- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #56.201
Tmm canım içini ferah tut Allahın izniyle bişey olmuyacak bebeğine lütfen üzülmeDr geldim en yakın hastaneye acile dua edın
60 ile 70 civarı dje biliomKan testı verdim kaç olması lazım 34.5 cıkmıstı
Çok sıkı incelediğim için koskoca şehirde doktor bulamıyorum zatenÖzellikle kadın doğum doktorları çok pahalı. Hele ki muayenesine gidiyorsan.
Ben özel muayenesine gidiyorum, haliyle pahalı oluyor.
Umarım gideceğin doktor içine siner.
Aklına takılan herşeyi sormanı ve incelemeni öneriyorum, ona göre devam edip etmeyeceğine karar verirsin.
Benim denemelere başladıktan sonra şaştı adetim bu yaşıma kadar günü gününe olurdum☹
Bana da bir kadın sen yumurtlayamıyorsun demiştiBen bu doktorumdan önce 2 doktor gezdim, en son bu doktorumda kaldım ve memnunum, diğer doktorların ne kadar cani olduğunu ispatlamış oldu bana tedavisiyle, ilk gittiğim doktor bana senin yumurtaların yok menopoza giriyorsun demişti hastaneden nasıl çıktığımı anlamamıştım adamı gördükçe tekme tokat dalasım geliyor
Aslında beninde snin gibi gitmek istediğim ir doktor var araştırma hastanesinde prof. Kendisi, muayneye kendi giriyorsa ekstra ücret alıyor felan ama, şuanlık doktorumdan aşırı memnunum, bakalım ne olacak
Sana birşey diyeyim mi helal olsun sana en doğrusunu yapıyorsun, artık öyle hal olmuşki susan hastaya her türlü trdavi ve masraf, brn o kdar masraf yapıyorsam ilgilenecek, doktorun asistanları ne işe yarar bunun için yarar, ilgilenip takip etmeliler, ben olsam bende elerdimÇok sıkı incelediğim için koskoca şehirde doktor bulamıyorum zaten
Mesela histeroskopi olduğum doktorum beni tekrar kontrole çağırmadı. Ne durumdayım? Yapışıklık oldu mu ters giden bir şey var mı o da bilmiyor. Direk eledim. Pimpirikli olmasın ama tedbirli olsun. Ben yeterince pimpirikliyim zaten
yerlesme kanamasi da yasayabilirsin canim ben de adet oldum sanmistim kahverengi de gelmisti.agri ayni adet agrisiydi.7-8 saat surdu.panik yapmaKızlar çok kötüyüm yakanamam başlıyor galiba elim kolum kapandı sol tarafta sancı girdi kasıgıma ☹
Normalde de çıkar canm silik de olsaKızlar adetimden 3 gün geçti. Kasıklarımda batma ve sanki adet sancım var gibi. Hamile olabilir miyim. Erken gebelik testinde çıkar mı ?
Rabbim acil şifalar versin inşallahCanlarımm bu sıralar pek giremiyorum, kafam bebekten daha büyük şeylerle dolu... dayımın 4. evre kanser olduğunu öğrendik ve son zamanlarında yanında olmak istiyoruz. o yüzden bebek mevzusu gündemimizden epeyce düştü. bir şey yazmasam da girip okuyorum hepinizden haberdarım. kocaman öpüyorum hepinizi
Şehir de doktor bırakmayacak kadar inceleme o haldeÇok sıkı incelediğim için koskoca şehirde doktor bulamıyorum zaten
Mesela histeroskopi olduğum doktorum beni tekrar kontrole çağırmadı. Ne durumdayım? Yapışıklık oldu mu ters giden bir şey var mı o da bilmiyor. Direk eledim. Pimpirikli olmasın ama tedbirli olsun. Ben yeterince pimpirikliyim zaten
Insallah herşey güzel olacak kuzumDr geldim en yakın hastaneye acile dua edın
Tamam kuzum bekliyoruz inşallah herşey iyi olurGeldım kan aldı igne yapılacak
Benim doktorum tüp bebek merkezini ve doktorlarını banka ve bankacı olarak benzetir. Bankacılar nasıl müşteri toplamaya çalışıyor ve topladığı kredi sattığı kişi kadar prim alıyorsa tüp bebek merkezindekilerde böyle demişti. Tabi hakkını vererek yapan doktorlar vardır. Onları ayrı tutuyorum.Sana birşey diyeyim mi helal olsun sana en doğrusunu yapıyorsun, artık öyle hal olmuşki susan hastaya her türlü trdavi ve masraf, brn o kdar masraf yapıyorsam ilgilenecek, doktorun asistanları ne işe yarar bunun için yarar, ilgilenip takip etmeliler, ben olsam bende elerdim
Ben aklıma ne gelirse soruyorum cevaplıyor güler yüzlü, ben bir soruyorsam o 3 açıklıyor aklımda hiç bir soru kalmadan çıkıyorum
Bence artık insanlar doktordan dahamı iyi bilecez modundan çıkmalı
Kızlar dikkat edin eskiden tüp bebek teknolojisi azdı ama tutma oranı aşırı yüksekyi, şimdi tüp bebek merkezleri paraya dönüştü insanlarn psikolojisini umursamıyorlar bile
2 kattan fazla artipta kotu bisey yasayani hic gormedim forumda canim.hatta hemen hemen herkesin cok hizli artiyor.rahat olKızlar cmt günü benim değerim 10,41 di bugün yüne verdim değerim 75,45 çıktı iki günde çok artmamış mı sizce bir sıkıntı mı var
Tmm canım teşekkür ederim burda biri mor gebelik diyordu çok artınca ondan kokrtum2 kattan fazla artipta kotu bisey yasayani hic gormedim forumda canim.hatta hemen hemen herkesin cok hizli artiyor.rahat ol
Canım 7 kat artmış gayet iyiKızlar cmt günü benim değerim 10,41 di bugün yüne verdim değerim 75,45 çıktı iki günde çok artmamış mı sizce bir sıkıntı mı var
En az 2 kat artmaması sıkıntı canm hızlı artışta problem yok diye bliyormTmm canım teşekkür ederim burda biri mor gebelik diyordu çok artınca ondan kokrtum
İkiz olmasınlarKızlar cmt günü benim değerim 10,41 di bugün yüne verdim değerim 75,45 çıktı iki günde çok artmamış mı sizce bir sıkıntı mı var
Gunaydin canımGünaydin kizlar ❤
Tatil ve evde olmanin mutlulugu yaşıyorum bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?