Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Asla bitmiyor evet sağlıklı olsunlar da, geri kalan gelip geçiyor

Üçüz o üçüz

O kadarcik olur cnm, düşene kdr kanama olabliyor

Noldiiii
Ahsgsjshs oyle bir sey olursa birlikte bakicaz dimi daylos
Selam aşkoş
Çatlatıp patlattınmı

İşle ilgili kızlar.. Sanki herşeyi herşeye uygun yapıolarda.. Bi benm yaptğm göze batıo ki kanunen hakkım..
Ay açtıracaklar ağzımı gece geve
Ohh hemde nasil

Süt izni için emzirme şartı mı var ki
tabiki şart değil.. kendilerinde kanun koymaya çalıştılar yemedi..
ama gerildim..

Emzirmene gerek yok ki sağım yapman ya da mama hazırlaman da zaman alan şeyler böyle saçmalık mı olur.hak yemeyi ne çok seviyorlar sinirlenmemek elde değil.ee ne yapacaksın şimdi?
tabiki kendi bildiğimi bulutum
herhangi bir yaptırımda yapamazlar yasal hakkım

Ohh hemde nasil
ohh sefan olsun kız

Yakında sahalara dönüyorum baluşum azcık kafa iznindeyim bu aralar ters gidiyo herşey modum düşük

Burdayım beybiiim

He asko ya zar zor catlattik bugun ikiz bebe yapıyorum
Ay hadi aşko yaaa inş
İnstagramda bir tane düşük level influencer var. 4 çocuğu vardı. 5. hamileymiş Arkadaş bizim bebek hakkımızı alıp bunlara mı verdiler ben anlamıyorum ki
Almadm süt iznimi erken bitirmek istiolar
Emzirmio olanilirim ama anaym ben ana *
Anaaam ne saçma şeymiş o öyle. Yasal hakkın o senin Ee sonuç ne oldu, neye bağladınız ?

cukulatam noldu yaaaaa sana? Üzülmeyelim artık

Selam aşkoş
Çatlatıp patlattınmı

İşle ilgili kızlar.. Sanki herşeyi herşeye uygun yapıolarda.. Bi benm yaptğm göze batıo ki kanunen hakkım..
Ay açtıracaklar ağzımı gece geve

Almadm süt iznimi erken bitirmek istiolar
Emzirmio olanilirim ama anaym ben ana
O nasil sacmalik ya, mal mi onlar sinir ettiler beni. Duygusal bag kurmak da sut iznine dahil, sut izni sadece emzirenlere degil salaklasmasinlar.

Ohh hemde nasil
Yoooo, herkes kendi cocooona baksin, ben karsidan bakarim ay yazik derim anca dhhddhhdhd
Hiç de istemezsin bozmayı, en iyi biz biliriz di mi dayler dayler

Paresilaaa Moral kontrol
Elbette, cok sakin ve uslu bir insandir balus fjdjdjdj
hayırdır erkek anaları olarak örgütlendinizmi ne ettiniz
Tabii ki, errrrrrkek anasi olmak en ozel bisiii, sen nerden bilcen, senin sadece kızın var. Olsun. Hshdhdhdhd

Tabii ki, errrrrrkek anasi olmak en ozel bisiii, sen nerden bilcen, senin sadece kızın var. Olsun. Hshdhdhdhd
Pipiped aldık ya ahshsjjsjsjsj
Bezi açınca yüzüne kadar işiyor. Çişli kıyafetle geziyorum sonra. Altın büllüklü erkek anası olmak işte bu yüzden çok özel demek ki

Pipiped aldık ya ahshsjjsjsjsj
Bezi açınca yüzüne kadar işiyor. Çişli kıyafetle geziyorum sonra. Altın büllüklü erkek anası olmak işte bu yüzden çok özel demek ki
Dun uyaniklik yaptim, aman dedim hızli hizli alirim altini, hic alt açma seysini acmayayim. Bezi açtım ve ustune oylesine bi bantlayip yeni bezini hazırladım o esnada. Sonra actim ve altını aldım. Zibinini kapatmak icin altina elimi bi attim tum çiş asagida yatak ve kiyafet göl egreti biçimde bantlarken pipisini kenara kıvırmissam, o da yandan alta suzulduyse demek

Oo sen yürek yemişsin cesur kardeşim. Ben seremoniyle açıyorum altını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…