- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #213.621
Hıı ben de tam o gülüşe güveniyorum. 1'den 3'e atlatır insanı. Öyle bir gazAhhsshhdsh bi gor, bi gor, bi gulusu var ki sjjdsjhdhsbd
İnşallaaaahhhhYapmıyolar sanırım aşko, 1 olsun bizim olsun
Hıı tabii tabii. Doğuran doğursun kardeş. Ben seyrediyom
Püh.. Ben demedm mi sana en az 3cock die.. Aip ya aip...Ahhsshhdsh bi gor, bi gor, bi gulusu var ki sjjdsjhdhsbd
Maddi manevi, bu ekonomi, bu psikolojisi bozuk dunya... Yeter canim, anca yeterim ben
Yoru beeee, helal osssunnnnn
Oda yapmadık. Yatağı şu
Bebesiz geçen yılların acısını çıkartıcamAhhsshhdsh bi gor, bi gor, bi gulusu var ki sjjdsjhdhsbd
Maddi manevi, bu ekonomi, bu psikolojisi bozuk dunya... Yeter canim, anca yeterim ben
Yoru beeee, helal osssunnnnn
Oda yapmadık. Yatağı şu
Yoyko Exclusive Comfort 8 in 1 Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı Bordo 70 x 110 cm
Bebek arabası da bu
Amin çukum inşallah daha güzelleri sizin olurYa çok güzellleeeerrr
Huzurla sağlıkla kullanınn
Benim gözüm şu bebek arabasında ama fiyatı
Yoyko Spin 360 Derece Dönebilen Bebek Arabası Beyaz Rose Kasa
Ah amin canısı, evet ben görüşüne vuruldum bunun ama kullanışlıymışta 365 derece dönüyo falan baya araştırdım bunu. Fakat bizim bagajımız küçük böyle bişey alsam asla sığmaz o yüzden benim küçüklere bakmam lazımAmin çukum inşallah daha güzelleri sizin olurNe paralara ne arabalar satılıyor, bunun fiyatı yine iyiymiş. Sadece kullanışlı olur mu olmaz mı onu araştırmak lazım. Göze hitap eden şeyleri biraz performans ürünü olmaktan çıkarıyorlar genelde
Her şeye birden bakmak zorunda kalıyorsun işte. Tek elle açılıp kapanıyor mu, hafif mi, vs vs. Biz de bagajı ölçüp ona göre karar verdik. Bayağı araştırdık, inceleme videolarını izledik. İnşallah memnun kalırızAh amin canısı, evet ben görüşüne vuruldum bunun ama kullanışlıymışta 365 derece dönüyo falan baya araştırdım bunu. Fakat bizim bagajımız küçük böyle bişey alsam asla sığmaz o yüzden benim küçüklere bakmam lazım
İnşallah canısı tecrübelerinizden faydalanıcamHer şeye birden bakmak zorunda kalıyorsun işte. Tek elle açılıp kapanıyor mu, hafif mi, vs vs. Biz de bagajı ölçüp ona göre karar verdik. Bayağı araştırdık, inceleme videolarını izledik. İnşallah memnun kalırız
6 gün kaldı görüşmeye. Heyecan var mı? Reglin ne zaman geliyor?
Yaa süper. Karar verirseniz siz de şak diye başlamış olacaksınız yaniİnşallah canısı tecrübelerinizden faydalanıcam
Ölüyorum heyecandan aghshsjs reglim eğer gecikmezse 3-4 ocak gibi
Doğuz bin doğuz yüz doğsan seğiz tüp bebeh, doğuz bin doğuz yüz doğsan doğuz tüp bebehBir para birimi olarak tüp bebek
Ben gibi tezcanlıgillerdenİnşallah canısı tecrübelerinizden faydalanıcam
Ölüyorum heyecandan aghshsjs reglim eğer gecikmezse 3-4 ocak gibi
Tabiiyyy tabiiiyyy, sonra sen atlarken düş, inan olsun o bile cokzelshdhhsHıı ben de tam o gülüşe güveniyorum. 1'den 3'e atlatır insanı. Öyle bir gaz
Sen mi dediydin onu ya, sanki baska bu gaptan dediydi ajshshİnşallaaaahhhh
görecez
Püh.. Ben demedm mi sana en az 3cock die.. Aip ya aip...
Yine de sakin ol bak, dikkatli gitBebesiz geçen yılların acısını çıkartıcam
Yanlis yazmislar ztn, haşırtttman diil mi o ahahahAy bi tüp bebek parası ya
Ahahshjs çocuklu hayatın her anı ayrı güzel di mi annesiTabiiyyy tabiiiyyy, sonra sen atlarken düş, inan olsun o bile cokzelshdhhs
Doğrusu haşortman olacak. Türkçem "yıldızlı beş pekiyi aferin"diYanlis yazmislar ztn, haşırtttman diil mi o ahahah
Ordaki haşırt tup bebek fiyatlarına göndermeydiAhahshjs çocuklu hayatın her anı ayrı güzel di mi annesi
Doğrusu haşortman olacak. Türkçem "yıldızlı beş pekiyi aferin"di
Ayy yerimmmm❤❤❤Oda yapmadık. Yatağı şu
Yoyko Exclusive Comfort 8 in 1 Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı Bordo 70 x 110 cm
Bebek arabası da bu
Ya çok güzellleeeerrr
Huzurla sağlıkla kullanınn
Benim gözüm şu bebek arabasında ama fiyatı
Yoyko Spin 360 Derece Dönebilen Bebek Arabası Siyah Gri Kasa
Düzeltme demin yanlş rengini atmışım
Tam diyecektimki bunlar bagaja girmiyor sen yazmışsın zatenAh amin canısı, evet ben görüşüne vuruldum bunun ama kullanışlıymışta 365 derece dönüyo falan baya araştırdım bunu. Fakat bizim bagajımız küçük böyle bişey alsam asla sığmaz o yüzden benim küçüklere bakmam lazım
Kanki sen oda yaptinmi, senin araban neggOrdaki haşırt tup bebek fiyatlarına göndermeydi
Cok cok sorma, tuvalete giremyon misal, o bile ayri guzel djdjdjd
Bir haşortman parasına yapılan tüp bebeğe pahalı mı diyorsun yani? Belki de sen fakfakirsindir. Ben iki kolumda dirseğime kadar 22 ayar bilenziklerle gezdiğim için çok anlayamıyorum ne dediğini cnm yhaOrdaki haşırt tup bebek fiyatlarına göndermeydi
İnsanı özendiriyonuz bak şimdiCok cok sorma, tuvalete giremyon misal, o bile ayri guzel djdjdjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?