- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #215.161
cnm ece daha şuan oral döneme girdi ondandırAllah sabır versin ama diş çıkınca ne güzel oluyorlar tavşan gibi tam yemelikhadi ya geç çıkında öyle olduğunu bilmiyordum geç olsun güç olmasın benim kızda dudaklarını emiyor annem kaşınıyordur diyor.çıkmak için zemin hazırlanıyor herhalde ellerini sürekli ağzına götürmeye de başladı.komple elini sokuyor
Yok oral dönemde olduğunu biliyorum ama diş zemini de oluyordur diye düşündümcnm ece daha şuan oral döneme girdi ondandır
oy kıyamam inşallah annesi nasıl istiyorsa öyle olsunYok oral dönemde olduğunu biliyorum ama diş zemini de oluyordur diye düşündümbelki erken çıkarcaz teyzesi neden hevesimizi kırıyorsun
3.aydan bildiriyorum baya rahatladıkSiz beni kandırıp duruyonuz yemem artık
Ayrı zaman ikizleri yap diyorum dinlemiyorsun. İkizin hamileliği de doğumu da bakımı da çok sıkıntı
oy sağol bal0ncuğum aminoy kıyamam inşallah annesi nasıl istiyorsa öyle olsun
yeterki sağlıklı olsun
Hadi inşallah3.aydan bildiriyorum baya rahatladık
nabıo seninkiHadi inşallah
Noldu :/
Ameliyat olacağım. Boynumdaki nodullerden dolayı... Ve kayıplarımın yüksek ihtimal sebebinin bu nodüllerin olduğunu öğrendim... Doğsa dahi engelli olacağını öğrendim. Endokrin doktoru ile birlikte hamilelik kontrol edilmeli vs vsayy yarım saat bırakacak kmse yokmu
amannn al gitsin al al sana iyi gelecek kesin bulutum
kızz yazdım ya çıkardım die.. 2 haftadır babası burdaydı ya okullar kapalıydı
lena sudan çıkmış balığa döndü hahaha
ayyy yine ne oldu demeye korkar oldum parem
kızz olmaz bi sürüü dedikodu var bir sürüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
sinan akçıl yine boşanıomuş
ama en çok buseye üzüldüm... alişan ve ailesinin saçmalıkları
Uyyo napsınnabıo seninki
Nodüller tiroid bezlerinde miymiş? Tsh bakılmış mıydı ki senin tahliller yapılırken? İlaçla kontrol ediyorlar onu. Farklı bir durum da mı varmış? Eğer yoksa ben tedavi sürecinden beri tiroid ilacı kullanıyorum tiroid değerinin yüksek olması bebeğin zihinsel gelişimini etkilediği için. Endokrin takibindeydim hep, hala o ayarlıyor dozumu. Doğumdan iki ay sonra gel dedi yineAmeliyat olacağım. Boynumdaki nodullerden dolayı... Ve kayıplarımın yüksek ihtimal sebebinin bu nodüllerin olduğunu öğrendim... Doğsa dahi engelli olacağını öğrendim. Endokrin doktoru ile birlikte hamilelik kontrol edilmeli vs vs
Ayy neos yaSiz beni kandırıp duruyonuz yemem artık
Ayrı zaman ikizleri yap diyorum dinlemiyorsun. İkizin hamileliği de doğumu da bakımı da çok sıkıntı
Çok geçmiş olsun canım. Nodül dediğin guatr sanırım bildiğimiz. N Neal in sorusu benim de aklıma geldi. Tsh falan bakılmamış mıydı? İlk kontrollerde bakıyorlar diye biliyorum ben de. Çünkü nodüllerin sıkıntı yarattığını duymuştum bu süreçte. Ama üzülme böyle eğer cidden sebebi oysa ne güzel en azından sebebini bulmşsunuz kontrollü falan da olsa devam edebilir demekki ilerde hamileliğin gayet. Ben senin adına aşşırı sevindim en azından sorunun kaynağını bulmanızaAmeliyat olacağım. Boynumdaki nodullerden dolayı... Ve kayıplarımın yüksek ihtimal sebebinin bu nodüllerin olduğunu öğrendim... Doğsa dahi engelli olacağını öğrendim. Endokrin doktoru ile birlikte hamilelik kontrol edilmeli vs vs
Düzensiz düzen tam benim he ne güzel dedin. Ya eşim de annem de her şeyi yapmaya hazırlar da emziremiyorlar işte. Bir de ben saykoya bağlıyorum her şeyi kendim yapmaya çalışıyorum. Neyse bunu da azaltmaya başladımHelllöööö bebekleriö nassınız nasıl gidiyor?
Çok geçmiş olsun canım. Nodül dediğin guatr sanırım bildiğimiz. N Neal in sorusu benim de aklıma geldi. Tsh falan bakılmamış mıydı? İlk kontrollerde bakıyorlar diye biliyorum ben de. Çünkü nodüllerin sıkıntı yarattığını duymuştum bu süreçte. Ama üzülme böyle eğer cidden sebebi oysa ne güzel en azından sebebini bulmşsunuz kontrollü falan da olsa devam edebilir demekki ilerde hamileliğin gayet. Ben senin adına aşşırı sevindim en azından sorunun kaynağını bulmanızaoperasyonunu geçir sağlıkla sonra yolunuza daha rahat devam edebilirsini
Hemsirecik nabersin yine çatlatıyor musn bu ay da
cukulatam çukooooooomm nerdesin yoldaşım
Bal0ncuk ummmm sen nasılsın lenanın gözü nasıl oldu?
