Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ordaki haşırt tup bebek fiyatlarına göndermeydi

Cok cok sorma, tuvalete giremyon misal, o bile ayri guzel djdjdjd
Ben yakın zamanda haşırt to the black board olduğumdan göndermeyi anlamıştım yakın zamanda haşırt sesini duymayanlar anlayamaz dayloşum N Neal

Kanki sen oda yaptinmi, senin araban negg
Yabdum oda kuzucum, pierre cardinin neo modeli, ama yatagi buyuyen degil Montessori olarak aldık. Araba da pierre cardin elite modeli
Ben fapisfakirim, fakirlerin kralicesiyim

Ozen ozen, ama bi gülüşü var
Ben yakın zamanda haşırt to the black board olduğumdan göndermeyi anlamıştım yakın zamanda haşırt sesini duymayanlar anlayamaz dayloşum N Neal
Ahdhshdh ya birak zEEngin ne anlasin, o yabdururken oyro kaçtı bi kere sjdjsjjd
Bir fosil olarak bu espriyi de çok yaparım aslında. Nasıl anlamadıysam ahshjd Bir gecede zenginleştim herhalde
Oyro ve dolar seni bozdu, biliyodum kenarda vardığını

Güle güle kullansin pasa

Yaa süper. Karar verirseniz siz de şak diye başlamış olacaksınız yani

Bir aksilik çıkmazsa direk başlamış olcaz evet
Doğuz bin doğuz yüz doğsan seğiz tüp bebeh, doğuz bin doğuz yüz doğsan doğuz tüp bebeh

Ben gibi tezcanlıgillerden 2022 senin yılın olarak başlasın

Ah inşallah önce sen sonra ben Diğer kızlarımızdanda birer birer güzel haberler gelirseeee tadından yenmezzzz
Tabiiyyy tabiiiyyy, sonra sen atlarken düş, inan olsun o bile cokzelshdhhs

Sen mi dediydin onu ya, sanki baska bu gaptan dediydi ajshsh

Yine de sakin ol bak, dikkatli git

Yanlis yazmislar ztn, haşırtttman diil mi o ahahah

Ahauahhaja tecrübe konuşuyor söz sizi dinlicem
Ayy yerimmmm❤❤❤

Tam diyecektimki bunlar bagaja girmiyor sen yazmışsın zaten ben travel sistemleri cok begeniyorum ama bizim bagajda güccük mafeles bunun hot mom modelini aldi arkadas 8bin tl

Tüp bebek parasının yarısı resmen agshhshdh bebek arabasınada 8 bin viremem yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…