- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #215.061
Elim ağrıyor sis suan dikmediler iz kalmasin diyeTürkleri bitiremedm yabancılara gidetm
İyiym dayloşum sen nasılsın
Kızzzz ne ettnnnnnn
İyimisinnnnn
Ben de oyle hissettim ilk haftalar. Cok normal boyle hissetmen. Ben gunlerce bile isteye sezaryen nasıl olur insanlar diye sürekli soylendim. Miyomla birlikte olunca agrilarim tekrar hastaneye yatacak kadar çok olmuştu. Saga sola donmek, oturmak, yatmak imkansizdi. Sunnet donemi benim kuzudan da 4 kere kan aldılar. Cunku neden makine olcememismiskan grubunuz ne cnm?
Topuk kanı çok zor 5 kere vermiştik.kan çıkmayınca başka yerlerden batırıyorlardı delik deşik olmuştuk..oğluşuna inşallah bir daha gerek kalmadan geçerbenimkinin gözleri yüzü sarıydı 10gün sonra değerler düştü yüzündeki sarılık bir ay sürdü.sık sık emzirmek gerekiyor ama sarılıktan şekeri düşüp hep uyuyordu.ayağını burnunu sıkınca hep işe yaramıyordu.mecbur uyansın diye soyuyordum.gece gündüz uyandırıp emzirmeye çalışmak çok zordu anlıyorum seni. Allah yardımcınız olsun Sen hoşafını suyunu pekmezini eksik etme bunlar bolca süt getiriyor
Hergn mü neden
Şok.. Yani burda sarılık şüphesi olduğunda öyle hergn kan alınmıyor
Bide dr bana demiştiki göbeğine böyle parmağnla aşağı doğru dokun hafif bastırarak sarı beyaz coksa sarılık düşmemiştir die.. Ama bizde yok denecek kadar azdı sarılık
Sen gaz cıkaramadn die sanırm yüriyemedn de demi
Ben doğma girmeden dr benle sohbet etmişti eğer acının üstüne gider yürürsen hiç ağrn olmaz die ben sabaha kdar yürümüştüm, herkes beni ertesi gn normal doğm yaptm sanmştı.. Hiç ne bi ağrm ne bi sızım ne dikişler.. Hiç olmadı
Ama dayloşun baya olmuştu..
Kişiden kişiye göre değişiyor
Bebek nasıl? Sarılık dışında?
Emmesi veya gazı vs vs
eee bu durumda hani ödülüm
Hepsi sizij peşinize koşmaktan
Ben A+ bebek AB+ Saatlerdir hastanedeydik. Yatış yaptılar sarılık için. Fototerapi alacak. Bizi eve gönderdiler. Süt sağıp götürdük camdan gördük şimdi. İnsan ne kadar aciz bir varlık
Uzulme neoş cabucak gelir inşallah bebegin yanina. Birazcik ozleyin birbiriniziBen A+ bebek AB+ Saatlerdir hastanedeydik. Yatış yaptılar sarılık için. Fototerapi alacak. Bizi eve gönderdiler. Süt sağıp götürdük camdan gördük şimdi. İnsan ne kadar aciz bir varlık
Üzülme dicem de insanın elinde değil ben bile burdan üzüldüm hemen çıkar inşallah.bebişin için dik dur hem üzgün olduğunu hissetmesin hem de sütün kesilmesin sana ihtiyacı var.çıkınca bize de haber ver.gerçekten çok aciziz elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyorBen A+ bebek AB+ Saatlerdir hastanedeydik. Yatış yaptılar sarılık için. Fototerapi alacak. Bizi eve gönderdiler. Süt sağıp götürdük camdan gördük şimdi. İnsan ne kadar aciz bir varlık
