Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cnm ece daha şuan oral döneme girdi ondandır

Siz beni kandırıp duruyonuz yemem artık

Ayrı zaman ikizleri yap diyorum dinlemiyorsun. İkizin hamileliği de doğumu da bakımı da çok sıkıntı
3.aydan bildiriyorum baya rahatladık
oy kıyamam inşallah annesi nasıl istiyorsa öyle olsun
yeterki sağlıklı olsun
oy sağol bal0ncuğum amin hepimizinki sağlıklı olsun

Ameliyat olacağım. Boynumdaki nodullerden dolayı... Ve kayıplarımın yüksek ihtimal sebebinin bu nodüllerin olduğunu öğrendim... Doğsa dahi engelli olacağını öğrendim. Endokrin doktoru ile birlikte hamilelik kontrol edilmeli vs vs

Nodüller tiroid bezlerinde miymiş? Tsh bakılmış mıydı ki senin tahliller yapılırken? İlaçla kontrol ediyorlar onu. Farklı bir durum da mı varmış? Eğer yoksa ben tedavi sürecinden beri tiroid ilacı kullanıyorum tiroid değerinin yüksek olması bebeğin zihinsel gelişimini etkilediği için. Endokrin takibindeydim hep, hala o ayarlıyor dozumu. Doğumdan iki ay sonra gel dedi yine

Helllöööö bebekleriö nassınız nasıl gidiyor?
Çok geçmiş olsun canım. Nodül dediğin guatr sanırım bildiğimiz. N Neal in sorusu benim de aklıma geldi. Tsh falan bakılmamış mıydı? İlk kontrollerde bakıyorlar diye biliyorum ben de. Çünkü nodüllerin sıkıntı yarattığını duymuştum bu süreçte. Ama üzülme böyle eğer cidden sebebi oysa ne güzel en azından sebebini bulmşsunuz kontrollü falan da olsa devam edebilir demekki ilerde hamileliğin gayet. Ben senin adına aşşırı sevindim en azından sorunun kaynağını bulmanıza operasyonunu geçir sağlıkla sonra yolunuza daha rahat devam edebilirsini

Hemsirecik nabersin yine çatlatıyor musn bu ay da

cukulatam çukooooooomm nerdesin yoldaşım

Bal0ncuk ummmm sen nasılsın lenanın gözü nasıl oldu?

N Neal işleri kocaya devret uyu dicem deee nerdeeee zaten işleri devretsen bebeği devredemezsin az sabret geçecek bu düzensiz düzenin

Düzensiz düzen tam benim he ne güzel dedin. Ya eşim de annem de her şeyi yapmaya hazırlar da emziremiyorlar işte. Bir de ben saykoya bağlıyorum her şeyi kendim yapmaya çalışıyorum. Neyse bunu da azaltmaya başladım

Çok geçmiş olsun parem Allah şifa versin En azından sebebini öğrenmişsiniz inşallah tedaviyle geçer sağlıcakla bebişler gelir.şimdi sen önemlisin kendine çok iyi bak

Babasi yokken de cikar hep onu mu beklicen ahhshah cocukcaazim gun yuzu gorsun

Aaa nasil sey ya ilk kez duyuyorum o sekilde olabilecegini, insallah sorunsuz geçecek canim, cok gecmis olsun

Bizimki de aynı gırtlağına kadar sokmaya çalışıp arada öğürüyor keşif zamanları tam, bir de tukuruk bezleri gelişiyor bu evrede. O sebeple hem tukuruk hem elleri agzina goturme, bir de oral donem. Tam vicik vicik oluyorlar

Bizimki her gün dışarı çıkmak istediği için hastanelik bir durum buluyor. Gezelim dese biz onu gezdiririz halbuki. Bugün de göbeği kanadı diye gittik hastaneye. Her gün hastanedeyiz artık çalışanlar bizi ezberledi

Bu nerden cıktııııı skandallll...
Nasıl oldu ya

Bugnlern kıymetini bil

Katroş ben sana tüsüm tüssss

Kız kısmı kırar bacağını oturur dayloş

Cocuk bu sıkıcı hayata biraz ekşın katmak istiyor nolmus yani annesi aaaaa birazcık anlayış pliiiisss geçmiş olsun canim, ne dedi doktor?cok mu kanadi?
Bu nerden cıktııııı skandallll...
Nasıl oldu ya

Bugnlern kıymetini bil

Katroş ben sana tüsüm tüssss

Kız kısmı kırar bacağını oturur dayloş
Doğru dedin bak simdi! Bir errrrrkek anasi olarak istemem oyle gezinen kissslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…