- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #215.261
Kıyamam ya sancı da uykusuzluk da çok zorGaz başladı bulut ya bazen 3 saati buluyor bazen sancıdan hiç uyumuyor
Evin halini görsen adım atacak yer yokElektrikli ana kucaklari gazli bebeler icin cok iyi diyolla neos baktinmi hic
Dün sabah kontrolü vardı ama gaz bu kadar fazla değildi. Eve geldik bi coştuKıyamam ya sancı da uykusuzluk da çok zorkimyonlu çay iyi geliyor ben hala sabah akşam içiyorum hem sütü de arttırıyor.gaz damlası aldınız mı
Durmazsa gaz masajı falanda işe yaramazsa en iyisi damla.direk ağrısını kesiyor.biz bir ay kullandık sonra kimyonlu çay iyi geldi gerek kalmadı.kontrol nasıl geçti her şey yolunda mıDün sabah kontrolü vardı ama gaz bu kadar fazla değildi. Eve geldik bi coştu
Göbeği kanıyor diye tahlil yapıldı. Bir şey çıkmadı çok şükür ama çocuğu bağırta bağırta kan aldılar yine. Bir de gözünde çapaklanma başladı. Ona da damla verdi. Gaz masajı işe yaramıyor. Pazartesi götüreceğim sanırım. Damla versin böyle olmaz çocuk uyuyamıyorDurmazsa gaz masajı falanda işe yaramazsa en iyisi damla.direk ağrısını kesiyor.biz bir ay kullandık sonra kimyonlu çay iyi geldi gerek kalmadı.kontrol nasıl geçti her şey yolunda mı
Geçmiş olsun inşallah iyi gelir.çok şükür tahlili temiz çıkmış zamanla kurur.son kan vermesi olsunGöbeği kanıyor diye tahlil yapıldı. Bir şey çıkmadı çok şükür ama çocuğu bağırta bağırta kan aldılar yine. Bir de gözünde çapaklanma başladı. Ona da damla verdi. Gaz masajı işe yaramıyor. Pazartesi götüreceğim sanırım. Damla versin böyle olmaz çocuk uyuyamıyor
Deme yaEvin halini görsen adım atacak yer yok
Çok şükür. Çocuklar hastalanmasın ya kimse hastalanmasınGeçmiş olsun inşallah iyi gelir.çok şükür tahlili temiz çıkmış zamanla kurur.son kan vermesi olsun
Dedim bile. Ev zaten küçük. Her yer her yerde. Sağlık olsun derdimiz evde yer olmaması olsun sorun değilDeme ya
Yakinda oturur duzeniniz askosÇok şükür. Çocuklar hastalanmasın ya kimse hastalanmasın
Dedim bile. Ev zaten küçük. Her yer her yerde. Sağlık olsun derdimiz evde yer olmaması olsun sorun değil
Dost acı sölerYok. "Felaket tellalı" diye var
İyi cnm
zilli resmen... Tepki verio
Evin içibde çığlıklar vr resmen
Sizde durumlar nasıl
Katroş daha beterlerini dedimde sülüyemem burda
Bu daha iyi günlerin die bir şarkı varmı
Yksa ben yazcam
Yok. "Felaket tellalı" diye var
NoldiiiiiKızlar benim başıma bişey geldi abaoww
Ya bugün esimle odada ufak bi fingirdeşme yaşadık. Daha doğrusu ben kendisini yatağa attım.Noldiiiii
Ahahhsha ya sasirsam mi gulsem mi bilemedimYa bugün esimle odada ufak bi fingirdeşme yaşadık. Daha doğrusu ben kendisini yatağa attım.
Tek sorun o sırada bebek kamerasının ve sesinin açık olması, telefonumdan konuşmaların duyulabilir olması ve telefonumun oturma odasına olması.
Ve oturma odasında da misafir olması. Abaow kimseyle karsilasmiyim diye mutfaktan çıkmıyorum. Caydanliklari bile parlattım iş bulamayınca.
İçeri girdiğimde telefon sehpanın üzerinde kaynanam da hemen yandaki koltuktaydi . Ve ortam full sessizdi.Ahahhsha ya sasirsam mi gulsem mi bilemedim
Amaaaaan kocan degil mi bosver, onlar da telefonu odadan çıkarsayms, ne diye dinlemisler. Olan olmus sallasimdi degilse bile sonra komik gelecek ahdhsh. Peki hic ima eder bsy var mi, yani duymuslar mi cidden?
Nasıl baktilar sana peki ahdhshdhshdhshdh ya komik olmus. Eşin biliyo muİçeri girdiğimde telefon sehpanın üzerinde kaynanam da hemen yandaki koltuktaydi . Ve ortam full sessizdi.
Doğumdan beri ilk kez bi aksiyona geçelim diye atak yaptım olaya bak. Rezalet yeminle.
Kiz oyle durduk yere ses gidiyormu, yoksa uygulamaya girmekmi lazimYa bugün esimle odada ufak bi fingirdeşme yaşadık. Daha doğrusu ben kendisini yatağa attım.
Tek sorun o sırada bebek kamerasının ve sesinin açık olması, telefonumdan konuşmaların duyulabilir olması ve telefonumun oturma odasına olması.
Ve oturma odasında da misafir olması. Abaow kimseyle karsilasmiyim diye mutfaktan çıkmıyorum. Caydanliklari bile parlattım iş bulamayınca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?