- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.439
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.501
Tup bebek için konusmus olmalı cunku yumurtalar toplanıp kalıtelı olanlar dollenıyor ya.. Aşılamada çok yumurta olunca yapmıyorlar dıye okudum burda bırınden.. Ama içimden bi his bebeğimin tüp bebekle olacağını soyluyorBen de aşılama düşünüyorum ocaktan sonra da olmazsa fakat o da pek garanti değlmiş baksana kafam karıştı biraz açıkçası. Doktorum bana onu umutlu konuşmuştu sorduğmda aslında yımurtalık rezervin çok iyi tüplerde zaten sorun yok tutma ihtimali yüksek vs gibi konuşmuştu ama bilemedim en iyisi bu ay randevumu aldm konuşmak en iyisi..
Bişe daha sorucam şehir dışında benim doktorum aşılama için hastane yatış falan gerekıyor muaşılama bana ilaçlarla birlikte 3 bıne maloldu
Bana da öyle geliyor ama tüp için konuşmuş olsa 15-20 günlük bi süreç senin için, bu kişiye göre değişiyor bu süreç asla 2-3 aylık bi süreç değl demişti en iyisi ona sormak ya iyice allak bullak oldum.Tup bebek için konusmus olmalı cunku yumurtalar toplanıp kalıtelı olanlar dollenıyor ya.. Aşılamada çok yumurta olunca yapmıyorlar dıye okudum burda bırınden.. Ama içimden bi his bebeğimin tüp bebekle olacağını soyluyorBosuna kürek çekmişim gibi
Evet öyle diyorlar ilk ay olmadı ikinci ay yanı bu ay da eşim şehir dısına cıkmak zorunda kaldı tam da pık günü pikten 13 saat once ılıskı oldu çatlaması derken 41 saat gectı umudum oyle yıprandı uzun yaşar inşallah diye dua ettim doktor 6 ay daha deneyin dedi ilac istiyorum hiç bişe vermiyor bir sorun yok diyor tupler de acıkmısbu arada rahim filminden sonra dogal yolla hamile kalan cok var ınsallah oyle olur baska bırseye gerek kalmaz canım
Öyle okudum kuzum buradan bırınden dogru da olmayabılır bilmiyorum en dogrusuunu doktorun bilir.. Rahım dinlendirmek olursa 2 3 ay bulabılkr diyorlar aşılama kac gunde oluyor ki acabaBana da öyle geliyor ama tüp için konuşmuş olsa 15-20 günlük bi süreç senin için, bu kişiye göre değişiyor bu süreç asla 2-3 aylık bi süreç değl demişti en iyisi ona sormak ya iyice allak bullak oldum.bi de çok yumurta olunca olmuyormuymuş aşılama? Bilmiyodum onu
Kan vermedimDeğerin kaç çıktı canım sonuçlar geldi mi
Sabah ki devita akşam ki laboquickti ama ümidim kalmadı açıkçasıCanm ikinci yaptigin test hangisi bende ilk humatechle yaptm pozitif cikti aksam labopuickle yaptm negatif boyle tertemiz tek cizgi cikti Allahtan kan vermistim degerim 17 cikti yoksa bnde umitsizlige kapilmistim bazi markalarn hassiyeti fazla bazi markanin az oluyor
Şükür canım daha iyiyimSelamcanim hosgeldin iyiyim ozledik❤sen nasilsin❤
Kafana takma bazen olur olmaz ama gerçekten insan olmayacak şeylere sevinmeye başlıyor ya
Iyi olsunda bebiş maşallah❤
Allah razı olsun canımA.s canım iyiyiz biz sen nasılsın nie keyfimizi kacirasin bişey olmaz anlat kendi kendini yeme orda
hayır ama yumurta takıbı ıcın 5 6 kere gıtmen lazım adet gununun 2. gununden başlayarakBişe daha sorucam şehir dışında benim doktorum aşılama için hastane yatış falan gerekıyor mu
Benim bugün adetin ikinci günü ama haftaya pazartesi gideceğim doktoruma randevumu öyle aldım, takip için geçmi kalmış oldum? Yumurtlama zamanıma daha var diye düşünüyordum ama...hayır ama yumurta takıbı ıcın 5 6 kere gıtmen lazım adet gununun 2. gununden başlayarak
bu arada aşılamada spermı ıcerı doktor bırakıyor amelıyat gıbı bısey degıl yanı
aşılamada 15 16 gun suruyor toplam sure.Öyle okudum kuzum buradan bırınden dogru da olmayabılır bilmiyorum en dogrusuunu doktorun bilir.. Rahım dinlendirmek olursa 2 3 ay bulabılkr diyorlar aşılama kac gunde oluyor ki acaba
aşılamada iğneye başlattı benı onu da 3.gunden ıtıbaren yapıyorsun gelişime bağlı olarak 8 gun kadarBenim bugün adetin ikinci günü ama haftaya pazartesi gideceğim doktoruma randevumu öyle aldım, takip için geçmi kalmış oldum? Yumurtlama zamanıma daha var diye düşünüyordum ama...
4 buçuk haftalık canımCanım kac haftalıksın
Bana da o kdrlık bi süreç demişti doktorum zaten, demek aşılamadan bahsetti.aşılamada 15 16 gun suruyor toplam sure.
Canım kaçıncı günündesin yapmaya devam et pik olacaktır3 gündür böyle canım
Labopuick hassiyeti iyi degil bak yasadigimi anlattm bide cok okumustum sen yarn kan ver derim benSabah ki devita akşam ki laboquickti ama ümidim kalmadı açıkçası
Bu ay düşünüyormusun canimBana da o kdrlık bi süreç demişti doktorum zaten, demek aşılamadan bahsetti.
çok yumurta olunca aşılama iptal oluyor dogru malesef ona göre ılk ay aslında sadece deneme gıbı bakalım kaç yumurta olgunlasacak hangı dozda ılac verecek gıbı sorular olusuyorBana da öyle geliyor ama tüp için konuşmuş olsa 15-20 günlük bi süreç senin için, bu kişiye göre değişiyor bu süreç asla 2-3 aylık bi süreç değl demişti en iyisi ona sormak ya iyice allak bullak oldum.bi de çok yumurta olunca olmuyormuymuş aşılama? Bilmiyodum onu
Canım benim kanamam çoktu bebek görünmüyormuş herhalde ondan öyle dediler valla zaten her hastaneye gittiğimde hazırlıklı gidiyordum ki bugün kurtaj olurum ama en son hiç umudum yokken bebeği gördük ama iç kanamam çok o yüzden herşeye hazırlıklı bekliyorum.bulantım var canım 2 gün yoktu hatta korktum benim ilk hamilelikte olmuştu bulantı sonra bi anda kesilmişti sonu iyi olmadı anlacağın,oğluma hamileyken ama bulantım falan olmadı o yüzden kafaya takmıyordum,Canimm sağol cevabın için
Nasıl hamilelik durmuş derler, ya kürtaj olsan Allah korusun
İnşallah hepimizin hayırlısıyla devam etsin
Sen nasılsın, var mı ufaktan bulantı vs.
İnşallah yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?