- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #215.121
Herkesin icinden ikiz geciyor zaten bu gidisle yapicaz gibiikizmi diyosun
İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhHerkesin icinden ikiz geciyor zaten bu gidisle yapicaz gibiebe gorunce aa ne guzel yanyanalar ikizin olur belki dedi
Esim diyorki sen cok kucuksun doguramazsinİnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
doğurmakta hiç bişi yok ya...Esim diyorki sen cok kucuksun doguramazsinbende dogurayimda gor dedim doğururum dimi ya
Kanguru da iyi fikir ben kucakta zor taşırım herhalde battaniyeyle falan iyice ağırlaşır kendime güvenemiyorumbiz çok dışarı çıkarmadık hastane ve sağlık ocağı dışında havalar soğuk diye..
işte babası gelince birkaç kere çıktık normalde kanguru var ama ben sevemedm kullanmadım
kucağımda taşıdım
üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
dans günleri başlıyorrrrrrrrrrrr
Bizden başkasının bakamayacagini dusunmek yorgun zihnimizin kendimizi kıymetli hissettirmeye calisma çabasıyla alakaliİnşallah öyle oluyordur ya. Kafayı yiyeceğim yoksa böyle. Her şeyi kendim yapmam gerekiyormuş gibi hissediyorum. Ben yapmasam bile yanlarında olayım kontrol edeyüm istiyorum. Saçma belki ama engel olamıyorum
Yiaaaa yimirtalarini yirinnnn, insallah ucuzlerin olur ehehheheSabahtan beri hastanedeyim yav pertim ciktiyarin yumurtalarimi catlatiyorum hayirlisiyla❤ cumartesiden beride idarimda kan var onun icinde gittim, aksam usg cekilecek yarinda sonuclandiricaz bi insanin başından bela hic eksik olmazmi ya hepsi ust uste geliyor
Cikarma cikarma, Günyüzü gormeden buyusun cocik. Soguk hava diye bsy yok yavrucum, uygunsuz kiyafet var. Guzel koruyup kollarsan gayet de cikilir ki bağışıklığı gelişsin. Arabası yoksa zor biraz tabiibiz çok dışarı çıkarmadık hastane ve sağlık ocağı dışında havalar soğuk diye..
işte babası gelince birkaç kere çıktık normalde kanguru var ama ben sevemedm kullanmadım
kucağımda taşıdım
üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
dans günleri başlıyorrrrrrrrrrrr
3 te biraz fazla sankiBizden başkasının bakamayacagini dusunmek yorgun zihnimizin kendimizi kıymetli hissettirmeye calisma çabasıyla alakalio kadar acı çekiyoruz ki, aci cektik ama bunları bizden başkası yapamaz, biriciğiz, evladimiz icin cok ozeliz, ona sadece biz bakabiliriz diye düşünmek istiyoruz. Aksi takdirde çektiklerimizin bir anlami kalmıyor ve anlamsiz geliyoruz kendi kendimize ama valla gayet de iyi bakiliyor, sal gitsin kendini, bizden bile iyi bakiyorlar dinlenmezsen kendini daha iyi hissedemezsin, tek yol dinlenme firsati yaratmak
Yiaaaa yimirtalarini yirinnnn, insallah ucuzlerin olur ehehhehe
Cikarma cikarma, Günyüzü gormeden buyusun cocik. Soguk hava diye bsy yok yavrucum, uygunsuz kiyafet var. Guzel koruyup kollarsan gayet de cikilir ki bağışıklığı gelişsin. Arabası yoksa zor biraz tabiicikin cikin gezin be
Ne bileyim ben birden gaza geldim ajdjsjdhs3 te biraz fazla sanki
Moralim bozuk baloncuk
Aşko ben saldım çayıra mevlam kayıracukulatam rte ve eşi corona olmuş en büyük magazib ama senden tkk yk
Ece erken kendini tükenmişliğe vermiş vs
