Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama döneminde normal o akinti zaten o akintı spermi yumurtya kolay ulaştirıyor

İşte pikten sonraki gün çatlıyor diye endişeliyim yani ilişkiden 41 saat sonra silikleştiğini gördüm.. İnşallah olur canım ya pik günü olsa yine bu kadar üzülmezdim
Kuzum pik olduğu gün çatlama.birlikte oluyormuş ogun içinde sanırım öyle duydum emin dilim ama

Ah canım, bir de gurbettesiniz, Allah yardımcıniz olsun..
Ya olacak bir şekilde, en en kotu ihtimal bir sonraki sene 5 yaş gibi başlayacak ama onu da ben istemiyorum, çok geç olur gibime geliyor o da..
Şimdiden kolej falan bakıyorum en azından özelde az mevcutta olsun çocuk diye..
Nasip bakalım..

O vakit gelince ne yaparım, gorucez ☺

Kızlar ben fitil kullanıyorum şimdi kullanmak için kalktım ve ysptımmpeceye silindim ama kan ufak bıhtılı gelmıs mıacık tuaf sekılde kan anlamadım göstermiyorum peceteyi acaba sökülemiyorum ondan mı ama sökülemiyince siyah kahve rengımsı gelmez mi bu bildiğin kırmızı

Yaa ne guzel cok iyi yaptin cnm Rast gelsinler insallah
Amin kuzum insallah
Ohh şükür kuzum gelsindr kullan hemencik
Insallah kiz olsunda bakalim
Ohh ohh maşallah kuzum benim değerlendir hemen kos kız kos ☺
Sabah yaptik kiz bilmiyodum pik oldunu simdi yine yaptik tamamen zevkine ama
He oyle oldu sabah o isi yaparken kucuk kardesim odaya bil daldi allahdam yorganin altindaydik ben bibok anlaamadim aksama yine yapariz dedik iyi oldu pik de olmuş

Şükür canım daha iyiyim napiim ilk gebelikte hemen kayboldu sonra kalp atışı durmuştu o yüzden korkum var
napıyorsun nasıl gidiyor?güzel kızın nasıl?
Herşey çok güzel olacak kuzum merak etme bebisin sana tutundu büyüyor artık
Iyi kuzum çok şükür iyi gidiyor bugün pik günüydü onu değerlendirdim

Görürsün canım inşallah hayırlısı neyse o olsun valla ilk kızın küçük yaşta olmuş şimdiki olursa hem tadına varirsin hemde sil baştan olmuş olur canım eve heyecan gelir
Inşallah kuzum ya ❤ aynen öyle kızımda istiyor zaten hep söylüyor ben nie yanlizim herkesin kardeşi var diye
Şimdi anneliği anlayacağım bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…