- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #213.861
Zaten hurafe. Öyle saçma şey mi olur ya. Rahimle mide arasında bağlantı mı var? Garip garip söylentiler. Sadece erkek bebeğin hareketleri sağda olur lafını bizzat yaşadım, yaşıyorum. Tesadüf mü bilmem
Geçmiş olsun. Kocaların eve hastalık getirmesine HAYIR
Laan perşembe dedindi ya. Ben de yarını bekliyorum. Yaz bize yaz yaz yaz
Cuma dacukulatam günü. Dırı nırı nım
ayy az kaldı
Sagol askosum❤
cok heycanliii
Esim izin alinca bugun geldik neoss
Bazıları insan değil çünkü.hayvan bile yapmaz merhamet eder.yazık.söylenene söylenene yapacağına hiç yapmasın.bende bir gün okula giderken kötü olmuştum da yere çömmüştüm yer veren olmamıştı.bayılsak kaldıran olmucak koltukları kapılmasın diyeBi gün otobüsteyim, regl olmuşum karnımın ağrısından bildiğin belim büküldü, ayaktayım ama nasıl kötüyüm.
Biri yer verse geyiği döndü, adamın biri söylene söylene kalktı, neymiş efendim, ben otobüste oturarak gitmek için numara yapıyomuşum.
Ama nasıl zoruma gitti var ya. Be adam görmüyo musun koskoca kadınım, ayakta gitmek hiç yapmadığım şey değil, 15 dakika oturcam diye niye o kadar rol keseyim, elim karnımda, yanmda ağrı kesici yok, sınavdan çıkmışım, ağrıdan konuşamıyodum bile.
Hakikaten bazıları, neyseee..
kahkaha attımGünaydın günaydın
Ferman Akgül 10 yıldır birlikte olduğu kadınla evlenmiş. İki çocukları var. Diyorum size biz işi ters yaptık, ondan olmadı demek ki
1 aya cocugumuzu gormeye gideriz inşallahEveeet askolar az kaldı ve cok heyecanlı be, sanki cocigimi görmeye gidiyomuşum gibi hajshsjsnndndnd
Eşimin sperm testide düzgün cıkar ins hemen başlanır
Hemsirecik olleeeyy yeni tedaviiii Aşırı heyecanlanıyorum yeni olaylara shjsjsj
Kız 15 dakika için bu kadar rol yapan da varsa yani ne biliyim. O da ilginçBazıları insan değil çünkü.hayvan bile yapmaz merhamet eder.yazık.söylenene söylenene yapacağına hiç yapmasın.bende bir gün okula giderken kötü olmuştum da yere çömmüştüm yer veren olmamıştı.bayılsak kaldıran olmucak koltukları kapılmasın diye
günaydn tatlı anne adayıGünaydııın
Vardır hatta bunlar, yer vermemek için ölü taklidi yapanlarla aynı kişilerdirKız 15 dakika için bu kadar rol yapan da varsa yani ne biliyim. O da ilginç
2021 yılının son bebeside geldiHaber vereceğimi söylemiştim canım kızlar. Hamileyim şükürler olsun
Çok teşekkür ederim canım Balomm2021 yılının son bebeside geldi
gebemiz var aaa dostlarrrrrrr
sağlıkla ilerlesin kuzum... rahat sağlıklı bir gebelik geçir inşallah
Allahım burda kalan diğer arkadaşlarımızada tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip et inşallah
aminnnnnnnnnÇok teşekkür ederim canım Balomm
Allahım isteyen herkese nasip etsin. Kimsenin emekleri karşılıksız kalmasın inşallah
Gözün aydıııınHaber vereceğimi söylemiştim canım kızlar. Hamileyim şükürler olsun
Haber vereceğimi söylemiştim canım kızlar. Hamileyim şükürler olsun
Çok teşekkür ederimGözün aydıııınHayırlısıyla, sağlıkla tamamına ersin inşallah
AmiiinBen şişli memorial sayfasında gördümkiiiÇok sevindim çok hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebiş Senin doktorun kimdi acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?