Geçmiş olsn aşkoşElim ağrıyor sis suan dikmediler iz kalmasin diyeis guc yapamıyorum oylece yatıyorum
Ben ne kadar üzülme desemdeBen A+ bebek AB+ Saatlerdir hastanedeydik. Yatış yaptılar sarılık için. Fototerapi alacak. Bizi eve gönderdiler. Süt sağıp götürdük camdan gördük şimdi. İnsan ne kadar aciz bir varlık
beni anlatmışsın, ben kendimi bu kadar güzel ifade edemedim o zamanlar. sarılık yüzünden üç kere kan verdi küçücük çocuk. Hayır sen ben bişey değil de, bebeklerin olduğu bölüme en tecrübeli hemşireyi koysalar olmuyo sanki.Kelimenin tam anlamıyla bok gibi hissediyorum gerçekten. Çok aciz hissediyorum. Kolay olmayacağını biliyordum ama böyle olacağını düşünmemiştim. Her gün bağırta bağırta kan alıyorlar çocuktan. Dikişler zaten ağzıma sıçtı bıraktı
Sag ol guzum, ise başladım, gunler daha hızlı geçiyorTürkleri bitiremedm yabancılara gidetm
İyiym dayloşum sen nasılsın
Kızzzz ne ettnnnnnn
İyimisinnnnn
Himm o kan uyuşmazlığı mi oluyormuş, onu bilmiyordum. Mama verdirmediler mi cnm o surecte hic. Uzulme bircok bebek bu surecten geçiyor, kavusacaksiniz hic merak etme, mis gibi saglikla gelecek sana minnos gozleriyle bakacakBen A+ bebek AB+ Saatlerdir hastanedeydik. Yatış yaptılar sarılık için. Fototerapi alacak. Bizi eve gönderdiler. Süt sağıp götürdük camdan gördük şimdi. İnsan ne kadar aciz bir varlık
o yapiyor zatiGeçmiş olsn aşkoş
Enişte bey yapsn
Ben ne kadar üzülme desemde
Hem annelik içgüdüsü hem lohusa felan..
Annesin sonuçta.. Ama inan hemencecik geçen birşey annesi
Herşey güzel olacak
Sen nasılsn
Ay bebişten ayrı nasıl geçiorSag ol guzum, ise başladım, gunler daha hızlı geçiyor
Himm o kan uyuşmazlığı mi oluyormuş, onu bilmiyordum. Mama verdirmediler mi cnm o surecte hic. Uzulme bircok bebek bu surecten geçiyor, kavusacaksiniz hic merak etme, mis gibi saglikla gelecek sana minnos gozleriyle bakacak
Ara ara kayınvalideme birakip ciktigimiz ya da onun bizde kalıp baktigi oldu. O sebeple alısıgiz, zorlanmadim hcAy bebişten ayrı nasıl geçior
Alıştnmı
Uzulme neoş cabucak gelir inşallah bebegin yanina. Birazcik ozleyin birbirinizi
Üzülme dicem de insanın elinde değil ben bile burdan üzüldüm hemen çıkar inşallah.bebişin için dik dur hem üzgün olduğunu hissetmesin hem de sütün kesilmesin sana ihtiyacı var.çıkınca bize de haber ver.gerçekten çok aciziz elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyor
Geçmiş olsn aşkoş
Enişte bey yapsn
Ben ne kadar üzülme desemde
Hem annelik içgüdüsü hem lohusa felan..
Annesin sonuçta.. Ama inan hemencecik geçen birşey annesi
Herşey güzel olacak
Sen nasılsn
beni anlatmışsın, ben kendimi bu kadar güzel ifade edemedim o zamanlar. sarılık yüzünden üç kere kan verdi küçücük çocuk. Hayır sen ben bişey değil de, bebeklerin olduğu bölüme en tecrübeli hemşireyi koysalar olmuyo sanki.
