- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 133
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.601
Evet bakalımİnsallah canim buda geçer gider üzülme denemeye devam
Ne güzel az kalmış hakkimizda hayirlisiBen de bat gunumu bekliyorum heyecanla bugün de bitti 2 gün kaldı
Yumurtlama döneminde normal o akinti zaten o akintı spermi yumurtya kolay ulaştirıyorKoştum bacımama ağrıdan oldum sağ kasigim patladı sanki büyük bir acı çektim hala sızlıyor bide daha ilişkinin basında çok fena akıntı geldi önce kanama sandık eşim baktı renksiz dedi şeffaf akıntı geldi iyi birseymiki bu
Sagol kuzumBelki geri akan spermdir canim Bu arada isin rast gelsin insaallah
Oh ozaman iyi demekki kuzum ama ilk defa bu ay oldu ve çok ıslaktım bugün hiç olmadı kadar şaşırdımYumurtlama döneminde normal o akinti zaten o akintı spermi yumurtya kolay ulaştirıyor
Bnce kuzum yumurtlama akintisidir hani spermleri kolayca surukluyor ya benim tahminim o yonde yaniSagol kuzum❤
Yok kuzum ilişkinin basında daha geldi şiddetli bir ağrı arkasında o akıntı geldi şeffaf sulu baya geldi ama
Kuzum pik olduğu gün çatlama.birlikte oluyormuş ogun içinde sanırım öyle duydum emin dilim amaİşte pikten sonraki gün çatlıyor diye endişeliyim yani ilişkiden 41 saat sonra silikleştiğini gördüm.. İnşallah olur canım yapik günü olsa yine bu kadar üzülmezdim
Aynen kuzum olacak inşallahİnşallah canım benim şu çift çizgiler hepimizde teker teker çıksa ahhhh daha ne isteriz
Ah canım, bir de gurbettesiniz, Allah yardımcıniz olsun..Aynı şeyi düşündüm aslında hatta o yüzden istemiyordum bebek dedim hemen hamile kalamıyorum zaten en az 3-4 ay sürer ama tabi ben planladığım gibi gitmedi hiçbirşey ilk ayda kaldım şimdi doğum tam kreşlerin başladığı ayda olucak .biz Fransadayız canım bide dil konusuda beni çok endişelendiriyor bakalım nasıl olacak aslında hemen kapıyor sözleri ama yinede en az 2-3 ay çok zor geçecek
Amin kuzum insallahYaa ne guzel cok iyi yaptin cnm Rast gelsinler insallah
Ohh şükür kuzum gelsindr kullan hemencikSağol kuzum iyiyim biraz ağrılar var ama şükür bu hafta Almanyadan ilacımda gelecek inşallah işe yarar kanamayı yok etsin kesenin yanından artık rahat nefes alırım.
Ay deyerlerndir canım hamile oldukta canın bir dk istiyor sonra bulantıdan kaçar oldum adamdan
Ohh ohh maşallah kuzum benim değerlendir hemen kos kız kos ☺
He oyle olduÇift dikiş
Yok hoc yapmadım adetim gecikirse yaparım diye düşündüm diğer türlü kendimi çok strese sokarım gibi geliyorNe güzel az kalmış hakkimizda hayirlisi
Test yaptın mı bu ara
Herşey çok güzel olacak kuzum merak etme bebisin sana tutundu büyüyor artıkŞükür canım daha iyiyimnapiim ilk gebelikte hemen kayboldu sonra kalp atışı durmuştu o yüzden korkum var
napıyorsun nasıl gidiyor?güzel kızın nasıl?
Iyi yaptın kuzumNe olur ne olmaz bugün de değerlendirdik
Amin kuzum insallah
Ohh şükür kuzum gelsindr kullan hemencik
Insallah kiz olsunda bakalim
Sabah yaptik kiz bilmiyodum pik oldunu simdi yine yaptik tamamen zevkine ama
He oyle oldusabah o isi yaparken kucuk kardesim odaya bil daldi allahdam yorganin altindaydik ben bibok anlaamadim aksama yine yapariz dedik iyi oldu pik de olmuş
Inşallah kuzum yaGörürsün canım inşallahhayırlısı neyse o olsun valla ilk kızın küçük yaşta olmuş şimdiki olursa hem tadına varirsin hemde sil baştan olmuş olur canım eve heyecan gelir
Kaç dk yatmak iiIyi yaptın kuzum❤
Ben de burdan görüp uygulamıştım kuzum valla bura olmasa napcaktım bilmiyorumHimm ay insallah bnde sagdan yumjrtlamisimdir cunku rahat 1 saat ayakalrimi dikiyorum sonra Saga donuo uyuyorumsagol kuzum bu bilgi icin
Ay kuzum insallah ilk defa bu ay böyle oldu ve normalde böyle ıslak olmazdım iliskide şaşırdım bi yandan sevindimBnce kuzum yumurtlama akintisidir hani spermleri kolayca surukluyor ya benim tahminim o yonde yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?