- 21 Haziran 2014
- 2.163
- 4.999
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #213.541
Sürekli donarcasına üşüdüğüm için aklıma bir tek o geldiBiz de o çizgiyi göremedik diye tüpe gittik zaten. Umutsuz olma da fazla da kaptırma tabii. Hayırlısıyla güzel haberi alır, bize de verirsiniz inşallah. Geç olsun güç olmasın. Kötü olacaksan test gününü bekle madem. Zaten çok uzun dememişler sana
He soğuk olmasa senin de aklına yattı yani
BilmemŞunun şurasında kaç gün zaten ya azıcık dayanmaya çalış. Sonra zaten kadın doğumcuya devam edeceksin. Ona sorarsın. Eşeğimizi sağlam kazığa bağlayalım
Evet listeye uysak açız mecbur bazılarını yiyorum.su serbest iyikiDondurulmuşsa 7. gün yapabilirsin ama idrara geç yansıdığı için çizgi falan çıkmazsa eğer gerileceksen direkt kan verebilirsin. Bazı kadınlar negatifi görünce moral olarak çöküp ilaçları falan bırakıyormuş, kanamaları oluyormuş. Böyle şeyleri okuyunca kendimden korkmuştum ben. Yok ben dayanırım dersen idrarla deneyebilirsin kendi test gününe kadar
Anaaaam tünelin ucunda hep bir karanlık taraf var bu neyListe "Aç gez" diyor adeta
Heh onun için yazdım o kimyasal ve suyla ayrıştırma ayrımını zaten. Mehmet Efendi'ninkinin suyla olduğunu bilmiyordum. Şey aslında sonrasında hamilelik süresince içse belki olur da tüplü dalışta transfer sonrası limit koyuyorlar. Bir fincan Türk kahvesini geçme demişlerdi bana. Onun için uyardıkKatre_g 'yi
Güzel güzel doğur, yaz bize. Bekliyoruz
ateşsiz huzurlu bir şekilde çıkarır umarımKuzum kaşınıor cıkarmadı
Sataşmanı özledm
Ben de "Hamilelikte yandım yandım soyundum" olayını yaşayamadım. Demir eksikliği beni bitirdi. Mütemadiyen üşüyorum. Çük önemli. Ya kızın olsaydı napacaağıdın ahjsjd Biz ancak ayrıntılıda görebildik kendisiniSürekli donarcasına üşüdüğüm için aklıma bir tek o geldikız ben doktora gidip dümdük pipi gördüm öyle baby showerlar cinsiyet partileri bana göre değil
Biz de sayenizde kültürleniyoz haSağlık ocağının kapanışına yetiştik başka bir doktor gider ayak dinledi bizi.bebek florası zamanla düzene giriyor normal dedi.omzuna sıcak havlu koy oraya yatırıp gaz çıkar dedi.kakası için ağladığında da aynısı yap demek istedi sanırım. Çok ishal olursa hastanede kaka testi verirsiniz dedi.hemşire üşütme dedi.belkide ben üşütüyorum bazen sıcak basıyor üst baş çıkarıyorum.boğazındaki balgam mı kakada çıkıyor yoksa süt ürünü alerjisi mi var bu hafta yemeyerek anlıcam bakalım.şu burun serumlarını da düzenli kullanayım
Iyi yapmışsınız kuzum ben o sureci bilmiyorum, ben gebeligim esnasinda demek istedim aman yanlış yonlendirmeyeyim deDondurulmuşsa 7. gün yapabilirsin ama idrara geç yansıdığı için çizgi falan çıkmazsa eğer gerileceksen direkt kan verebilirsin. Bazı kadınlar negatifi görünce moral olarak çöküp ilaçları falan bırakıyormuş, kanamaları oluyormuş. Böyle şeyleri okuyunca kendimden korkmuştum ben. Yok ben dayanırım dersen idrarla deneyebilirsin kendi test gününe kadar
Anaaaam tünelin ucunda hep bir karanlık taraf var bu neyListe "Aç gez" diyor adeta
Heh onun için yazdım o kimyasal ve suyla ayrıştırma ayrımını zaten. Mehmet Efendi'ninkinin suyla olduğunu bilmiyordum. Şey aslında sonrasında hamilelik süresince içse belki olur da tüplü dalışta transfer sonrası limit koyuyorlar. Bir fincan Türk kahvesini geçme demişlerdi bana. Onun için uyardıkKatre_g 'yi
Güzel güzel doğur, yaz bize. Bekliyoruz
Ahshshdh nerden dalmami istersin, siparis alinirKuzum kaşınıor cıkarmadı
Sataşmanı özledm