Beklenenden erken taburcu oldu ama benim ömrümden ömür gitti tabii o arada. Mamayı yatış sonrası verdirdmeye başladılar. Hala her gü çocuk doktoru görüyor ve kan veriyoruz hastaneyi inlete inlete. Günde iki üç kez gittiğimiz oldu. İki elinin üstü ve topukları delik deşik ve mosmor. Perişanız ama geçecek inşallah. Sinirlerim çok harap. Bugün annem, eşim ve ben birbirimize girdik. Ablam yardıma gelmişti kaşık biberonu kullanmayı beceremediğimiz için. O da tahammül edemedi olanlara, bastı bir güzel gitti. Ben de anneme patladım sen de git istemiyorum diye evden kovdum. Galiba artık tımarhanelik seviyesindeyimSag ol guzum, ise başladım, gunler daha hızlı geçiyor
Himm o kan uyuşmazlığı mi oluyormuş, onu bilmiyordum. Mama verdirmediler mi cnm o surecte hic. Uzulme bircok bebek bu surecten geçiyor, kavusacaksiniz hic merak etme, mis gibi saglikla gelecek sana minnos gozleriyle bakacak
Niye yatis oncesinde verdirmedilerse, böyle kritik zamanlarda mamayı istememelerine sinir oluyorum. Neyse gecmis bitmiş, kucagina almışsın saglikla, önemli olan o. Ben de 4gun sabrettim kaşık biberona. Normal biberona gectim sonra, neticede suan hem beni emiyor hem biberon kullaniyor. Kıyamam kuzucugum benim, geçecek o morluklar, simdi daha acıyı cok hissetmedikleri evrede öyle düşün. Neden birbirinize giriyorsunuz tam olarak sorun ne. Sana iyi gelecek bir seyler yapmaya çalış nolur, bak bu stresli gergin ortam bebegin icin de iyi değil, beslenmek vs bir şekilde oluyor, huzurlu bir ortamsa paha biçilemez. Ben de ilk zamanlar emmiyor diye cok ağladım gerildim, ben gerildikce bebek gerildi, ben ne zaman sakinlesip olumlu dusunmeye başladım bebek de tamamen değişti. Her şey düzelecek inan banaBeklenenden erken taburcu oldu ama benim ömrümden ömür gitti tabii o arada. Mamayı yatış sonrası verdirdmeye başladılar. Hala her gü çocuk doktoru görüyor ve kan veriyoruz hastaneyi inlete inlete. Günde iki üç kez gittiğimiz oldu. İki elinin üstü ve topukları delik deşik ve mosmor. Perişanız ama geçecek inşallah. Sinirlerim çok harap. Bugün annem, eşim ve ben birbirimize girdik. Ablam yardıma gelmişti kaşık biberonu kullanmayı beceremediğimiz için. O da tahammül edemedi olanlara, bastı bir güzel gitti. Ben de anneme patladım sen de git istemiyorum diye evden kovdum. Galiba artık tımarhanelik seviyesindeyim
Geçmiş olsun bir daha hastalık uğramasın inşallahBeklenenden erken taburcu oldu ama benim ömrümden ömür gitti tabii o arada. Mamayı yatış sonrası verdirdmeye başladılar. Hala her gü çocuk doktoru görüyor ve kan veriyoruz hastaneyi inlete inlete. Günde iki üç kez gittiğimiz oldu. İki elinin üstü ve topukları delik deşik ve mosmor. Perişanız ama geçecek inşallah. Sinirlerim çok harap. Bugün annem, eşim ve ben birbirimize girdik. Ablam yardıma gelmişti kaşık biberonu kullanmayı beceremediğimiz için. O da tahammül edemedi olanlara, bastı bir güzel gitti. Ben de anneme patladım sen de git istemiyorum diye evden kovdum. Galiba artık tımarhanelik seviyesindeyim
Lohusanın üstüne yaşananlar stres acı vsBeklenenden erken taburcu oldu ama benim ömrümden ömür gitti tabii o arada. Mamayı yatış sonrası verdirdmeye başladılar. Hala her gü çocuk doktoru görüyor ve kan veriyoruz hastaneyi inlete inlete. Günde iki üç kez gittiğimiz oldu. İki elinin üstü ve topukları delik deşik ve mosmor. Perişanız ama geçecek inşallah. Sinirlerim çok harap. Bugün annem, eşim ve ben birbirimize girdik. Ablam yardıma gelmişti kaşık biberonu kullanmayı beceremediğimiz için. O da tahammül edemedi olanlara, bastı bir güzel gitti. Ben de anneme patladım sen de git istemiyorum diye evden kovdum. Galiba artık tımarhanelik seviyesindeyim
Beklenenden erken taburcu oldu ama benim ömrümden ömür gitti tabii o arada. Mamayı yatış sonrası verdirdmeye başladılar. Hala her gü çocuk doktoru görüyor ve kan veriyoruz hastaneyi inlete inlete. Günde iki üç kez gittiğimiz oldu. İki elinin üstü ve topukları delik deşik ve mosmor. Perişanız ama geçecek inşallah. Sinirlerim çok harap. Bugün annem, eşim ve ben birbirimize girdik. Ablam yardıma gelmişti kaşık biberonu kullanmayı beceremediğimiz için. O da tahammül edemedi olanlara, bastı bir güzel gitti. Ben de anneme patladım sen de git istemiyorum diye evden kovdum. Galiba artık tımarhanelik seviyesindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?