- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.756
- 548
- 38
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.481
agzin balyesin cnmm nerdeeCanım sen ayın 27sinde bidaha kan ver pozıtıf cıksın da gör
Yok devlet değil cnm gittiğm doktorum özel bir tüp bebek merkezinde profesör ona gidiyorum. Yaptırırsam da ona yaptırırım herhalde çok güveniyorum çünkü, herşeyimi de biliyor zaten başından beri.. bilmiyorum bu ay bi konuşacağım doktorum ne derse o. Olmadı öncesinde yumurtlama takibi isteyeceğim ya da çatlatma vs yapar belki çünkü ben günlerimi tam bilemiyorum çatlamış olarak da hiç görmedim testlerde de emin olamıyorum hiç.istiyosan dene devlete gıdeceksen, ben ozele gıttım hem maddı hem manevi üzüldüm 32 benım yasım da ve yumurtalarımda iyi durumda; aşılama denemek normal denemekle aynı pek bı etkısı yok bız kendımızı cok baglamıstık mutlaka olur dıye olmadı, dr cok normal dıyor yuzde 15 20 ıhtımal dıyor aşılama tutmasına youtube dan vıdeolara falan da bak yıne karar senın canım.
Kanda yükselmeden idrarda cıkmaz kı senın ayın 27 sıne denk gelıyor yukselmıs pozıtıf cıkarsa hediye isterim ona göreagzin balyesin cnmm nerdee
Bari idrarda goreydim ikinci çizgi oradada yok
Keşke ama tum beklentilerim sondu bari adet gelsede su dediginiz doktora gitsem
Evet kuzum çok normal
Yoruldum ben sadece
aşılama bana ilaçlarla birlikte 3 bıne malolduCanım ücret ne kadar oluyor asılama veya tüp
Canm ikinci yaptigin test hangisi bende ilk humatechle yaptm pozitif cikti aksam labopuickle yaptm negatif boyle tertemiz tek cizgi cikti Allahtan kan vermistim degerim 17 cikti yoksa bnde umitsizlige kapilmistim bazi markalarn hassiyeti fazla bazi markanin az oluyorKan mı verdin canım değerin kaç çıktı ki baya belirgindi ikinci çizgi
Özelde ddeil mi bende aşılama düşünüyorum mart ayı gibi gecen ay rahım filmi çektirdim eger o zamana kadar olmazsa tedavı yontemlerıne basvurucazaşılama bana ilaçlarla birlikte 3 bıne maloldu
klomen ve çatlatma normal ilişkiyle denemek bence aşılamaya eşdeğer canım belki öyle yaparsınYok devlet değil cnm gittiğm doktorum özel bir tüp bebek merkezinde profesör ona gidiyorum. Yaptırırsam da ona yaptırırım herhalde çok güveniyorum çünkü, herşeyimi de biliyor zaten başından beri.. bilmiyorum bu ay bi konuşacağım doktorum ne derse o. Olmadı öncesinde yumurtlama takibi isteyeceğim ya da çatlatma vs yapar belki çünkü ben günlerimi tam bilemiyorum çatlamış olarak da hiç görmedim testlerde de emin olamıyorum hiç.
İnşallah canım benim şu çift çizgiler hepimizde teker teker çıksa ahhhh daha ne isterizSagol kuzum❤bu ay bende gorebilirsem o ovudaki çizgiyi hcgde hayırlısı bakalım
tabi özel klinikte yapıldı canımÖzelde ddeil mi bende aşılama düşünüyorum mart ayı gibi gecen ay rahım filmi çektirdim eger o zamana kadar olmazsa tedavı yontemlerıne basvurucaz
Değerin kaç çıktı canım sonuçlar geldi miKan vermedim ama akşamki testte gölge bile çıkmadı.
Ay insallah ne istersenKanda yükselmeden idrarda cıkmaz kı senın ayın 27 sıne denk gelıyor yukselmıs pozıtıf cıkarsa hediye isterim ona göre
Aynen en iyisi kendi doktoruna gitmen canım inşallah adet olmazsında bebiş vardırEtiketlemez olurmuyum cnm yeterki hayirla su degerim yukselsin oyle yapacagim birde bu sefer acil doktoruna deil isyerinden izin alip doktoruma gitmeyi dusunuyrm ama tabi inslh ozmana kadar hastalanmazsam
bu arada rahim filminden sonra dogal yolla hamile kalan cok var ınsallah oyle olur baska bırseye gerek kalmaz canımÖzelde ddeil mi bende aşılama düşünüyorum mart ayı gibi gecen ay rahım filmi çektirdim eger o zamana kadar olmazsa tedavı yontemlerıne basvurucaz
Ben de aşılama düşünüyorum ocaktan sonra da olmazsa fakat o da pek garanti değlmiş baksana kafam karıştı biraz açıkçası. Doktorum bana onu umutlu konuşmuştu sorduğmda aslında yımurtalık rezervin çok iyi tüplerde zaten sorun yok tutma ihtimali yüksek vs gibi konuşmuştu ama bilemedim en iyisi bu ay randevumu aldm konuşmak en iyisi..Özelde ddeil mi bende aşılama düşünüyorum mart ayı gibi gecen ay rahım filmi çektirdim eger o zamana kadar olmazsa tedavı yontemlerıne basvurucaz
tabi özel klinikte yapıldı canım
İnşallah olsun da bebişlerimize hediye yollayalımAy insallah ne istersen
Benim rahim filmini çektireli 2. Ayım ama hala tık yok.bu arada rahim filminden sonra dogal yolla hamile kalan cok var ınsallah oyle olur baska bırseye gerek kalmaz canım
Aşılamadan önce o ihtimali de denemek istiyorum cnm bi bakalım doktorum söyleyecektir onu muhtemelen bu ayklomen ve çatlatma normal ilişkiyle denemek bence aşılamaya eşdeğer canım belki öyle yaparsın
İnşallah olsun da bebişlerimize hediye yollayalım❤
Aynen en iyisi kendi doktoruna gitmen canım inşallah adet olmazsında bebiş vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?