Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok devlet değil cnm gittiğm doktorum özel bir tüp bebek merkezinde profesör ona gidiyorum. Yaptırırsam da ona yaptırırım herhalde çok güveniyorum çünkü, herşeyimi de biliyor zaten başından beri.. bilmiyorum bu ay bi konuşacağım doktorum ne derse o. Olmadı öncesinde yumurtlama takibi isteyeceğim ya da çatlatma vs yapar belki çünkü ben günlerimi tam bilemiyorum çatlamış olarak da hiç görmedim testlerde de emin olamıyorum hiç.

agzin balyesin cnmm nerdee
Bari idrarda goreydim ikinci çizgi oradada yok
Keşke ama tum beklentilerim sondu bari adet gelsede su dediginiz doktora gitsem
Kanda yükselmeden idrarda cıkmaz kı senın ayın 27 sıne denk gelıyor yukselmıs pozıtıf cıkarsa hediye isterim ona göre

Kan mı verdin canım değerin kaç çıktı ki baya belirgindi ikinci çizgi
Canm ikinci yaptigin test hangisi bende ilk humatechle yaptm pozitif cikti aksam labopuickle yaptm negatif boyle tertemiz tek cizgi cikti Allahtan kan vermistim degerim 17 cikti yoksa bnde umitsizlige kapilmistim bazi markalarn hassiyeti fazla bazi markanin az oluyor

klomen ve çatlatma normal ilişkiyle denemek bence aşılamaya eşdeğer canım belki öyle yaparsın

Özelde ddeil mi bende aşılama düşünüyorum mart ayı gibi gecen ay rahım filmi çektirdim eger o zamana kadar olmazsa tedavı yontemlerıne basvurucaz
Ben de aşılama düşünüyorum ocaktan sonra da olmazsa fakat o da pek garanti değlmiş baksana kafam karıştı biraz açıkçası. Doktorum bana onu umutlu konuşmuştu sorduğmda aslında yımurtalık rezervin çok iyi tüplerde zaten sorun yok tutma ihtimali yüksek vs gibi konuşmuştu ama bilemedim en iyisi bu ay randevumu aldm konuşmak en iyisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…