- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #213.641
Yabdum oda kuzucum, pierre cardinin neo modeli, ama yatagi buyuyen degil Montessori olarak aldık. Araba da pierre cardin elite modeliKanki sen oda yaptinmi, senin araban negg
Ben fapisfakirim, fakirlerin kralicesiyimBir haşortman parasına yapılan tüp bebeğe pahalı mı diyorsun yani? Belki de sen fakfakirsindir. Ben iki kolumda dirseğime kadar 22 ayar bilenziklerle gezdiğim için çok anlayamıyorum ne dediğini cnm yha
İnsanı özendiriyonuz bak şimdi
Ahdhshdh ya birak zEEngin ne anlasin, o yabdururken oyro kaçtı bi kere sjdjsjjd
Oyro ve dolar seni bozdu, biliyodum kenarda vardığınıBir fosil olarak bu espriyi de çok yaparım aslında. Nasıl anlamadıysam ahshjd Bir gecede zenginleştim herhalde
Güle güle kullansin pasaYabdum oda kuzucum, pierre cardinin neo modeli, ama yatagi buyuyen degil Montessori olarak aldık. Araba da pierre cardin elite modeli
Ben fapisfakirim, fakirlerin kralicesiyim
Ozen ozen, ama bi gülüşü var
Ahdhshdh ya birak zEEngin ne anlasin, o yabdururken oyro kaçtı bi kere sjdjsjjd
Oyro ve dolar seni bozdu, biliyodum kenarda vardığını
İlaçlı yumurta takibine ne zaman başlayacaksın? Artık başlayın hadiGunaydin beybisular ❤ bugun kalkinca test yaptim regl günümdü, dr antibiyotik verdi emin olayim dedim, tabiki negatif
Reglim gelince gidicemİlaçlı yumurta takibine ne zaman başlayacaksın? Artık başlayın hadi
Üzülmek yok olum ne güzel bir başlangıçReglim gelince gidicem
Negatifi gorunce moralim bozuldu ister istemezÜzülmek yok olum ne güzel bir başlangıç
Bir daha negatif görmeyesin diye olacak o tedavi. Daha önce hiç kullanmadın değil mi Klomen, Femara falan? Bu ilk olacak yani?Negatifi gorunce moralim bozuldu ister istemez
Klomen kullandim 3 4 kere femara kullanmadim ama. Klomen yeterli gelmiyor sanki bana ya onu vermesinler artikBir daha negatif görmeyesin diye olacak o tedavi. Daha önce hiç kullanmadın değil mi Klomen, Femara falan? Bu ilk olacak yani?
İnşallah okuyabilirim ya valla özlemişim çokOooo helal hadi darısı başka kitaplaraaaaa
Yeni doktora gidiyorsan anlatırsın bunu da. Dediğin gibi bazısında Klomen fayda etmiyor, Femara işe yarıyorKlomen kullandim 3 4 kere femara kullanmadim ama. Klomen yeterli gelmiyor sanki bana ya onu vermesinler artik
Eski doktorum gitti yeni birine basladik bakalim vesile olur inşallah. Iyi elektrik aldim bu doktordanYeni doktora gidiyorsan anlatırsın bunu da. Dediğin gibi bazısında Klomen fayda etmiyor, Femara işe yarıyor
Yaa süper. Karar verirseniz siz de şak diye başlamış olacaksınız yani
Doğuz bin doğuz yüz doğsan seğiz tüp bebeh, doğuz bin doğuz yüz doğsan doğuz tüp bebeh
Ben gibi tezcanlıgillerden2022 senin yılın olarak başlasın
Tabiiyyy tabiiiyyy, sonra sen atlarken düş, inan olsun o bile cokzelshdhhs
Sen mi dediydin onu ya, sanki baska bu gaptan dediydi ajshsh
Yine de sakin ol bak, dikkatli git
Yanlis yazmislar ztn, haşırtttman diil mi o ahahah
Ayy yerimmmm❤❤❤
Tam diyecektimki bunlar bagaja girmiyor sen yazmışsın zatenben travel sistemleri cok begeniyorum ama bizim bagajda güccük mafeles bunun hot mom modelini aldi arkadas 8bin tl
İşte ben böyle bi çizgiyle uçarak hastaeneye gittim kan vermeye sonra bide arabayı çektiler shdjdhh başıma 100 tane dert açıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?