Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tup bebek için konusmus olmalı cunku yumurtalar toplanıp kalıtelı olanlar dollenıyor ya.. Aşılamada çok yumurta olunca yapmıyorlar dıye okudum burda bırınden.. Ama içimden bi his bebeğimin tüp bebekle olacağını soyluyor Bosuna kürek çekmişim gibi

Bana da öyle geliyor ama tüp için konuşmuş olsa 15-20 günlük bi süreç senin için, bu kişiye göre değişiyor bu süreç asla 2-3 aylık bi süreç değl demişti en iyisi ona sormak ya iyice allak bullak oldum. bi de çok yumurta olunca olmuyormuymuş aşılama? Bilmiyodum onu

bu arada rahim filminden sonra dogal yolla hamile kalan cok var ınsallah oyle olur baska bırseye gerek kalmaz canım
Evet öyle diyorlar ilk ay olmadı ikinci ay yanı bu ay da eşim şehir dısına cıkmak zorunda kaldı tam da pık günü pikten 13 saat once ılıskı oldu çatlaması derken 41 saat gectı umudum oyle yıprandı uzun yaşar inşallah diye dua ettim doktor 6 ay daha deneyin dedi ilac istiyorum hiç bişe vermiyor bir sorun yok diyor tupler de acıkmıs

Öyle okudum kuzum buradan bırınden dogru da olmayabılır bilmiyorum en dogrusuunu doktorun bilir.. Rahım dinlendirmek olursa 2 3 ay bulabılkr diyorlar aşılama kac gunde oluyor ki acaba

Sabah ki devita akşam ki laboquickti ama ümidim kalmadı açıkçası

Selamcanim hosgeldin iyiyim ozledik❤sen nasilsin❤
Kafana takma bazen olur olmaz ama gerçekten insan olmayacak şeylere sevinmeye başlıyor ya
Iyi olsunda bebiş maşallah
Şükür canım daha iyiyim napiim ilk gebelikte hemen kayboldu sonra kalp atışı durmuştu o yüzden korkum var
napıyorsun nasıl gidiyor?güzel kızın nasıl?

hayır ama yumurta takıbı ıcın 5 6 kere gıtmen lazım adet gununun 2. gununden başlayarak
bu arada aşılamada spermı ıcerı doktor bırakıyor amelıyat gıbı bısey degıl yanı
Benim bugün adetin ikinci günü ama haftaya pazartesi gideceğim doktoruma randevumu öyle aldım, takip için geçmi kalmış oldum? Yumurtlama zamanıma daha var diye düşünüyordum ama...

Benim bugün adetin ikinci günü ama haftaya pazartesi gideceğim doktoruma randevumu öyle aldım, takip için geçmi kalmış oldum? Yumurtlama zamanıma daha var diye düşünüyordum ama...
aşılamada iğneye başlattı benı onu da 3.gunden ıtıbaren yapıyorsun gelişime bağlı olarak 8 gun kadar

çok yumurta olunca aşılama iptal oluyor dogru malesef ona göre ılk ay aslında sadece deneme gıbı bakalım kaç yumurta olgunlasacak hangı dozda ılac verecek gıbı sorular olusuyor

Canimm sağol cevabın için
Nasıl hamilelik durmuş derler, ya kürtaj olsan Allah korusun
İnşallah hepimizin hayırlısıyla devam etsin
Sen nasılsın, var mı ufaktan bulantı vs.
İnşallah yoktur.
Canım benim kanamam çoktu bebek görünmüyormuş herhalde ondan öyle dediler valla zaten her hastaneye gittiğimde hazırlıklı gidiyordum ki bugün kurtaj olurum ama en son hiç umudum yokken bebeği gördük ama iç kanamam çok o yüzden herşeye hazırlıklı bekliyorum.bulantım var canım 2 gün yoktu hatta korktum benim ilk hamilelikte olmuştu bulantı sonra bi anda kesilmişti sonu iyi olmadı anlacağın,oğluma hamileyken ama bulantım falan olmadı o yüzden kafaya takmıyordum,

bulantı 6haftalıkta falan başladı bunda inşallah sende olmaz çok zor durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…