Eğer süt ürünlerini kesmeyi deneyeceksen, cok sasirmistim ama cubuk krakerde bile süt urunu varmis, çok sasirmistim bizim arkadasin kizinda oldu, o da yemedi sut urunleri, yediği sey sayiliydi resmen, cok dikkat et bakalım. 40imiz kutlu olsun bu aradaSağlık ocağının kapanışına yetiştik başka bir doktor gider ayak dinledi bizi.bebek florası zamanla düzene giriyor normal dedi.omzuna sıcak havlu koy oraya yatırıp gaz çıkar dedi.kakası için ağladığında da aynısı yap demek istedi sanırım. Çok ishal olursa hastanede kaka testi verirsiniz dedi.hemşire üşütme dedi.belkide ben üşütüyorum bazen sıcak basıyor üst baş çıkarıyorum.boğazındaki balgam mı kakada çıkıyor yoksa süt ürünü alerjisi mi var bu hafta yemeyerek anlıcam bakalım.şu burun serumlarını da düzenli kullanayım
Anam 40'ınız mı çıktı sizinIyi yapmışsınız kuzum ben o sureci bilmiyorum, ben gebeligim esnasinda demek istedim aman yanlış yonlendirmeyeyim de
Ahshshdh nerden dalmami istersin, siparis alinir
Eğer süt ürünlerini kesmeyi deneyeceksen, cok sasirmistim ama cubuk krakerde bile süt urunu varmis, çok sasirmistim bizim arkadasin kizinda oldu, o da yemedi sut urunleri, yediği sey sayiliydi resmen, cok dikkat et bakalım. 40imiz kutlu olsun bu arada
Bende şu an garanti gözüyle bakamıyorumBen de "Hamilelikte yandım yandım soyundum" olayını yaşayamadım. Demir eksikliği beni bitirdi. Mütemadiyen üşüyorum. Çük önemli. Ya kızın olsaydı napacaağıdın ahjsjd Biz ancak ayrıntılıda görebildik kendisini
Ben buzluğa çiğ-pişmiş her şey koymayı bi deniyorum. Olmayanı bir daha koymuyorum. Olanla yoluma devam ediyorum. Çiğ mantar konmazmış mesela. Yumuşadı falan saçma bir şey oldu. Suyunu saldı herhalde. Buzluk dünyanın en güzel icatlarından biriKızlar size bir soru? Erişteli mercimek yemeği nam-ı diğer kara şimşek buzlukta saklanır mı?
Ah kuzum.... En büyik yanlış oSağlık ocağının kapanışına yetiştik başka bir doktor gider ayak dinledi bizi.bebek florası zamanla düzene giriyor normal dedi.omzuna sıcak havlu koy oraya yatırıp gaz çıkar dedi.kakası için ağladığında da aynısı yap demek istedi sanırım. Çok ishal olursa hastanede kaka testi verirsiniz dedi.hemşire üşütme dedi.belkide ben üşütüyorum bazen sıcak basıyor üst baş çıkarıyorum.boğazındaki balgam mı kakada çıkıyor yoksa süt ürünü alerjisi mi var bu hafta yemeyerek anlıcam bakalım.şu burun serumlarını da düzenli kullanayım
Kızlar size bir soru? Erişteli mercimek yemeği nam-ı diğer kara şimşek buzlukta saklanır mı?
Hah çiğ mantarı bir kere ben de denedimBen buzluğa çiğ-pişmiş her şey koymayı bi deniyorum. Olmayanı bir daha koymuyorum. Olanla yoluma devam ediyorum. Çiğ mantar konmazmış mesela. Yumuşadı falan saçma bir şey oldu. Suyunu saldı herhalde. Buzluk dünyanın en güzel icatlarından biri
Beni alıntılayıp cevap vermemişsin beboşum? Diyeceğin bir şey varsa dinlemek isterimAh kuzum.... En büyik yanlış o
Üstünü ckarma.. Cokta sıcaklama..
Senden herşey bebeğe geçiyor
Sana üşütmüyorsn gibi gelebilir
Ama bebeğe daha cok
Aminnnn sagol yevrummm, buyuduk kızım biz ala alaaaa
Saklanir, kesin bilgi yayalim, çünkü ben hep fazla yapar boler saklarim mercimeğiKızlar size bir soru? Erişteli mercimek yemeği nam-ı diğer kara şimşek buzlukta saklanır mı?
Ahshshdhsh seviyom kis seni, ayni benBen buzluğa çiğ-pişmiş her şey koymayı bi deniyorum. Olmayanı bir daha koymuyorum. Olanla yoluma devam ediyorum. Çiğ mantar konmazmış mesela. Yumuşadı falan saçma bir şey oldu. Suyunu saldı herhalde. Buzluk dünyanın en güzel icatlarından biri
Cnkü haklıyım ama bulutum
Cnm covidmi?