N Neal işleri kocaya devret uyu dicem deee nerdeeeezaten işleri devretsen bebeği devredemezsin az sabret geçecek bu düzensiz düzenin
Çok geçmiş olsun parem Allah şifa versinAmeliyat olacağım. Boynumdaki nodullerden dolayı... Ve kayıplarımın yüksek ihtimal sebebinin bu nodüllerin olduğunu öğrendim... Doğsa dahi engelli olacağını öğrendim. Endokrin doktoru ile birlikte hamilelik kontrol edilmeli vs vs
Iste cok iyi yapmissin, boyle böyle devam et mutlakaBugün daha fazla dayanamadım. Anneme bırakıp gidip uyudum
Babasi yokken de cikar hep onu mu beklicen ahhshah cocukcaazim gun yuzu gorsunayy yarım saat bırakacak kmse yokmu
amannn al gitsin al al sana iyi gelecek kesin bulutum
kızz yazdım ya çıkardım die.. 2 haftadır babası burdaydı ya okullar kapalıydı
lena sudan çıkmış balığa döndü hahaha
ayyy yine ne oldu demeye korkar oldum parem
kızz olmaz bi sürüü dedikodu var bir sürüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
sinan akçıl yine boşanıomuş
ama en çok buseye üzüldüm... alişan ve ailesinin saçmalıkları
Aaa nasil sey ya ilk kez duyuyorum o sekilde olabilecegini, insallah sorunsuz geçecek canim, cok gecmis olsunAmeliyat olacağım. Boynumdaki nodullerden dolayı... Ve kayıplarımın yüksek ihtimal sebebinin bu nodüllerin olduğunu öğrendim... Doğsa dahi engelli olacağını öğrendim. Endokrin doktoru ile birlikte hamilelik kontrol edilmeli vs vs
Bizimki de aynı gırtlağına kadar sokmaya çalışıp arada öğürüyorAllah sabır versin ama diş çıkınca ne güzel oluyorlar tavşan gibi tam yemelikhadi ya geç çıkında öyle olduğunu bilmiyordum geç olsun güç olmasın benim kızda dudaklarını emiyor annem kaşınıyordur diyor.çıkmak için zemin hazırlanıyor herhalde ellerini sürekli ağzına götürmeye de başladı.komple elini sokuyor
Bizimki her gün dışarı çıkmak istediği için hastanelik bir durum buluyor. Gezelim dese biz onu gezdiririz halbuki. Bugün de göbeği kanadı diye gittik hastaneye. Her gün hastanedeyiz artık çalışanlar bizi ezberlediBabasi yokken de cikar hep onu mu beklicen ahhshah cocukcaazim gun yuzu gorsun
Bu nerden cıktııııı skandallll...Ameliyat olacağım. Boynumdaki nodullerden dolayı... Ve kayıplarımın yüksek ihtimal sebebinin bu nodüllerin olduğunu öğrendim... Doğsa dahi engelli olacağını öğrendim. Endokrin doktoru ile birlikte hamilelik kontrol edilmeli vs vs
Bugnlern kıymetini bilUyyo napsın
Katroş ben sana tüsüm tüssssHelllöööö bebekleriö nassınız nasıl gidiyor?
Çok geçmiş olsun canım. Nodül dediğin guatr sanırım bildiğimiz. N Neal in sorusu benim de aklıma geldi. Tsh falan bakılmamış mıydı? İlk kontrollerde bakıyorlar diye biliyorum ben de. Çünkü nodüllerin sıkıntı yarattığını duymuştum bu süreçte. Ama üzülme böyle eğer cidden sebebi oysa ne güzel en azından sebebini bulmşsunuz kontrollü falan da olsa devam edebilir demekki ilerde hamileliğin gayet. Ben senin adına aşşırı sevindim en azından sorunun kaynağını bulmanızaoperasyonunu geçir sağlıkla sonra yolunuza daha rahat devam edebilirsini
Hemsirecik nabersin yine çatlatıyor musn bu ay da
cukulatam çukooooooomm nerdesin yoldaşım
Bal0ncuk ummmm sen nasılsın lenanın gözü nasıl oldu?
N Neal işleri kocaya devret uyu dicem deee nerdeeeezaten işleri devretsen bebeği devredemezsin az sabret geçecek bu düzensiz düzenin
Kız kısmı kırar bacağını oturur dayloşBabasi yokken de cikar hep onu mu beklicen ahhshah cocukcaazim gun yuzu gorsun
Cocuk bu sıkıcı hayata biraz ekşın katmak istiyor nolmus yani annesi aaaaa birazcık anlayış pliiiisssBizimki her gün dışarı çıkmak istediği için hastanelik bir durum buluyor. Gezelim dese biz onu gezdiririz halbuki. Bugün de göbeği kanadı diye gittik hastaneye. Her gün hastanedeyiz artık çalışanlar bizi ezberledi
Doğru dedin bak simdi! Bir errrrrkek anasi olarak istemem oyle gezinen kissslarBu nerden cıktııııı skandallll...
Nasıl oldu ya
Bugnlern kıymetini bil
Katroş ben sana tüsüm tüssss
Kız kısmı kırar bacağını oturur dayloş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?