Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende veremem ya bir suru sey alinir o parayla

Güloom klomen yeterli gelmeiyor degil hatta fazla geliyor o yüzden kaliteli bi yumurta gelismiyor demisti zamaninda benim doktorum ve frmara vermisti
Ama benim yumurtam buyumuyordu akmos ya
Gerçeğini görmekte nasip olur inşallah
Kuzu siz aslınds eşin göreve gittiği için kaçırıyosunuz günleri acaba aşılama falan mı deneseniz
Aminn hepimize nasip etsin rabbim❤ burada ki hastanede sperm dondurma islemi yok yine ayni sey olacak ondan normal deneyecegiz boyle, zaten azalir dedi esim gorevler icin kar yağıyor artik
Suan bebemi yatagina koydum uyumasini bekliyorum bende uyuycam hastasiyz ikimizde
Oyy kiyamam geçmiş olsun

Klomenle mi ? Pco mu var sende öyleyse ztn ozmn yumurtaliklar olmasi gerekenden cok oldugu icin hepsine isliyor o yüzden kaliteli büyüymüyor tel bitanesi anlatabildimmi bilmedim

Eski doktorum gitti yeni birine basladik bakalim vesile olur inşallah. Iyi elektrik aldim bu doktordan
Ooo güzel haber. Elenktrink iyidir. Doktor tavrı çok önemli bu işlerde ya. Zaten insan fazlasıyla geriliyor
Ilk defa testimde kuruma çizgisi belirdi atmam lazim sizede
Eki Görüntüle 2976421
Kuruma olmayanını na böyle kopkoyu göreceksin inşallah. Yine de su damlattın mı? Antibiyotik alacağım diyorsun
İşte ben böyle bi çizgiyle uçarak hastaeneye gittim kan vermeye sonra bide arabayı çektiler shdjdhh başıma 100 tane dert açıldı
O olay neydi öyle yaa tövbeler olsun. Bebek için şu düştüğümüz haller Olacak O Kadar'a 5 sezon skeç çektirir
Suan bebemi yatagina koydum uyumasini bekliyorum bende uyuycam hastasiyz ikimizde
Geçmiş olsun
Aminn hepimize nasip etsin rabbim❤ burada ki hastanede sperm dondurma islemi yok yine ayni sey olacak ondan normal deneyecegiz boyle, zaten azalir dedi esim gorevler icin kar yağıyor artik
Hadi inşallah

Damlatmadim o ne icin giz
Gorunum var dedi hafif prolaktinim yuksekti, inofolic klomen kullanirken kullanmistim

Aynen valla benim ikidir oluyor hemen geçmiyor ama saatler sonra geçiyor eğer kuruma çizgisi ise.

O zaman süper canısı

Hahahahah cidden efsaneler arasına girebilir shsjshsh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…