Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Lohusanın üstüne yaşananlar stres acı vs
Normal böyle olman cnm
Kendine kendinizr zaman tanı
Geçecek
İnşallah hepsi geçecek daha iyi olacaksınız
Kaşık biberonla mücadeleye devam. Onu bulana kadar çay kaşığı da kullandık. D vitamininin damlalığını da kullandık. Denemediğimiz şey kalmadı. Bugün 30 gram almış, dünyaya yeniden gelmiş gibiyim. Doktor mamayı azaltarak bıraktırmayı deneyecekmiş. Hala her gün hastanedeyiz. Kilo takibi devam edecek. Fototerapi aldığı için işitme testi tekrarlanacakmış. Hepsi benim yüzümden diye bir tur da buna ağladım. Annemlerle ablamlarla arayı düzelttik ama ablam hala zırdeli olduğumu düşünüyor sanırım. Haklı olabilir pek normal davranmıyorum. dayler dayler Bebeğe bu stresi yaşatıyorum bir sürü kavgaya şahit oldu hepsinden etkilenşyor diye de ayrıca suçluyorum kendimi ve vicdan azabı çekiyorum. İnşallah düzeliriz ne diyeyim nasıl dua edeyim bilmiyorum artık. Dikişlerim hala ağrıyor. Bazen yataktan tek başıma kalkamıyorum Hastanede çok koşturunca özellikle çok ağrı yapıyor

@Hemşirecik Geçmiş olsun. Noldu?

Neden senin yüzünden olsun yahuu, olur mu oyle sey. Senle gram alakasi yok, sakın boyle bsy dusunme. Tabii ki duzeleceksiniz, her sey yoluna girecek. Dikişler bir sure agrimaya devam ediyor canim, en azindan ben cok yogun ve uzun yaşadım bu durumu. Yataktan kalkmayı birak saga sola dönemedim cok uzun sure. Yavas hareket edip bol bol yuruyuse devam etmeye çalış. Bak bebiş kilo da almaya başladı, merak etme belli ki tuttugunu koparıyor annesi

İz için kel kullandın mı? Bir de ağrılar için korse dedi doktor. Owli aldım ama kullanmaya başlayamadım daha çok acır mı diye.

İz için kel kullandın mı? Bir de ağrılar için korse dedi doktor. Owli aldım ama kullanmaya başlayamadım daha çok acır mı diye.
Kel ne canim? Bana da demisti doktor korseyi, daha dogrusu ben sormustum hastanede ağrılardan dolayi 3.kez gittigimde, super olur demisti ama ben alip da kullanamadim bir turlu. Kullananlar hep cok memnun diye okumustum yorumlarda. Kullan bence.

Uyumuomu

Canommm naberrr

N Neal nasıl oldnz
İyiyim ballı bal0ncuğum annemler geldi onlarla ilgileniyorum bu hafta yoğun geçti sen nasılsın lena kuzum nasıl
İnşallah hastaneye gitmeye gerek kalmaz her şey yoluna girer Senin suçun yok ki olacağı varmış.senle kavga edenler hatalı.yeni doğum yaptın üstüne gelmemeleri lazım..dikişler bir haftaya çok daha iyi olacaktır sen de dinlenemiyorsun ki kendini çok iyi bak
mama süt fark etmez doysun da.ne güzel kilo da almaya başlamış maşallah her şey yakında düzelir.o yumoşu kokla yerimize

Jel yazamamışım. Sürekli mi takılıyor acaba bu nasıl kullanılıyor ki
Ya ben sinirlerim yıprandıkça onlara sardım biraz. Sonradan ne biçim bir insana dönüştüm diye kendimle kavga ettim biraz da. Sezaryen zaten zor, uykusuzluk ayrı zor ama biz bir de sürekli hastanedeyiz. Hep "Yine kilo mu verdi, verecek m?" stresi... İnşallah ya. Kendi yerime bile koklayamıyorum. Görev bilinciyle robot gibi saat ayarlı besleme yapıyorum. İnşallah ya düzenli alır da sağlığına kavuşur tamamen

yok be uyumayı sevmiyo pek
Cnm sen kendn uyku eğitimi ver
Ben evde olmadğm halde istikrarlı geldikten snra ve akşamları devam ettm
Ve sanırım başardm :)

