Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay düşünüyormusun canim
Bakalım önümüzdeki pazartesi aldım randevumu cnm bi konuşacağım doktorum ne derse ne önerirse o olur artık. Ama aşılamadan önce bi çatlatma olursa daha iyi olur diye düşünüyorum en azından normal yolla olması için son bi şans olur.

çok yumurta olunca aşılama iptal oluyor dogru malesef ona göre ılk ay aslında sadece deneme gıbı bakalım kaç yumurta olgunlasacak hangı dozda ılac verecek gıbı sorular olusuyor
Allah Allah bilmiyodum hay allah ben de seviniyodım yımurtalık bol tutma ihtimali yüksek diye

Canım bence daha fazla vakit kaybetme Sıla ada normal ilişki gibi çünkü fark yok yani

Sağ tarafımda ağrı var dedi ya kuzum benim de dağ tarafım agrıyordu ultrasonda baktık yumurtam sağdaydı ordan çatladı herhalde ben bu sefer hep önce ayaklarımı dikip sonra sağıma yatmıştım
Himm ay insallah bnde sagdan yumjrtlamisimdir cunku rahat 1 saat ayakalrimi dikiyorum sonra Saga donuo uyuyorum sagol kuzum bu bilgi icin

3 yıldır deniyordum canım. 2 buçuk yıl çok uğraştımmolsun diye. Olmayınca ümidimi kaybettim bıraktım akışına 3.4 ay dikkat etmedim kendiliğinden oldu
Şu akışına bırakmayı bir yapabilsem keşke ama bu ay soğan kürü deniycem incir yapicam bide eşime keciboynuzu pekmezi vericem bu ayda ovaluasyonu takip edicem ve tabi bol bol dua ile.bu ayda olmazsa artık zorlamiycam kendimi demekki olmuyor deyip birakicam cekilicem köşeme kısacası Rabbime birakicam düşüncelerim su anlık böyle rabbim hepimize sağlıkla sıhhatli bebisler nasip etsin inşallah

Ne kadar zor bilmez miyim canim, her günümü bulantısiz geçen son günüm gibi yaşıyorum valla
Oğlumda 9 ay kustum
İnşallah sağlıkla tamamlayalım.
Senin oğlan kaç yaşında, benimki 3,5.
En çok ona bakamam diye korkuyorum bulantım olursa...
Sende mümkün olduğunca dikkat et kendine.
İnşallah sağlıkla gelir dünyaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…