar negatifi görünce moral olarak çöküp ilaçları falan bırakıyormuş, kanamaları oluyormuş. Böyle şeyleri okuyunca kendimden korkmuştum ben. Yok ben dayanırım dersen idrarla deneyebilirsin kendi test gününe kadar
Anaaaam tünelin ucunda hep bir karanlık taraf var bu neyListe "Aç gez" diyor adeta
Heh onun için yazdım o kimyasal ve suyla ayrıştırma ayrımını zaten. Mehmet Efendi'ninkinin suyla olduğunu bilmiyordum. Şey aslında sonrasında hamilelik süresince içse belki olur da tüplü dalışta transfer sonrası limit koyuyorlar. Bir fincan Türk kahvesini geçme demişlerdi bana. Onun için uyardıkKatre_g 'yi
Güzel güzel doğur, yaz bize. Bekliyoruz
Biz de o çizgiyi göremedik diye tüpe gittik zaten. Umutsuz olma da fazla da kaptırma tabii. Hayırlısıyla güzel haberi alır, bize de verirsiniz inşallah. Geç olsun güç olmasın. Kötü olacaksan test gününü bekle madem. Zaten çok uzun dememişler sanaBen de çökerim sanırım çıkmazsa. Oyy bilmiyorum ne yapıcam. Bazen çok umutluyum, bazen yine olmayacak gibi geliyor. 2.5 senedir testte hiç çift çizgi göremedim sanki yine göremeyecekmişim gibi geliyor.
He soğuk olmasa senin de aklına yattı yaniAhahah bunu bende gördüm hatta şey demiştim aaa cildirmislar soğukta
BilmemBana niye hastanem hiç limit koymadı yabenim hastane her konuda çok rahatt nedense
Bence benim doktor doğurganlığıma çok güveniyo benceBiz de o çizgiyi göremedik diye tüpe gittik zaten. Umutsuz olma da fazla da kaptırma tabii. Hayırlısıyla güzel haberi alır, bize de verirsiniz inşallah. Geç olsun güç olmasın. Kötü olacaksan test gününü bekle madem. Zaten çok uzun dememişler sana
He soğuk olmasa senin de aklına yattı yani
BilmemŞunun şurasında kaç gün zaten ya azıcık dayanmaya çalış. Sonra zaten kadın doğumcuya devam edeceksin. Ona sorarsın. Eşeğimizi sağlam kazığa bağlayalım
Kuzum kaşınıor cıkarmadı
Sataşmanı özledmYok kız analiktan diil, tatilde geç yatmaya alisirsin ya o hesap yaniyirimmm
Hahaahha sonra dayler benimle ugrasiiiyuuuurrrr
Heh aynen, vücut kendi kendine bi hallere giriyor, deli mi ne
Ahhahah sorma, ise başlayınca gorcez ebemizinkini sey yani pardon duzenimizi ahhdshdh
Decaf kahvelerden ictim ben hep, turk kahvesi de ictim, cay da içtim. Mehmet efendi decaf filtre kahve decaf hale gelirken kimyasal sekilde getirilmiyor onu tercih edebilirsin. Decafta da kafein var ama cok az. Gunde 200mg a kadar kahve tüketiminde sorun görülmüyor.
Bazi markalar kimyasal yöntem kullanmyor kuzum, mehmet efendi mesela. Decaf da kafein iceriyor ama az miktarda, atiyorum kafeinli 60mg ise, decaf 8 mg gibi. Ben o sekilde tukettim hep, turk kahvesi de içtim. Dengeliyordum bir şekilde iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?