Bugün daha fazla dayanamadım. Anneme bırakıp gidip uyudumBizden başkasının bakamayacagini dusunmek yorgun zihnimizin kendimizi kıymetli hissettirmeye calisma çabasıyla alakalio kadar acı çekiyoruz ki, aci cektik ama bunları bizden başkası yapamaz, biriciğiz, evladimiz icin cok ozeliz, ona sadece biz bakabiliriz diye düşünmek istiyoruz. Aksi takdirde çektiklerimizin bir anlami kalmıyor ve anlamsiz geliyoruz kendi kendimize ama valla gayet de iyi bakiliyor, sal gitsin kendini, bizden bile iyi bakiyorlar dinlenmezsen kendini daha iyi hissedemezsin, tek yol dinlenme firsati yaratmak
Iyi gelmistir sana bu uyku arada yap boyleBugün daha fazla dayanamadım. Anneme bırakıp gidip uyudum
Yapmazsam bir yerde şak diye düşüp kalacağım zaten. Gücüm kalmadı gibi pek. Sana da hayırlı çatlatmalar. Tahlil şeysi de önemli bir şey değildir inşallahIyi gelmistir sana bu uyku arada yap boyle
Bir şey olmuyor merak etme. En kötü ihtimalle biraz fazla sıkışıyor içinde, bir de erken doğuruyorsun, o kadar. Benim doktor bütün hamilelik boyunca "Çok darsın, çok küçüksün" dedi durdu. Ameliyathanedeki kızlar doktora "Ne kadar zayıııf" dediğinde doktor "Siz bir de karnını görün" dediEsim diyorki sen cok kucuksun doguramazsinbende dogurayimda gor dedim doğururum dimi ya
Noldu :/Moralim bozuk baloncuk
ayy yarım saat bırakacak kmse yokmuKanguru da iyi fikir ben kucakta zor taşırım herhalde battaniyeyle falan iyice ağırlaşır kendime güvenemiyorumBiz de hastane ve sağlık ocağı dışında çıkmadık güneşli havada çıkmak istiyorum ama üşütmekten korkuyorum biraz daha mı ertelesem gezmeleri markete güzel şeyler geliyor çıkıp alamıyorum içimde kalıyor biraz da ondan istedim
kızz yazdım ya çıkardım die.. 2 haftadır babası burdaydı ya okullar kapalıydıBizden başkasının bakamayacagini dusunmek yorgun zihnimizin kendimizi kıymetli hissettirmeye calisma çabasıyla alakalio kadar acı çekiyoruz ki, aci cektik ama bunları bizden başkası yapamaz, biriciğiz, evladimiz icin cok ozeliz, ona sadece biz bakabiliriz diye düşünmek istiyoruz. Aksi takdirde çektiklerimizin bir anlami kalmıyor ve anlamsiz geliyoruz kendi kendimize ama valla gayet de iyi bakiliyor, sal gitsin kendini, bizden bile iyi bakiyorlar dinlenmezsen kendini daha iyi hissedemezsin, tek yol dinlenme firsati yaratmak
Yiaaaa yimirtalarini yirinnnn, insallah ucuzlerin olur ehehhehe
Cikarma cikarma, Günyüzü gormeden buyusun cocik. Soguk hava diye bsy yok yavrucum, uygunsuz kiyafet var. Guzel koruyup kollarsan gayet de cikilir ki bağışıklığı gelişsin. Arabası yoksa zor biraz tabiicikin cikin gezin be
ayyy yine ne oldu demeye korkar oldum paremMoralim bozuk baloncuk
kızz olmaz bi sürüü dedikodu var bir sürüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüAşko ben saldım çayıra mevlam kayıra
Kizz bide ikizden bahsediyoruz aaa skandalBir şey olmuyor merak etme. En kötü ihtimalle biraz fazla sıkışıyor içinde, bir de erken doğuruyorsun, o kadar. Benim doktor bütün hamilelik boyunca "Çok darsın, çok küçüksün" dedi durdu. Ameliyathanedeki kızlar doktora "Ne kadar zayıııf" dediğinde doktor "Siz bir de karnını görün" dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?