- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #215.081
yok be uyumayı sevmiyo pek
Niye yatis oncesinde verdirmedilerse, böyle kritik zamanlarda mamayı istememelerine sinir oluyorum. Neyse gecmis bitmiş, kucagina almışsın saglikla, önemli olan o. Ben de 4gun sabrettim kaşık biberona. Normal biberona gectim sonra, neticede suan hem beni emiyor hem biberon kullaniyor. Kıyamam kuzucugum benim, geçecek o morluklar, simdi daha acıyı cok hissetmedikleri evrede öyle düşün. Neden birbirinize giriyorsunuz tam olarak sorun ne. Sana iyi gelecek bir seyler yapmaya çalış nolur, bak bu stresli gergin ortam bebegin icin de iyi değil, beslenmek vs bir şekilde oluyor, huzurlu bir ortamsa paha biçilemez. Ben de ilk zamanlar emmiyor diye cok ağladım gerildim, ben gerildikce bebek gerildi, ben ne zaman sakinlesip olumlu dusunmeye başladım bebek de tamamen değişti. Her şey düzelecek inan bana
Geçmiş olsun bir daha hastalık uğramasın inşallahÇok iyi anlıyorum seni aynı şeyleri yaşadık.bir haftaya toparlayacaktır yıpratsa da geçici süreçler.sana insanların karışması en zoru diyordum öyle de olmuş annen üzülse de bir süre sonra barışır.şimdilik senin ruh sağlığın daha önemli kimsenin olmaması daha iyi olcaktır. ben annemler varken tımarhaneliktim onlar gidince rahatlamıştım.eşin yardımcı olsun en güzeli.başbaşa daha iyi olursunuz lohusa psikolojisi çok zor insana fenalık geliyor.hiçbir şey yapma olabildiğince bebeğe odaklanmaya çalış sakin kalmana yardımcı olur huzur verir.senin duygularını hissediyor o da huzurlu olur
Yapmışsınızdır gerçi kaşık biberona alışana kadar çay kaşığı kullansaydınız..senin dikişler nasıl
Lohusanın üstüne yaşananlar stres acı vs
Normal böyle olman cnm
Kendine kendinizr zaman tanı
Geçecek
Kaşık biberonla mücadeleye devam. Onu bulana kadar çay kaşığı da kullandık. D vitamininin damlalığını da kullandık. Denemediğimiz şey kalmadı. Bugün 30 gram almış, dünyaya yeniden gelmiş gibiyim. Doktor mamayı azaltarak bıraktırmayı deneyecekmiş. Hala her gün hastanedeyiz. Kilo takibi devam edecek. Fototerapi aldığı için işitme testi tekrarlanacakmış. Hepsi benim yüzümden diye bir tur da buna ağladım. Annemlerle ablamlarla arayı düzelttik ama ablam hala zırdeli olduğumu düşünüyor sanırım. Haklı olabilir pek normal davranmıyorum.İnşallah hepsi geçecek daha iyi olacaksınız
Neden senin yüzünden olsun yahuu, olur mu oyle sey. Senle gram alakasi yok, sakın boyle bsy dusunme. Tabii ki duzeleceksiniz, her sey yoluna girecek. Dikişler bir sure agrimaya devam ediyor canim, en azindan ben cok yogun ve uzun yaşadım bu durumu. Yataktan kalkmayı birak saga sola dönemedim cok uzun sure. Yavas hareket edip bol bol yuruyuse devam etmeye çalış. Bak bebiş kilo da almaya başladı, merak etme belli ki tuttugunu koparıyor annesiKaşık biberonla mücadeleye devam. Onu bulana kadar çay kaşığı da kullandık. D vitamininin damlalığını da kullandık. Denemediğimiz şey kalmadı. Bugün 30 gram almış, dünyaya yeniden gelmiş gibiyim. Doktor mamayı azaltarak bıraktırmayı deneyecekmiş. Hala her gün hastanedeyiz. Kilo takibi devam edecek. Fototerapi aldığı için işitme testi tekrarlanacakmış. Hepsi benim yüzümden diye bir tur da buna ağladım. Annemlerle ablamlarla arayı düzelttik ama ablam hala zırdeli olduğumu düşünüyor sanırım. Haklı olabilir pek normal davranmıyorum.dayler dayler Bebeğe bu stresi yaşatıyorum bir sürü kavgaya şahit oldu hepsinden etkilenşyor diye de ayrıca suçluyorum kendimi ve vicdan azabı çekiyorum. İnşallah düzeliriz ne diyeyim nasıl dua edeyim bilmiyorum artık. Dikişlerim hala ağrıyor. Bazen yataktan tek başıma kalkamıyorum Hastanede çok koşturunca özellikle çok ağrı yapıyor
@Hemşirecik Geçmiş olsun. Noldu?
