- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #213.681
Bak yaaaaaaa 48 yaşında kadın nasıl da hamile kalmış doğal doğal, bir biz kalamıyoruzYeni bir tüp hikayesi mi
Extra Magazin on Instagram: "Seray Sever Anne Oluyor…🧿 2018 yılında Eray Sünbül’le hayatını birleştiren ünlü sunucunun 4 aylık hamile olduğu ve ikiz bebek beklediği öğrenildi . Bebeklerini kucağına almak için gün sayan çift, nazardan korunmak amacıy
534 likes, 19 comments - extramagaziin on December 26, 2021: "Seray Sever Anne Oluyor…🧿 2018 yılında Eray Sünbül’le hayatını birleştiren ünlü sunucunun 4 aylık hamile olduğu ve ikiz bebek beklediği öğrenildi . Bebeklerini kucağına almak için gün sayan çift, nazardan korunmak amacıyla ilk üç ay...www.instagram.com
Aynen karşim. Organik tüpBak yaaaaaaa 48 yaşında kadın nasıl da hamile kalmış doğal doğal, bir biz kalamıyoruzHemsirecik cukulatam
Yeni bir tüp hikayesi mi
Extra Magazin on Instagram: "Seray Sever Anne Oluyor…🧿 2018 yılında Eray Sünbül’le hayatını birleştiren ünlü sunucunun 4 aylık hamile olduğu ve ikiz bebek beklediği öğrenildi . Bebeklerini kucağına almak için gün sayan çift, nazardan korunmak amacıy
534 likes, 19 comments - extramagaziin on December 26, 2021: "Seray Sever Anne Oluyor…🧿 2018 yılında Eray Sünbül’le hayatını birleştiren ünlü sunucunun 4 aylık hamile olduğu ve ikiz bebek beklediği öğrenildi . Bebeklerini kucağına almak için gün sayan çift, nazardan korunmak amacıyla ilk üç ay...www.instagram.com
Bak yaaaaaaa 48 yaşında kadın nasıl da hamile kalmış doğal doğal, bir biz kalamıyoruzHemsirecik cukulatam
Ben görmedim o haberleri ama zaten yaşı varmış yani normalBen bu kadının hamile kalamadığını okumuştum bi yerde, tedavi görüyor falan diye haberler çıkmıştı. O yüzden kesin tüptür aşkolar. Oda bizden
Bak neoş attımBen görmedim o haberleri ama zaten yaşı varmış yani normal
Oo boynuz kulağı geçiyor. O haberi nasıl buldun la? Demek ki benim emekliliğim gelmiş gerçekten2018’den beri hemide
Oo boynuz kulağı geçiyor. O haberi nasıl buldun la? Demek ki benim emekliliğim gelmiş gerçekten
Ozaman klomen ise cok iyi yaramiyor femara dene derim birde hayit otu hapi ( agnu caston) ben cok faydasini gördüm vallahaYeni basladigim dr pco dedi
Hosbuldum gülüüüüüm
Bi bakiyim canimOzaman klomen ise cok iyi yaramiyor femara dene derim birde hayit otu hapi ( agnu caston) ben cok faydasini gördüm vallaha
Asko sende hamilesin artik darisi bizeBak yaaaaaaa 48 yaşında kadın nasıl da hamile kalmış doğal doğal, bir biz kalamıyoruzHemsirecik cukulatam
Çok sinir bozucu.böyle soru soranlara beklenmedik bir cevap verip dumur edeceksin.bana da emiyor mu diyip duruyorlar.annem bile gece doymuyor galiba demesine kızdım diye laf altından gece uyuyor mu diye sorup duruyo.çünkü ona göre uyuyorsa karnı doymuş demekmiş..Yeni başladığım kitaptan hepinize gelsin. Bana cenaze üstü sormuştu bir akrabamız karnımı tutup "Bebek var mı?" diye. Evleneli 2,5 ay olmuş ve cenazemiz var yani. Ne diyeceğimi şaşırmıştım
Eki Görüntüle 2976645
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?