Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah amin amin inşallah Bence benim yaram derin ve geniş çünkü zıpçıktı ters geldiği için zor olacak diye spinali kabul ettiremedim. Genel anestezi oldu. Kim bilir içimde neler yaptılar
Para felan gidioruz deli gibi cock izlior
Yaaaa
İnşallah ya. Teoride her şey tamam da uygulamada çöküyorum
Oyy neosumm guzel dusun guzel olsun her sey gececek emin ol❤ kiz bende avcuma bicak sapladim iste napiyim iyi simdi sukur rahat kullaniyorum elimi
Amin inşallah ya. Anaam geçmiş olsun Ben de geçen sene yaptım o salaklığı göz göre göre yaptım hem de. Avokadonun çekirdeğine bıçağın ucunu hafifçe saplamaya çalışıyordum rahat çıksın diye. Avcuma girdi. Berbat bir şey. Bayağı da sağlam sokmuşum. Bir ayda falan düzeldi
Bana kist ameliyati sonrası jel vermislerdi ama gecmedi benimki inşallah sende kalmaz bisey
Bana o zaman vermediler ya benim izler de duruyor :/
Evet cnm krem vermisti doktor 2 tane, onu kullandim. Isimlerini unuttum ama atmamistim eger lazimsa bulur yazarım sana. Yok korse surekli kullanilmiyor, örneğin günde 3-4 saat filan.
Kullanayım korse ya bu ağrılar düzelecek gibi değil. Dermatix verdi bana doktor. Eczanede bulamadık. ScarEx ve Con bilmem ne var onu veriyorlar. Dermatix'i internetten sipariş verdim. Gelsin de bakayım. 10 gün oldu artık sürebiliyorum herhalde değil mi
Ben kendime gelemiyorum ya. Çocuğun kafasını korumaya çalıştıkça bir yerlerime çarpıyorum. Dün gece pişik kremini düşürdüm kafasına. Geçen gece bir türlü doyuramadık ve sakinleştiremedik diye çocuğa bağırdım. Yazık o ne anlasın. Tek istediği uyutulmak, beslenmek ve altının temizlenmesi. Sonra vicdan azabından geberdim. Ben tedaviyle zor kavuşmuşum bir de bu çocuğa. Üstelik bunun olmasından ölümüne korktuğum için eşimle öncesinde çok konuştum. Tahammülümüz biter sınırlarımız zorlanırsa bile ona iyi davranalım diye. Of çok zor. Çok kötü bir anne oldum psikolojisinden çıkamıyorum. Böyle düşündükçe daha da kötüye gidiyor üstelik
2330'a kadar düştü bizimki. Kahroldum benim yüzümden diye. Nasıl anlayamadım sütün yetmediğini diye hala düşünüyorum

DusunceBulutu Bu arada şöyle bir şey oluyor, bakım ve besleme işi o kadar uzun sürüyor ki sevmeye vakit kalmıyor. Büyüyecek gidecek bugünler geri gelmeyecek diye bir tur da bunu takıyorum kafaya

.
benimki sabah 5e kadar uyumazdı uykusuzluktan çocuğu fırlatasım geliyordu bağırdığım zaman oldu bir daha yapmıcam diye özür diledim yapmadım kendi kendime ağladım.diyeceğim o ki tek değilsin uykusuzluk sinir bozuyor. bu iyi bir anne olmadığını göstermez
DusunceBulutu Bu arada şöyle bir şey oluyor, bakım ve besleme işi o kadar uzun sürüyor ki sevmeye vakit kalmıyor. Büyüyecek gidecek bugünler geri gelmeyecek diye bir tur da bunu takıyorum kafaya
emzirirken altını değiştirirken sev okşa diğer türlü dediğin gibi vakit olmuyor.sevdikçe hafiflersin ondan dedim takma kafaya

Gerçekten kendimi tanıyamıyorum. Çok zormuş. Yemek falan umrumda değil ama uykusuzluk ve şu hastane süreçlerinde yaşadıklarımız sinirlerimi harap etti. Emzirirken eldivenini çıkarıp elini tenime koyuyorum konuşuyorum onunla. Elinin morarıklığını görünce yine hatırlıyorum yaşadıklarımızı. Hastaneye yatırdıkları gece emzirirken kucağımdan alıp gittiler eldiveninin teki elimde kaldı. Bu anı silemiyorum kafamdan ki bu bütün olup bitenlerin içinde sadece küçük bir ayrıntı. Günlerce neler yaşadık o hastaneden Doğduğundan beri ilk defa dün ve bugün gitmedik hastaneye

Gözüm doldu okurken insanın içi kıyılıyor çok haklısın.çok zor hepsi ayrılmak onun acısını hissetmek üstüne uykusuzluk eklenince dayanılmaz..çok şükür geçti o günler uykusuzluk da geçecek 2.ayda düzene girmeye başlar şimdi daha güzel günler sizi bekliyor.benim kız emerken elimi tutuyor yüzüme bakıyor.bağımız gittikçe güçleniyor sizinde öyle olacak küçük prensle

Amin bulutcum inşallah iyiye gider her şey, kilo alır toparlar büyür, biz de o güzel bağı kurarız

Bizim burada havalar güzeldi fırsat bildik
Elbetteki ece kankamızıda götürüriz yaa kıyamayız ona.. Eminim cok minnoştur
Yk almadm daha bulutum

Senin yakuşukkuylada gideriz
Bakalm belki bepeniriz

Sen kendine takacak yer arıosun
Ama evet ilk 3 aydan bişi anlamıo insan
Snrada ne ara büyüdi diosn