Covidse dr bana yaptor dedi ama ben güvenmedm
Fakat bana aşı cıktığında doğumuma 2 ay kalmştı ve yaz ayıydı grip felan yktu sürekli evdeydm
Uzun süre olsaydı ve kış olsaysı yaptorırdm
Ben sana küsüm sen günrüzleri gelmion
Unutmadm hatırlamak istemikrm
bu gece denk gelirmiyiz buralardaBen de kızıp köpüryordum da hiçbir faydası olmuyor. Buna döndüm şimdi kafam daha rahat. Yani yine sinirleniyorsun da biliyorsun ki bağırıp çağırsan da faydası yok. Sakin sakin şaapıyorsun bazen dumur oluyor
Bu genelde benim işte
Dur pozitifler gelsin de çağıracağım ben seni yineHaklının yanında haksızın karşısındayız
Analık değil o bence biyolojik saatHalbuki insan bebek uyumuşken uyusa negzel olur
Alırız ya süt dediğin ne ki. Aramızda para toplar bir kutu alırız doğum hediyesi
Ohoo yemek seçemezler sori. Bir kere oldu bizde bu muhabbet. Dedim "Kardeş orada dur. Ben annen değilim. Öyle bunu sevdim yerim, öbürünü sevmedim yemem yok. Ne pişiyorsa onu yiyeceksin". Onun zevkine göre şaapacak olsam sadece karbonhidrat ve et yememiz lazım. Sebze lügatında ıspanak ve fasulyeden başkası yok. Sori öyle bir dünya yok. Ben de annemin evinde öyle salak şımarıklıklar yapıyormuşum ama insan başına gelince anlıyor. Sadece bamya resmen ona eziyet oluyor onu fark ediyorum. Çok fazla yapmamaya çalışıyorum. Öyle iyi bir yanım da var ahshjdjd Çok yufka yürekliyim üfffHah çiğ mantarı bir kere ben de denedimporsuyor. Bulgur pilavı saklanabiliyor mesela o da kullanışlı. Benim elim aza gitmiyor da pek. Eşim kara şimşek yemez. Ben bi koca tencere yapmışım 2 gündür yiyip duruyorum kenci başıma ziyan da etmeye kıyamadım.
Bugün öğlen bir uyumuşum. Uyandığımda saat 3 olmuştu. Gece kaçta uyuyacağım kaçta uyanacağım hiç belli olmazbu gece denk gelirmiyiz buralarda
Gerçekten öyle zormuş. gittim tereyağı kullandım unutup nasıl dikkat edicem bilmem..inşallah alerji falan yokturIyi yapmışsınız kuzum ben o sureci bilmiyorum, ben gebeligim esnasinda demek istedim aman yanlış yonlendirmeyeyim de
Ahshshdh nerden dalmami istersin, siparis alinir
Eğer süt ürünlerini kesmeyi deneyeceksen, cok sasirmistim ama cubuk krakerde bile süt urunu varmis, çok sasirmistim bizim arkadasin kizinda oldu, o da yemedi sut urunleri, yediği sey sayiliydi resmen, cok dikkat et bakalım. 40imiz kutlu olsun bu arada
Sağol teyzesi inşallah
bilmiyordum daha doğrusu üşütmedim sanıyordum ama bebek üşüyor galiba nasıl oluyor anlamadım.süt mü soğuyor bilmem..bir de çorapsız gezdimAh kuzum.... En büyik yanlış o
Üstünü ckarma.. Cokta sıcaklama..
Senden herşey bebeğe geçiyor
Sana üşütmüyorsn gibi gelebilir
Ama bebeğe daha cok
Amin inşallahSağol teyzesi inşallahdarısı senin oğlana
Inşallah yoktur ama varsa bile en azindan dermani olan bir dertmis, sebebi de belli deyip sukredecegiz napalimGerçekten öyle zormuş. gittim tereyağı kullandım unutup nasıl dikkat edicem bilmem..inşallah alerji falan yoktur
Teşekkür ederiz sizinde 40nız hayırlı olsun
Sağol teyzesi inşallahdarısı senin oğlana
bilmiyordum daha doğrusu üşütmedim sanıyordum ama bebek üşüyor galiba nasıl oluyor anlamadım.süt mü soğuyor bilmem..bir de çorapsız gezdimaşırı sıcak değil ev normal 23 derece ama ateş basıyor arada.artık üstsüz ve çorapsız gezmicem bebem iyi olsun yeter hala aynı karnı gurul gurul ne zaman iyileşicez bakalım.hastaneye 18inde gideceğiz.banyoda da su yuttu galiba onun da etkisi olabilir hep kv nin halt yemesi
Aynen öyle çok şükür yine halimizeInşallah yoktur ama varsa bile en azindan dermani olan bir dertmis, sebebi de belli deyip sukredecegiz napalim
Nice kirklara ins
Evet gittik, kalcada sorn yok cok sukur, kilo boy da iyi maaşallah ancak bobrek hala ayni. 3 aylikken bir daha bakilacak. Takibe devam yani. Ben de kontrole gittim, dikis iyilesmis, rahim de toparlamis kendini cok sukur. Bi daha 6 ay sonra çağırdı.Aynen öyle çok şükür yine halimize
Nice aylara yıllarasiz doktora gittiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?