Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı şeyi düşündüm aslında hatta o yüzden istemiyordum bebek dedim hemen hamile kalamıyorum zaten en az 3-4 ay sürer ama tabi ben planladığım gibi gitmedi hiçbirşey ilk ayda kaldım şimdi doğum tam kreşlerin başladığı ayda olucak .biz Fransadayız canım bide dil konusuda beni çok endişelendiriyor bakalım nasıl olacak aslında hemen kapıyor sözleri ama yinede en az 2-3 ay çok zor geçecek

Canım benim ilk oğlumda tam adet olcağım gün kahverengi bir leke geldi sadece adet olcam sandım ama olmamıştm meerse yerleşmeymiş sanırım çok azicikti yani resmen leke gibi sadece olabilir seninkide

Kıyamam yaa ne olur üzülme
Demekki hamile kalabiliosun bunu düşün vee allahin izniyle diğer ay sağlıklı bi gebelik olur insallahh bol bo ll vitamin li şeyler yee
Bence o yanliş Dr hatasıydı hamıle kalamadım yoksa böle sacma bır şey olamazdı Drm bana Baska demıstı acıldekı bana beta hcg bakılıp 34.5 dedş

Bugün biraz yoğun ve sert bir gün geçirdim yani herşey yarına kaldı

Kizlarrr görev tamam bayada uzandım 40 dakka kadar giyindim içeri geldim yine uzanıyorum tv ye bakıyorum
Ya yanlız benim ilişki sirasinda sağ kasigim okadar agridiki şuan hala ağrıyor çok fena ya sizim sizim sızlıyor bide benden aşırı akıntı geldi baya fazla ben kan sandım önce ama şeffaf akıntıydı eşim dedi noluyor ilk defa oldu bu kafama takıldı şimdi neden oldu iyi birseymi

Belki geri akan spermdir canim Bu arada isin rast gelsin insaallah

koş kuz koş rast gelsin
Koştum bacım ama ağrıdan oldum sağ kasigim patladı sanki büyük bir acı çektim hala sızlıyor bide daha ilişkinin basında çok fena akıntı geldi önce kanama sandık eşim baktı renksiz dedi şeffaf akıntı geldi iyi birseymiki bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…