Zırdeli felan değilsn..
Senin yüzünden de deüil..
Hepimizn yaşadaığı veya yaşayacağı şeyler bunlar neoş..
Bak beybi kilo almaya başlamş 30 gr diyip geçme bu cok güzel bir adım..
Mamayı elbet azaltacak ki süte eğilimi olsun ki süt daha vitaminli ve doğru kilo alımı yapar.. Emiyorsa yada en azndan emmeye yelteniosa harika bişi
Maleset bizde o hiç olmadı mesela..
Benm ağrım yktu die hiç korse kullanmadm kulananlar memnun..
Jel kullanmadm kesiğim derin ve cok değildi. Şuan nerdetse hç yok gibi
İnşallah sendede öyle olut
Ağrılar zamanla azalacak
Koşturmacalı geçti die dinlenemedn..
Yksa şimdie coktan geçerdi
Güzel gnler geliyor neoş

Oyy hadi gözn aydn diyim mi
İyiyim kuzu lulu dişleriyle uğraşıyot
Para felan gidioruz deli gibi cock izlior

İnşallah amin amin Sende insansın bu kadar strese uykusuzluğa sinirlenmen çok çok normal.geçecek bu günler o yüzden her anın tadını çıkar çok hızlı büyüyorlar kokla öp.1 ay boyunca hep saat ayarlı beslenecek rahatla yavaş yavaş alacak kilo.hastaneye bu haftadan sonra gerek kalmaz bence toparlanmıştır.ben doğumdan sonra hep etrafımdakileri sakinleştirdim hiçbir şey olmayacak diyip durdum bebeğim hep huzurlu oldu.sende huzurlu ol geçecek hepsi
He ya gözüm aydın sinir stres yorgunluk uykusuzluk ölüyorum kıyamam lenacığıma mini mini dişleri olsun nereye gidiyorsunuz anlamadım

Oyy neosumm guzel dusun guzel olsun her sey gececek emin ol❤ kiz bende avcuma bicak sapladim iste napiyim iyi simdi sukur rahat kullaniyorum elimi

Parka kuzum büyüdük

Evet cnm krem vermisti doktor 2 tane, onu kullandim. Isimlerini unuttum ama atmamistim eger lazimsa bulur yazarım sana. Yok korse surekli kullanilmiyor, örneğin günde 3-4 saat filan.

Ilk gunler saat ayarli besleme yaparak iyi yapiyorsun kuzum, sonra duzene giriyor, hele sariligi atlatinca uyandikca veriyorsun. Geçecek bu gunler hic merak etme, kilo da alacak. Sen mutlu bebek mutlu. Bak kendimden biliyorum yiprattim ilk zamanlar kendimi cok, bebek de geriliyordu. Nolur olumlu dusun.

kız ne korse kullandım ne diyet yaptım, kilo alamıyorum ya, deli gibi kilo verdim çocuğun peşinde, sırtım ağrıyo bi haftadır kız sürekli kucakta gezmek istiyo. bir iki aylıkken bıraktığın yerde yatıyodu, ben keyfi kucağıma alıyodum, şimdi yat kızım diyorum o yatmıyo abaow

Neoş kilo almasa inan ki benim kız almazdı, 2400 gramdı tavuk kadardı bildiğin. üzme kendini desem de üzüceksin ama bari az üz, benim kadar üzme. benim canıma okudular biliyosun, zorla üzüp ağlattılar. kocan seni boşayacak bilmem ne, neler dediler. bak ne güzel senin ailen yanında. derin bi nefes al ve kucağındaki güzelliğe bak, seneye bu zamanlar kocaman olacak. ben şimdi bakıyorum da, geçen yıl bu zamanlar karnımdaydı, eşyalarını seviyodum, bunları ne zaman giyeck ki, çok var, seneye altı aylık olacak diyordum. zaman çabuk geçiyor, geçicek.
sen bu çocuk için neler göze aldın, şimdi bu mutluluğunu kimsenin bozmasına izin verme, geçecek.
N Neal

Ben de kullanmadim ve diyet yapmadım ama korse sadece kilo vermek icin degil aslinda, rahmin çabuk toparlanmasi ve sıkılaşma için de oneriliyor. Alcaktim bir türlü alamadim sonra da kaldi artik zaten. Alsam hala olur da hevesim kaçtı

Heves önemli bir sonraki çocuğa artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…