Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kanguru da iyi fikir ben kucakta zor taşırım herhalde battaniyeyle falan iyice ağırlaşır kendime güvenemiyorum Biz de hastane ve sağlık ocağı dışında çıkmadık güneşli havada çıkmak istiyorum ama üşütmekten korkuyorum biraz daha mı ertelesem gezmeleri markete güzel şeyler geliyor çıkıp alamıyorum içimde kalıyor biraz da ondan istedim

İnşallah öyle oluyordur ya. Kafayı yiyeceğim yoksa böyle. Her şeyi kendim yapmam gerekiyormuş gibi hissediyorum. Ben yapmasam bile yanlarında olayım kontrol edeyüm istiyorum. Saçma belki ama engel olamıyorum
Bizden başkasının bakamayacagini dusunmek yorgun zihnimizin kendimizi kıymetli hissettirmeye calisma çabasıyla alakali o kadar acı çekiyoruz ki, aci cektik ama bunları bizden başkası yapamaz, biriciğiz, evladimiz icin cok ozeliz, ona sadece biz bakabiliriz diye düşünmek istiyoruz. Aksi takdirde çektiklerimizin bir anlami kalmıyor ve anlamsiz geliyoruz kendi kendimize ama valla gayet de iyi bakiliyor, sal gitsin kendini, bizden bile iyi bakiyorlar dinlenmezsen kendini daha iyi hissedemezsin, tek yol dinlenme firsati yaratmak
Yiaaaa yimirtalarini yirinnnn, insallah ucuzlerin olur ehehhehe
Cikarma cikarma, Günyüzü gormeden buyusun cocik. Soguk hava diye bsy yok yavrucum, uygunsuz kiyafet var. Guzel koruyup kollarsan gayet de cikilir ki bağışıklığı gelişsin. Arabası yoksa zor biraz tabii cikin cikin gezin be

3 te biraz fazla sanki

Bugün daha fazla dayanamadım. Anneme bırakıp gidip uyudum

Esim diyorki sen cok kucuksun doguramazsin bende dogurayimda gor dedim doğururum dimi ya
Bir şey olmuyor merak etme. En kötü ihtimalle biraz fazla sıkışıyor içinde, bir de erken doğuruyorsun, o kadar. Benim doktor bütün hamilelik boyunca "Çok darsın, çok küçüksün" dedi durdu. Ameliyathanedeki kızlar doktora "Ne kadar zayıııf" dediğinde doktor "Siz bir de karnını görün" dedi

ayy yarım saat bırakacak kmse yokmu
amannn al gitsin al al sana iyi gelecek kesin bulutum

kızz yazdım ya çıkardım die.. 2 haftadır babası burdaydı ya okullar kapalıydı
lena sudan çıkmış balığa döndü hahaha

Moralim bozuk baloncuk
ayyy yine ne oldu demeye korkar oldum parem

Aşko ben saldım çayıra mevlam kayıra
kızz olmaz bi sürüü dedikodu var bir sürüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
sinan akçıl yine boşanıomuş
ama en çok buseye üzüldüm... alişan ve ailesinin saçmalıkları

Kizz bide ikizden bahsediyoruz aaa skandal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…