Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
N Neal iyimisin cnm kuzum datlum kaymaklum
Ben A+ bebek AB+ Saatlerdir hastanedeydik. Yatış yaptılar sarılık için. Fototerapi alacak. Bizi eve gönderdiler. Süt sağıp götürdük camdan gördük şimdi. İnsan ne kadar aciz bir varlık

Ben A+ bebek AB+ Saatlerdir hastanedeydik. Yatış yaptılar sarılık için. Fototerapi alacak. Bizi eve gönderdiler. Süt sağıp götürdük camdan gördük şimdi. İnsan ne kadar aciz bir varlık
Üzülme dicem de insanın elinde değil ben bile burdan üzüldüm hemen çıkar inşallah.bebişin için dik dur hem üzgün olduğunu hissetmesin hem de sütün kesilmesin sana ihtiyacı var.çıkınca bize de haber ver.gerçekten çok aciziz elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyor

Elim ağrıyor sis suan dikmediler iz kalmasin diye is guc yapamıyorum oylece yatıyorum
Geçmiş olsn aşkoş
Enişte bey yapsn

Ben ne kadar üzülme desemde
Hem annelik içgüdüsü hem lohusa felan..
Annesin sonuçta.. Ama inan hemencecik geçen birşey annesi
Herşey güzel olacak
Sen nasılsn

beni anlatmışsın, ben kendimi bu kadar güzel ifade edemedim o zamanlar. sarılık yüzünden üç kere kan verdi küçücük çocuk. Hayır sen ben bişey değil de, bebeklerin olduğu bölüme en tecrübeli hemşireyi koysalar olmuyo sanki.

Türkleri bitiremedm yabancılara gidetm

İyiym dayloşum sen nasılsın

Kızzzz ne ettnnnnnn
İyimisinnnnn
Sag ol guzum, ise başladım, gunler daha hızlı geçiyor
Himm o kan uyuşmazlığı mi oluyormuş, onu bilmiyordum. Mama verdirmediler mi cnm o surecte hic. Uzulme bircok bebek bu surecten geçiyor, kavusacaksiniz hic merak etme, mis gibi saglikla gelecek sana minnos gozleriyle bakacak

Ay bebişten ayrı nasıl geçior
Alıştnmı

Uzulme neoş cabucak gelir inşallah bebegin yanina. Birazcik ozleyin birbirinizi
Geçmiş olsn aşkoş
Enişte bey yapsn

Ben ne kadar üzülme desemde
Hem annelik içgüdüsü hem lohusa felan..
Annesin sonuçta.. Ama inan hemencecik geçen birşey annesi
Herşey güzel olacak
Sen nasılsn
Beklenenden erken taburcu oldu ama benim ömrümden ömür gitti tabii o arada. Mamayı yatış sonrası verdirdmeye başladılar. Hala her gü çocuk doktoru görüyor ve kan veriyoruz hastaneyi inlete inlete. Günde iki üç kez gittiğimiz oldu. İki elinin üstü ve topukları delik deşik ve mosmor. Perişanız ama geçecek inşallah. Sinirlerim çok harap. Bugün annem, eşim ve ben birbirimize girdik. Ablam yardıma gelmişti kaşık biberonu kullanmayı beceremediğimiz için. O da tahammül edemedi olanlara, bastı bir güzel gitti. Ben de anneme patladım sen de git istemiyorum diye evden kovdum. Galiba artık tımarhanelik seviyesindeyim

Niye yatis oncesinde verdirmedilerse, böyle kritik zamanlarda mamayı istememelerine sinir oluyorum. Neyse gecmis bitmiş, kucagina almışsın saglikla, önemli olan o. Ben de 4gun sabrettim kaşık biberona. Normal biberona gectim sonra, neticede suan hem beni emiyor hem biberon kullaniyor. Kıyamam kuzucugum benim, geçecek o morluklar, simdi daha acıyı cok hissetmedikleri evrede öyle düşün. Neden birbirinize giriyorsunuz tam olarak sorun ne. Sana iyi gelecek bir seyler yapmaya çalış nolur, bak bu stresli gergin ortam bebegin icin de iyi değil, beslenmek vs bir şekilde oluyor, huzurlu bir ortamsa paha biçilemez. Ben de ilk zamanlar emmiyor diye cok ağladım gerildim, ben gerildikce bebek gerildi, ben ne zaman sakinlesip olumlu dusunmeye başladım bebek de tamamen değişti. Her şey düzelecek inan bana

Geçmiş olsun bir daha hastalık uğramasın inşallah Çok iyi anlıyorum seni aynı şeyleri yaşadık.bir haftaya toparlayacaktır yıpratsa da geçici süreçler.sana insanların karışması en zoru diyordum öyle de olmuş annen üzülse de bir süre sonra barışır.şimdilik senin ruh sağlığın daha önemli kimsenin olmaması daha iyi olcaktır. ben annemler varken tımarhaneliktim onlar gidince rahatlamıştım.eşin yardımcı olsun en güzeli.başbaşa daha iyi olursunuz lohusa psikolojisi çok zor insana fenalık geliyor.hiçbir şey yapma olabildiğince bebeğe odaklanmaya çalış sakin kalmana yardımcı olur huzur verir.senin duygularını hissediyor o da huzurlu olur
Yapmışsınızdır gerçi kaşık biberona alışana kadar çay kaşığı kullansaydınız..senin dikişler nasıl

Lohusanın üstüne yaşananlar stres acı vs
Normal böyle olman cnm
Kendine kendinizr zaman tanı
Geçecek

İnşallah hepsi geçecek daha iyi olacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…