Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün sabah kontrolü vardı ama gaz bu kadar fazla değildi. Eve geldik bi coştu
Durmazsa gaz masajı falanda işe yaramazsa en iyisi damla.direk ağrısını kesiyor.biz bir ay kullandık sonra kimyonlu çay iyi geldi gerek kalmadı.kontrol nasıl geçti her şey yolunda mı

Durmazsa gaz masajı falanda işe yaramazsa en iyisi damla.direk ağrısını kesiyor.biz bir ay kullandık sonra kimyonlu çay iyi geldi gerek kalmadı.kontrol nasıl geçti her şey yolunda mı
Göbeği kanıyor diye tahlil yapıldı. Bir şey çıkmadı çok şükür ama çocuğu bağırta bağırta kan aldılar yine. Bir de gözünde çapaklanma başladı. Ona da damla verdi. Gaz masajı işe yaramıyor. Pazartesi götüreceğim sanırım. Damla versin böyle olmaz çocuk uyuyamıyor

Geçmiş olsun inşallah iyi gelir.çok şükür tahlili temiz çıkmış zamanla kurur.son kan vermesi olsun

İyi cnm
zilli resmen... Tepki verio
Evin içibde çığlıklar vr resmen
Sizde durumlar nasıl

Katroş daha beterlerini dedimde sülüyemem burda

Bu daha iyi günlerin die bir şarkı varmı
Yksa ben yazcam

Yok. "Felaket tellalı" diye var

Bakma sen bu balusa ya, maaalle teyzeleri gibi habire bunların iyi günlerin goygoyu yabib enerji emiyor tam tersi ilk gunler haftalar daha zor, gitgide daha yoluna giriyor her şey. O da keyfini sürüyor sen bakma ona dhshdh

Ya bugün esimle odada ufak bi fingirdeşme yaşadık. Daha doğrusu ben kendisini yatağa attım.
Tek sorun o sırada bebek kamerasının ve sesinin açık olması, telefonumdan konuşmaların duyulabilir olması ve telefonumun oturma odasına olması.
Ve oturma odasında da misafir olması. Abaow kimseyle karsilasmiyim diye mutfaktan çıkmıyorum. Caydanliklari bile parlattım iş bulamayınca.

Ahahhsha ya sasirsam mi gulsem mi bilemedim
Amaaaaan kocan degil mi bosver, onlar da telefonu odadan çıkarsayms, ne diye dinlemisler. Olan olmus salla simdi degilse bile sonra komik gelecek ahdhsh. Peki hic ima eder bsy var mi, yani duymuslar mi cidden?

İçeri girdiğimde telefon sehpanın üzerinde kaynanam da hemen yandaki koltuktaydi . Ve ortam full sessizdi.
Doğumdan beri ilk kez bi aksiyona geçelim diye atak yaptım olaya bak. Rezalet yeminle.

Kiz oyle durduk yere ses gidiyormu, yoksa uygulamaya girmekmi lazim

Sohbet ederken çocuk uyudu. Yukarı yatırıp uygulamayı açtım ben. Sonra onun açık olduğunu unuttuk biz. Eşim de biliyo da çok tınlamadı. Onu yatağa atan ben olduğum için sanırsam. bi geldim herkes sessiz. Usulca telefonu kapattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…