- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #215.221
Oha be kim o ozgemiAy hadi aşko yaaa inş
İnstagramda bir tane düşük level influencer var. 4 çocuğu vardı. 5. hamileymişArkadaş bizim bebek hakkımızı alıp bunlara mı verdiler ben anlamıyorum ki
Anaaam ne saçma şeymiş o öyle. Yasal hakkın o seninEe sonuç ne oldu, neye bağladınız ?
cukulatam noldu yaaaaa sana? Üzülmeyelim artık
Püü yazihlar olsun kankalik buraya kadarmis hdhdhdO nasil sacmalik ya, mal mi onlar sinir ettiler beni. Duygusal bag kurmak da sut iznine dahil, sut izni sadece emzirenlere degil salaklasmasinlar.
Yoooo, herkes kendi cocooona baksin, ben karsidan bakarim ay yazik derim anca dhhddhhdhd
Elbette, cok sakin ve uslu bir insandir balus fjdjdjdj
Tabii ki, errrrrrkek anasi olmak en ozel bisiii, sen nerden bilcen, senin sadece kızın var. Olsun. Hshdhdhdhd
anlatmak istermisin cukom
mavişim cukom
Ay hadi aşko yaaa inş
İnstagramda bir tane düşük level influencer var. 4 çocuğu vardı. 5. hamileymişArkadaş bizim bebek hakkımızı alıp bunlara mı verdiler ben anlamıyorum ki
Anaaam ne saçma şeymiş o öyle. Yasal hakkın o seninEe sonuç ne oldu, neye bağladınız ?
Ya burada bize deprasyon yasak değil miydiNe oldu, hayır olsun inşallah
Yumurtlaman neden önemli ki? Reglinle başlamayacak mı tedavi?Yavruşlar ovu yapıyorumya ben 4. Gün bugün hala pozitif değilnormalde çoktan pozitifi görüyodum tüp bebekten önce, aldığım test mi bozuktu ben mi yumurtlamadım bilmiyorum modum düştü öyle oluncada. 5. Günde dene öyle haber ver dedi. Yarında pozitif olmazsa napacaklwr bilmiyorum bi ay daha sarkar mı tedavi bilemiyorum. Hep aksilikle gitti bu süreç
Ahaah nasıl anladın hemenOha be kim o ozgemi
Püü yazihlar olsun kankalik buraya kadarmis hdhdhd
Ben de N Neal le aynı şeyi düşündüm. Tüp bebek yaptırmıcak mısın, tedaviden bir önceki ay içindeki yumurtlaman neden önemliYavruşlar ovu yapıyorumya ben 4. Gün bugün hala pozitif değilnormalde çoktan pozitifi görüyodum tüp bebekten önce, aldığım test mi bozuktu ben mi yumurtlamadım bilmiyorum modum düştü öyle oluncada. 5. Günde dene öyle haber ver dedi. Yarında pozitif olmazsa napacaklwr bilmiyorum bi ay daha sarkar mı tedavi bilemiyorum. Hep aksilikle gitti bu süreç
Kimmiş o ben miyim yoksa ahshjdCakma suriyeli ya surekli doğuruyorvalla bakabiliyorsa helal olsun
tabiki hakkımı yedirmedmAy hadi aşko yaaa inş
işte bende öyle dedim ben hakkımı savundumO nasil sacmalik ya, mal mi onlar sinir ettiler beni. Duygusal bag kurmak da sut iznine dahil, sut izni sadece emzirenlere degil salaklasmasinlar.
Yoooo, herkes kendi cocooona baksin, ben karsidan bakarim ay yazik derim anca dhhddhhdhd
Elbette, cok sakin ve uslu bir insandir balus fjdjdjdj
Tabii ki, errrrrrkek anasi olmak en ozel bisiii, sen nerden bilcen, senin sadece kızın var. Olsun. Hshdhdhdhd
kuzum hormon ilaçları kullandın değişebilirYavruşlar ovu yapıyorumya ben 4. Gün bugün hala pozitif değilnormalde çoktan pozitifi görüyodum tüp bebekten önce, aldığım test mi bozuktu ben mi yumurtlamadım bilmiyorum modum düştü öyle oluncada. 5. Günde dene öyle haber ver dedi. Yarında pozitif olmazsa napacaklwr bilmiyorum bi ay daha sarkar mı tedavi bilemiyorum. Hep aksilikle gitti bu süreç
annenle nasılsın gelin hanımGünaydın.
Yine kedili ve bebekli bir sabah.
Anneme kahvaltıya gidiciğim. Buralarda işler karışmış şubat ayı size ne etti ya, herkesin moraller bozuk.
Ahahsgsjsjs kiz o biz olamayizKimmiş o ben miyim yoksa ahshjd
Benim yumurtalar biri büyük biri küçüktü ya onları dengelemek için bant vermişti bana o önemliydi. Ama neyseki bugün gördüm pozitifiii çok şükürYumurtlaman neden önemli ki? Reglinle başlamayacak mı tedavi?
üstte açıkladım bebeyim
gördüm bugün pozitifi baluşumtabiki hakkımı yedirmedm
işte bende öyle dedim ben hakkımı savundum
kuzum hormon ilaçları kullandın değişebilir
kendi kendine nie üzülüonnnnnnnnnnn
Bita olmasınKendi derdime düştüm sizi boşladım özür dilerimama şimdi geldim
aşkoşaBenim yumurtalar biri büyük biri küçüktü ya onları dengelemek için bant vermişti bana o önemliydi. Ama neyseki bugün gördüm pozitifiii çok şükür
üstte açıkladım bebeyim
gördüm bugün pozitifi baluşumharbiden boşuna üzmüşüm
Söz
Kiz bende idrar yolu enfeksiyonu oldum iste gecen haftayi hastanede gecirdim, simdi iyiyim sukur yumurtaları catlattim bekliyorumTamam aşko
Sen napıyosun ne durumdasın
Eh işte. Lenacık nasılannenle nasılsın gelin hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?