- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #213.661
Bende veremem ya bir suru sey alinir o paraylaBir aksilik çıkmazsa direk başlamış olcaz evet
Ah inşallah önce sen sonra benDiğer kızlarımızdanda birer birer güzel haberler gelirseeee tadından yenmezzzz
Ahauahhaja tecrübe konuşuyor söz sizi dinlicem
Tüp bebek parasının yarısı resmen agshhshdh bebek arabasınada 8 bin viremem yaaaa
Gdhshsgsywgwg Allah seni napmayaİşte ben böyle bi çizgiyle uçarak hastaeneye gittim kan vermeye sonra bide arabayı çektiler shdjdhh başıma 100 tane dert açıldı
Güloom klomen yeterli gelmeiyor degil hatta fazla geliyor o yüzden kaliteli bi yumurta gelismiyor demisti zamaninda benim doktorum ve frmara vermistiKlomen kullandim 3 4 kere femara kullanmadim ama. Klomen yeterli gelmiyor sanki bana ya onu vermesinler artik
Gdhshsgsywgwg Allah seni napmayaben hep tertemiz gorurdum bu ilk oldu benim icin
Suan bebemi yatagina koydum uyumasini bekliyorum bende uyuycam hastasiyz ikimizdeAkmerim kiiiz akmos seni düşünüyordum simdi napiyor acaba diye yaaa ❤❤
Ama benim yumurtam buyumuyordu akmos yaGüloom klomen yeterli gelmeiyor degil hatta fazla geliyor o yüzden kaliteli bi yumurta gelismiyor demisti zamaninda benim doktorum ve frmara vermisti
Aminn hepimize nasip etsin rabbim❤Gerçeğini görmekte nasip olur inşallah
Kuzu siz aslınds eşin göreve gittiği için kaçırıyosunuz günleri acaba aşılama falan mı deneseniz
Oyy kiyamam geçmiş olsunSuan bebemi yatagina koydum uyumasini bekliyorum bende uyuycam hastasiyz ikimizde
Klomenle mi ? Pco mu var sende öyleyse ztn ozmn yumurtaliklar olmasi gerekenden cok oldugu icin hepsine isliyor o yüzden kaliteli büyüymüyor tel bitanesi anlatabildimmi bilmedimAma benim yumurtam buyumuyordu akmos ya
Aminn hepimize nasip etsin rabbim❤burada ki hastanede sperm dondurma islemi yok yine ayni sey olacak ondan normal deneyecegiz boyle, zaten azalir dedi esim gorevler icin kar yağıyor artik
Oyy kiyamam geçmiş olsun
Yeni basladigim dr pco dediKlomenle mi ? Pco mu var sende öyleyse ztn ozmn yumurtaliklar olmasi gerekenden cok oldugu icin hepsine isliyor o yüzden kaliteli büyüymüyor tel bitanesi anlatabildimmi bilmedim
Ooo güzel haber. Elenktrink iyidir. Doktor tavrı çok önemli bu işlerde ya. Zaten insan fazlasıyla geriliyorEski doktorum gitti yeni birine basladik bakalim vesile olur inşallah. Iyi elektrik aldim bu doktordan
Kuruma olmayanını na böyle kopkoyu göreceksin inşallah. Yine de su damlattın mı? Antibiyotik alacağım diyorsun
O olay neydi öyle yaa tövbeler olsun. Bebek için şu düştüğümüz haller Olacak O Kadar'a 5 sezon skeç çektirirİşte ben böyle bi çizgiyle uçarak hastaeneye gittim kan vermeye sonra bide arabayı çektiler shdjdhh başıma 100 tane dert açıldı
Geçmiş olsunSuan bebemi yatagina koydum uyumasini bekliyorum bende uyuycam hastasiyz ikimizde
Hadi inşallahAminn hepimize nasip etsin rabbim❤burada ki hastanede sperm dondurma islemi yok yine ayni sey olacak ondan normal deneyecegiz boyle, zaten azalir dedi esim gorevler icin kar yağıyor artik
Pco da tam demedi sanki şimdi şey de yapma. Görünümü var dememiş miydi? Sen şu yumurtaya iyi geldiği söylenen bir folik asit vardı ya onu kullanmış mıydın? Inofolic bir şeydi sankiYeni basladigim dr pco dedi
Damlatmadim o ne icin gizOoo güzel haber. Elenktrink iyidir. Doktor tavrı çok önemli bu işlerde ya. Zaten insan fazlasıyla geriliyor
Kuruma olmayanını na böyle kopkoyu göreceksin inşallah. Yine de su damlattın mı? Antibiyotik alacağım diyorsun
O olay neydi öyle yaa tövbeler olsun. Bebek için şu düştüğümüz haller Olacak O Kadar'a 5 sezon skeç çektirir
Geçmiş olsun
Hadi inşallah
Gorunum var dedi hafif prolaktinim yuksekti, inofolic klomen kullanirken kullanmistimPco da tam demedi sanki şimdi şey de yapma. Görünümü var dememiş miydi? Sen şu yumurtaya iyi geldiği söylenen bir folik asit vardı ya onu kullanmış mıydın? Inofolic bir şeydi sankiParesilaaa kullanmıştı diye hatırlıyorum
Bian düşündümde kıyaslanamam bileTabiiyyy tabiiiyyy, sonra sen atlarken düş, inan olsun o bile cokzelshdhhs
Sen mi dediydin onu ya, sanki baska bu gaptan dediydi ajshsh
Yine de sakin ol bak, dikkatli git
Yanlis yazmislar ztn, haşırtttman diil mi o ahahah
Aynen valla benim ikidir oluyor hemen geçmiyor ama saatler sonra geçiyor eğer kuruma çizgisi ise.
Çok tuhaf yaAynen valla benim ikidir oluyor hemen geçmiyor ama saatler sonra geçiyor eğer kuruma çizgisi ise.
O zaman süper canısıAma benim yumurtam buyumuyordu akmos ya
Aminn hepimize nasip etsin rabbim❤burada ki hastanede sperm dondurma islemi yok yine ayni sey olacak ondan normal deneyecegiz boyle, zaten azalir dedi esim gorevler icin kar yağıyor artik
Oyy kiyamam geçmiş olsun
Ooo güzel haber. Elenktrink iyidir. Doktor tavrı çok önemli bu işlerde ya. Zaten insan fazlasıyla geriliyor
O olay neydi öyle yaa tövbeler olsun. Bebek için şu düştüğümüz haller Olacak O Kadar'a 5 sezon skeç çektirir
Geçmiş olsun
Hadi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?