İz için kel kullandın mı? Bir de ağrılar için korse dedi doktor. Owli aldım ama kullanmaya başlayamadım daha çok acır mı diye.Neden senin yüzünden olsun yahuu, olur mu oyle sey. Senle gram alakasi yok, sakın boyle bsy dusunme. Tabii ki duzeleceksiniz, her sey yoluna girecek. Dikişler bir sure agrimaya devam ediyor canim, en azindan ben cok yogun ve uzun yaşadım bu durumu. Yataktan kalkmayı birak saga sola dönemedim cok uzun sure. Yavas hareket edip bol bol yuruyuse devam etmeye çalış. Bak bebiş kilo da almaya başladı, merak etme belli ki tuttugunu koparıyor annesi
Kel ne canim? Bana da demisti doktor korseyi, daha dogrusu ben sormustum hastanede ağrılardan dolayi 3.kez gittigimde, super olur demisti ama ben alip da kullanamadim bir turlu. Kullananlar hep cok memnun diye okumustum yorumlarda. Kullan bence.İz için kel kullandın mı? Bir de ağrılar için korse dedi doktor. Owli aldım ama kullanmaya başlayamadım daha çok acır mı diye.
İyiyim ballı bal0ncuğum annemler geldi onlarla ilgileniyorum bu hafta yoğun geçti
İnşallah hastaneye gitmeye gerek kalmaz her şey yoluna girerKaşık biberonla mücadeleye devam. Onu bulana kadar çay kaşığı da kullandık. D vitamininin damlalığını da kullandık. Denemediğimiz şey kalmadı. Bugün 30 gram almış, dünyaya yeniden gelmiş gibiyim. Doktor mamayı azaltarak bıraktırmayı deneyecekmiş. Hala her gün hastanedeyiz. Kilo takibi devam edecek. Fototerapi aldığı için işitme testi tekrarlanacakmış. Hepsi benim yüzümden diye bir tur da buna ağladım. Annemlerle ablamlarla arayı düzelttik ama ablam hala zırdeli olduğumu düşünüyor sanırım. Haklı olabilir pek normal davranmıyorum.dayler dayler Bebeğe bu stresi yaşatıyorum bir sürü kavgaya şahit oldu hepsinden etkilenşyor diye de ayrıca suçluyorum kendimi ve vicdan azabı çekiyorum. İnşallah düzeliriz ne diyeyim nasıl dua edeyim bilmiyorum artık. Dikişlerim hala ağrıyor. Bazen yataktan tek başıma kalkamıyorum Hastanede çok koşturunca özellikle çok ağrı yapıyor
Jel yazamamışım. Sürekli mi takılıyor acaba bu nasıl kullanılıyor kiKel ne canim? Bana da demisti doktor korseyi, daha dogrusu ben sormustum hastanede ağrılardan dolayi 3.kez gittigimde, super olur demisti ama ben alip da kullanamadim bir turlu. Kullananlar hep cok memnun diye okumustum yorumlarda. Kullan bence.
