- 7 Nisan 2010
- 4.982
- 4.794
- 373
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.521
Bakalım önümüzdeki pazartesi aldım randevumu cnm bi konuşacağım doktorum ne derse ne önerirse o olur artık. Ama aşılamadan önce bi çatlatma olursa daha iyi olur diye düşünüyorum en azından normal yolla olması için son bi şans olur.Bu ay düşünüyormusun canim
Allah Allah bilmiyodum hay allah ben de seviniyodım yımurtalık bol tutma ihtimali yüksek diyeçok yumurta olunca aşılama iptal oluyor dogru malesef ona göre ılk ay aslında sadece deneme gıbı bakalım kaç yumurta olgunlasacak hangı dozda ılac verecek gıbı sorular olusuyor
Canım bence daha fazla vakit kaybetme Sıla ada normal ilişki gibi çünkü fark yok yaniBakalım önümüzdeki pazartesi aldım randevumu cnm bi konuşacağım doktorum ne derse ne önerirse o olur artık. Ama aşılamadan önce bi çatlatma olursa daha iyi olur diye düşünüyorum en azından normal yolla olması için son bi şans olur.
3 yıldır deniyordum canım. 2 buçuk yıl çok uğraştımmolsun diye. Olmayınca ümidimi kaybettim bıraktım akışına 3.4 ay dikkat etmedim kendiliğinden olduBenimde 12 yaşında kızım varne zamandır deniyordun canım
Aşılamayı mı diyorsun normal ilişki gibi?Canım bence daha fazla vakit kaybetme Sıla ada normal ilişki gibi çünkü fark yok yani
Ooo 5 6 kere mihayır ama yumurta takıbı ıcın 5 6 kere gıtmen lazım adet gununun 2. gununden başlayarak
bu arada aşılamada spermı ıcerı doktor bırakıyor amelıyat gıbı bısey degıl yanı
Evet kuzumAşılamayı mı diyorsun normal ilişki gibi?
ben aşılamadan sonuç alamadım imkanınız varsa tup deneyın derımOoo 5 6 kere mio zaman 15 tatilde mı dusunsek ki
Himm ay insallah bnde sagdan yumjrtlamisimdir cunku rahat 1 saat ayakalrimi dikiyorum sonra Saga donuo uyuyorumSağ tarafımda ağrı var dedi ya kuzum benim de dağ tarafım agrıyordu ultrasonda baktık yumurtam sağdaydı ordan çatladı herhalde ben bu sefer hep önce ayaklarımı dikip sonra sağıma yatmıştım
Teşekkürler cnm bilgiler içinaşılamada 15 16 gun suruyor toplam sure.
Yok canım hiç farklı belirtim olmadı. Adet olacakmışım gibi bel ve kasık ağrım oldu. Başka hiçbirşey olmadı.Ayyy ne guzwl yaa
Galiba herswy psikolojik Hakkımızda hayırlisı
Ee belirtiler nasıl di ordan anlamadin mi
Tüpün süreci çok uzun ya o yuzden aşılama terch etmek istiyorum ben mesela, ama doktorum daha iyi bilir tabi. Onda yımurtalık toplanmasıydı ilaçlardı vs uzun diye biliyorum hepsi.ben aşılamadan sonuç alamadım imkanınız varsa tup deneyın derım
Evet benim doktorum da kestirme yol olarak tanımladı tüp bebeği 6 ay bekleyelim dedı gerek kalcağını sanmıyorum dedı ama benım sabrım kalmadı artıkben aşılamadan sonuç alamadım imkanınız varsa tup deneyın derım
Şu akışına bırakmayı bir yapabilsem keşke ama bu ay soğan kürü deniycem incir yapicam bide eşime keciboynuzu pekmezi vericem bu ayda ovaluasyonu takip edicem ve tabi bol bol dua ile.bu ayda olmazsa artık zorlamiycam kendimi demekki olmuyor deyip birakicam cekilicem köşeme kısacası Rabbime birakicam düşüncelerim su anlık böyle rabbim hepimize sağlıkla sıhhatli bebisler nasip etsin inşallah3 yıldır deniyordum canım. 2 buçuk yıl çok uğraştımmolsun diye. Olmayınca ümidimi kaybettim bıraktım akışına 3.4 ay dikkat etmedim kendiliğinden oldu
vericem canım çok teşekkür ederimLabopuick hassiyeti iyi degil bak yasadigimi anlattm bide cok okumustum sen yarn kan ver derim ben
ben aşılamadan sonuçHamilemisin canim senYok canım hiç farklı belirtim olmadı. Adet olacakmışım gibi bel ve kasık ağrım oldu. Başka hiçbirşey olmadı.
Sorma cnm bende de kalmadı artık sabır. Bi de iki seneye yaklaşıyorız biz düşünEvet benim doktorum da kestirme yol olarak tanımladı tüp bebeği 6 ay bekleyelim dedı gerek kalcağını sanmıyorum dedı ama benım sabrım kalmadı artık
Biz de öyle mayıs ta tam 2 yıl olacakSorma cnm bende de kalmadı artık sabır. Bi de iki seneye yaklaşıyorız biz düşün
Ne kadar zor bilmez miyim canim, her günümü bulantısiz geçen son günüm gibi yaşıyorum vallaCanım benim kanamam çoktu bebek görünmüyormuş herhalde ondan öyle dediler valla zaten her hastaneye gittiğimde hazırlıklı gidiyordum ki bugün kurtaj olurum ama en son hiç umudum yokken bebeği gördük ama iç kanamam çok o yüzden herşeye hazırlıklı bekliyorum.bulantım var canım 2 gün yoktu hatta korktum benim ilk hamilelikte olmuştu bulantı sonra bi anda kesilmişti sonu iyi olmadı anlacağın,oğluma hamileyken ama bulantım falan olmadı o yüzden kafaya takmıyordum,
bulantı 6haftalıkta falan başladı bunda inşallah sende olmazçok zor durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?