Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Emzirmek mi biraz üstüne girmiyor muyuz sence de kocalarımızın
Şaka bir yana yavaşşşş yavaşş oturacak düzenin inş yaaa ilerde daha rahatlarsın. Yenidoğan bebeğe bakmak zaten zor bir deneyim duyuyoruz hep
Bu nerden cıktııııı skandallll...
Nasıl oldu ya

Bugnlern kıymetini bil

Katroş ben sana tüsüm tüssss

Kız kısmı kırar bacağını oturur dayloş
Hayıırr yaaa tüsme, ben tafası tırık bir insanım idare et beni

Sen ara ara depiriyonoya girion cıkıon
Neeyynnn

Cocuk bu sıkıcı hayata biraz ekşın katmak istiyor nolmus yani annesi aaaaa birazcık anlayış pliiiisss geçmiş olsun canim, ne dedi doktor?cok mu kanadi?
Biraz kanadı kıyafete ve beze bulaşmış. Kabuk tutmuş orası kanıyor. 4-5 gün takip edin dedi. Geçmezse pıhtılaşma testi yapılacakmış. İnşallah kendiliğinden geçer
Yeğenlerime bakmıştım yeni doğduklarında da daha büyüklerken de. O zaman hem daha cesurmuşum hem gözü kara. Üstelik yaşım çok daha küçüktü ama şu an hayatında ilk defa bebek görmüş biri gibiyim

Sen ara ara depiriyonoya girion cıkıon
Neeyynnn
Ahahah durumumu özetledin tam olarak. Kafam hakkaten gidip geliyo, gidip geliyo bir de bazı dönemler işte de çok yoğun oluyorum o ara yine kayboluyorum ama aklım sizde keyfin nasıl sağlığın nasıl baluşşşş
Onun bence en büyük nedeni, o kendi bebeğin değildi. Tabiki çok özen göstermişsindir ama insanın kendi bebeği olunca psikolojisi de giriyor işin içine. İyice çorba oluyor her şey. Ama bugünü çok bekledin malum. O bekleyişi düşün, biraz sabret, zaman buldukça da dinlen hiçbir şeyin kalmaz

Zaten bebeği olanları görüp duydukça vazgeçesim geliyo. Bir arkadaş var 2 yaşında kızı olan, ne zaman onlarla görüşsem vazgeçesim geliyor insan kendi çocuğu olmasa dayanamaz zaten bence bu hayat ritmine

İşte nasıl olalım burdaki çıldırmışlarla uğraşıorm
Örnek: N Neal dayler dayler

He o kadarcik oluyor kuzum eger cok degilse ve iltihapli değilse sakin olun. Geçecek insallah
İşte nasıl olalım burdaki çıldırmışlarla uğraşıorm
Örnek: N Neal dayler dayler
La naptim ben acabaaaa shdhsh
Yine bana döndü oklar
Bi de bana
Dayler naptı kız herşeyi okuyamadım dayler dayler hayırdır ne işler çeviriyorsun senden şikayer alıyorum
Bsy yaptigimdan diil zaten her zamanki balus

Öğürme henüz yok bizde kolların bilek kısmı ağzının kenarları hep ıslak Oral dönem bitse başka dönemler başlayacak bu böyle uzar

He asko ya zar zor catlattik bugun ikiz bebe yapıyorum

He o kadarcik oluyor kuzum eger cok degilse ve iltihapli değilse sakin olun. Geçecek insallah
İltihap yok gibi. Kabuktan ara ara kan geliyor. Kıyafete ve beze bulaşıyor. İnşallah kendiliğinden geçer
La naptim ben acabaaaa shdhsh

Bi de bana

Bsy yaptigimdan diil zaten her zamanki balus
Gelsek kabahat gelmesek kabahat. Bal0ncuk hanıma yaranamıyoruz

Balkiz94 Nedir durumlar? Her şey yolunda mı?

Öğürme henüz yok bizde kolların bilek kısmı ağzının kenarları hep ıslak Oral dönem bitse başka dönemler başlayacak bu böyle uzar
Asla bitmiyor evet sağlıklı olsunlar da, geri kalan gelip geçiyor
He asko ya zar zor catlattik bugun ikiz bebe yapıyorum
Üçüz o üçüz
O kadarcik olur cnm, düşene kdr kanama olabliyor
sinirim tavan bugün
Noldiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…