Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sürekli donarcasına üşüdüğüm için aklıma bir tek o geldi kız ben doktora gidip dümdük pipi gördüm öyle baby showerlar cinsiyet partileri bana göre değil

Evet listeye uysak açız mecbur bazılarını yiyorum.su serbest iyiki
Kuzum kaşınıor cıkarmadı

Sataşmanı özledm
ateşsiz huzurlu bir şekilde çıkarır umarım

Sürekli donarcasına üşüdüğüm için aklıma bir tek o geldi kız ben doktora gidip dümdük pipi gördüm öyle baby showerlar cinsiyet partileri bana göre değil
Ben de "Hamilelikte yandım yandım soyundum" olayını yaşayamadım. Demir eksikliği beni bitirdi. Mütemadiyen üşüyorum. Çük önemli. Ya kızın olsaydı napacaağıdın ahjsjd Biz ancak ayrıntılıda görebildik kendisini

Sağlık ocağının kapanışına yetiştik başka bir doktor gider ayak dinledi bizi.bebek florası zamanla düzene giriyor normal dedi.omzuna sıcak havlu koy oraya yatırıp gaz çıkar dedi.kakası için ağladığında da aynısı yap demek istedi sanırım. Çok ishal olursa hastanede kaka testi verirsiniz dedi.hemşire üşütme dedi.belkide ben üşütüyorum bazen sıcak basıyor üst baş çıkarıyorum.boğazındaki balgam mı kakada çıkıyor yoksa süt ürünü alerjisi mi var bu hafta yemeyerek anlıcam bakalım.şu burun serumlarını da düzenli kullanayım

Biz de sayenizde kültürleniyoz ha

Iyi yapmışsınız kuzum ben o sureci bilmiyorum, ben gebeligim esnasinda demek istedim aman yanlış yonlendirmeyeyim de
Kuzum kaşınıor cıkarmadı

Sataşmanı özledm
Ahshshdh nerden dalmami istersin, siparis alinir
Eğer süt ürünlerini kesmeyi deneyeceksen, cok sasirmistim ama cubuk krakerde bile süt urunu varmis, çok sasirmistim bizim arkadasin kizinda oldu, o da yemedi sut urunleri, yediği sey sayiliydi resmen, cok dikkat et bakalım. 40imiz kutlu olsun bu arada

Anam 40'ınız mı çıktı sizin DusunceBulutu
Sağlıkla, huzurla nice 40'larını görelim inşallah

Bende şu an garanti gözüyle bakamıyorum gerçi pipi pek değişmez diyorlar ama

Kızlar size bir soru? Erişteli mercimek yemeği nam-ı diğer kara şimşek buzlukta saklanır mı?
Ben buzluğa çiğ-pişmiş her şey koymayı bi deniyorum. Olmayanı bir daha koymuyorum. Olanla yoluma devam ediyorum. Çiğ mantar konmazmış mesela. Yumuşadı falan saçma bir şey oldu. Suyunu saldı herhalde. Buzluk dünyanın en güzel icatlarından biri

Ah kuzum.... En büyik yanlış o
Üstünü ckarma.. Cokta sıcaklama..
Senden herşey bebeğe geçiyor
Sana üşütmüyorsn gibi gelebilir
Ama bebeğe daha cok

Kızlar size bir soru? Erişteli mercimek yemeği nam-ı diğer kara şimşek buzlukta saklanır mı?

Hah çiğ mantarı bir kere ben de denedim porsuyor. Bulgur pilavı saklanabiliyor mesela o da kullanışlı. Benim elim aza gitmiyor da pek. Eşim kara şimşek yemez. Ben bi koca tencere yapmışım 2 gündür yiyip duruyorum kenci başıma ziyan da etmeye kıyamadım.
Ama bebeğe daha cok
Beni alıntılayıp cevap vermemişsin beboşum? Diyeceğin bir şey varsa dinlemek isterim

Aminnnn sagol yevrummm, buyuduk kızım biz ala alaaaa
Saklanir, kesin bilgi yayalim, çünkü ben hep fazla yapar boler saklarim mercimeği
Ahshshdhsh seviyom kis seni, ayni ben

Küsme bana baluşş
bu gece denk gelirmiyiz buralarda

Ohoo yemek seçemezler sori. Bir kere oldu bizde bu muhabbet. Dedim "Kardeş orada dur. Ben annen değilim. Öyle bunu sevdim yerim, öbürünü sevmedim yemem yok. Ne pişiyorsa onu yiyeceksin". Onun zevkine göre şaapacak olsam sadece karbonhidrat ve et yememiz lazım. Sebze lügatında ıspanak ve fasulyeden başkası yok. Sori öyle bir dünya yok. Ben de annemin evinde öyle salak şımarıklıklar yapıyormuşum ama insan başına gelince anlıyor. Sadece bamya resmen ona eziyet oluyor onu fark ediyorum. Çok fazla yapmamaya çalışıyorum. Öyle iyi bir yanım da var ahshjdjd Çok yufka yürekliyim üfff
bu gece denk gelirmiyiz buralarda
Bugün öğlen bir uyumuşum. Uyandığımda saat 3 olmuştu. Gece kaçta uyuyacağım kaçta uyanacağım hiç belli olmaz

Gerçekten öyle zormuş. gittim tereyağı kullandım unutup nasıl dikkat edicem bilmem..inşallah alerji falan yoktur
Teşekkür ederiz sizinde 40nız hayırlı olsun
Sağol teyzesi inşallah darısı senin oğlana
Ama bebeğe daha cok
bilmiyordum daha doğrusu üşütmedim sanıyordum ama bebek üşüyor galiba nasıl oluyor anlamadım.süt mü soğuyor bilmem..bir de çorapsız gezdim aşırı sıcak değil ev normal 23 derece ama ateş basıyor arada.artık üstsüz ve çorapsız gezmicem bebem iyi olsun yeter hala aynı karnı gurul gurul ne zaman iyileşicez bakalım.hastaneye 18inde gideceğiz.banyoda da su yuttu galiba onun da etkisi olabilir hep kv nin halt yemesi

Inşallah yoktur ama varsa bile en azindan dermani olan bir dertmis, sebebi de belli deyip sukredecegiz napalim

Nice kirklara ins

Aynen öyle çok şükür yine halimize
Nice aylara yıllara siz doktora gittiniz mi?
Evet gittik, kalcada sorn yok cok sukur, kilo boy da iyi maaşallah ancak bobrek hala ayni. 3 aylikken bir daha bakilacak. Takibe devam yani. Ben de kontrole gittim, dikis iyilesmis, rahim de toparlamis kendini cok sukur. Bi daha 6 ay sonra çağırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…