Ya ben sinirlerim yıprandıkça onlara sardım biraz. Sonradan ne biçim bir insana dönüştüm diye kendimle kavga ettim biraz da. Sezaryen zaten zor, uykusuzluk ayrı zor ama biz bir de sürekli hastanedeyiz. Hep "Yine kilo mu verdi, verecek m?" stresi... İnşallah ya. Kendi yerime bile koklayamıyorum. Görev bilinciyle robot gibi saat ayarlı besleme yapıyorum. İnşallah ya düzenli alır da sağlığına kavuşur tamamenİyiyim ballı bal0ncuğum annemler geldi onlarla ilgileniyorum bu hafta yoğun geçtisen nasılsın lena kuzum nasıl
İnşallah hastaneye gitmeye gerek kalmaz her şey yoluna girerSenin suçun yok ki olacağı varmış.senle kavga edenler hatalı.yeni doğum yaptın üstüne gelmemeleri lazım..dikişler bir haftaya çok daha iyi olacaktır sen de dinlenemiyorsun ki kendini çok iyi bak
mama süt fark etmez doysun da.ne güzel kilo da almaya başlamış maşallah her şey yakında düzelir.o yumoşu kokla yerimize
Cnm sen kendn uyku eğitimi veryok be uyumayı sevmiyo pek
Zırdeli felan değilsn..Kaşık biberonla mücadeleye devam. Onu bulana kadar çay kaşığı da kullandık. D vitamininin damlalığını da kullandık. Denemediğimiz şey kalmadı. Bugün 30 gram almış, dünyaya yeniden gelmiş gibiyim. Doktor mamayı azaltarak bıraktırmayı deneyecekmiş. Hala her gün hastanedeyiz. Kilo takibi devam edecek. Fototerapi aldığı için işitme testi tekrarlanacakmış. Hepsi benim yüzümden diye bir tur da buna ağladım. Annemlerle ablamlarla arayı düzelttik ama ablam hala zırdeli olduğumu düşünüyor sanırım. Haklı olabilir pek normal davranmıyorum.dayler dayler Bebeğe bu stresi yaşatıyorum bir sürü kavgaya şahit oldu hepsinden etkilenşyor diye de ayrıca suçluyorum kendimi ve vicdan azabı çekiyorum. İnşallah düzeliriz ne diyeyim nasıl dua edeyim bilmiyorum artık. Dikişlerim hala ağrıyor. Bazen yataktan tek başıma kalkamıyorum Hastanede çok koşturunca özellikle çok ağrı yapıyor
Oyy hadi gözn aydn diyim miİyiyim ballı bal0ncuğum annemler geldi onlarla ilgileniyorum bu hafta yoğun geçtisen nasılsın lena kuzum nasıl
İnşallah hastaneye gitmeye gerek kalmaz her şey yoluna girerSenin suçun yok ki olacağı varmış.senle kavga edenler hatalı.yeni doğum yaptın üstüne gelmemeleri lazım..dikişler bir haftaya çok daha iyi olacaktır sen de dinlenemiyorsun ki kendini çok iyi bak
mama süt fark etmez doysun da.ne güzel kilo da almaya başlamış maşallah her şey yakında düzelir.o yumoşu kokla yerimize
İnşallah amin aminJel yazamamışım. Sürekli mi takılıyor acaba bu nasıl kullanılıyor ki
Ya ben sinirlerim yıprandıkça onlara sardım biraz. Sonradan ne biçim bir insana dönüştüm diye kendimle kavga ettim biraz da. Sezaryen zaten zor, uykusuzluk ayrı zor ama biz bir de sürekli hastanedeyiz. Hep "Yine kilo mu verdi, verecek m?" stresi... İnşallah ya. Kendi yerime bile koklayamıyorum. Görev bilinciyle robot gibi saat ayarlı besleme yapıyorum. İnşallah ya düzenli alır da sağlığına kavuşur tamamen
He ya gözüm aydın sinir stres yorgunluk uykusuzluk ölüyorumCnm sen kendn uyku eğitimi ver
Ben evde olmadğm halde istikrarlı geldikten snra ve akşamları devam ettm
Ve sanırım başardm :)
Zırdeli felan değilsn..
Senin yüzünden de deüil..
Hepimizn yaşadaığı veya yaşayacağı şeyler bunlar neoş..
Bak beybi kilo almaya başlamş 30 gr diyip geçme bu cok güzel bir adım..
Mamayı elbet azaltacak ki süte eğilimi olsun ki süt daha vitaminli ve doğru kilo alımı yapar.. Emiyorsa yada en azndan emmeye yelteniosa harika bişi
Maleset bizde o hiç olmadı mesela..
Benm ağrım yktu die hiç korse kullanmadm kulananlar memnun..
Jel kullanmadm kesiğim derin ve cok değildi. Şuan nerdetse hç yok gibi
İnşallah sendede öyle olut
Ağrılar zamanla azalacak
Koşturmacalı geçti die dinlenemedn..