Heves önemli bir sonraki çocuğa artık.
1 cocuk cok yeterli cinimmm
Kremlerin adini valla hic hatirlamiyorum, o zamana dair her seyi sildim aklimdan. Kendim suremiyordum travmadan, eşime surduruyordum, ilk krem sürdüğü gun bir turlu orayi açıp da surduremedim derken eşim cok ufak bsy soyledi ne olduğunu bile hatirlamiyorum o kadar mi aciyo ya mi dedi böyle nasil surcem mi dedi ne dedi bilmiyorum bile, yatak ustunde tepine tepine agladim, katila katila aglama krizine girdim kendimi durduramadim o derece zor gecmisti o donem. Bandaji çıkardığımız gibi sürmeye baslatmisti doktor, sabah aksam demisti biz yogunluktan anca 1 kere suruyorduk kremleri, unutuyordum.
Sutun yetmediğini anlamamak degil canim, belki de yetiyordu ama o surecte ya cocuk cekemiyor, ya anlik gitme gelmeler oluyor vs asil gıcık olan sey cevredekiler zinhar mama karşıtı oldugu icin, böyle riskli durumlarda bile mamanin lafini etmiyorlar. Cok gicik oluyorum. Hayir ya, cocuk zaten erken dogdu, kilosu az, ilk gunler senin hemen sutun de gelmeyebilir vs her şey olabilir. Sirf o duruma getirmemek icin ozellikle verilmesini saglamalari lazimken yok anne sutu yok bidi bidi. Sen yeni dogum yapmışsn nereden bileceksin ya da dusunebileceksin ki. Bunu doktorların hemsirelerin söylemesi ve uygulaması lazim.
Bagirma konusuna gelince, emin ol buradaki herkes bunu yaşıyor. Ben de emmiyor tutmuyor diye az gerilmedim, az aglamadim bogurerek çocuğun dibinde, goguslerim yara oldu yarıldı kanadi vs bağırdım acıdan cocuk emmeye çalışırken. Hepmz yasiyoruz bunu. Sen daha az seviyosun diye degil, insansın diye yasiyosun bunu, duygularin var. Cok normal. Zamanla oturacak emin ol, sen iyi oldukca cocuk da olacak. Bir de besleme isini nolur esinle veya yaninda her kim varsa onunla yapın. Gece mesela sagilmis sutu veya mamayi sen hiç uyanmadan eşin versin. Sırayla yapin, sırayla uyuyun vs. O çalışıyorsa sen de evde bos durmuyorsun. En cok senin ihtiyacin var uykuya ve dinlenmeye.

Biz bu sahnenin aynısını bandajı ilk açıp Batticon süreceğimiz zaman yaşadık. Tek fark ben tansiyonum düşüp bayılacak gibi oldum. Yatağa zor attım kendimi. Kanım çekildi sanki. Uzun süre bakamadım oraya. Yattığım yerde ameliyathane geliyordu gözümün önüne, ağlama krizi falan...

Eşim bazen kaşık biberon işini kendi hallediyor da o sırada ben de sağım yapıyorum yine uyku yok. Herkes seferber zaten eşimle de hep birlikte hallediyoruz ama ben kimseye emanet edemiyorum güvenip

Ben daha 1-2 hafta once bakabilmeye basladim, o da kısacık. Aglama krizleri bir sure daha devam edebilir. Ama şak diye kesiliyor, birden anlamadan duzen oturuveriyor emin ol
Neden guvenmeyeceksin ki, biraz rahat olman lazım, ne kadar tedirgin olursan isler o kadar sarpa sariyor. Tamam ben de yeni yeni kendimi salip uyumaya basladim dogruyu soylemek gerekirse ama sorumluluk bırakmadıkca omuzlarına daha agir yuk biner ve daha cok yıpranirsin. Bak birkac haftaya anlamli baktikca, gulumsedikce nasil kus gibi olacaksin gör, bu gunler coook uzaktaymis gibi gelecek

İnşallah öyle oluyordur ya. Kafayı yiyeceğim yoksa böyle. Her şeyi kendim yapmam gerekiyormuş gibi hissediyorum. Ben yapmasam bile yanlarında olayım kontrol edeyüm istiyorum. Saçma belki ama engel olamıyorum

Amin bulutcum inşallah iyiye gider her şey, kilo alır toparlar büyür, biz de o güzel bağı kurarız
İnşallah canısı
Hem de nasıl minnoş ama bir yanı da cadı aynı anası arabaya ihtiyaç hala yok sanırım benim yeni yeni olmaya başladı.ana kucağında mı gezdiriyorsunuz

Sabahtan beri hastanedeyim yav pertim cikti yarin yumurtalarimi catlatiyorum hayirlisiyla❤ cumartesiden beride idarimda kan var onun icinde gittim, aksam usg cekilecek yarinda sonuclandiricaz bi insanin başından bela hic eksik olmazmi ya hepsi ust uste geliyor

İnşallah canısı

Hem de nasıl minnoş ama bir yanı da cadı aynı anası arabaya ihtiyaç hala yok sanırım benim yeni yeni olmaya başladı.ana kucağında mı gezdiriyorsunuz
biz çok dışarı çıkarmadık hastane ve sağlık ocağı dışında havalar soğuk diye..
işte babası gelince birkaç kere çıktık normalde kanguru var ama ben sevemedm kullanmadım
kucağımda taşıdım

üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
dans günleri başlıyorrrrrrrrrrrr

Vurucam kirbaci artik yeter bide ayni boy 2 yumurtam var ❤❤ rabbim versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…