- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #215.201
Almadm süt iznimi erken bitirmek istiolarRapor mu aldın? Ona mı laf ediyorlar?
Süt izni için emzirme şartı mı var kiAlmadm süt iznimi erken bitirmek istiolar
Emzirmio olanilirim ama anaym ben ana
Emzirmene gerek yok ki sağım yapman ya da mama hazırlaman da zaman alan şeyler böyle saçmalık mı olur.hak yemeyi ne çok seviyorlar sinirlenmemek elde değil.ee ne yapacaksın şimdi?Almadm süt iznimi erken bitirmek istiolar
Ahsgsjshs oyle bir sey olursa birlikte bakicaz dimi daylosAsla bitmiyor evetsağlıklı olsunlar da, geri kalan gelip geçiyor
Üçüz o üçüz
O kadarcik olur cnm, düşene kdr kanama olabliyor
Noldiiii
Ohh hemde nasilSelam aşkoş
Çatlatıp patlattınmı
İşle ilgili kızlar.. Sanki herşeyi herşeye uygun yapıolarda.. Bi benm yaptğm göze batıo ki kanunen hakkım..
Ay açtıracaklar ağzımı gece geve
tabiki şart değil.. kendilerinde kanun koymaya çalıştılar yemedi..Süt izni için emzirme şartı mı var ki
tabiki kendi bildiğimi bulutumEmzirmene gerek yok ki sağım yapman ya da mama hazırlaman da zaman alan şeyler böyle saçmalık mı olur.hak yemeyi ne çok seviyorlar sinirlenmemek elde değil.ee ne yapacaksın şimdi?
ohh sefan olsun kızAhsgsjshs oyle bir sey olursa birlikte bakicaz dimi daylos
Ohh hemde nasil
Olsa nasıl ispat edecek zaten. Saçmalık diye sordum. Gerçek bir soru değilditabiki şart değil.. kendilerinde kanun koymaya çalıştılar yemedi..
ama gerildim..
Yürü be kim tutar senitabiki şart değil.. kendilerinde kanun koymaya çalıştılar yemedi..
ama gerildim..
tabiki kendi bildiğimi bulutum
herhangi bir yaptırımda yapamazlar yasal hakkım
ohh sefan olsun kız
günaydınngünaydınnnnnnnnnnnnnnnn
boş yere geriyorlarOlsa nasıl ispat edecek zaten. Saçmalık diye sordum. Gerçek bir soru değildi
Hiç de istemezsin bozmayı, en iyi biz biliriz di miboş yere geriyorlar
hayır ağzımı açtıracaklar sonra olay olacak
2 dk salon çizgimi bozdurmayın diorum dayanamıolar
hayırdır erkek anaları olarak örgütlendinizmi ne ettiniz
Yakında sahalara dönüyorum baluşum azcık kafa iznindeyim bu aralar ters gidiyo herşey modum düşükayy yarım saat bırakacak kmse yokmu
amannn al gitsin al al sana iyi gelecek kesin bulutum
kızz yazdım ya çıkardım die.. 2 haftadır babası burdaydı ya okullar kapalıydı
lena sudan çıkmış balığa döndü hahaha
ayyy yine ne oldu demeye korkar oldum parem
kızz olmaz bi sürüü dedikodu var bir sürüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
sinan akçıl yine boşanıomuş
ama en çok buseye üzüldüm... alişan ve ailesinin saçmalıkları
Burdayım beybiiimHelllöööö bebekleriö nassınız nasıl gidiyor?
Çok geçmiş olsun canım. Nodül dediğin guatr sanırım bildiğimiz. N Neal in sorusu benim de aklıma geldi. Tsh falan bakılmamış mıydı? İlk kontrollerde bakıyorlar diye biliyorum ben de. Çünkü nodüllerin sıkıntı yarattığını duymuştum bu süreçte. Ama üzülme böyle eğer cidden sebebi oysa ne güzel en azından sebebini bulmşsunuz kontrollü falan da olsa devam edebilir demekki ilerde hamileliğin gayet. Ben senin adına aşşırı sevindim en azından sorunun kaynağını bulmanızaoperasyonunu geçir sağlıkla sonra yolunuza daha rahat devam edebilirsini
Hemsirecik nabersin yine çatlatıyor musn bu ay da
cukulatam çukooooooomm nerdesin yoldaşım
Bal0ncuk ummmm sen nasılsın lenanın gözü nasıl oldu?
N Neal işleri kocaya devret uyu dicem deee nerdeeeezaten işleri devretsen bebeği devredemezsin az sabret geçecek bu düzensiz düzenin
anlatmak istermisin cukomYakında sahalara dönüyorum baluşum azcık kafa iznindeyim bu aralar ters gidiyo herşey modum düşük
Ay hadi aşko yaaa inşHe asko ya zar zor catlattik bugunikiz bebe yapıyorum
Anaaam ne saçma şeymiş o öyle. Yasal hakkın o seninAlmadm süt iznimi erken bitirmek istiolar
Emzirmio olanilirim ama anaym ben ana *
Ya burada bize deprasyon yasak değil miydiYakında sahalara dönüyorum baluşum azcık kafa iznindeyim bu aralar ters gidiyo herşey modum düşük
Selam aşkoş
Çatlatıp patlattınmı
İşle ilgili kızlar.. Sanki herşeyi herşeye uygun yapıolarda.. Bi benm yaptğm göze batıo ki kanunen hakkım..
Ay açtıracaklar ağzımı gece geve
O nasil sacmalik ya, mal mi onlar sinir ettiler beni. Duygusal bag kurmak da sut iznine dahil, sut izni sadece emzirenlere degil salaklasmasinlar.Almadm süt iznimi erken bitirmek istiolar
Yoooo, herkes kendi cocooona baksin, ben karsidan bakarim ay yazik derim anca dhhddhhdhdAhsgsjshs oyle bir sey olursa birlikte bakicaz dimi daylos
Ohh hemde nasil
Elbette, cok sakin ve uslu bir insandir balus fjdjdjdj
Tabii ki, errrrrrkek anasi olmak en ozel bisiii, sen nerden bilcen, senin sadece kızın var. Olsun. Hshdhdhdhdhayırdır erkek anaları olarak örgütlendinizmi ne ettiniz
Pipiped aldık ya ahshsjjsjsjsjTabii ki, errrrrrkek anasi olmak en ozel bisiii, sen nerden bilcen, senin sadece kızın var. Olsun. Hshdhdhdhd
Dun uyaniklik yaptim, aman dedim hızli hizli alirim altini, hic alt açma seysini acmayayim. Bezi açtım ve ustune oylesine bi bantlayip yeni bezini hazırladım o esnada. Sonra actim ve altını aldım. Zibinini kapatmak icin altina elimi bi attim tum çiş asagida yatak ve kiyafet gölPipiped aldık ya ahshsjjsjsjsj
Bezi açınca yüzüne kadar işiyor. Çişli kıyafetle geziyorum sonra. Altın büllüklü erkek anası olmak işte bu yüzden çok özel demek ki
Oo sen yürek yemişsin cesur kardeşim. Ben seremoniyle açıyorum altınıDun uyaniklik yaptim, aman dedim hızli hizli alirim altini, hic alt açma seysini acmayayim. Bezi açtım ve ustune oylesine bi bantlayip yeni bezini hazırladım o esnada. Sonra actim ve altını aldım. Zibinini kapatmak icin altina elimi bi attim tum çiş asagida yatak ve kiyafet gölegreti biçimde bantlarken pipisini kenara kıvırmissam, o da yandan alta suzulduyse demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?