- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #215.181
Emzirmek miDüzensiz düzen tam benim he ne güzel dedin. Ya eşim de annem de her şeyi yapmaya hazırlar da emziremiyorlar işte. Bir de ben saykoya bağlıyorum her şeyi kendim yapmaya çalışıyorum. Neyse bunu da azaltmaya başladım
Hayıırr yaaa tüsme, ben tafası tırık bir insanım idare et beniBu nerden cıktııııı skandallll...
Nasıl oldu ya
Bugnlern kıymetini bil
Katroş ben sana tüsüm tüssss
Kız kısmı kırar bacağını oturur dayloş
Sen ara ara depiriyonoya girion cıkıonEmzirmek mibiraz üstüne girmiyor muyuz sence de kocalarımızın
Şaka bir yana yavaşşşş yavaşş oturacak düzenin inş yaaa ilerde daha rahatlarsın. Yenidoğan bebeğe bakmak zaten zor bir deneyim duyuyoruz hep
Hayıırr yaaa tüsme, ben tafası tırık bir insanım idare et beni
Biraz kanadı kıyafete ve beze bulaşmış. Kabuk tutmuş orası kanıyor. 4-5 gün takip edin dedi. Geçmezse pıhtılaşma testi yapılacakmış. İnşallah kendiliğinden geçerCocuk bu sıkıcı hayata biraz ekşın katmak istiyor nolmus yani annesi aaaaa birazcık anlayış pliiiisssgeçmiş olsun canim, ne dedi doktor?cok mu kanadi?
Yeğenlerime bakmıştım yeni doğduklarında da daha büyüklerken de. O zaman hem daha cesurmuşum hem gözü kara. Üstelik yaşım çok daha küçüktü ama şu an hayatında ilk defa bebek görmüş biri gibiyimEmzirmek mibiraz üstüne girmiyor muyuz sence de kocalarımızın
Şaka bir yana yavaşşşş yavaşş oturacak düzenin inş yaaa ilerde daha rahatlarsın. Yenidoğan bebeğe bakmak zaten zor bir deneyim duyuyoruz hep
Ahahah durumumu özetledin tam olarak. Kafam hakkaten gidip geliyo, gidip geliyoSen ara ara depiriyonoya girion cıkıon
Neeyynnn
Onun bence en büyük nedeni, o kendi bebeğin değildi. Tabiki çok özen göstermişsindir ama insanın kendi bebeği olunca psikolojisi de giriyor işin içine. İyice çorba oluyor her şey. Ama bugünü çok bekledin malum. O bekleyişi düşün, biraz sabret, zaman buldukça da dinlen hiçbir şeyin kalmazBiraz kanadı kıyafete ve beze bulaşmış. Kabuk tutmuş orası kanıyor. 4-5 gün takip edin dedi. Geçmezse pıhtılaşma testi yapılacakmış. İnşallah kendiliğinden geçer
Yeğenlerime bakmıştım yeni doğduklarında da daha büyüklerken de. O zaman hem daha cesurmuşum hem gözü kara. Üstelik yaşım çok daha küçüktü ama şu an hayatında ilk defa bebek görmüş biri gibiyim
İşte nasıl olalım burdaki çıldırmışlarla uğraşıormAhahah durumumu özetledin tam olarak. Kafam hakkaten gidip geliyo, gidip geliyobir de bazı dönemler işte de çok yoğun oluyorum o ara yine kayboluyorum ama aklım sizde keyfin nasıl sağlığın nasıl baluşşşş
Onun bence en büyük nedeni, o kendi bebeğin değildi. Tabiki çok özen göstermişsindir ama insanın kendi bebeği olunca psikolojisi de giriyor işin içine. İyice çorba oluyor her şey. Ama bugünü çok bekledin malum. O bekleyişi düşün, biraz sabret, zaman buldukça da dinlen hiçbir şeyin kalmaz
Zaten bebeği olanları görüp duydukça vazgeçesim geliyo. Bir arkadaş var 2 yaşında kızı olan, ne zaman onlarla görüşsem vazgeçesim geliyorinsan kendi çocuğu olmasa dayanamaz zaten bence bu hayat ritmine
