Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sıkı incelediğim için koskoca şehirde doktor bulamıyorum zaten
Mesela histeroskopi olduğum doktorum beni tekrar kontrole çağırmadı. Ne durumdayım? Yapışıklık oldu mu ters giden bir şey var mı o da bilmiyor. Direk eledim. Pimpirikli olmasın ama tedbirli olsun. Ben yeterince pimpirikliyim zaten

Bana da bir kadın sen yumurtlayamıyorsun demişti aynı gün 3 doktor gezdirdi bana panikten.

Sana birşey diyeyim mi helal olsun sana en doğrusunu yapıyorsun, artık öyle hal olmuşki susan hastaya her türlü trdavi ve masraf, brn o kdar masraf yapıyorsam ilgilenecek, doktorun asistanları ne işe yarar bunun için yarar, ilgilenip takip etmeliler, ben olsam bende elerdim
Ben aklıma ne gelirse soruyorum cevaplıyor güler yüzlü, ben bir soruyorsam o 3 açıklıyor aklımda hiç bir soru kalmadan çıkıyorum
Bence artık insanlar doktordan dahamı iyi bilecez modundan çıkmalı
Kızlar dikkat edin eskiden tüp bebek teknolojisi azdı ama tutma oranı aşırı yüksekyi, şimdi tüp bebek merkezleri paraya dönüştü insanlarn psikolojisini umursamıyorlar bile

Rabbim acil şifalar versin inşallah

Şehir de doktor bırakmayacak kadar inceleme o halde
Ya mesela ameliyat olursun ve seni tekrar kontrole çağırmıyor, ilgilenmiyor takip etmiyor. Direk eleme sebebi haklısın.
Ama ufak tefek şeyler de görmezden gelinebilir bazen.

Benim doktorum tüp bebek merkezini ve doktorlarını banka ve bankacı olarak benzetir. Bankacılar nasıl müşteri toplamaya çalışıyor ve topladığı kredi sattığı kişi kadar prim alıyorsa tüp bebek merkezindekilerde böyle demişti. Tabi hakkını vererek yapan doktorlar vardır. Onları ayrı tutuyorum.
İlk tüp bebek merkezine gittiğimizde oradaki doktorlar %80-90 ilk deneme de tutar demişti ve morfoloji 0 dı. Umut tacirleri işte. Özellikle sperm sayılarını hızları düşük çıkaran merkezler olduğundan bile bahsetti doktorum. Gerçekten çok üzücü.

Kızlar cmt günü benim değerim 10,41 di bugün yüne verdim değerim 75,45 çıktı iki günde çok artmamış mı sizce bir sıkıntı mı var
2 kattan fazla artipta kotu bisey yasayani hic gormedim forumda canim.hatta hemen hemen herkesin cok hizli artiyor.rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…