- 11 Kasım 2019
- 1.811
- 3.269
- 48
- 32
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.541
Evet canım yatıyorum çoğu zaman,eşim ilgileniyor oğlumla günün çoğunu .benimde oğlum haziran doğumlu 3,5yaşında ,Rabbim oğlunada bu bebişinede sağlıklı uzun ömür versin inşallah ,belki bunda bulantı yaşamazsın inşallahNe kadar zor bilmez miyim canim, her günümü bulantısiz geçen son günüm gibi yaşıyorum valla
Oğlumda 9 ay kustum
İnşallah sağlıkla tamamlayalım.
Senin oğlan kaç yaşında, benimki 3,5.
En çok ona bakamam diye korkuyorum bulantım olursa...
Sende mümkün olduğunca dikkat et kendine.
İnşallah sağlıkla gelir dünyaya
Çok teşekkür ederim canım beni dusunup sorduğun için çok mutlu oldum yüzümde ifade oldu Allah razı olsun senden canım Allahım gönlündekini nasp etsin inşallah kuzum tez vakitte hamile kal sağlıcakla kucagına almayi nasip etsin inşallah kuzumE Ecemsuhasanahmet35 kuzum ne yaptın sesin çıkmadı bugün durumun nasil
Aleykum selam canim benim iyiyiz hamd olsun asil sen nasilsin varmi kanamanSelamınaleyküm kızlar nasılsıniz
Aleykümselam canım sen nasılsın kuzumSelamınaleyküm kızlar nasılsıniz
Bu aksam kadar yoktu demın wc gıtırm peceteye silindim kan geldi ip gibi az bsey Pet taktım bekliyorumAleykum selam canim benim iyiyiz hamd olsun asil sen nasilsin varmi kanaman
Sağol canım biz iyiyiz sen nasılsın son durum ne ?inşallah herşey yolundadırSelamınaleyküm kızlar nasılsıniz
İyim kuzum saolAleykümselam canım sen nasılsın kuzum
Adet gelıyor bekliyorum sabaha gelırSağol canım biz iyiyiz sen nasılsın son durum ne ?inşallah herşey yolundadır
Oh deyerlendir canım inşallah güzel sonuçları alırsınHello kizlar
Bütün gün gezdik sonunda eve geldik ovulasoyn yapim bi dedim ve Bingopik sabah degerlendirmistim simdi bidaha yaparim yatmadan
Gelmez inşallahAdet gelıyor bekliyorum sabaha gelır
İnşallah kuzum inşallah..Evet canım yatıyorum çoğu zaman,eşim ilgileniyor oğlumla günün çoğunu .benimde oğlum haziran doğumlu 3,5yaşında ,Rabbim oğlunada bu bebişinede sağlıklı uzun ömür versin inşallah ,belki bunda bulantı yaşamazsın inşallah
Insallah kuzumOh deyerlendir canım inşallah güzel sonuçları alırsın
Insallah drvami gelmez kuzumBu aksam kadar yoktu demın wc gıtırm peceteye silindim kan geldi ip gibi az bsey Pet taktım bekliyorum
nasılsınGelmez inşallahpeki o keseye benzer bişey vardı o neymiş
Kuzuummm güzel duaların için Allah senden razı olsun Aminn inşallah iyimisin peki senÇok teşekkür ederim canım beni dusunup sorduğun için çok mutlu oldum yüzümde ifade oldu Allah razı olsun senden canım Allahım gönlündekini nasp etsin inşallah kuzum tez vakitte hamile kal sağlıcakla kucagına almayi nasip etsin inşallah kuzum
Hamilesin insallah canım cuma günü yaz bize mutlu haberlerini inşallahSancı mancı kalmadı abla adet olsam şimdi yerleri tırmalamam gerekirdi♥
Yaa ne guzel cok iyi yaptin cnm Rast gelsinler insallahHello kizlar
Bütün gün gezdik sonunda eve geldik ovulasoyn yapim bi dedim ve Bingopik sabah degerlendirmistim simdi bidaha yaparim yatmadan
İnşallahh canım ama yok sabah test yaptım negatifInsallah drvami gelmez kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?