Yksa şimdie coktan geçerdi
Güzel gnler geliyor neoş
Oyy hadi gözn aydn diyim mi
İyiyim kuzu lulu dişleriyle uğraşıyot
Para felan gidioruz deli gibi cock izlior
Oyy neosumm guzel dusun guzel olsunKaşık biberonla mücadeleye devam. Onu bulana kadar çay kaşığı da kullandık. D vitamininin damlalığını da kullandık. Denemediğimiz şey kalmadı. Bugün 30 gram almış, dünyaya yeniden gelmiş gibiyim. Doktor mamayı azaltarak bıraktırmayı deneyecekmiş. Hala her gün hastanedeyiz. Kilo takibi devam edecek. Fototerapi aldığı için işitme testi tekrarlanacakmış. Hepsi benim yüzümden diye bir tur da buna ağladım. Annemlerle ablamlarla arayı düzelttik ama ablam hala zırdeli olduğumu düşünüyor sanırım. Haklı olabilir pek normal davranmıyorum.dayler dayler Bebeğe bu stresi yaşatıyorum bir sürü kavgaya şahit oldu hepsinden etkilenşyor diye de ayrıca suçluyorum kendimi ve vicdan azabı çekiyorum. İnşallah düzeliriz ne diyeyim nasıl dua edeyim bilmiyorum artık. Dikişlerim hala ağrıyor. Bazen yataktan tek başıma kalkamıyorum Hastanede çok koşturunca özellikle çok ağrı yapıyor
Bana kist ameliyati sonrası jel vermislerdi ama gecmedi benimkiİz için kel kullandın mı? Bir de ağrılar için korse dedi doktor. Owli aldım ama kullanmaya başlayamadım daha çok acır mı diye.
Parka kuzum büyüdükİnşallah amin aminSende insansın bu kadar strese uykusuzluğa sinirlenmen çok çok normal.geçecek bu günler o yüzden her anın tadını çıkar çok hızlı büyüyorlar kokla öp.1 ay boyunca hep saat ayarlı beslenecek rahatla yavaş yavaş alacak kilo.hastaneye bu haftadan sonra gerek kalmaz bence toparlanmıştır.ben doğumdan sonra hep etrafımdakileri sakinleştirdim hiçbir şey olmayacak diyip durdum bebeğim hep huzurlu oldu.sende huzurlu ol geçecek hepsi
He ya gözüm aydın sinir stres yorgunluk uykusuzluk ölüyorumkıyamam lenacığıma mini mini dişleri olsun nereye gidiyorsunuz anlamadım
Evet cnm krem vermisti doktor 2 tane, onu kullandim. Isimlerini unuttum ama atmamistim eger lazimsa bulur yazarım sana. Yok korse surekli kullanilmiyor, örneğin günde 3-4 saat filan.Jel yazamamışım. Sürekli mi takılıyor acaba bu nasıl kullanılıyor ki
Ya ben sinirlerim yıprandıkça onlara sardım biraz. Sonradan ne biçim bir insana dönüştüm diye kendimle kavga ettim biraz da. Sezaryen zaten zor, uykusuzluk ayrı zor ama biz bir de sürekli hastanedeyiz. Hep "Yine kilo mu verdi, verecek m?" stresi... İnşallah ya. Kendi yerime bile koklayamıyorum. Görev bilinciyle robot gibi saat ayarlı besleme yapıyorum. İnşallah ya düzenli alır da sağlığına kavuşur tamamen
kız ne korse kullandım ne diyet yaptım, kilo alamıyorum ya, deli gibi kilo verdim çocuğun peşinde, sırtım ağrıyo bi haftadır kız sürekli kucakta gezmek istiyo. bir iki aylıkken bıraktığın yerde yatıyodu, ben keyfi kucağıma alıyodum, şimdi yat kızım diyorum o yatmıyo abaowEvet cnm krem vermisti doktor 2 tane, onu kullandim. Isimlerini unuttum ama atmamistim eger lazimsa bulur yazarım sana. Yok korse surekli kullanilmiyor, örneğin günde 3-4 saat filan.
Ilk gunler saat ayarli besleme yaparak iyi yapiyorsun kuzum, sonra duzene giriyor, hele sariligi atlatinca uyandikca veriyorsun. Geçecek bu gunler hic merak etme, kilo da alacak. Sen mutlu bebek mutlu. Bak kendimden biliyorum yiprattim ilk zamanlar kendimi cok, bebek de geriliyordu. Nolur olumlu dusun.
O kadar büyüdü mü minnoş yaParka kuzum büyüdük
Ben de kullanmadim ve diyet yapmadımkız ne korse kullandım ne diyet yaptım, kilo alamıyorum ya, deli gibi kilo verdim çocuğun peşinde, sırtım ağrıyo bi haftadır kız sürekli kucakta gezmek istiyo. bir iki aylıkken bıraktığın yerde yatıyodu, ben keyfi kucağıma alıyodum, şimdi yat kızım diyorum o yatmıyo abaow
Heves önemliBen de kullanmadim ve diyet yapmadımama korse sadece kilo vermek icin degil aslinda, rahmin çabuk toparlanmasi ve sıkılaşma için de oneriliyor. Alcaktim bir türlü alamadim sonra da kaldi artik zaten. Alsam hala olur da hevesim kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?