Yine bana döndü oklar
Dayler naptı kız herşeyi okuyamadım
He o kadarcik oluyor kuzum eger cok degilse ve iltihapli değilse sakin olun. Geçecek insallahBiraz kanadı kıyafete ve beze bulaşmış. Kabuk tutmuş orası kanıyor. 4-5 gün takip edin dedi. Geçmezse pıhtılaşma testi yapılacakmış. İnşallah kendiliğinden geçer
Yeğenlerime bakmıştım yeni doğduklarında da daha büyüklerken de. O zaman hem daha cesurmuşum hem gözü kara. Üstelik yaşım çok daha küçüktü ama şu an hayatında ilk defa bebek görmüş biri gibiyim
La naptim ben acabaaaa shdhsh
Bi de banaYine bana döndü oklar
Bsy yaptigimdan diil zaten her zamanki balusDayler naptı kız herşeyi okuyamadımdayler dayler hayırdır ne işler çeviriyorsun senden şikayer alıyorum
Öğürme henüz yok bizdeBizimki de aynı gırtlağına kadar sokmaya çalışıp arada öğürüyorkeşif zamanları tam, bir de tukuruk bezleri gelişiyor bu evrede. O sebeple hem tukuruk hem elleri agzina goturme, bir de oral donem. Tam vicik vicik oluyorlar
He asko ya zar zor catlattik bugunHelllöööö bebekleriö nassınız nasıl gidiyor?
Çok geçmiş olsun canım. Nodül dediğin guatr sanırım bildiğimiz. N Neal in sorusu benim de aklıma geldi. Tsh falan bakılmamış mıydı? İlk kontrollerde bakıyorlar diye biliyorum ben de. Çünkü nodüllerin sıkıntı yarattığını duymuştum bu süreçte. Ama üzülme böyle eğer cidden sebebi oysa ne güzel en azından sebebini bulmşsunuz kontrollü falan da olsa devam edebilir demekki ilerde hamileliğin gayet. Ben senin adına aşşırı sevindim en azından sorunun kaynağını bulmanızaoperasyonunu geçir sağlıkla sonra yolunuza daha rahat devam edebilirsini
Hemsirecik nabersin yine çatlatıyor musn bu ay da
@cukulatam çukooooooomm nerdesin yoldaşım
Bal0ncuk ummmm sen nasılsın lenanın gözü nasıl oldu?
N Neal işleri kocaya devret uyu dicem deee nerdeeeezaten işleri devretsen bebeği devredemezsin az sabret geçecek bu düzensiz düzenin
İltihap yok gibi. Kabuktan ara ara kan geliyor. Kıyafete ve beze bulaşıyor. İnşallah kendiliğinden geçerHe o kadarcik oluyor kuzum eger cok degilse ve iltihapli değilse sakin olun. Geçecek insallah
Gelsek kabahat gelmesek kabahat.La naptim ben acabaaaa shdhsh
Bi de bana
Bsy yaptigimdan diil zaten her zamanki balus
Buraya gün ayamamış gibi. Kapkaranlıkgünaydın
bugün cok enerjiksizim
sinirim tavan bugünBuraya gün ayamamış gibi. Kapkaranlık
Ne oldu kisinirim tavan bugün
Hayırdırsinirim tavan bugün
Asla bitmiyor evetÖğürme henüz yok bizdekolların bilek kısmı ağzının kenarları hep ıslak Oral dönem bitse başka dönemler başlayacak bu böyle uzar
Üçüz o üçüzHe asko ya zar zor catlattik bugunikiz bebe yapıyorum
O kadarcik olur cnm, düşene kdr kanama olabliyor
Noldiiiisinirim tavan bugün
Selam aşkoşSelamm askolarr
Ne oldu ki
Hayırdır
Noldiiii
Rapor mu aldın? Ona mı laf ediyorlar?İşle ilgili kızlar.. Sanki herşeyi herşeye uygun yapıolarda.. Bi benm yaptğm göze batıo ki kanunen hakkım..
Ay açtıracaklar ağzımı gece geve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?